Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 12-Dec-2021 22:01:10

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

O altă metodă de curățare a aurei.

O altă metodă de curățare a aurei.

-Descriere: Aceasta este o meditație esențială și ar trebui făcută de cel puțin 2 ori pe zi. Îți curăță câmpul bio-electric de energiile străine şi cele nedorite. De asemenea, curăță punctele de energie. Te vei simți foarte calm și lucid după ce faci această meditație. Dacă vă simțiți rău sau știți că vă îmbolnăviți, cu adevărat ar trebui să aplicați această meditație pentru a curăța orice forțe parazitare invadatoare.

Pașii:
Fă asta cu ochii închiși. De preferință, efectuați meditația vid în prealabil (adică liniștiți mintea aproximativ 2-5 minute, în funcție de abilitățile dvs.). Pentru cazurile foarte severe, ar trebui să faceți fiecare pas de vizualizare timp de 5 minute sau mai mult.
1.  Imaginează-ți un soare în fața ta. Acesta îşi revarsă razele strălucitoare alb-aurii pe toată partea din față a corpului tău.
2.  Concentrează-te pe simțirea acelor raze, în combinație cu imaginarea vizuală a acestora.
3 . Odată ce ai o strângere fermă a acestui sentiment și imagine vizuală, reproduce acest soare și plasează-l în spatele tău. Îți luminează tot spatele cu razele sale de soare.
4.  Odată ce ați atins acest lucru, replicați acest soare și plasați-l deasupra voastră. Pune încă unul sub tine. Apoi puneți altul pe partea stângă și pe partea dreaptă.
5.  Soare își aruncă razele luminoase și liniștitoare pe fiecare parte a corpului tău.
6.  Acum luminezi, radiezi și rāspândești lumină orbitoare galben-aurie în jurul tău.
7.  Simte cum spală și elimină toate aceste atașamente negative de pe corpul tău. Ele nu au nicio șansă împotriva razelor purificatoare ale vieții în care ești înconjurat.

*Notă: este posibil să doriți să invocați această energie solară în fiecare parte a corpului și a sufletului vostru, de asemenea, pentru a elimina orice lucru nedorit care este încorporat în voi. Este nevoie de câteva minute pentru a face acest lucru complet, curățând toți centrii energetici. L-am cronometrat și nu sunt necesare decât 2-3 minute suplimentare, care contribuie foarte mult la sănătatea și puterea spirituală. Aceste 6 stele sunt mai strălucitoare decât soarele pământului. Ai inspira energie de la cei 6 sori  (folosind meditația bazată pe energie) în centrii/sufletul tău energetic.
   
Original
_____________
https://archive.fo/6pcr6

Last edited by Forores (14-Dec-2021 18:46:00)


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10