Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 20-Jun-2019 16:02:06

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,667

Victorie importantă! Noua lege care pune capăt cenzurii de pe internet

Un senator republican, Hawley, a introdus o nouă lege care va îndepărta 230 de filtre de protecție ale marilor companii te tehnologie. Aceste filtre de protecție sunt cele care fac ca regimul cenzurii să fie posibil. Reglementările care vor intra în vigoare prin această lege, vor proteja libertatea de exprimare a oamenilor și vor trage la răspundere companiile de tehnologie. Ceea ce înseamnă că cenzura va lua sfârșit. Trump, în discursul prin care și-a anunțat participarea la prezidențialele din 2020, a menționat și el problema cenzurii.

În adevăr, epurarea care a avut loc la Vox, nu a fost întreprinsă de Vox: Vox nu a fost decât o fațadă. Aceasta a fost comisă de o corporație numită „The Trust,” condusă de un evreu care a lucrat împreună cu alți miliardari evrei – dintre care unul e un susținător al Chabad-ului – precum și cu ADL (Liga anti-defăimării evreiești) care face parte din Bnai Brith care, la rândul său, e nivelul superior al structurii puterii evreiești, condusă de Rothschild. Regimul cenzurii e încercarea evreilor de a-i reduce la tăcere toate vocile care nu se conformează agendei evreilor. Nu te poți aștepta ca un cult religios rasial al evreilor, care-i numește pe toți ne-evreii „goyim” – adică animale – să le respecte ne-evreilor drepturile omului, când nici măcar nu-i consideră oameni pe aceștia.

RIV-ul final ne aduce victorii importante. Nimeni nu mai pune botul nici la ceea ce se întâmplă acum cu Iranul; „Gulf of Tonkin” e acum un termen popular pe rețelele de socializare. Ceea ce înseamnă că oamenii se trezesc la realitate.

Fără Satan și Zeii noștri, și fără activismul tuturor celor de aici, această planetă ar fi fost terminată. Acum e momentul să facem și mai mult RIV-ul final.


– Înaltul Preot Mageson666


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10