Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-Apr-2021 11:23:39

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Etapele în magie

Pe site-ul BLS avem instrucțiunile referitoare la etapele magiei, în primul rând, ridicarea și direcționarea energiei.

Cele de mai sus sunt pur și simplu modul în care funcționează fiecare magie. Cu toate acestea, atunci când înțelegi magia, aceasta devine un proces conștient, comparativ cu oamenii care fac acest lucru fără să știe.

Doar câțiva oameni pot fi magicieni naturali, adică au o voință puternică sau o fac în diferite moduri cum ar fi atunci când sunt obsedați de un anumit subiect și astfel cresc energia și o direcționează prin intermediul gândurilor acestora. Intenția în magie este totul, chiar și mai importantă decât tehnica.

Ritualurile pe care le facem funcționează pe baza acestor principii fundamentale, la fel ca orice altă formă de magie. Ceea ce este important de înțeles, cu excepția actului, este intenția ta.

Afirmarea este esențială pentru a ajuta la ghidarea intenției și energiei tale către țelul dorit. Afirmarea poate fi, de asemenea, asociată cu vizualizarea, dar mai ales cu intenția.

O explicație simplă ar fi, de exemplu, dacă dorești să obții o situație x, cum ar fi vindecarea. Trebuie să ridici o energie adecvată și să o ghidezi printr-o afirmație și prin vizualizare. Intenția ta de a vindeca este arătată în acest act, iar afirmația este forța călăuzitoare a energiei pe care ai ridicat-o.

Toate aceste condiții trebuie să fie în locul corespunzător pentru ca magia să funcționeze. De exemplu, dacă continui să-ți ridici energia, dar nu o direcționezi, atunci aceasta se va risipi, ca un șuvoi de apă fără direcție.

Nu toate lucrările magice funcționează în acest fel, dar fiecare magie se bazează pe acest principiu fundamental.

Un alt exemplu ar fi RIV-ul Final. RIV-ul Final creează sunetul invers al unei energii. Tehnologia modernă și izolarea fonică funcționează exact în același mod.

Mașinile electrice moderne, cum ar fi Tesla, înregistrează cu un microfon zgomotul din exterior și copiază această frecvență în timp ce efectiv o folosește pentru a reda exact frecvența opusă pentru a împiedica zgomotul să ajungă la mașină. Rezultatul este liniște totală, ca și cum sunetul primar (cel care se aude în afara mașinii) pur și simplu nu mai există.

Acest lucru este decis de creier care utilizează frecvența inversă intermediară cu intenția de a șterge sunetul. Existența ca o serie de corelații, poate fi anulată.

Dacă cineva ți-ar putea reda viața printr-un câmp gravitațional în sens invers, te-ai întoarce în pântecele mamei tale și, înainte de aceasta, „existența” ta fizică nu ar mai fi. Lumina s-ar întoarce la sursă. Acesta este motivul pentru care, în învățăturile supreme profunde, „Lumina se întoarce la sursă”. „Sursa” este asociată cu întunericul sau non-lumina.

Creația se întâmplă din eter, concentrată spre exterior cu intenție creativă. În retrospectivă, distrugerea are loc prin mecanismul invers. Aceasta este o modalitate de a distruge.

Toată magia care se realizează este naturală și se bazează pe natură. Tot universul se bazează pe vibrații. Vibrația unei anumite lungimi de undă se manifestă ca lumină. „Tăcerea” se manifestă ca „neant”, dar nu există o „tăcere” reală în universul observabil, nici în astral. Tăcerea se realizează atunci când o anumită formă de undă nu mai există.

La nivelul foarte avansat al magiei unde se simt aceste lucruri, magia poate deveni mai elaborată și poate merge mai departe de acești pași de bază, dar nu va scăpa niciodată de aceste legi fundamentale.

Când folosești magia, ar trebui să știi că utilizezi o forță „supranaturală”, dar că și aceasta se află în conformitate cu înțelepciunea și cunoșterea naturii.


- Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10