Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 08-May-2019 19:46:30

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,639

Hinduismul

Hinduismul e un amestec dintre jainism – care e o cultură ne-vedică – și cultura vedică. Rămășițele care au supraviețuit din învățăturile vedice, se găsesc în Tantra. Toate celelalte lucruri care pretind că sunt de origine vedică, sunt de fapt un amestec dintre cosmologia jainistă și ideologia generală. Marea parte a „spiritualității” fundamentale din hinduism, împreună cu moralitatea acestuia, provin din jainism.

Mai târziu, hinduismul a fost amestecat și cu ideologia creștină și islamică. Se pare că mișcarea bhakta pornește de aici, fiind o încercare de a copia islamul. Mișcarea bhakta vine și înlocuiește învățăturile vedice din tantra, care sunt mult mai complexe, cu învățături moraliste despre venerarea unei zeități moniste, la fel cum în islam e venerat Allah, venerare care garantează un loc în paradis. Poți observa în scrierile lui Vaisnava – liderul bhakta al ISKCON (Societatea internațională a conștiinței lui Krisna) – că atitudinea pe care mișcarea bhakta o are față de Kundalini Chakra, e una plină de dispreț, iar Prabhupada îi critică în mod batjocoritor pe cei care practică astfel de metode spirituale și care-și dezvoltă siddhii (puteri supranaturale). Atitudinea lui Prabhupada e atitudinea tipică pe care mișcarea bhakta o are față de practicile și dezvoltarea spirituală reală. Mișcarea bhakta a adoptat moralismul găsit în mod original în jainism, pe care l-a amestecat cu abordarea islamică a venerării unei zeități supreme și cu literatura puranică și epică din monismul hindus și vedantic a lui Adi Shankara. Din care rezultă o buimăceală distopică.

Apoi mai avem și infiltrarea iezuită din India. Timp de secole, iezuiții au alterat cultura hindusă pretinzând că sunt brahmini hinduși convertiți. Motivul pentru care Kundalinii Chakra și Tantra au dispărut pur și simplu, e mulțumită iezuiților care au îndepărtat aceste cunoștințe din societatea hindusă. Acest lucru a fost afirmat de mai mulți guru tantrici, în secolul al IXX-lea. Îndepărtarea învățăturilor spirituale, împreună cu redirecționarea preocupării oamenilor spre moralismul anormal și monist din bhakta, care au luat locul învățăturilor originale, i-a distras e hinduși, canalizându-i într-o direcție care a alterat cultura și a eliminat înțelegerea adevăratei spiritualități. Aceasta e o tactică inamică.

Jainismul e un proto-creștinism din care lipsește venerarea evreiască. Propovăduiește ura față de lumea materială, pe care o consideră diabolică, ura față de trupul fizic, ura față de dorința normală și chiar și ura față de posesiunile materiale. Promovează celibatul, veganismul și posturile demente, iar sfinții lor pribegesc din loc în loc prin junglă, dezbrăcați, fără a avea nimic cu ei, și postind atât de mult încât își sfârșesc viața în mod timpuriu. Cel mai înalt nivel în jainism e nivelul în care jainiștii se flămânzesc pe ei înșiși până cad morți. Jainismul susține că prin flămânzire, veganism, celibat și alte practici asemănătoare, adepții se purifică de păcat și vor ascende într-o stare de inexistență, din care, după moarte, aceștia își disipă conștiința înapoi în neantul eteric. Jainismul numește acest lucru „eliberare” din ciclul reîncarnării. E un cult al morții. Budismul poate fi înțeles numai prin faptul că e o sectă jainistă. Cel mai înalt țel al jainismului e extincția, la propriu, a propriei tale ființe – acest aspect a supraviețuit și în budism. Cercetătorii au scos în evidență faptul că moralitatea propovăduită de Isus în evanghelii, e identică cu moralitatea din jainism. Dacă toată lumea ar urma creștinismul așa cum a fost acesta propovăduit de Hristos, întreaga omenire și civilizație ar sfârși prin extincție. Acesta e un program extraterestru străin.

Jainiștii susțin că doctrina lor e mai veche de optzeci de mii de ani, însă documentele care atestă acest cult datează de acum aproximativ 2500 de ani. În fapt, manifestarea jainismului coincide cu perioada în care rasa evreiască a migrat în India. De asemenea, aceleași practici extraterestre din jainism se găsesc și în cabala evreiască, acestea alcătuind o mare parte din fundamentul „spiritual” al iudaismului. Postul, vegetarianismul, celibatul, ura față de lume și față de trupul fizic, ura față de realitate, crearea tărâmurilor fanteziste care există deasupra acestei lumi, și amestecarea acestora cu monismul de proporții evreiești. Jainiștii, asemenea evreilor, sunt de asemenea o clasă negustorească care e obsedată de materialism, din motive complet ciudate.

Mișcarea jainistă a fost de asemenea obsedată să schimbe demografica culturală a societății vedice prin putere politică agresivă. Mulți jainiști s-au folosit de puterea banilor și a manipulării pentru a pune mâna pe poziții importante din curțile regale antice, de unde căutau să-i convertească pe regi și pe prinți la jainism, după care îi constrângeau pe aceștia să promoveze jainismul în societate, lucru care era realizat prin eliminarea învățăturilor spirituale din societatea vedică și înlocuirea acestora cu pseudo-spiritualitatea jainistă. Acesta e comportamentul clasic al rasei evreiești.

Când imperatorul Ashoka a impus jainismul în mod absolut asupra populației (secta jainistă a lui Gautama), toate cunoștințele și practicile din doctrinele spirituale ale Zeilor noștri au fost interzise prin lege. A avut loc o distrugere masivă a bibliotecilor, iar regimul a ars public munți întregi cu manuscrise ce conțineau învățături spirituale. Întrucât regimul deținea controlul asupra tuturor templelor și a școlilor, ceea ce nu a fost distrus, a fost rescris de către acesta, astfel încât învățăturile să se conformeze ideologiei sale extraterestre. Aici e inclusă și execuția dizidenților politici. Adică a celor care au rezistat în fața distrugerii învățăturilor culturale și spirituale.

Când regimul lui Ashoka s-a prăbușit, populația s-a răsculat și a distrus templele și monumentele ideologiei jainiste de pe vremea regimului Ashoka. În același timp a fost întreprinsă o mișcare de a se reveni la învățăturile spirituale ale Zeilor noștri. Atunci a luat naștere perioada tantrică, care conține învățăturile vedice despre cosmologia spirituală, naturală și despre Magnum Opus. Inamicul a încercat să infiltreze și să distrugă această mișcare, din Kerala, care era centrul puterii evreiești și care a fost și locul prin care creștinismul evreiesc a fost introdus pentru prima dată în India. Învățăturile lui Adi Shankara se găsesc în teozofia cabalistă a rasei evreiești. Shankara a fost originar din Kerala, iar credințele sale alcătuiesc aproape în totalitate hinduismul pseudo-vedic. Shankara a avut o minte evreiască și a încercat să corupă conceptul eterului din brahmanism, în ceva asemănător cu cosmologia evreiască monistă a ființei supreme.

A se nota faptul că regimul Ashoka a fost foarte apropiat din punct de vedere politic cu cel al oligarhilor evrei din Alexandria. Asta se datorează legăturilor tribale a rasei evreiești, care conduceau din umbră regimul Ashoka. Mai târziu, oligarhii evrei din Alexandria au creat creștinismul, iar dinastia Flaviană, dinastie creată de ei, a devenit Biserica Catolică, care a impus populației doctrinele extraterestre evreiești. Iar din acest moment, putem observa același tipar care a avut loc și în India în timpul regimului Ashoka: adică distrugerea învățăturilor spirituale din societatea precedentă, și înlocuirea acestora cu programul extraterestru.


– Înaltul Preot Mageson666


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10