Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 12-Dec-2020 02:59:53

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,672

RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Câți dintre voi ați auzit de termenul „pânză”, „înveliș” sau „voal”? A avut mai multe nume diferite, și mulți ocultiști au încercat să exprime, dar și să înțeleagă efectele pe care le are asupra lumii. Pe scurt, planeta noastră se află sub „asediu spiritual,” iar acest asediu e impus și e împuternicit de forțe extraterestre ostile; porțile acestei pânze ce înconjoară pământul sunt deschise de către rasa evreiască (care sunt străini acestei lumi). Metodele prin care sunt efectuate aceste „deschideri”, sunt prin manipulare spirituală.

Pentru a manipula lumea în mod efectiv, inamicul comunică și aplică metode specifice de forță spirituală și meditație, care sunt menite să schimbe lumea noastră după „imaginea” acelor forțe extraterestre ostile. Acestea au fost descoperite în mare parte, sub formă de crăpături în „pânza” (sau închisoarea) lor, și în consecință oamenii au ajuns să înțeleagă cel puțin o parte din lucruri. Știm că în spatele acestora se află extratereștri cenușii și reptilieni, iar influența lor în istoria noastră, în special în istoria recentă, dată fiind avansarea noastră, devine înțeleasă din ce în ce mai bine. Aceste „entități” au nevoie de o agendă, iar cursul istoriei noastre trebuie să se îndrepte într-o direcție anume, până când devenim niște sclavi perfecți pentru ei.

Recent, oficiali israelieni de rang înalt au admis public acest fapt; anumiți rabini de top au făcut asta și în trecut. Nu mai pot ascunde anumite lucruri pentru că nu mai au suficient timp la dispoziție, și toată lumea a început să înțeleagă cum stau lucrurile. Dată fiind natura planurilor lor, trebuie să poată da vina și pe extratereștri la un moment-dat, însă acestea nu sunt decât amănunte. La acest moment, nu fac decât să pună în aplicare ceea ce le-a fost recomandat de acești extratereștrii.


Explicații pentru adiția la RIV:

În esență, evreii sunt agenții fizici ai acestei minți colective extraterestre. Până și evreii au admis în ultima vreme acest fapt, întrucât adevărul e dezvăluit pe scală largă și pentru că nu mai pot ține sub cearceaf aceste lucruri. Modul în care comunică cu acele forțe ostile și le deschid lumii (și, de asemenea, mod prin care aceste forțe intră pe „tărâmul” nostru pentru a ne afecta), se învârte în jurul anumitor metode spirituale.

Evreilor de rând li s-a spus că ei trebuie să recite anumite imnuri, rugăciuni și alte litanii. Însă evreii de rang înalt știu și înțeleg că ceea ce ei fac (și cu care sunt în acord complet), e să canalizeze energiile anumitor minți colective extratereștrii aici pe pământ. Metoda prin care fac asta, are la bază alfabetul ebraic și, în același timp, prin „tetragramatonul” lor.

„Tetragramaton” înseamnă „numele din patru litere”, și e furat și corupt din religii păgâne antice, care foloseau astfel de practici pentru a canaliza energii benefice pe pământ. Inamicul însă, a pervertit asta, la fel ca orice altceva.

Inamicul susține, în mod înșelător, că „dumnezeul” lor e lipsit de „formă”, că nu are „chip”, că nimic nu-l poate „reprezenta pe dumnezeu”, că acesta e de „neconceput”, împreună cu alte minciuni. Realitatea însă, e aceea că inamicul se închină la o sumedenie de entități de natură extraterestră, iar fiecare din aceste entități e conectată la mintea colectivă centrală a așa-numitului „tetragramaton”. Așa-zisul „dumnezeu” al lor are zeci și sute de nume, fiecare având la bază tetragramatonul.

Pe când inamicul afirmă că „dumnezeul” lor nu are „formă” și nici „chip”, „dumnezeul” lor există în forma a ceea ce ei numesc „tetragramatonul sfânt”. Pentru cei care sunt familiarizați cu magia cu sigilii, așa-zisul „nume din patru litere” e practic un sigiliu și un simbol, nediferențiindu-se de alte sigilii.

E folosit pentru concentrare, astfel încât evreii și rabinii avansați să poată lua legătura cu aceste entități, în încercarea de a le face pe plac. Metodele prin care acesta e folosit cu adevărat, sunt ținute secrete într-un cerc restrâns de rabini de rang înalt, în timp ce publicul este mințit cu privire la acest „nume” și la funcțiile pe care le are.

Se poate intra în detalii năucitoare aici, referitoare la felul în care e realizat acest lucru, însă toate acestea ar fi informații nefolositoare. Tot ceea ce contează e ca acest „tetragramaton” evreiesc să fie distrus. Acesta e puntea, e poarta prin care inamicul canalizează toate aceste forțe în lumea noastră. Pe scurt, acesta e „cheia care deschide toate ușile”, e unealta pe care o folosesc pentru a manifesta întreaga lor magie.

Cu toate că e format din litere ebraice, în sine însuși acesta nu este de natură evreiască, ci folosește ebraica ca simbol. Ceea ce înseamnă că acesta nu e tocmai un „cuvânt”, și nici nu trebuie să cauți cum se numește, ci, mai degrabă, e un simbol prin care rabinii evrei îți deschid mintea.

În Orient există o tehnică care se numește Mandala. Mandala poate folosi, de exemplu, triunghiuri sau pătrate, însă ideea nu e aceea de a înțelege triunghiul sau pătratul, ci e o unealtă de focalizare a minții.

În funcție de scop, sunt folosite diferite variații ale acestui gunoi, însă ceea ce e important, ceea ce a „supraviețuit”, e cea care utilizează cele patru litere ebraice „JHVH” („jhvh” în latină).

Pe scurt, înainte ca această adiție la RIV-ul final să fie înțeleasă (noi vom inversa literele acestui „tetragramaton” și vom folosi o afirmație pentru a-l închide în mod complet), trebuie să se înțeleagă faptul că avem de-a face cu un simbol aici; un simbol care e puntea  pe care mintea o folosește pentru a vizualiza un alt lucru. Acest ritual va distruge această punte, va închide această poartă în mod permanent.

Cu alte cuvinte, trebuie să înțelegi că prin închiderea și/sau inversarea și eradicarea simbolului, închidem și ucidem poarta prin care inamicul manipulează lumea. Scopul e dublu: în primul rând, date fiind literele alfabetului ebraic sunt moarte, sursa puterii lor e dezactivată, iar prin neutralizarea sigiliului lor principal, aceștia nu ne mai pot deschide lumea noastră la forțele lor extraterestre nefaste.

Gândește-te la asta ca o la o cheie pe care o distrugi și o arunci în lavă. Ușa pe care o deschidea nu mai poate fi deschisă din nou.

Procedura e foarte simplă. După cum se poate vedea, literele în cauză sunt Yud, hei, vav, hei, care apar și în RIV-ul final. Însă noi vom urma o metodă specifică pentru inversarea acestor litere, având la bază metoda ascunsă de utilizare a acestui „jhvh” dezgustător.

Acest lucru va asigura eradicarea completă a așa-zisului „JHVH”, în toate planurile existenței.


UCIDEREA TETRAGRAMATONULUI; ADIȚIE LA RIV-UL FINAL:

Acesta trebuie combinat cu RIV-ul final. Fă RIV-ul final așa cum îl faci mereu, și la final (când ai terminat cu RIV-ul final), fă ritualul de mai jos. Nu schimba numerele din acest ritual. Acestea ar trebui lăsate așa cum sunt, pentru efectivitate maximă.

Eradicarea acestuia se face în felul următor. Trebuie să te concentrezi pe imaginea de mai jos. Distrugerea tetragramatonului se va face plecând de la această imagine. Acest ritual trebuie făcut imediat după ce ai terminat RIV-ul final, după ce ai terminat afirmația pentru RIV-ul final.

1607958368_jhvhemort.jpg

PRIMA PARTE: 4 litere – fiecare literă inversată de 3 ori
A DOUA PARTE: 3 litere – fiecare inversată de 6 ori
A TREIA PARTE: 2 litere – fiecare inversată de 9 ori
PARTEA A PATRA: 1 literă – inversată de 12 ori
PARTEA A CINCEA: TĂCEREA (e explicată mai jos)
PARTEA A ȘASEA: afirmația, rostită de 10 ori


PRIMA PARTE:

Vibrează următoarele litere de 3 ori fiecare: DÚI • DÚI • DOI • THOI • TUI
*Șterge litera din triunghi
Vibrează următoarele litere de 3 ori fiecare: HEI • HÉ
*Șterge litera din triunghi
Vibrează următoarele litere de 3 ori fiecare: VAV • VAU • VĂV • UAU
*Șterge litera din triunghi
Vibrează următoarele litere de 3 ori fiecare: HEI • HÉ
*Șterge litera din triunghi

*SIMTE ȘI CONȘTIENTIZEAZĂ CĂ ACESTEA SUNT MOARTE*


PARTEA A DOUA:

Vibrează următoarele litere de 6 ori fiecare: DÚI • DÚI • DOI • THOI • TUI
*Șterge litera din triunghi
Vibrează următoarele litere de 6 ori fiecare: HEI • HÉ
*Șterge litera din triunghi
Vibrează următoarele litere de 6 ori fiecare: VAV • VAU • VĂV • UAU
*Șterge litera din triunghi

*SIMTE ȘI CONȘTIENTIZEAZĂ CĂ ACESTEA SUNT MOARTE*


PARTEA A TREIA:

Vibrează următoarele litere de 9 ori fiecare: DÚI • DÚI • DOI • THOI • TUI
*Șterge litera din triunghi
Vibrează următoarele litere de 9 ori fiecare: HEI • HÉ
*Șterge litera din triunghi

*SIMTE ȘI CONȘTIENTIZEAZĂ CĂ ACESTEA SUNT MOARTE*


PARTEA A PATRA:

Vibrează următoarele litere de 12 ori fiecare: DÚI • DÚI • DOI • THOI • TUI

*ÎNTREGUL TRIUNGHI AR TREBUI SĂ FIE ȘTERS COMPLET (PISCĂLIT, ACOPERIT CU TUȘ)*
*SIMTE ȘI CONȘTIENTIZEAZĂ CĂ ACESTEA SUNT MOARTE*


PARTEA A CINCEA:

Tot ce trebuie să faci acum, e să te concentrezi pe tăcere și liniște, după ce așa-zisul „nume” e în sfârșit MORT. Trebuie să te concentrezi pe această tăcere goală, și să-ți dorești ca acesta să fie eradicat în mod permanent.


PARTEA A ȘASEA:

Afirmă de 10 ori:

„Tetragramatonul evreiesc, în toate simbolurile și permutațiile sale, acum e mort, lipsit de putere, și distrus în mod permanent pe toate planurile existenței.
Toată puterea spirituala evreiască e moartă și alungată în mod permanent din aceasta lume și din toate lumile.
Voalul spiritual al magiei și conștiinței evreiești care acoperă această lume, e în mod permanent ridicat, mort și lipsit de orice fel de putere și influență.”

După aceea, vibrează AUM o singură dată și încheie ritualul.


HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!


Thomas

Offline

#2 12-Dec-2020 12:21:36

Rroco
Războinic ✸
Registered: 18-Jan-2018
Posts: 430

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Multumim pentru traducere!! Ard de nerăbdare sa ii vad distrusi  big_devil  foc


29.05.2016 - data dedicarii
Imn la Satan  sarpe

Offline

#3 12-Dec-2020 18:17:50

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,354
Website

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Excelent. Observ mici greșeli pe alocuri, „ritualul de” sant scrise legat, și mai jos „trebuie sa te concentrezi intens linistea mintii tale”.
Nu-i mare problemă dar mai important pot să modific imaginea să adaug diacriticele dacă ești de acord.


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#4 12-Dec-2020 22:56:41

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 373

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Deja ii vad distrusi kek_ok

Offline

#5 12-Dec-2020 23:15:37

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 373

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

CompactVersion

Am adaugat si poza asta care este pe JOS. Sper ca am facut bine smile

Offline

#6 13-Dec-2020 00:30:56

Eudeyrn
Veteran ✸ ✸
Registered: 11-Mar-2015
Posts: 1,818

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

riv-ul_final_aditie_12_12_2020_color
riv-ul_final_aditie_12_12_2020_incolor
pot fi imprimate si folosite ca si cele de riv final cu corectarea mentionata de Loading

Last edited by Eudeyrn (13-Dec-2020 00:47:35)


HAIL SATAN! Hail Flauros!

Offline

#7 13-Dec-2020 17:02:48

LeoN
Novice
Registered: 18-Aug-2019
Posts: 57

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Să înțeleg că acesta poate fi noul riv final nu ?


Text that has to be colorized
     ORICE FĂRÂMĂ DE ADEVĂR POATE CONTRIBUI LA SCHIMBAREA UNEI LUMI ÎNTREGI !!

Offline

#8 13-Dec-2020 18:22:39

nakedpluto
Novice
Registered: 13-Dec-2020
Posts: 1

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Multumesc pentru traducere si efort!

Offline

#9 14-Dec-2020 18:01:47

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,672

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Loading wrote:

Excelent. Observ mici greșeli pe alocuri, „ritualul de” sant scrise legat, și mai jos „trebuie sa te concentrezi intens linistea mintii tale”.
Nu-i mare problemă dar mai important pot să modific imaginea să adaug diacriticele dacă ești de acord.

Mersi de corectări.


Thomas

Offline

#10 14-Dec-2020 20:17:38

Lion
Membru
Registered: 22-Mar-2015
Posts: 37

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Am o mica nelămurire și ar fi cel mai bine sa întreb. Cum ar trebui sa sa inversam acele litere mai exact?

Offline

#11 15-Dec-2020 14:11:57

Black Candles
Membru
Registered: 26-Dec-2017
Posts: 32

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Sunt deja inversate in etapele scrise de admin1608030706_screenshot_20201215-130615_chrome.jpg

Offline

#12 15-Dec-2020 14:33:48

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 302

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Lion wrote:

Am o mica nelămurire și ar fi cel mai bine sa întreb. Cum ar trebui sa sa inversam acele litere mai exact?

Ritualul in sine le inverseaza, tu doar urmeaza pasii descrisi in ritualHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#13 16-Dec-2020 03:11:02

Războinicul
Novice
From: România
Registered: 10-Jan-2020
Posts: 324

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Am o întrebare poate pare stupidă dar na... Voi cum ștergeți fiecare litera la RIV-ul final imi plăcea aceea aplicație bine realizată


Dedicat
10.01.2020 ora 10:01 capra
Hail Satan!
Hail forțele Iadului

Offline

#14 16-Dec-2020 18:20:43

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Pentru a vă fi mai ușor să mâzgăliți literele, aveți aici o pagină atât cu RIV-ul Final cât și cu Uciderea Tetragramatonului. Cu ajutorul mouse-ului puteți șterge litere, iar dacă folosiți telefonul, cu un deget le mâzgăliți și cu două degete puteți derula pagina. Pentru a încheia de tot, după ce ați terminat riv-urile, închideți pagina. Mulțumiri lui Soaring Eagle 666 care a scris codul. Eu doar l-am copiat și am înlocuit versiunea în engleză cu cea în română a riv-urilor. Să aveți spor! wide_smile   
RIV-ul Final + UCIDEREA TETRAGRAMATONULUI


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#15 17-Dec-2020 03:15:20

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 274

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Dacă greșim la numărul de vibrații la 3 și 6 ca mi se întâmpla deseori sa greșesc din pura obișnuința de a vibra mereu de 9 ori RIV-ul, trebuie sa o luam de la 0(zero) meditația?


Link catre Calendar SS 2022: https://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=8627

Link catre Backup Blog+Forum Ianuarie 2022: https://mega.nz/folder/o59nQADL#CfmMWht2cX2NP_I3EWd5-Q

Offline

#16 17-Dec-2020 03:37:40

Agni 666
Membru
Registered: 02-Mar-2015
Posts: 18

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Anonymous1011 wrote:

Dacă greșim la numărul de vibrații la 3 și 6 ca mi se întâmpla deseori sa greșesc din pura obișnuința de a vibra mereu de 9 ori RIV-ul, trebuie sa o luam de la 0(zero) meditația?

Da, acest ritual se sprijină și depinde total de numerele reversului și a afirmațiilor. Este absolut necesar să păstrezi și să execuți corect numărul. Nu ai voie sa adaugi sau sa scazi. Din fericire ritualul acesta este scurt ca durată. Îți urez succes.

Offline

#17 17-Dec-2020 13:27:40

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 302

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Nu, continui si incerci pe cat posibil sa nu te gandesti ca ai gresit si ca nu o sa aiba efect pentru ca o sa aiba. Incearca sa fii mai atent si sa nu te grabestiHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#18 25-Dec-2020 13:00:53

OpenMind
Guest

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Intrebare : Pot  multiplica nr repetitilor la litere , spre ex x10 ( x30 x60 x90 x120) pt ca afirmatia imi ia mult mai mult decat vibrarea , afecteaza cu ceva?
Eu bag pe notepad poza cu triunghiu si nr de repetitii cat si litere de pronuntat si sterg acolo cu editoru, metoda mea.

#19 25-Dec-2020 13:43:33

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 373

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

OpenMind wrote:

Intrebare : Pot  multiplica nr repetitilor la litere , spre ex x10 ( x30 x60 x90 x120) pt ca afirmatia imi ia mult mai mult decat vibrarea , afecteaza cu ceva?
Eu bag pe notepad poza cu triunghiu si nr de repetitii cat si litere de pronuntat si sterg acolo cu editoru, metoda mea.

Nu cred e indicat sa schimbi numarul repetitiilor. Eventual poti sa il faci de doua ori in aceeasi zi. Plus ca tocmai s-a postat pe forumul JoS noul program

https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?t=49277

Offline

#20 25-Dec-2020 18:04:31

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,354
Website

Re: RIDICAREA VOALULUI - ADIȚIE LA RIV-UL FINAL (11-22 dec 2020)

Într-adevăr nu trebuie schimbat cu nimic nici numărul de vibrații nici numărul repetițiilor. Cel mai probabil s-a aplicat o anumită numerologie când s-a creat ritualul care îi amplifică puterea.


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10