Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 18-May-2021 18:58:57

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Yoga - cea mai înaltă formă

Yoga este o ramură a alchimiei și înseamnă „unire”. Unirea sufletului. Yoga este elementul fizic în alchimia spirituală care combină a 3-a și a 4-a dimensiune prin mișcarea fizică și tehnicile de respirație.

Prin yoga, corpul obține flexibilitate, forță și rezistență. Corpul trece prin schimbări fizice care îndepărtează rigiditatea. Rigiditatea este sinonimă cu bătrânețea. Cu cât persoanele înaintează în vârstă, cu atât acestea devin mai rigide și mai încovoiate. Vor avea articulații și oase slabe și fragile. Când ești rigid și afectat de durere, abia îți poți mișca corpul. Corpul este restricționat. Tu ești restricționat.

Practicând yoga în fiecare zi, ea îți va elibera mișcările corpului puțin câte puțin. Mușchii, articulațiile și oasele devin mai puternice și mai flexibile cu fiecare sesiune. Devii mai relaxat. Corpul este liber. Tu ești liber.

Yoga fizică, Hatha, manipulează corpul și coloana vertebrală, făcând corpul liber. La rândul ei, aceasta elimină blocajele și deschide căile de energie, astfel încât energia să poată circula liber. Acest lucru permite trecerea liberă a șarpelui kundalini.

Restricțiile acționează prin a crea obstacole majore, indiferent dacă acestea sunt psihologice sau fizice. Cantitatea de bioelectricitate a individului determină gradul de sănătate fizică, psihologică și spirituală a acestuia. Depresia, afecțiunile, blocajele psihologice și sexuale provin din căile de energie blocate și o cantitate redusă de bioelectricitate.

Făcând yoga nu numai că îți mărește bioelectricitatea, dar îți împuternicește și chakrele. Crește forța vitală atât în domeniul fizic, cât și în cel astral (chakrele). Când bioelectricitatea este sporită, este important să direcționezi energiile. Fiecare chakră trebuie abordată una câte una. Și trebuie lucrat pe  toate chakrele. Acest lucru este imperativ. De asemenea, este important să ghidezi, să programezi energia înspre un obiectiv dorit.

În timp, bioelectricitatea sporită va deschide căi neurale noi în creier, dărâmând barierele și din suflet. Nadiile sunt împuternicite și deschise, circulând energia în mod liber. Vindecând atât corpul, cât și mintea.

Nu ai nevoie numai de energia liberă, dar și de o minte eliberată de opresiuni, acest lucru fiind la fel de importantă. Este important să ai o minte liberă, care a eliminat toate blocajele. Este important să fii în concordanță cu cine ești și nu cu cine te aștepți să fii. Ești liber să mănânci după cum dorești, să faci sex cu cine alegi, atâta timp cât este vorba de un acord stabilit între adulți sau să alegi să nu faci sex, viața ta sexuală nu este alta decât a ta, poți să porți hainele dorite și să-ți cumperi lucrurile pe care le vrei. Acest lucru va veni în timp. Satanismul este despre adevărata putere spirituală și avansarea care vine cu o persoană care este liberă din punct de vedere psihologic, fizic și spiritual.

Yoga este combinată cu tehnici de respirație și meditația asupra chakrelor. Yoga unește trupul și sufletul prin alchimie spirituală. Yoga și meditația stimulează Kundalini, ridicându-ne către zeificare.

Yoga Kundalini este cea mai înaltă formă de yoga.

În încheiere, Lydia a scris o postare/un ghid frumos și prețios legat de cum să practici yoga într-un mod sigur și sănătos. Urmărește-l și experimentează. Acesta nu va face altceva decât să-ți ridice ființa mai departe către scopul nostru satanic: http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=8511


Ai grijă de tine,
Dark Pagan 666.

____________________________________________________________
____________________________________________________________


După toți acești ani, nu am găsit nimic altceva, nici o meditație, nici un exercițiu care să poată înlocui buzz-ul energetic dintr-o sesiune de yoga Hatha. Ceva apropiat, care nu este la fel dar oricum nici nu este obligatoriu, îl reprezintă Qi Gong-ul.

Yoga Hatha funcționează direct pe bioelectricitatea din corp și are o importanță impecabilă. Este de neînlocuit. Yoga Kundalini este, de asemenea, extrem de importantă, dar ar trebui ca mai întâi să faci Hatha pentru a avea articulații puternice și sănătoase și a-ți deschide corect chakrele etc., pentru a obține o senzație mai bună după sesiunea de yoga Kundalini.

- Î.P. Hooded Cobra 666


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10