Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 05-Jul-2021 13:19:09

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Valorile familiei în viața obișnuită și în Satanismul Spiritual

În zilele noastre, tot ceea ce este fundamental pentru viață este atacat, pus sub semnul întrebării și, în general, subminat de către inamic. Întrebările puse nu au scopul de a obţine răspunsuri, ci de a ataca şi distruge răspunsul care ar rezulta din întrebări.

Cele de mai sus au fost numite „școala de deconstrucție” a marxismului și reprezintă un complot deliberat pentru a distruge orice sistem de valori [gentil/păgân] din trecut.

Este nevoie de puțină minte pentru a înțelege că acest lucru este foarte greșit. Cu toate acestea, deoarece majoritatea oamenilor nu mai sunt supuși unei evoluții psihologice naturale sau decente, ei nu pot înțelege cum se leagă lucrurile în viață.

Trăim într-o lume nebună, iar asta ar fi puțin spus. Toate valorile naturale și tot ceea ce a adus putere, libertate, avansare, este asediat. Oamenii sunt instruiți în cele mai groaznice lucruri care le distrug puterea, le înlătură libertățile și le fac cel mai mare rău, dar li se spune că acest lucru este spre binele lor.

Unul dintre aceste sfaturi și percepții corozive este unul negativ față de propria familie, de întemeiere a unei familii sau de a face parte dintr-o familie.

Cu toate acestea, pentru că această lume este așa cum este, caracterul familiei devenind negativ, deoarece oamenii stau prost la nivel personal, a devenit o profeție care se împlinește - majoritatea oamenilor, în special cei treji, conștienți sau inteligenți, ar putea experimenta suferință din partea familiei.

Motivele pentru care familia suferă atât de mult, variază de la motive financiare, la motive emoționale și sociale. Mai presus de toate, renunțând la sfaturile și principiile strămoșilor noștri, care se pricepeau la consolidarea familiei, ne-am pierdut cu totul.

Un exemplu în acest sens este că romanii și alții din trecut au avut un „lider” în familie, un „lider” al înțelepciunii. Acesta ar fi fost cea mai înțeleaptă sau cea mai în vârstă persoană din familie [și, prin urmare, cea mai experimentată], care ar fi organizat familia, ar fi ajutat să aducă modificări în sens pozitiv între membrii acesteia și ar fi căutat să o suplinească cu înțelepciune. Acesta ar fi fost fie un bunic, fie o bunică.

Ca și în cazul oricărui alt lucru, omul modern s-a bucurat foarte mult de faptul că este o creatură singuratică și pierdută, fără un scop anume, și a presupus că aceasta este cea mai bună stare în care poate exista. Este inutil să încerci să explici ceva, spre exemplu, unei târfe pierdute în vreun club.

Familiile sunt grupuri în care au loc relații organice între oameni de același sânge [în teorie]. Rasa face parte din familia rasială extinsă. Motivele pentru care oamenii se adună în acest mod, sunt în primul rând biologice. Este pentru a satisface nevoile, a crește puterea membrilor, a oferi hrană și protecție. Aceste legături sunt menținute împreună prin intermediul sângelui, al strămoșilor, al obiectivelor comune etc.

Pentru că nimic din toate acestea nu mai există, majoritatea familiilor sunt construite pe promisiuni sociale, iar lipsa de conștientizare nu ajută prea mult. Nu există un „sentiment de familie” adevărat în cele mai multe familii, iar majoritatea părinților nu dobândesc neapărat mai multă înțelepciune pe măsură ce înaintează în vârstă, provocând astfel probleme copiilor. Pe de altă parte, copiii, lipsiți de experiență și de înțelegere a vieții, dau vina pe părinți, iar lista de greșeli poate fi fără sfârșit aici.

Valoarea familiei în lume este din ce în ce mai asediată, deoarece nimeni nu dorește ca oamenii să aibă o astfel de legătură exclusivă cu altcineva. În esență, suntem prea detestați aici pentru că noi constituim o formă de frăție spirituală, care se apropie de cea a unei familii. Acest lucru le dă putere tuturor celor implicați, mult mai multă putere decât dacă eram pe cont propriu.

Familia este unul dintre cele mai prețioase lucruri din această lume. Valorile familiei sunt cele care au fost complet distruse de dușman. Astăzi nu mai există astfel de valori.

Într-o lume în care toată lumea e rătăcită, părinții vor fi și ei rătăciți. Părinții îi vor îndruma greșit pe copiii. Așa cum și tu ai fost îndrumat greșit, la fel au fost și restul oamenilor. Puterea poate fi folosită într-un mod greșit, iar familiile pot face și ele acest lucru.

În zilele noastre, aceasta vine cu un cost, deoarece a te deștepta, reprezintă o crimă în general și, prin urmare, persoanele care ar putea reacționa negativ la acest lucru ar putea fi chiar familia ta. Inamicul îi poate folosi pe acești oameni pentru a ajunge la tine, iar ei s-ar putea conforma, pentru că îndeosebi familiile sunt foarte fragmentate de probleme ideologice sau religioase. Acestea nu existau în trecutul păgân.

Familia nu este un lagăr de prizonieri. Familia există pentru a salva o persoană din relațiile de dependență deja existente și pentru a se asigura că se dezvoltă în timpul acestora într-un mediu protejat. Nu există un copil „liber” aruncat în junglă, dar un copil poate fi liber dacă se află pe mâna unei familii care are grijă de el.

Nu există niciun drept natural la libertate, care să fie sădit într-o ființă umană tânără, întrucât aceasta de asemenea nu deține niciun fel de putere; puterea de manifestă mai încolo, pe când persoana se dezvoltă. Familia trebuie să-i protejeze de această lipsă de putere. Dar cu toate acestea, multe familii chiar fac rău copiilor prin faptul că-i scutesc de anumite situaţii din care ar fi avut de învăţat.

Familia este un cocon protector pentru acest lucru, pentru a proteja viitorul atât al familiei, cât și al vieții. Acum, societății noastre nu-i pasă prea mult de toate acestea, iar mulți sunt complet proști și se află pe o pantă autodistructivă, așa că înțelegerea sau aplicarea acestor lucruri va fi o pacoste pentru ei.

Oamenii sunt cei care te cresc, te-au adus pe lume și îți dau viață și da, pot face greșeli foarte grave față de tine și nu te pot transforma în regele pe care toată lumea credea că este îndreptățit să devină, în ziua de astăzi.

Cei mai mulți oameni se gândesc, desigur, de ce nu au fost serviți mai bine de toată lumea, pentru că aceștia se cred ca niște prințese. Nimeni nu se întreabă niciodată dacă ar putea face ei înșiși mai bine, acest lucru devenind din ce în ce mai rar. Prin urmare, familiile, care sunt un mecanism de bază al coexistenței, suferă de aceste dezechilibre.

Ce fac oamenii dacă viața îi lovește greu și trebuie să se retragă? Se duc să locuiască cu părinții lor de altfel „toxici”.

La cine aleargă oamenii în momentul în care se întâmplă ceva foarte rău? De multe ori, chiar la părinții lor, dacă aceștia nu sunt la fel de toxici sau la fel de critici.

Lista continuă.

Părinții sunt drăguți atunci când te cresc și îți dau totul, dar ceea ce fac oamenii din ziua de azi este să-și amintească doar lucrurile negative și să arunce familia la coșul de gunoi. Este foarte nobil din partea lor? Nu, ci din contră, este foarte egoist și josnic.

Părinții își asumă, de asemenea, o alegere sau o situație în care își diminuează propria libertate, își sacrifică anii și așa mai departe, pentru a da viață unui copil. Acest lucru nu este doar biologic, ci un sacrificiu care se întâmplă asupra propriei persoane din dragoste, necesitate sau grijă.

Părinții fac sacrificii majore pentru a-și crește copiii, ca mai târziu aceștia să le poată spune să se ducă naibii, așa cum vor face mulți copiii din cauza oricărei necesități care le-a venit în cap.

Ei bine, da, așa se întâmplă, cât încă ești tânăr. Apoi începi să înțelegi mai multe despre această lume, inevitabil.

În zilele noastre, femeilor li se spune să evite acest lucru și să urmeze o altă cale în această lume. Prin urmare, ele nu descoperă niciodată puterea pe care o conferă maternitatea. Ele cred că evitarea întemeierii unei familii le face mai puternice. Această iluzie se prăbușește atunci când femeile ajung la o vârstă foarte înaintată, când nu mai au pe nimeni care să aibă grijă de ele. Același lucru este valabil și pentru bărbați.

După cum văd eu această lume, depresia, valorile stupide și multe alte lucruri o vor conduce spre prăpastia singurătății și, în cele din urmă, spre autodistrugere. Mulți oameni vor apăra această stare de a fi până când va fi prea târziu, pur și simplu pentru că nu au cunoscut o perspectivă mai bună.

În ceea ce privește copiii, copiii pot fi minunați, pot umple viața cuiva de bucurie, griji, dorințe și de speranțe pentru viitor. Ei nu sunt monștrii, așa cum se tot vehiculează. Îți vor aduce mai multe lucruri pozitive decât negative. Dacă îi crești cu dragoste, înțelegere, disciplină și sprijin, copiii tăi vor reprezenta piatra pe care-ți vei clădi propriul tău viitor ca ființă umană. Aceasta este o situație în care oferi și primești.

Toată lumea este MINȚITĂ cu privire la familie, pentru că ei vor ca oamenii din Occident să moară pur și simplu fără familie, singuri și fără sprijin. Ei vor ca oamenii să fie inutili, egoiști și incapabili să relaționeze cu alte ființe umane. O mare parte din aceste lucruri se învață în primii ani de viață din familia unei persoane.

Părinții și copiii împărtășesc aceste relații și, prin urmare, greșelile și corectitudinea lucrurilor. Copiii cresc și mulți dintre ei devin egoiști, ceea ce este firesc, și, prin urmare, nu fac decât să își sporească pretențiile, în timp ce nu fac nimic.

Familia este o legătură organică, iar majoritatea oamenilor nu pot avea aceste legături, deoarece majoritatea sunt ca niște prințese egoiste în zilele noastre și nu știu ce înseamnă sacrificiul sau orice altceva similar.

Copiii nu pot avea viața lor, nu pot crește de unii singuri. Copiii sunt ființe neajutorate, mici, care nu pot face mare lucru în viață. Acest lucru este biologic. Familia vine ca o armură pentru a-i crește și a-i proteja. Toată lumea a fost copil la un moment dat.

Argumentul că unii oameni ar fi trecut prin experiențe negative, dă crezare celor afirmate mai sus: Lumea noastră este de rahat. Dar va fi reparată în timp. Vor dispărea acestea în totalitate? Nu. Dar familia va avea un statut mult mai mare în satanism sau într-o lume satanică spirituală, adică păgână.

În cazul sufletelor satanice, deoarece au un trecut mai bogat și/sau pot fi ei mai înțelepți, pot exista conflicte cu persoanele mai puțin inteligente din familie. Acestea pot apărea din cauza diferențelor, a deciziilor personale sau a multor altor factori. Suntem câțiva oameni marginali în aceste situații foarte particulare, iar acestea nu pot fi transformate în legi universale pentru întreaga omenire.

În prezent, prețul trezirii și al conștientizării, este ruperea de multe lucruri care sunt normale, chiar și de singurătate. Acest lucru nu va fi valabil „pentru totdeauna” în viitor, este un decalaj temporar al civilizației care se duce de râpă. De fapt, aceste trăsături au fost cele mai dezirabile în trecut pentru familii, relații, politică etc. Abia acum aceste principii morale au fost inversate.

În aceste cazuri, oamenii au toate mijloacele, dacă doresc, să modifice legăturile, să fie independenți, să nu tolereze abuzurile, să-și formeze propria familie și așa mai departe.

Acum, dacă părinții tăi sunt oameni cumsecade, du-te și dă-le un pupic, îmbrățișează-i, spune-le un mulțumesc și că îi iubești în ciuda a orice. Sună-i sau trimite-le un mesaj. Ei nu au fost perfecți, așa cum nici tu nu ești perfect, dar au încercat.

Dacă sunt complet niște ticăloși, atunci poți la fel de bine să-i trimiți la naiba. Cu toate acestea, gândește-te să fii părintele pe care copiii tăi îl vor iubi, pentru că acest lucru îl poți alege pentru tine însuți, deoarece Satanismul Spiritual te va ajuta să deții controlul asupra propriului tău destin.

Există un motiv pentru care mulți îl numesc pe Satan „Tată”, iar acesta este un titlu sacru. Același lucru este valabil și pentru Mamă, pe care unii o descriu drept Lilith, alții Astarte și așa mai departe.

Familia este sacră, frumoasă și divină. Un om cu o familie minunată este un om binecuvântat.

1625480337_family.jpg

- Î.P. Hooded Cobra 666

Ca răspuns la alt mesaj:

slyscorpion wrote:
HP. Hoodedcobra666 wrote:

...

Sistemul familial este adesea un sistem de sclavie. O grămadă de oameni forțați să fie împreună, care nu ar avea nimic de-a face unii cu alții dacă nu ar fi fost sistemul actual, iar oamenii ajung să se resemneze reciproc din această cauză. Devine o relație de tip stăpân-sclav. Este ca o tabără de prizonieri pentru copii, în ochii lor, scopul final fiind mai târziu acela de a se vindeca și a se deprograma de toate acestea ca să devină din nou liberi mai târziu în viață, să se regăsească pe ei înșiși și să-și regăsească calea vieții.

Deși da, la o anumită vârstă, trebuie să acceptăm anumite lucruri, însă mă strâmb un pic când citesc fraza „nu rupeți relațiile de familie din cauza acestui lucru”, pentru că, din câte am auzit, este exact ceea ce se va întâmpla mai târziu pentru mulți dintre acești oameni despre care vorbești și tu, care au fost forțați să facă acest vaccin.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10