Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 02-May-2021 18:04:08

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Programul de luptă spirituală s-a încheiat

Programul de luptă spirituală s-a încheiat și este momentul pentru odihnă


Cel mai recent program al nostru a fost încheiat astăzi. Ultimele luni au fost destul de intense din multe motive.

Felicitări tuturor celor care au participat. Acum este timpul să vă odihniți pentru o vreme.

Trebuie înțeles că odihna este necesară. Fiecare ar trebui să țină cont de propriile energii și limite. Dacă trebuie să luptați, trebuie să vă și refaceți forțele. De fapt, toată lumea ar trebui pentru o vreme să rămână concentrată pe propria bunăstare.

Aceste programe intensive s-au făcut pentru a facilita mai rapid dispariția inamicului, dar și pentru a le opri progresele lor continue și consistente. Acest lucru a fost atins deocamdată.

Continuați să meditați, să vă reîncărcați cu energie, să vă simțiți bine și să vă concentrați pe propria bunăstare pentru moment. În ceea ce îi privește pe cei care se vor întreba dacă mai pot face ritualuri, dacă doriți sau considerați (într-o manieră care nu e stupidă) că acest lucru nu este exagerat, răspunsul este da.

Extinderea excesivă a energiilor grupului, a resurselor lui și așa mai departe, pot contribui la cădere și înfrângere. Chiar și inamicul nu blestemă intensiv și în mod constant pe tot parcursul anului, ci doar de două ori pe an. Cu toate că apărarea este limitată, trebuie să amplificăm atacul. Dar acest lucru nu poate dura pentru totdeauna.

Este timpul să ne concentrăm asupra apărării, să ne odihnim și să facem ceea ce este mai bine pentru toată lumea, pentru o eficacitate suplimentară în viitor.

Însă destul de mulţi care sunt adepţi au făcut ritualurile în exces şi din această cauză trebuie să luăm o pauză. Grija de sine este necesară.

Odihna și recuperarea sunt necesare pentru a putea merge înainte. Când am terminat cu partea aceasta și ni se dă un „ok” clar, vom lua în considerare multe lucruri pozitive în următorul program.

Până atunci, să ne bucurăm de această pauză.


- Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10