Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Nov-2019 20:43:53

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,639

Mai multe informații despre „antisemitismul creștin”

Postez aici răspunsul la predica Înaltului Preot Hooded Cobra666, astfel încât lumea să-l poată vedea cu ușurință.

Înaltul Preot Jake Carlson mi-a scris următoarele într-un email personal:

Hitler a îndepărtat atât vechiul cât și noul testament al bibliei creștine din toate bisericile, spitalele, școlile, etc., înlocuind biblia și crucea cu cartea Main Kampf și cu svastica magiei negre a lui Kali.

Hitler a INTERZIS biblia în toată Germania. De asemenea, Alfred Rosenberg a spus că problema a fost reprezentată nu numai de Biserica Catolică ci de ÎNTREG creștinismul, motiv pentru care acesta trebuia îndepărtat din mijlocul poporului german.

Te mai minunezi de ce anume au fost atacați naziștii în mod atât de vicios și neîncetat?

Mai există o mulțime de idioți induși în eroare care se autointitulează „naziști” și care sunt amăgiți să creadă că Hitler și liderii naziștii erau creștini. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Anumite cărți, cum sunt unele ediții ale Main Kampf, au fost traduse greșit și alterate în mod intenționat.

De asemenea vreau să menționez aici că Main Kampf a fost rescrisă, în special una din ultimele ediții (cea cu coperta portocalie). Traducerea e făcută astfel încât să fie aproape neinteligibilă. Asta nu se deosebește cu nimic de multitudinea cărților scrise de evrei în care, pentru a găsi o singură afirmație validă, cititorii trebuie să parcurgă pagini întregi pline cu text lipsit de valoare, scris în mod sec.

O grămadă de cărți despre al Treilea Reich sunt pline de minciuni, și multe dintre acestea împing baliverna cu gunoiul creștin. Mizerie evreiască.

Pe lângă asta, Hollywood-ul evreiesc scot niște gunoaie de seriale, cum e acela intitulat „The Holocaust,” în care încearcă să promoveze ideea că naziștii ar fi fost creștini, plus tipicul lor rahat fictiv.

Multor oameni le lipsește inteligența necesară pentru a putea vedea prin aceste minciuni; creștini idioți care nu posedă abilitatea de a căuta adevărul. Alții, cum a fost liderul târziu al organizației Arayan Nations – care nici măcar nu e alb – promovează minciuna „identității creștine”, în timp ce infiltrații evrei împing minciuna și agenda creștină.

Îți pot spune un lucru cert: NIMIC nu-i îngrijorează pe evrei mai mult decât gentilii care părăsesc programele creștine și se întorc la originile noastre păgâne (satanismul).


— Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10