Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 05-May-2019 21:11:57

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,667

Pericolul care-i paște pe cei ce sunt pe dinafară

Cei ce sunt pe dinafară și care se apucă de practicile spirituale, se expun la pericole drastice. În unele texte din Ramana, e scris că deșteptarea șarpelui Kundalini poate provoca „nebunie și moarte” în cei ce se avântă pe această cale. Astăzi, unii swamii (pustnici yoghini) îți vor spune ce li s-a întâmplat lui Ramakrisna și altora care au avansat până în punctul în care energia kundalinică a început să se trezească și să urce și despre efectele acestei energii care, atunci când sa împotmolit în numeroase blocaje interne, s-a manifestat sub formă de boli și moarte. Alții au înnebunit. În textele orientale se vorbește despre „ultima suflare,” care se referă la o persoană care pur și simplu moare în timpul nivelelor majore de activare și ascensiune a șarpelui Kundalini; datorită blocajelor interne și a lipsei dezvoltării interioare, trupul fizic nu poate manevra acest val de energie iar persoana e expulzată din trup. În Orient există multe relatări cu astfel de incidente. Acesta e considerat unul dintre pericolele pe care o persoană trebuie să și le asume atunci când încearcă să atingă stadiul de ascensiune spirituală.

Aceste lucruri au loc datorită îndepărtării cunoștinței spirituale autentice de către inamic, și alterării cunoștinței care a supraviețuit. Dar și datorită numeroaselor blesteme pe care inamicul le-a aruncat asupra puterii șarpelui și asupra sufletului gentililor/neamurilor, blesteme care sunt alimentate de energiile psihice a miliarde de creștini și musulmani tâmpiți. Blestemele sunt proiectate în așa fel încât să creeze blocaje majore în suflet și să facă din trezirea șarpelui Kundalini un lucru periculos. În Geneza din Tora evreiască există multe blesteme împotriva Șarpelui lui Satan. Acesta-i motivul pentru care inamicul a transformat șarpele într-un simbol negativ: aceasta este o formă de magie cabalistică simpatetică, care acționează împreună cu mintea colectivă, conectându-se la blestemele din Tora și deschizând calea acestor blesteme aruncate asupra Șarpelui sufletului gentil, în așa fel încât acestea să se manifeste într-un mod mai puternic.

Fără îndrumarea și protecția lui Satan și a Demonilor, ar fi imposibilă activarea și ridicarea Șarpelui în mod corespunzător.


– Înaltul Preot Mageson666


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10