Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 11-Dec-2021 22:41:46

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 187

Informaţii avansate despre Azazel - Apollo

Azazel-Apollo. Informații Hieratice.

  Cunoștințele prezentate în această pagină sunt avansate și conțin informații pentru cei care doresc sā-l cunoască în profunzime pe Azazel. Există, de asemenea, conținutul de cunoștințe hieratice [profund spirituale], cum ar fi Numele Divine ale lui Azazel.
În ceea ce privește informațiile suplimentare despre Numele Divine, acestea sunt Nume care sunt numerologic bune de folosit pentru Invocare și Evocare:

  Nume divine:
•    Azazel-pronunțat AAA-ZZZ-AA-ZZ-EEL
•    UTU [UDU]
•    PAIANA [PE-ANA]
•    APOLON [A-POL-ON]

  Simboluri divine:
•    Liră (instrument muzical)
•    Disc Solar
•    Litera „E”
•    Arcul de aur
•    Săgeată de Aur

  Numere și atribute divine:
•    Numere: 5, 7, 20, 36*
•    Rune: Sowilo, Raidho, Kenaz*
•    Semnul zodiacal al puterii: Scorpion [Grade de Ophiuchus]*
•    Simbol divin animal: piton [specie de șarpe], șoim, porumbel, delfin.   

  Forțele divine:
•    Lumina
•    Muzică
•    Harmonică
•    Lege
•    Justiţie
•    Graţie
•    Profeție   

  Titluri importante:
•    Domnul Luminii
•    Helios
•    Aducătorul de lumină
•    Protector Ceresc
•    Mousaios [Muzician]
•    Jurat divin
•    Soare etern


  Nu este nicio problemă să ne referim la el ca Azazel în vorbirea liniară. Numele Azazel este de origine arabă. Numele Hieratice sunt superioareși vor oferi cel mai bun contact pentru lucrări spirituale, cum ar fi invocarea sau evocarea.
Cunoscut ca: AZAZEL alias ZAZEL, APOLLO (greacă; Zeul Soarelui Strălucitor), Mithra (roman), Mitra/Surya (perioada vedica), LUGUS/LUGH (irlandeză/galeză), SHAMASH (babilonian), UTU (sumerian; The Shining) Unu),* SAMAS (Akkadian), BABBAR (Sumerian), Ashur (Asirian), SHAMIYAH (Hathra), SAMYAZA, SEMJAZA, SEMIHAZAH, SEMIHAZAI, (Așa cum apare într-o mulțime de literaturi inamice, preluate din nume și titluri din Orientul Mijlociu a zeului), japonezul Susanoo-No-Mikoto, aztec Huitzilopochtli
Azazel este unul dintre acești Zei care au fost cei mai populari în lumea antică. Un Zeu vechi și cel mai puternic, el a fost urmat de toată civilizația antică.

  Lordul Azazel este un zeu al armoniei, măreției, frumuseții, artei și spiritualității înalte. Asocierea sa puternică cu Soarele este un principiu care se potrivește puternic în statuia și natura sa. Sub toate manifestările sale, el a fost un Zeu al Justiției. El susține cu tărie oamenii care își „plătesc datoriile” și oamenii care trebuie „să fie plătiți”, într-un mod karmic.
Azazel a oferit omenirii multe daruri. În multe limbi, expresia încă supraviețuiește:„Nimic nu rămâne ascuns sub Soare”. Utu, Numele Sumerian al Zeului, este creditat cu faptul că poate vedea „tot ce se întâmplă în lume”, dar și observarea relațiilor dintre oameni unul față de celălalt. Oracolul lui Apollo a fost consultat în Grecia Antică, cu privire la temeinicia legilor și a sistemelor juridice, pentru ca acestea să nu fie greșite sau abuzive față de cetățeni.

  Alături de multe alte Zeități păgâne din multe Panteoane, el a fost adorat de grecii antici și de mulți alții sub numele foarte faimos „Apollo”. Apollo nu este Zeul specific al Soarelui de pe cer ca corp ceresc, ci mai degrabă reprezintă măreția și puterea Soarelui. Soarele literal de pe cer este Zeul „Helios” în greaca veche. Helios, a fost folosit și ca titlu pentru Azazel, ca în „Helios Apollo” sau „Apollo al Soarelui”, pentru a semnifica puterile sale majore și rangul spiritual înalt.

  Puterile lui Apollo sunt multe, dar se concentrează pe arte, muzică, medicină și profeție. Profeția este o practică foarte elaborată, care implică toate artele divinatorii, prin care îi conferă cuiva capacitatea de a spune trecutul, prezentul sau viitorul. Fiecare dintre aceste puteri are multă profunzime și analiză. Ar fi nevoie de o enciclopedie pentru a explica totul despre El, deoarece Apollo este foarte bogat în mistere și cunoștințe.

  Ca Mithra, pe vremea romanilor, a fost patronul misterelor Romei. Acolo din nou, el a fost puternic asociat cu Soarele. În mitraism, existau 7 niveluri de inițiere. În literatura vedică, el a fost numit „Mitra”, din nou puternic asociat cu Soarele și cu respectarea jurămintelor.

1639292563_azazel1.jpg

  În simbolismul lui Mitra al romanilor, îl putem vedea pe Azazel dând lumina, legile și oferindu-și mâna ca un gest de ajutor față de inițiat. Simbolul său ca Apollo, cel al Pitonului [de asemenea, legat de Kundalini] este indicat de către inițiat, în dreapta.

  În aceeași reprezentare, Azazel apare aici înarmat, ținând în mână sabia. Pe de altă parte, el comunică cu discipolul uman într-o manieră prietenoasă. Vedem, de asemenea, un ucenic, fiind „ridicat” la locul lui Dumnezeu, care pare a fi pe un munte sau un nor.
Boneta frigiană purtată de inițiați, este un simbol foarte important al riturilor mitraice. Simbolizează deschiderea conștiinței. Ca în multe dintre reprezentările sale, el are un Halo și un disc solar în jurul capului.

  Uciderea taurului este un simbol pentru multe lucruri. Uciderea taurului, într-o perspectivă de zi cu zi, este un simbol al controlului asupra propriilor impulsuri creative. Pe inscripția din stânga, vedem și Zeii Soarelui și Lunii, simbolizând Unirea (unificată de Mithra și Taurul)

  Apollo este puternic asociat cu razele soarelui, strălucirea puterii spirituale. Titlurile date acestui Zeu au fost multe, extinse și cele mai apreciate și onorabile. Ca Apollo, i s-au dat sute de epitete glorificatoare. El este un „Zeu al Muzicii”, sensul ascuns al muzicii fiind muzica sferelor planetare sau a nivelurilor superioare ale existenței, reprezentate de cele șapte octave muzicale. Acestea reprezintă nivelurile în creștere spre iluminare pentru ființa umană individuală.

  În misterele mai profunde, Apollo este cel mai înțelept profesor al Artelor Alchimiei și al funcționării luminii sufletului. Ca Apollo, instrumentul său este Lira, simbolizând cunoașterea tuturor dimensiunilor lumii simbolizate de fiecare dintre cele șapte corzi respective ale Lirei, toate corespund uneia dintre cele 7 chakre principale. Drept urmare, Azazel/Apollo a fost numit de către filozoful grec antic Plutarh drept „inventatorul muzicii”, alături de Hermes sau Thoth, care i-au creat instrumentele lirice. Cei doi Zei împărtășesc și o relație foarte strânsă, bazată pe o prietenie puternică. Apollo  poate vindeca prin muzică, un simbolism pentru intonarea corectă a mantrelor în suflet, dar și muzica literală. Astfel de „cântece” au fost numite „Pe-ana” de către grecii antici.

  Riturile sale, care erau purificatoare, foloseau puterea soarelui pentru a purifica sufletul uman. În plus, era cunoscut că posedă abilități profetice excepționale și oferă darul de a privi în viitor sau puteri profetice extinse, fiind el însuși un Zeu care este un maestru ghicitor. Aceste abilități provin din purificarea și înălțarea spirituală a Sufletului, prin folosirea cunoștințelor Zeilor.

  Plutarh, cel mai proeminent filozof grec și teolog păgân, scrie despre stimatul nostru Zeu în lucrarea sa „În ceea ce privește Epsilonul Delphic”:
„Iubitul nostru Apollo vindecă necazurile vieții noastre, rezolvându-le prin dăruirea de oracole tuturor celor care îl vor cere, în timp ce El însuși se instalează în noi și dă naștere dorintelor spirituale în filozofi, să pună întrebări necesare către cunoașterea corectă] - face asta făcându-ne sufletul deschis către adevăr, ceva evident în multe alte lucruri [referitoare la Zeu], dar și evident în alegerea sa ca litera E să-l reprezinte. ”
Pronunțarea literei „E”, era ceea ce trebuia să spunem la intrarea și ieșirea din templul lui Apollo din Delphi. Alegerea acestei litere a fost considerată un mare mister al Zeului. Litera a fost pronunțată exact ca și cuvântul „Hei” de astăzi, un salut comun între oamenii care vorbesc engleza, dar și alte limbi. Cuvântul „Ei” în greacă veche [care a fost folosit pentru salutul în interiorul Templului lui Apollo] avea totuși o altă noțiune spirituală. S-a tradus prin „Ceea ce este cu adevărat”, o parabolă sublimă a puterii „existentei”.  Litera E este puternic simbolizată și în Sigilul său. Relația dintre litera E și templul său este ilustrată clar aici pe monedă.

1639292581_azazel2.jpg

1639292604_azazel3.jpg

  Revenind la Jurăminte, Mithra a fost, de asemenea, puternic identificat, ca toate celelalte nume ale lui Azazel, cu capacitatea de a depune jurăminte și de a le ține. Jurămintele nu se referă doar la jurămintele literale, ci și la jurămintele de tăcere din școlile de mistere antice. În calitate de Lugus pentru irlandezi, el a fost și Zeul strălucirii și păstrătorul jurămintelor. Aceleași sunt relațiile privind identitatea sa vedică ca Mitra.

  Astăzi, o practică foarte comună de a depune un Jurământ față de Zei, este reprezentată prin Jurământul pe care îl fac toţi medicii [în mod clar asociat cu puterile de vindecare ale lui Apollo/Azazel], Jurământul lu Hippocrate. În ciuda a ceea ce medicii moderni urmează în practicile lor, jurământul este adevărat și obligatoriu.

  În „Demonologia” modernă, Apollo a fost calomniat drept „Apollyon” și apare ca atare în multe „Grimoare”. Aceasta este o blasfemie și cuvântul Apollyon înseamnă „cel care pleacă” sau „cel care este aruncat”. Această aluzie se referă și la Capra lui Azazel, care este „aruncată” de pe o stâncă în ritualurile de sânge pe care evreii le fac anual, pentru a-l mustra pe Azazel. În timp ce Apollo înseamnă toate lucrurile pozitive menționate mai sus, cuvântul „Apollyon” servește drept blasfemie față de Zeu. Apollo era, de asemenea, cunoscut pentru a trimite blestemul lăcustelor asupra dușmanilor săi, iar trei împărați care au făcut pagube grave inamicului au fost strâns legați de Apollo. Creștinii înțeleg până şi astăzi că „Apollyon” din Biblie a fost unul dintre „subordonații lui Satana” și un Zeu foarte puternic, pe care ei, de asemenea, admit că a condus peste Roma și imperiul construit de „Forțele Iadului”.

  Chiar și în textele inamice de defăimare, Azazel, mergând sub titlul dat inamicului de „Semihazah”, care înseamnă „Marea Rebeliune”, depune un jurământ cu alți Demoni pentru ca aceștia să ducă la revolta împotriva tiraniei inamicului, în timp ce Azazel spune că își va asuma singur responsabilitatea. Azazel, în opoziție cu nedreptatea dușmanului de a ne scufunda spiritual, a rezistat. El a fost la fel de calomniat pentru că a protejat omenirea împotriva inamicului. Același lucru se reflectă și în modul în care Apollo s-a alăturat și restului „olimpienilor” împotriva „giganților” sau spiritelor impure în Gigantomachie, unde Apollo ia armele pentru a-i apăra pe ceilalți Zei.

  Oricum, acest mit dezvăluie că Apollo a „coborât” de fapt pe o soție muritoare și i-a dat un fiu, numele femeii fiind intitulat în mit „Coronis”.  Numele „Coronis”, implică cuvântul grecesc pentru coroană, deci este o alegorie. Azazel în toată literatura inamică este atacat puternic pentru „Coborâre” în jos pentru a ajuta omenirea. Aceasta are de-a face cu sosirea Zeilor cu foarte, foarte mult timp în urmă. Important de știut este că Azazel a conceput un fiu cu o soție fizică, care mai târziu a fost numit un semi-Zeu pe nume Asclepius. Asclepius este părintele medicinei moderne și al artelor vindecătoare. Simbolul lui Asclepius este și simbolul tatălui său, Pitonul împletit.

  Cel mai faimos discipol și considerat „Fiul” binecuvântatului Zeu, a fost „Apollonius” din Tyana. În mitul lui Apollonius, care a fost făcător de minuni și om care a atins zeificarea, dar și nemurirea deplină. Apollonius nu a murit niciodată. Toate scrierile, învățăturile și instrucțiunile lui Apollonius, au fost ulterior, după copioase perversiuni și falsuri, acreditate în mod fals la personajul inexistent numit „Isus”. Acestea includ învățături precum „Împărăția lui Dumnezeu este în interior” și alte declarații oculte. Desigur, acestea erau cunoscute și în școlile de mistere ale vremii.

1639292675_apollonius_azazel.jpg

  Numele lui Apollonius înseamnă „El al lui Apollo”, așa că a fost numit „Apollonius” din Tyana. Bunătatea și binele lui Azazel sunt mari, iar darurile pe care le dăruiește sunt numeroase față de discipolii săi. Apollonius era cunoscut dincolo de orice îndoială că a devenit un Zeu, cu puteri extinse asemănătoare cu cele ale lui Apollo, cum ar fi înțelepciunea extremă, capacitatea oraculară, niveluri de divinație divine, dar și multe alte puteri. El a fost recunoscut ca fiind un Zeu de către toate preoțiile antice ale vremii. A fost iubit de toți și a călătorit în Roma, Orientul Mijlociu, Orientul Îndepărtat, India, Egipt și Grecia Antică, dând învățături, cunoștințe spirituale și promovând cunoașterea mistică. El a fost aclamat ca fiind un „Zeu” viu. Apollonius era un om de rând, nu era un rege şi nici nimic altceva. Cu toate acestea, dragostea lui intensă pentru Apollo și diligența sa spirituală extremă, i-a câștigat toată gloria lumii cunoscute de atunci. Se considera că în interiorul lui trăia literalmente un aspect al Zeului Apollo.

  Apollonius a atins un nivel spiritual care este al Zeilor, capabil de tot felul de minuni. Spre "sfârșitul" vieții sale, el era atât de avansat din punct de vedere spiritual, încât se spunea că putea să învie morții sau să facă ceea ce numim în prezent „Teleportare” sau „Bi-Locație”. Acestea au depășit cu mult „miracolele” pretinse de farsa lui „Isus”. Figura enigmatică a lui Apollonius era iubită de toată lumea – indiferent unde mergea, oamenii se înghesuiau să-i asculte predicile și era adorat de toți oamenii.

  A răspândit vindecarea și pozitivitatea peste tot unde a mers. Conducătorii vremii s-au închinat în fața lui Apollonius și a înțelepciunii sale masive, mulți recunoscându-l ca pe un Zeu în carne și oase, în timp ce și mai mulți lideri i-au scris epistole. Au supraviețuit fragmente din spusele sale. Apollonius a lăsat în urmă o mare bogăție de cunoștințe scrise, care au fost arse și distruse de inamic.

  Apollonius a fost numit de Biserică „Magician demonic” și demonizat.

  Spre deosebire de păcăleala evreiască a lui isus, despre care se pretinde chiar că el a fost literalmente ucis cu pietre și „răstignit” de către vechii păgâni ai vremii, Apollonius a fost într-adevăr crezut și iubit. Datorită influenței extinse pe care a avut-o Apollonius, biserica creștină a distrus toate cunoștințele și mențiunile despre Apollonius și, acolo unde nu le-au înlăturat pe toate, le-au înlocuit pur și simplu cu cea mai josnică calomnie. Apollonius a fost numit un „magician goetic” de către biserica creștină Primară și a fost defăimat și ridiculizat până la limitele pe care puțini oameni le au. Aceasta a fost o încercare de a-l defăima, nu diferită de felul în care au făcut asta asupra Zeilor poporului antic.
Nimeni nu l-a iubit pe „isus”  – păcăleala s-a întemeiat prin sângele nevinovaților, vărsat în mare parte secole pentru  "numele lui” de către împărații nebuni și, desigur, uciderea caracterului adevăraților „Mesia” precum Apollonius din Tyana. Imperiul lui „isus” a fost construit numai pe sânge.
Așa cum Apollonius a fost calomniat ca om și a fost înlocuit cu „isus”, la fel și Apollo a fost defăimat fără sfârșit de inamic. Azazel a fost redenumit cu un titlu și, totuși, evreii îi poartă până astăzi cea mai specială ură și resentimente.

  Numele de „Azazel” prin care dușmanul se referă la acest Zeu, se bazează pe două cuvinte separate. Este doar un titlu, și nu numele real al divinității. Aceste cuvinte sunt Azaz și EL. Numeroase interpretări blasfemicei au fost scrise despre acest Nume ca și cu orice alt Nume al Zeilor de către inamic, dar semnificația lor rămâne clară chiar și în arabă, actuală a limbilor Orientului Mijlociu.

  Cuvântul „Azaz” se referă la semnificațiile despre „putere” sau „putere extremă”. Cuvântul „EL” înseamnă pur și simplu „Zeu”, dar se traduce de obicei prin „Lumină”. Totuși, Zeu aici este un cuvânt de cod pentru lumina spirituală. Aceste două cuvinte puse împreună, trebuie să semnifice puterea extremă și strălucirea spirituală a lui Azazel; puterea  Luminii. Mai mult, este dezvăluită puterea și rangul înalt al lui Azazel, deoarece multe dintre textele inamice se referă la el ca „Conducătorul oștilor răului”, adică Zeii. Poziția sa de mare importanță, ca și în Panteonul Păgân, este recunoscută deschis și de inamic. Numele lui Azazel în literatura inamică este descris și ca „Azael”, adică „Acela pe care Zeul îl întărește”. Acesta este din nou un cuvânt cod pentru lumină. El este, de asemenea, „condamnat” și atacat pentru că a dat „Secretele cerurilor” omenirii, sau cunoștințe spirituale.

  Există puțini Demoni care sunt la fel de puternici ca Azazel, iar Azazel este foarte înalt și loial lui Satan, Astarte, Beelzebul și tuturor celorlalți Zei. Se mai spune că el este atât de important în această ierarhie, încât inamicul își concentrează multe dintre atacurile lor în mod specific pe Azazel, pentru că îi recunosc puterea superioară și rangul superior, dar și câți dintre Zei prosperă sub el. Ei știu că dacă „Azazel coboară” asupra lor, se va termina pentru ei.

  Pe lângă faptul că ei l-au redus la un simplu „Demon”, aceştia încearcă atât de insistent şă se ascundă împotriva puterii lui Azazel, încât și-au dedicat una dintre cele mai importante Sărbători religioase [Yom Kippur] în mod direct atacului împotriva Zeului Azazel. O capră este brutalizată în aceste date, în care ritualuri, blesteme și abuzuri sunt făcute asupra ei de către abraamici. Capra este lăsată pustie să moară, sau aruncată de pe o stâncă, pentru a muri o moarte lentă și dureroasă. Simbolismul Caprei este simbolic pentru ambele culturi păgâne, dar există multe alte mesaje mai criptice în acest atac ritual care este condus anual de abrahamici..

  Apollo, în lumea exterioară, reprezintă protecția copiilor și este patronul copiilor și al educației lor. Apollo a fost numit „Apollo Kourothrophos”, ceea ce înseamnă că este îngrijitorul și protectorul copiilor. El a fost considerat o forță care îi ajută să ajungă la maturitate și îi protejează pe copii în această perioadă a vieții lor. „Copilul” este aici și un cuvânt cod pentru noul suflet care ia naștere din meditație, crescând progresiv și atingând iluminarea sau maturitatea. În lumea liniară, el protejează și supraveghează copiii și creșterea lor, dar și educația pentru ca aceștia să devină adulți deplini.

  Adepții programelor barbare abrahamice, din motivul de mai sus de a încerca să scape de dreptate, practică ritualuri pentru a încerca să se apere de judecata lui Azazel. Trebuie lăsat pe seama cititorilor de ce este așa, cunoscând istoria bisericii catolice, a Vaticanului și a evreilor și istoria lor veche de mii de ani de abuz sexual asupra minorilor. Mohammed, „profetul” Coranului, împreună cu soția sa, care avea mai puțin de 9 ani, au ceva de mărturisit aici.

  Așa cum Satan este mustrat pentru că numele său înseamnă „Adevărul Etern” în sanscrită, tot așa este mustrat și Azazel în opoziția dușmanului față de splendoarea colectivă și natura orientată spre Justiție a păgânismului. Religiile inamice propovăduiesc nelegiuirea, scuzând crimele la infinit, întorcând celălalt obraz și așa mai departe.

  Azazel este și aducătorul Justiției. În timp ce dăruiește multe daruri discipolilor și oamenilor săi, el poate fi exact invers când vine vorba de dușmanii Zeilor. El poate aduce calamități foarte întunecate și pe cât de strălucitor și frumos poate fi în fața lui iubitoare, pe atât de întunecate și sumbre pot fi blestemele pe care le aruncă asupra dușmanilor săi. Puterea lui Apollo de a blestema era simbolizată de arcul său, cu care trage săgeți asupra dușmanilor săi. Socrate în lucrarea lui Platon se referă la această putere ca fiind puterea sa de a „arunca săgeți”, care poate aduce daune majore inamicilor. Dimpotrivă, Apollo este un protector puternic pentru cei ai Zeilor, împiedicând răul să ajungă la ei.

1639292697_apollonius_azazel.jpg

  Imaginea de deasupra reprezintă una dintre cele mai mari forme de artă pe care lumea a văzut-o vreodată. Se numește „Apollo Belvedere” și se află în prezent în Vatican. Nici măcar Vaticanul nu ar putea trece niciodată ca un construct care merită să existe, fără a fura opera de artă a Zeilor și a anticilor.

  Frumusețea lui Apollo este atât de extinsă, încât expresia „Corpul Apollinian” este o expresie care este folosită în mod obișnuit pentru a descrie perfecțiunea estetică. Apollo reprezintă un echilibru foarte puternic între a fi bărbat, dar a avea o grație frumoasă.

  Apollo a fost numit în mod regulat „Uranios”, care înseamnă „Ceresc”, ca și în Apollo Ceresc. Titlul, cu excepția unui titlu spiritual, indică, de asemenea, frumusețea acestui Zeu. Timp de secole, Apollo a fost considerat unul dintre tipurile supreme de frumusețe și perfecțiune umană.

  În lumea noastră modernă, Apollo rămâne o inspirație majoră pentru noi, oamenii, în mod colectiv. Cea mai importantă misiune a NASA de a ajunge pe Lună a fost numită după Zeul Apollo. A fost și prima misiune de succes de aterizare pe Lună. Cu excepția faptului că ajunge la cerurile înstelate în acest fel, Apollo rămâne totuși o inspirație pentru cei care doresc să ajungă în ceruri în sufletele lor.

  Cei care iau parte la comuniunea spirituală cu acest Zeu vor găsi toată puterea strălucind puternic deasupra lor.
HAIL AZAZEL, CEL STRĂLUCITOR !

  -HP Hoodedcobra666.

Last edited by Forores (12-Dec-2021 10:08:38)


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

#2 12-Dec-2021 10:07:56

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,019

Re: Informaţii avansate despre Azazel - Apollo

Data viitoare când mai traduci articole care conţin imagini, încarcă-le aici pe forum, nu le pune într-un fişier care să trebuiască descărcat. Ştiu că ai folosit DeepL pentru traducere, dar vezi că programul acela mai traduce greşit şi fără sens pe alocuri, destul de des. Mi-a luat cam o oră şi ceva ca să-ţi corectez articolul şi încă ar mai merge îmbunătăţit. Continuă cu ceea ce faci, dar fi mult mai atent.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#3 12-Dec-2021 14:09:46

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 187

Re: Informaţii avansate despre Azazel - Apollo

Forores wrote:

Data viitoare când mai traduci articole care conţin imagini, încarcă-le aici pe forum, nu le pune într-un fişier care să trebuiască descărcat. Ştiu că ai folosit DeepL pentru traducere, dar vezi că programul acela mai traduce greşit şi fără sens pe alocuri, destul de des. Mi-a luat cam o oră şi ceva ca să-ţi corectez articolul şi încă ar mai merge îmbunătăţit. Continuă cu ceea ce faci, dar fi mult mai atent.

Am înțeles, dar problema e că nu reușesc să introduc imagini...


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

#4 12-Dec-2021 18:34:33

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,019

Re: Informaţii avansate despre Azazel - Apollo

Daca nu reușești cu tool-ul de pe forum, încarcă-le pe alt site de host și pune link-ul aici .


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#5 12-Dec-2021 18:37:30

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 187

Re: Informaţii avansate despre Azazel - Apollo

Forores wrote:

Daca nu reușești cu tool-ul de pe forum, încarcă-le pe alt site de host și pune link-ul aici .

Ok. Așa am să fac de acum.


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

#6 12-Dec-2021 22:11:31

Războinicul
Novice
From: România
Registered: 10-Jan-2020
Posts: 321

Re: Informaţii avansate despre Azazel - Apollo

ForSat wrote:

Azazel-Apollo. Informații Hieratice.

   Există, de asemenea, conținutul de cunoștințe hieratice [profund spirituale], cum ar fi Numele Divine ale lui Azazel.
În ceea ce privește informațiile suplimentare despre Numele Divine, acestea sunt Nume care sunt numerologic bune de folosit pentru Invocare și Evocare:

  Nume divine:
•    Azazel-pronunțat AAA-ZZZ-AA-ZZ-EEL
•    UTU [UDU]
•    PAIANA [PE-ANA]
•    APOLON [A-POL-ON]


  -HP Hoodedcobra666.

Care sunt aceste nume hieratice?


Dedicat
10.01.2020 ora 10:01 capra
Hail Satan!
Hail forțele Iadului

Offline

#7 13-Dec-2021 19:03:50

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 187

Re: Informaţii avansate despre Azazel - Apollo

Războinicul wrote:
ForSat wrote:

Azazel-Apollo. Informații Hieratice.

   Există, de asemenea, conținutul de cunoștințe hieratice [profund spirituale], cum ar fi Numele Divine ale lui Azazel.
În ceea ce privește informațiile suplimentare despre Numele Divine, acestea sunt Nume care sunt numerologic bune de folosit pentru Invocare și Evocare:

  Nume divine:
•    Azazel-pronunțat AAA-ZZZ-AA-ZZ-EEL
•    UTU [UDU]
•    PAIANA [PE-ANA]
•    APOLON [A-POL-ON]


  -HP Hoodedcobra666.

Care sunt aceste nume hieratice?

Numele hieratice sau numele divine sunt același lucru, deci numele hieratice ale lui Azazel sunt:
AZAZEL
UTU
PAIANA
APOLON


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10