Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 02-Dec-2021 20:03:44

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Chivotul Legământului și blestemele evreiești puse asupra gentililor

Chivotul Legământului și blestemele evreiești puse asupra gentililor.

Conceptul de Chivot a fost furat de la egipteni. În Egipt, Arca lui Amon este prezentată ca fiind coloana vertebrală cu cele șapte chakre și fiind purtată de șapte oameni, zona chakrei Anahatha având figura gemenei lui Isis, cu aripile desfăcute una în fața celeilalte și arătând chakra că chakrele superioare și cele inferioare se întâlnesc la nivelul pieptului.  Chivotul lui Amon are forma unei bărci.

În iudaism, Chivotul este doar un simbol al Torei care a fost furat și corupt din simbolistica egipteană cu un motiv anume. În iudaism există Chivotul Torei în care se pune Tora după ce se citește din ea în Sinagogă. Asta este ceea ce reprezintă, de fapt Chivotul Legământului. Acest Chivot al Torei este numit "Chivotul Sfânt".
Acest nume este o referire la 'ārōn haqqōdeš, numele ebraic al Chivotului Legământului care era depozitat în  sanctuarul interior atât al Tabernacolului antic, cât și al Templului din Ierusalim. În mod similar, Hekhál, scris și hechal, echal sau heichal - și uneori și Echal Kodesh (mai ales în rândul sefarzilor din Balcani) provine din ebraicul [hēkhāl] "palat" și era folosit în aceeași perioadă pentru a se referi la sanctuarul interior. Hekhalul conținea Menora, Altarul Tămâiei și Masa Pâinii.

Scopul Torei este de a folosi cele 22 de litere ebraice pentru a genera un câmp energetic cu o mare încărcătură de negativitate pentru a lega Sufletul neamurilor și a aduce distrugerea lumii neamurilor. În Tora, evreii folosesc acest Chivot ca pe o armă pentru a distruge națiunile gentile împotriva cărora se războiesc. Este o armă deschisă. Acesta este motivul pentru care conducătorii greci și romani au interzis Tora și au interzis ca ea să fie citită. Evreii numesc cele 22 de litere ebraice cele 22 de nume ale "zeului" lor.

Motivul pentru care evreii au furat imaginea Chivotului lui Amon pentru a crea o imagine coruptă și prescurtată din care să-și creeze propriul lor Chivot este pentru că e vorba de atacarea și legarea sufletului neamurilor. Fiecare blestem asupra neamurilor este făcut prin cele 22 de litere ebraice. Chiar și coruperea simbolului Chivotului Egiptean pentru a crea acest gunoi evreiesc este o formă de blestemare a Neamurilor folosind magia cabalistică talismanică, care este scopul coruperii imaginii. Chivotul evreiesc este făcut intenționat să aibă forma cubului, care se leagă de energia lor.
-Mageson666


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10