Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 02-Dec-2021 20:20:13

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Planete şi numere

Planete și numere


În est există un sistem de practici Yoga care se referă la planete și la modul de a transforma sau schimba energia legată de acestea. Aceste practici includ folosirea mantrelor planetare, lucrul cu energiile sufletului prin practicile de yoga și altele.

Textele estice sunt deschise asupra faptului că practicile zilnice de disciplină spirituală înving și protejează de aspectele negative ale planetelor lor și de problemele personale în general.

Există o vorbă în est care acoperă această înțelegere „Shani este mulțumit de practicile spirituale”. Shani este Saturn, ceea ce înseamnă pur și simplu că practicile spirituale zilnice depășesc efectele negative ale lui Saturn.

Învățăturile corupte ale occidentului vă învață că trebuie să suferiți karma negativă și că este o lecție de magie și bla, bla, bla. Nu, nu tebuie: învățăturile pentru a evita acest lucru sunt străvechi și au existat întotdeauna. Și totul se bazează pe practici spirituale.

În est, chakra care guvernează bogăția, banii și puterea este în totalitate chakra solară. De asemenea, anticii au arătat ceva interesant adică faptul că toate cele 9 planete [incluzând nodurile lunii ca două din cele șapte planete] cele 12 semne ale zodiacului și cele 36 de decani sunt afișate în pătratul soarelui. Modul în care este proiectată imaginea se aliniază la fel ca întregul sistem astrologic al Zodiacului. Numerele care se ocupă de casele zodiacului în marele an, dacă știți, se reduc la 216 și 18. Gândiți-vă că dacă lucrați cu banii, soarele și chakra solară se conectează la bogăție.

Soarele guvernează viața și generația, iar numerele soarelui sunt importantele 666, 216,111, 36,74,18 și altele. Numărul lui Saturn este 108. În vest și est templele către Saturn sunt construite până la 108. Și 108 guvernează timpul, care este tărâmul lui Shani, termenul Shani se referă la timp în sanscrită. 100 este, de asemenea, un număr al soarelui în Egiptul antic și în est.

216 este numărul pe care trebuie să-l realizezi în meditații: acesta a fost ascuns deoarece lui Shiva i se dă 108 și lui Shakti tot 108. Se spune că unirea lui Shiva și Shakti face 216 și este ceea ce generează viață, de unde 216 este 108 și 108 adunați împreună. 108 este doar jumătate din numărul necesar pentru generare. Ceea ce se întâmplă este că lucrările efectuate cu 108 sunt supuse disipării energiei. Inițial, în est, a fost 216, acesta a fost numărul de viață pentru care era folosit mala, de unde și mărgelele Meru, întorci mala și te întorci încă 108 pentru a face 216. În textele inamice se admit că jumătate din numerele care se referă la 216 reprezintă doar o jumătate de viață.
-Mageson666


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10