Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 28-Jul-2020 00:21:15

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,969

Creative Credo #05 Traiul Salubru— Calea către o super sănătate

..Înfiinţarea propriului nostru concept. Din cauza lipsei unui termen mai bun în ştiinţele sănătăţii, creăm unul propriu — Traiul Salubru. Ce înţelegem prin Traiul Salubru? Permite-mi să fiu pe cât de clar posibil. Ceea ce noi, Creatorii, avem în minte este un program efectiv şi sistematic pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi vigorii preţioasei noastre Rase Albe. Numim acest program: Traiul Salubru.
  „Salubru“ vine din cuvântul latin „salubris“, însemnând „sănătos, nutritiv, raţional, folositor, viguros“. Dicţionarul Webster defineşte salubrul ca „1. Favorabil pentru sănătate sau promovând sănătatea ori bunăstarea; fortifiant; 2. Sănătos spiritual; care conduce spre rezultate bune“.

  În primul rând, devin-o conştient. În Creativitate, avem în minte o semnificaţie mai specifică, un stil de viaţă care este atât conductor spre cea mai bună stare de sănătate a corpului cât şi spre o sănătate spirituală, în completarea conceptului nostru a unei „Minţi Sănătoase într-un Corp Sănătos într-o Societate Sănătoase într-un Mediu Sănătos.“ Dorim ca fiecare Creator să urmeze un stil de viaţă care va rezulta într-o sănătate optimă, fericire, vigoare şi productivitate. Dorim să precizăm directivele prin care aceasta poate fi obţinută fără a fi necesar să mergem în prea multe detalii, pentru că din moment ce membrii noştri sunt conştienţi de programul Traiului Salubru, vor găsi că există o grămadă de cărţi bune care vor intra în detalii amănunţite despre aspecte variate ale Traiului Salubru. Biserica noastră vă va arăta că avem astfel de cărţi la dispoziţia membrilor noştri, în orice moment.

  Puncte de vedere pe care le avem în comun cu Igiena Naturală. Programul nostru este în paralel foarte îndeaproape cu filozofia cunoscută în anumite cercuri de sănătate sub denumirea de Igienă Naturală. Există, de fapt, o Societate Americană a Igienei Naturale, care există de mai mulţi ani. Sunt de acord din toată inima cu aproape toate conceptele lor, în afară că nu îmi place în mod particular terminologia lor. „Natural“ poate însemna aproape orice, şi un fumător de iarbă, de exemplu, poate argumenta că ceea ce el fumează este „natural“. De asemenea, cuvântul „Igienă“ implică subiectul curăţeniei, şi, deşi suntem cu toţii de acord cu curăţenia, Igiena Naturală nu este doar despre aceste lucruri. O altă distincţie între terminologia noastră şi a lor, pentru Traiul Salubru şi Igiena Naturală, este aceea că la ei ultimul termen nu include deloc şi igiena rasială (sau eugenismul), pe când noi, Creatorii, susţinem puternic eugenia, ca fiind o parte integrală a programului nostru de Trai Salubru.

Îndatorat doctorului Shelton. Doctorul Herbert M. Shelton a fost un pioner timpuriu în Igiena Naturală şi a contribuit probabil mai mult decât oricare alt individ în stabilirea acestei arte sau ştiinţe în timpurile moderne. El iese în evidenţă ca un gigant în această mişcare vitală. Noi, Rasa Albă, suntem foarte îndatoraţi lui pentru cercetările dedicate, promovarea şi cantitatea voluminoasă de literatură cu care a contribuit la acest aspect extrem de important al vieţii.
 
A.M.A. Ostil. Cine a inventat Igiena Naturală? Cu siguranţă nu eu. Nici doctorul Shelton nu a făcut-o. A pune o astfel de întrebare înseamnă să întrebi cine a inventat respiratul sau exerciţiile. Cu siguranţă nici A.M.A. şi nici medicina ortodoxă nu au făcut-o. Ei sunt, de fapt, inamicii mortali ai Igienei Naturale, pentru că, în primul rând, dacă toată lumea ar practica-o, ar fi o nevoie foarte mică de spitale, clinici, pastile, „medicamente“, raze x; şi cel mai devastant lucru pentru profesia medicală ortodoxă, nevoia foarte mică de doctori. De fapt, ar reduce afacerea frauduloasă a „medicinei“ de la o excrocherie de de 250 de miliarde de dolari pe an, la o farsă complet lipsită de putere şi nesimnificativă. Nu numai asta, dar dacă toată lumea ar înţelege şi practica Igiena Naturală, oamenii noştri ar fi mult mai sănătoşi, fericiţi şi mult mai energici.

                                                                            * * * * *

  Traiul Salubru. După ce ne-am recunoscut îndatorarea noastră considerabilă faţă de mişcarea Igienei Naturale şi am subliniat diferenţele care există între aceasta şi Traiul Salubru, urmează să lăsăm deoparte conceptul de Igienă Naturală şi vom vorbi despre Traiul Salubru. Ce înţelegem noi,    Creatorii, prin Traiul Salubru? Pe scurt, îl putem rezuma în câteva fraze.
  1. Credem în a trăi în concordanţă cu moştenirea noastră biologică şi în armonie cu Legile Naturii.
  2. Aceasta înseamnă să mâncăm mâncarea sănătoasă proaspătă în starea ei naturală, aşa cum ne-a oferit-o Natura. Trebuie să fie negătită, neprocesată, neconservată şi să nu fie alterată în nici un fel. Acest lucru mai înseamnă şi că trebuie să fie cultivată organic, fără utilizarea îngrăşămintelor chimice.
  3. Ne oferim un mediu curat, sănătos — aer proaspăt, nepoluat; apă curată şi terapia benefică direct de la razele soarelui, în fiecare zi.
  4. Câteva tipuri de exerciţii fizice intense de mai multe ori pe săptămână.
  5. Odihnă şi relaxare, atât psihică cât şi fizică, incluzând un somn odihnitor şi eficient.
  6. O formă de recreere pe post de răsplată care să alimenteze sentimentul nostru de realizare.
  7. Un sens al existenţei, securitate şi încredere, care să ne alimenteze scopurile pentru realizare şi pentru a trăi o viaţă bună.
  8.Autocontrol asupra vieţii şi muncii noastre.
  9. Trăirea gregară în cadrul religiei noastre Creative, a societăţii noastre Albe şi în relaţiile sociale cu Camarazii noştri Rasiali Albi. Suntem animale sociale.
  10. Exprimarea sănătoasă a instinctelor noastre sexuale.
  11. Trăirea într-un mediu plăcut şi sănătos.
  12. Noi nu credem în utilizarea vreunor „medicamente“, droguri sau substanţe chimice, ca având vreo valoare vindecătoare sau terapeutică. De fapt, toate medicamentele, drogurile, narcoticele şi chimicalele sunt otrăvitoare şi toxice corpului uman. Mai mult, şi din acelaşi motiv, noi nu credem în utilizarea suplimentelor alimentare de vitamine, minerale sau enzime şi nici în utilizarea coloranţilor alimentari artificiali, conservantelor şi nici în alimentele rafinate sau fragmentate.
  13. Credem cu tărie în practicarea postului ca fiind cea mai bună cale de curăţare a corpului de toxinele şi otrăvurile acumulate. Suntem convinşi că postul este cea mai naturală şi efectivă metodă pe care corpul o are pentru pentru a depăşii toate tipurile de boli şi pentru a-şi reface sănătatea.
  14. Traiul într-o societate Albă eugenică şi promovarea ei. Aceasta înseamnă că avem o grijă deosebită ca nu doar să asigurăm perpetuarea nepreţuitei noastre Rase Albe, ci şi să avem grijă ca cei nepotriviţi să fie eliminaţi şi că fiecare generaţie avansează la nivele salubre, fizice, estetice şi mentale tot mai avansate.

  Puncte de divergenţă cu Igiena Naturală. Cele de mai sus rezumă destul de bine conceptul nostru de Trai Salubru. Cu excepţia numărului 2, primele 11 categorii sunt destul de bine recunoscute de individul obişnuit, deşi nu sunt neapărat practicate.
  În nr. 12 ne îndepărtăm radical de profesia ortodoxă medicală şi chiar şi de „sanitarii amatori“ care sprijină cu slavă aşa-numitele noastre depozite cu „alimente sănătoase“, distribuind vitamine, suplimente şi alte pastile şi poţiuni inutil procesate şi prelucrate.
  În nr. 13 susţinem cu tărie o practică sănătoasă care este cu mult mai efectivă în restabiliriea sănătăţii corpului, decât toate medicamentele şi drogurile puse la un loc, dar din păcate, puţini oameni sunt familiari cu postul.
  În ceea ce priveşte eugenia, desigur că avem multe de spus despre aceasta, având în vedere că este inima doctrinei noastre religioase. Prin urmare, nu vom mai deschide acest subiect în acest segment al cărţii, dar vom avea capitole separate pe subiectul postului şi pe cel al medicinei şi medicamentelor.
  Cu toate acestea, dacă există un subiect particular care diferenţiază Traiul Salubru de „sanitarii amatori“, este consumarea alimentelor naturale în forma lor crudă, negătită. Acest lucru este foarte important şi vom dedica un întreg capitol acestei chestiuni.
  Dar mai întâi, să examinăm ce fel de animal suntem noi şi ce categorie de alimente a proiectat Natura pentru noi. Pentru aceasta, trebuie să ne studiem sistemul digestiv în comparaţie cu cel al altor specii. Asta vom face acum, iar capitolul următor va determina o dată şi pentru totdeauna care este într-adevăr categoria noastră de alimente date de către Natură.

Last edited by Forores (28-Jul-2020 00:22:56)


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10