Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 29-Jan-2021 17:20:36

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,019

Creative Credo #10 Zahărul

Am sărit peste capitolul anterior din cauza unor informaţii greşite pe care le dădea, unele erau chiar dăunătoare şi exagera în anumite privinţe.CREATIVE CREDO #10 ZAHĂRUL - CEL MAI DĂUNĂTOR NARCOTIC DIN ISTORIA CIVILIZAŢIEI

,,Narcoticele în alimente. Când reflectăm asupra "culturii drogurilor" de astăzi şi la creşterea flagrantă a abuzului de droguri, ne gândim, în general, că e vorba de alcool, heroină, L.S.D., marihuana, tutun, "praful de înger" (fenciclidina), cocaină şi la alte droguri care îţi iau minţile. Cu siguranţă, toate au fost şi sunt cauza mizeriei de nedescris, a vieţlor distruse şi a deteriorării rapide a sănătăţii şi moralurilor rasei şi naţiunii noastre. Mai mult, deteriorarea bazei genetice a Rasei Albe este uluitoare. Este inutil să mai zic că motivul din spatele acestei culturi sunt banii- lăcomia pentru profit şi programul deliberat al evreilor pentru distrugerea Rasei Albe.

  Zahărul. Există încă un narcotic pe care toţi îl folosim în cantităţi mari încă de când eram bebeluşi şi care a făcut, fără nici o îndoială, mai multe daune Rasei Albe în ultimele trei secole, decât consumul de alcool, tutun, heroină, marihuana şi celelalte droguri puternice la un loc. Este ceva deghizat ca fiind cel mai gustos aliment, pe care chiar şi mama ta iubitoare, la fel ca şi creştinismul, ţi l-ar administra cu oborocul. Acel narcotic este zahărul- zahărul alb obişnuit, rafinat, cristalin, pe care-l cumperi din orice magazin alimentar. Zahărul este un narcotic? Da, zahărul este un narcotic- o substanţă nenaturală produsă prin procesare industrială(majoritatea din trestie de zahăr ori sfeclă de zahăr); rafinat până ajunge în starea de zaharoză pură, golit de toate vitaminele, mineralele, proteinele, enzimele şi de ceilalţi nutrienţi benefici. Ceea ce rămâne este un narcotic concentrat şi nenatural pe care corpul uman nu este capabil să-l metabolizeze, cel puţin nu în cantităţile pe care le ingerăm din cauza stilului de viaţă curent.

  Zahărul creează dependenţă. Americanul de rând consumă aproximativ 52 de kg de zahăr pe an. Această cantitate per bărbat, femeie şi copil. Cauzele principale pentru care zahărul cauzează mai multe daune decât alte otrăvuri, droguri sau narcotice, sunt după cum urmează: primul motiv fiind faptul că este considerat ca fiind un aliment şi este ingerat în cantităţi masive; al doilea motiv, efectele dăunătoare încep devreme, de când copilul este născut şi este hrănit cu formule de lapte care conţin zahăr. Chiar şi laptele mamei este contaminat cu acesta. Iar al treilea motiv, practic, 100% din camarazii noştri din Rasa Albă sunt dependenţi de zahăr toată viaţa lor, din leagăn până în mormânt. Singurele excepţii fiind cei puţini (dar al căror numere cresc) care au devenit conştienţi de efectele dăunătoare ale zahărului. Noi, Creatorii, dorim să expunem acest narcotic şi să facem din asemenea informaţii, o cunoaştere generală pentru fiecare copil din momentul în care începe să vorbească.

  Supraîncărcaţi cu zahăr. S-a spus că criteria după care o substanţă este declarată nocivă ori benefică din punct de vedere medical, este dată de cantitatea care este folosită în corpul uman. Pentru o ilustrare mai dramatică: ştim cu toţii că veninul unui şarpe cu clopoţei, a unei cobre, unui mocasin de apă, coral şi al altor şerpi veninoşi, este mortal pentru sistemul omului. Există câţiva şerpi a căror muşcătură pot induce moartea în câteva secunde. Cu toate acestea, chiar şi veninul de şarpe, aşa mortal cum este, a fost folosit în scopuri terapeutice, atunci când se foloseau cantităţi foarte mici (Noi suntem împotriva utilizării sale). În schimb, toţi acceptăm faptul că apa şi soarele sunt benefice pentru sănătatea noastră, în cantităţi moderate. Cu toate acestea, un om aflat în Lacul Superior s-ar îneca rapid de la consumul excesiv de apă; iar un om aflat în mijlocul deşertului ar murii de la expunerea îndelungată la bunul nostru Sol. La fel stă treaba cu orice factor care ne influenţează sănătatea şi starea de bine. Trebuie să există o cantitate corectă. Cu toate acestea, există mii de substanţe pe care le ingerăm şi sunt dăunătoare, iar dacă am reuşi să renunţăm la ele, ar fi cel mai bine.

  Este extrem de distructiv pentru Rasa Albă. Cantităţile foarte mari în care zahărul a fost consumat, sunt motivul principal pentru care acesta a fost cel mai distructiv vinovat pe care civilizaţia Omului Alb l-a creat vreodată în istorie. Are toate calităţile potrivite pentru o otravă distructivă: este dulce şi nu te mai saturi de el. Este un narcotic şi creează dependenţă. Durează câţiva ani până ca pagubele să devină evidente.

  Istoria. În timp ce zahărul a existat în cantităţi foarte mici pentru câteva mii de ani, acesta a fost practic necunoscut şi lua o parte insignifiantă în dieta Omului Alb din civilizaţiile clasice din Egipt, Grecia şi Roma. Grecii (care aveau un cuvânt pentru orice!) nici măcar nu aveau un cuvânt pentru acesta. Chiar şi în Europa medievală a fost necunoscut şi era doar o delicatesă rară în curţile regale. În timpul ultimei crusade majore care s-a încheiat în 1204, unii dintre cruciaţii creştini au găsit zahărul folosit de către sarazini. Când maurii au invadat şi colonizat partea de sud a Spaniei, au cultivat trestie de zahăr pe pământul lor şi au rafinat zahăr. Când Spania i-a alungat pe mauri, a păstrat o parte din plantaţiile de trestie. În această perioadă creştinătatea a muşcat pentru prima oară din fructul interzis şi i-a plăcut. A fost prima muşcătură cea care a condus către dependenţă, lăcomie şi o degenerare înceată şi constantă a Rasei Albe, degenerare care a devenit o epidemie în ziua de astăzi. De asemenea a lăsat în urmă o dâră de sclavie, genocid şi crimă organizată care a făcut averi vaste, în special pentru aceşti paraziţi ai rasei umane - evreii.

  Zahărul, sclavii şi romul. Cu toate acestea, abia după descoperirea de către Columb a Lumii Noi, a venit la putere zahărul. În această privinţă, portughezii au condus cursa, rapid urmată şi întrecută de spanioli, care apoi au fost întrecuţi cu englezi, francezi şi olandezi. Indiile de vest au fost locaţia centrală a acestei drame, şi curând a devenit şi locul unde comerţul cu sclavi negri, zahăr şi rom s-a dezvoltat şi a fost cea mai mare şi profitabilă afacere, atât din lumea nouă, cât şi din cea veche. Averi considerabile au fost făcute în Anglia, Franţa, Spania, Portugalia, Olanda şi nu în cele din urmă, în coloniile din Noua Anglie. Pentru 300 de ani zahărul s-a vândut din plin şi a distrus sănătatea Omului Alb, trimiţându-şi victimele înspre o prăpastie a debilităţii, degenerării şi bolii.

  Zahărul, o substanţă chimică nenaturală. De ce este zahărul atât de devastator pentru sănătatea noastră? Primul motiv este faptul că este pur chimic şi (ca şi heroina) prin rafinare a fost golit de toţi nutrienţii pe care îi avea în mod original planta din care provine. Heroina şi zahărul sunt produse prin aceleaşi procese de rafinare. În producerea heorinei, opiumul este extras din mac, apoi opiumul este rafinat în morfină. După care chimistul lucrează morfina şi o rafinează mai departe în heorină, proclamând că au "descoperit" un calmant minunat care nu creează dependenţă. Cel puţin aşa afirmă ei.
  În mod similar, zahărul este mai întâi presat din planta de trestie sau sfeclă şi iese ca suc, după care este rafinat în melasă. Apoi este rafinat în zahăr brun, apoi transformat în cristale albe C12H22O, care este o substanţă chimică străină sistemului uman.

  Creează dependenţă. Un al doilea motiv pentru care zahărul este atât de dăunător este din cauza faptului că nu doar creează dependenţă (precum heorina), ci este şi delectabil şi seducător cu simţurile, astfel poate creea obiceiuri (aceasta este o diferenţă). Începând cu adăugarea zahărului în formula de lapte pentru copii, oamenii nu numai că dezvoltă un gust puternic pentru zahăr, ci creează o adevărată poftă nestăpânită prin care nu se mai pot sătura de această otravă.

  Încet dar insidios. Un al treilea motiv este dat de faptul că zahărul dăunează încet şi insidios. Îmi amintesc de când eram în şcoala generală, profesorul meu a declarat că dacă tutunul ar fi de 10 ori mai dăunător, tot nu ar face nici o miime din paguba creată de zahăr. Mi-a luat o vreme să înţeleg. Durează ani până să-ţi ruineze pancreasul, glandele suprarenale, întreg sistemul endocrin şi produce o grămadă de daune pe care le-am enumerat în acest capitol.

  Alimente încărcate cu zahăr. Al patrulea motiv este dat de cantităţile scandaloase de zahăr pe care naţiunile civilizate le consumă. Americanilor, în special, le este spus că ei sunt cei mai bine hrăniţi oameni de pe suprafaţa pământului. Dacă e să vorbim despre fast-food şi mâncărurile cu calităţi nutriţionale scăzute, atunci e adevărat. Supermarketurile cu rafturile pline de o varietate largă de mâncăruri procesate şi ambalate frumos sunt cele pe care le "arătăm cu mândrie" atunci când spunem cât suntem de bine hrăniţi. Dacă examinezi în detaliu "alimentele" din orice supermarket şi le citeşti etichetele, vei afla că aproape toate conţin zahăr. Cele mai multe alimente sunt încărcate cu el: cereale, supe, ketchup, hot-dog, etc. Chiar şi tutunul tratat conţine zahăr până la 20% din greutatea sa. Unele cereale sunt chiar şi 50% zahăr.

  Lista daunelor. Am afirmat că zahărul dăunează sănătăţii: că este mult mai dăunător decât toate celelalte stupefiante combinate; că este o otravă chimică pe termen lung. Dar ce daune cauzează mai exact trupului uman?
  Lista este nesfârşită, dar vom cita doar câteva din cele mai insidioase moduri prin care zahărul creează haos în corpul nostru. Când vorbim despre zahăr, includem nutriţia rea ca întreg de asemenea, având în vedere că oricine consumă zahăr are obiceiuri alimentare proaste.
  1. Zahărul este cauza principală a deteriorării dentare - cariile, sângerarea gingiilor, slăbirea structurii oaselor şi pierderea dinţilor. 
  2. Zahărul este cauza principală a diabeturilor, hiperglicemiei şi hipoglicemiei.
  3. Este fie o cauză, fie un factor care contribuie la bolile de inimă, bolile mintale, la arterioscleroză, depresie, senilitate, hipertensiune şi cancer.
  4. Are un efect extrem de dăunător în dezechilibrarea sistemului endocrin şi în deteriorarea glandelor componente, cum ar fi glandele suprarenale, pancreasul şi ficatul, determinând ca nivelul de zahăr să fluctueze mult.
  Are o serie de alte efecte extrem de dăunătoare asupra corpului uman. Există un număr mare de cărţi disponibile pe această temă, dar consider că cea mai interesantă pe care am citit-o este Sugar Blues de William Dufty. O găsiţi în cele mai multe magazine de mâncare sănătoasă. Vă sugerez să o citiţi.

  Trebuie să inversăm daunele produse. Poate că am ocupat prea mult spaţiu vorbind despre zahăr. Dar având în vedere că noi, membrii Bisericii Creatorului, suntem puternic orientaţi spre sănătate şi nutriţie, cu greu am putea pune prea mult accent pe relele zahărului. Oricine interesat în a duce o viaţă sănătoasă şi energică (cum ar trebui să fie orice Creator adevărat) va trebui să se descurce cu daunele cauzate de zahăr în ultimii 300 de ani.

  Complexul-medicamentelor-chimice. Acest capitol despre zahăr va servi ca o introducere în vastele influenţe şi puterea exercitată asupra vieţilor noastre de către Complexul-medicamentelor-chimice, din care zahărul e doar o parte. Vrem să expunem lăcomia şi ipocrizia care sălăşluieşte în această organizaţie puternică şi să arătăm cum acţionează şi lucrează mână în mână cu guvernul şi mass-media. Forţa motrice este dată de bani - toţi fiind în mâinile reţelei evreieşti.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10