Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 18-Jun-2021 14:57:37

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Divinația prin intermediul elementelor (actualizare)

Aceasta este una dintre numeroasele actualizări care vor avea loc pe site. Aceste metode sunt avansate, deoarece au legătură cu elementele. Elementele se află în secțiunea avansată și este nevoie de familiaritate pentru a lucra cu acestea.

Acestea sunt testate și te vor conduce la rezultatele dorite cu o practică adecvată. Eu am scris aceste metode și ele sunt un produs al colaborării cu Beelzebul.

În curând vor fi scrise mai multe, despre alte forme de divinație, magie etc.

Utilizarea elementelor în scopuri de divinație

Este imperativ să ai cel puțin o oarecare experiență în invocarea elementelor pentru a lucra cu succes cu acest tip de divinație.

În general, este necesar un nivel ridicat de avansare pentru a prezice corect prin intermediul elementelor. Cele patru elemente principale pot fi folosite în acest sens pentru a prezice în mod corespunzător.

Aceste metode sunt puternic legate de nivelul general de avansare al fiecăruia și de propriul nivel de capacitate psihică. Elementele sunt folosite ca puncte de focalizare și de contact cu elementul propriu-zis. Șansele de eșec pot fi mari sau până la inducerea în eroare și/sau lipsa primirii răspunsului dacă nu ai o practică corespunzătoare în ceea ce ține de elemente.

Aceste metode sunt avansate și te avertizez insistent să revii asupra altor forme de divinație până la perfecționarea lor, pentru a avea rezultate mai bune cu acestea.

Apa rămâne cel mai bun element pentru divinație, fiind conducătorul natural al divinației dintre toate elementele.


DIVINAȚIA PRIN FOC:

Să prezici prin folosirea focului, în general focul nu este elementul cel mai ușor de folosit, totuși divinația prin foc va funcționa pentru persoanele care sunt mai apropiate de acest element. Tehnica este următoarea:

1. Așeză-te confortabil în fața unui foc, cum ar fi un recipient cu cărbuni aprinși sau un șemineu, care are o cantitate suficientă de foc. Invocă elementul foc printr-o respirație sau două.

2. Trebuie să ai experiență în ceea ce ține de intrarea în transă, dar în acest caz, cu ochii deschiși sau ușor deschiși.

3. În timp ce privești focul dintr-o poziție confortabilă, pune întrebările. Poți doar să te gândești la ele. Respiră într-un mod relaxat de mai multe ori.

4. Privind focul, rămâi deschis pentru a vedea orice fel viziuni, imagini sau, în funcție de abilitatea de a intra în transă și de talentul pentru divinație, viziuni integrale. Trebuie să acorzi atenție focului în sine: dacă acesta crește la o întrebare, poate fi un da. Dacă se micșorează, poate fi un nu. Trebuie să dezvolți deprinderea de a citit focul.

5. Conexiunea aici este totul și intuiția ta va putea aprecia dacă informația percepută este sau nu corectă.

6. După o ședință de divinație, pentru a evita amestecarea energiilor, focul trebuie stins și cenușa trebuie aruncată.


DIVINAȚIA PRIN APĂ:

Pentru a prezice cu ajutorul apei, poți să umpli un bol [culoarea acestuia poate fi albă sau neagră] sau un mic bazin cu apă [unde să-ți poți vedea reflexia]. Te-ai putea așeza puțin deasupra acestui bazin, fără să intri în el, deoarece senzația de apă curgătoare ar putea interfera cu focalizarea. Tehnica de divinație prrin apă este următoarea:

1. Stai confortabil în fața unei piscine sau a unui bol cu apă [până unde îți poți vedea reflexia], gândește-te intens la întrebările tale sau spune-le cu voce joasă. Invocă elementul apă printr-o respirație sau două.

2. Trebuie să ai experiență în ceea ce ține de intrarea în transă, dar în acest caz, cu ochii deschiși sau ușor deschiși.

3. În această stare, privind în bol sau în bazin, pune întrebările mental sau cu voce joasă. Respiră într-un mod relaxat de mai multe ori.

4. În timp ce privești bolul sau bazinul cu apă, rămâi deschis pentru a vedea orice fel de viziuni, imagini sau, în funcție de abilitatea de a intra în transă și de talentul pentru divinație, viziuni complete. Acestea vor apărea pe apă. Dacă apa se află afară, fiind mișcată de aer, undele pot fi mai revelatoare de informații. Apa ar putea părea că se rupe singură.

5. Un exemplu de utilizare a divinației prin apă este și prin folosirea uleiului. În timp ce pui întrebările ca la pasul 4, lasă să curgă câteva picături de ulei în apă. Un exemplu: Se vor despărți X și Y? [aici fiind vorba de o relație romantică]. Dacă picăturile de ulei se separă mult, cuplul s-ar putea despărți. Dacă uleiul rămâne tot într-o singură poziție, cuplul ar putea rămâne împreună în continuare.

6. Apa din bol trebuie aruncată și nu trebuie să folosești niciodată divinația cu apă murdară sau stătută.


DIVINAȚIA PRIN PĂMÂNT:

Aceasta este dificilă, deoarece elementul pământ nu este cel mai psihic dintre elemente. Dar există o metodă de divinație și cu elementul pământ. Tehnica de divinație prin intermediul pământului este următoarea:

1. Umple un coș sau un bol cu pământ, de preferință pământ sălbatic și fertil, care este folosit în grădinărit sau este deja prezent în păduri. Ideal ar fi ca acest lucru să se întâmple după ce a plouat. Ar trebui să fie suficient de mult pentru a-ți putea trece mâinile prin el. Ar trebui să fie mult, dar nu prea mult.

2. Trebuie să ai experiență în a te pune în transă, dar în acest caz, cu ochii deschiși sau ușor deschiși. Invocă elementul pământ printr-o respirație sau două.

3. În această stare, privește pământul și trece-ți mâinile prin acesta pentru a-l simți.

4. În timp ce îți treci mâinile prin pământ, pune-ți întrebarea în tăcere și ridică puțin pământ cu palmele. După ce ai rostit întrebarea, aruncă-l pe restul solului. Pământul de deasupra va crea forme care vor fi analizate și asupra cărora se va medita pentru imagini, viziuni, forme și așa mai departe.

5. Un alt mod de a face acest lucru este să-ți introduci mâinile în sol. Pune întrebările în timp ce îți miști mâinile prin pământ. Dacă simți prezența unei rezistențe sau o schimbare de temperatură, acest lucru poate însemna un nu. De exemplu, X va divorța de Y?. Dacă percepi o senzație rece pe mâini, poate însemna că mariajul lor este rece. Dacă dai de bucăți de lemn în interiorul solului, acest lucru poate însemna obstacole.


DIVINAȚIA PRIN AER:

Aceasta este, de asemenea, destul de complicată și are o mare probabilitate ca mesajele să fie neînțelese, deci are cele mai mari șanse de eșec din cauza numărului mare de lucruri care o pot afecta. Tehnica de divinație prin intermediul aerului:

1. Găsește un spațiu deschis și un moment în care aerul bate și este curat. Acest lucru ar putea fi făcut în timpul unei zile cu vânt.

2. Meditează puternic asupra aerului din jurul tău. Invocă elementul aer printr-o respirație sau două.

3. Trebuie să ai experiență în ceea ce ține de intrarea în transă, dar în acest caz, cu ochii deschiși sau ușor deschiși.

4. În această stare, încercă să simțiți aerul, pune întrebările mental sau cu voce joasă. Respiră într-un mod relaxat de mai multe ori.

5. În general, la divinația aerului, nu vor exista viziuni elaborate sau ceva de acest gen. Rezultatele ar trebui să fie analizate de mișcarea aerului.

6. Întrebări de genul Vor divorța X și Y?, ar putea primi ca răspuns o rafală puternică de vânt. Acest lucru poate indica faptul că da, ei ar putea divorța. Sau ar putea exista o briză ușoară, indicând că cei doi vor rămâne împreună.


- Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10