Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 24-Dec-2021 16:14:31

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Niveluri Înalte de Cunoștințe sau mai multe certitudini false?

Niveluri Înalte de Cunoștințe sau mai multe certitudini false?

- De-a lungul anilor, am studiat o mulțime de cărți, am văzut multe "comunități" și s-a întâmplat să dau peste o mulțime de cunoștințe oculte. Înainte de a mă alătura acestui loc, făceam cercetări majore despre toate lucrurile pentru a mă gândi cu atenție unde voi merge.

Chiar și în JoS au existat cazuri în care s-a afirmat ceva exagerat de simplificat pentru a face lucrurile mai ușoare. Această simplitate excesivă poate fi un lucru grozav - dar în același timp poate scădea din valoarea anumitor cunoștiințe.

Cele de mai sus reprezintă o necesitate, și nu întreaga natură a cunoașterii. Trebuie doar să facem ceea ce trebuie să facem.

De fiecare dată când a trebuit să actualizăm ceva sau când ceva a fost eliminat de-a lungul anilor, unii oameni au luat-o razna, ca și cum ar fi fost sfârșitul lumii. Câteva luni mai târziu, după ce au încercat, au spus "Wow!".

În ciuda faptului că actualizările au fost exact la același nivel de cunoștințe fundamentale și de cunoștințe prospective superioare, unii oameni vor avea întotdeauna ceva rău de spus.

Le-ar putea schimba viața și așa mai departe, dar orice lucru nou vine sub aceeași formă pentru noi. Chiar și pentru cei care sunt avansați, este nevoie de o filtrare serioasă a lucrurilor, astfel încât comportamentul să facă parte din comportamentul normal. Atâta timp cât nu blochează totul.

Oamenii vor să li se spună și prostii ciudate, cum ar fi cele New Age: "Credeți în asta și totul se va întâmpla", "Legea secretă a universului este iubirea!!!" și alte lucruri de genul acesta. Aceasta nu este o cunoaștere spirituală reală. Este elementară și poate servi doar până la o măsură foarte simplă. Servește doar oamenilor cu mintea simplă.

Pe măsură ce cunoașterea avansează, ea nu devine mai "simplă". Putem să o simplificăm, să o explicăm sau să încercăm să o subțiem, dar nu devine mai "simplă". Ea se extinde.

În același mod în care un hipercomputer începe să înțeleagă mai mult, iar un calculator pur și simplu nu poate face aceleași conexiuni, este un caz similar între oameni.

Acest "computer" este, într-un fel, creierul uman, mintea umană, oricum doriți să vă referiți la acest lucru. Dacă ai înțelege acum toate lucrurile pe care le-ai înțeles când aveai 10 ani, atunci existența este cu adevărat nulă și fără motiv.

Unii oameni mi-au spus, de asemenea, înainte, că s-ar putea să mă fi "contrazis" pe baza a ceea ce am spus cu ani în urmă. Nu știu sigur unde (nu ezitați să îmi spuneți unde), dar aș ști cu siguranță că sunt pe o cale greșită dacă nu m-aş fi schimbat deloc după unul, doi sau trei ani.

Este ca și cum i-ai spune unui bancher sau unui manager de fond de acoperire: "Hei, amice, acum zece ani aveai cu 10 miliarde de dolari mai puțin. Credeam că toată chestia asta cu gestionarea fondurilor ar trebui să te mențină la 10 miliarde de dolari.''
Ei bine, nu, nu este cazul.

Eu îi conduc pe oameni spre următoarea clasă, în timp ce le arăt cum să ajungă la următoarea clasă, apoi la următoarea clasă. Procesul este la fel de important ca și destinația.

Ar fi frumos pentru mine să conduc o grădiniță, pentru că e mai puțin complicat, dar văzând oameni de 40 de ani la grădiniță, trebuie să fii bolnav mintal ca să te bucuri de acest lucru. Dacă nu cumva trebuie să fii cu dușmanul, mai ales în momentele în care sunt necesare cunoștințe cruciale.

Indiferent de bucuria acestei situații se poate vedea în fiecare biserică locală pe care o găsești în lume și în orice religie. "Religia", în sensul strict pe care îl cunoaștem astăzi, se hrănește cu cei proști și face tot ce-i stă în putință pentru a menține umanitatea limitată.

Când vine vorba de Dogmă, adică de religiile inamice de rahat, de prostie, de înțepenire, nu se poate evolua niciodată din nimic. Este un teren pustiu, unde nu există creștere. Este același rahat stupid la nesfârșit. Cu excepția prostiei absolute, "cărțile" inamicului nu conțin nimic de valoare durabilă, nici ceva interesant.

Dogma pretinde inefabilitatea și imuabilitatea în toate nivelurile ei, de la început până la sfârșit. Islamul a fost cel care a spus că este "Cuvântul lui Dumnezeu" și, prin urmare, ceea ce se spune despre iubita de 6 ani a lui Mahomed este ceva ce nu poate fi schimbat. Din perspectiva islamiştilor pământul este plat şi nimic nu poate schimba acest lucru, și nimeni nu îndrăznește să pună la îndoială nici calul zburător al lui Mahomed.

Ei numesc această prostie "adevăr" și cred că are o valoare eternă. Este clar că nu este și se prăbușește instantaneu atunci când se face o analiză. Prin urmare, procesul de gândire de orice fel din aceste "religii" este al Diavolului și creat de însuși Stăpânul Răului. Mă abat de la subiect.

JoS funcționează într-un mod invers: Pornim de la Adevăr și apoi creștem în Adevăr. Fundația este fermă, iar dezvoltarea și mai fermă.

A rămâne stagnant nu este o modalitate bună de a proceda. Vrem să rămânem în stările de stagnare pentru puțin timp, dacă nu chiar deloc.

În toate postările pe care le fac, vă învăț un proces de gândire, un mod de a vă deschide către lume sau un mod de gândire. Fără această reconfigurare necesară, mulți oameni pur și simplu își pierd calea și se învârt din nou în jurul acelorași noțiuni false care au dus la stagnare în primul rând.

Modalitatea prin care poţi afla dacă că mergi corect pe această cale este să priveşti înapoi la fiecare an care a trecut şi să te gândeşti dacă ai dobândit mai multă înțelepciune, cunoaștere și înțelegere. Mulți ani mai jos, te privești ca o muscă micșorată.

În cele din urmă, după ce ai trecut de un anumit punct, nu vei mai crede unde ai fost în trecut. Așa știi că mergi corect.

Dacă te uiți înapoi la această cale și nu ai învățat nimic nou, nu ai aprofundat nicio noțiune și nu ai crescut deloc în mintea, sufletul și viața ta, atunci trebuie să faci toate cele necesare şi să meditezi pentru a avansa.

Adevărurile eterne sau cunoașterea supremă, sunt de asemenea acolo și cineva poate evolua dacă le aplică. Acea cunoaștere evoluează și ea, iar din ceea ce este Adevărul, poți dobândi din ce în ce mai multă cunoaștere. Acest lucru nu este diferit de fizică. Atunci când ai noțiunile corecte de fizică stabilite, atunci poți face din ce în ce mai mult cu ele.

Minciuna, pe de altă parte, tinde spre stagnare și moarte. În încheiere, culturile păgâne au permis evoluția. Aceasta a fost permisă în măsura în care nimic fundamental nu a fost ras, deoarece au construit cu grijă doar pe Adevăruri și nu pe speculații false.

Pentru a da un exemplu, stelele de pe cer sunt așa cum sunt acum, dar peste un miliard sau două miliarde de ani, s-ar putea ca acest lucru să nu mai fie cazul Astrologiei. Indiferent de asta, conceptul analizei lor pe care s-a bazat, poate fi mutat într-un alt sistem solar, într-o altă galaxie - și ar funcționa la fel.

Pentru cei care sunt "dezamăgiți" de faptul că deschid postările mele și au întrebări, și/sau lucruri care îți provoacă mintea, și/sau lucruri care te scutură dintr-un proces de ne-gândire, sau dintr-un proces negativ de a nu mai analiza nimic, problema rămâne atunci când cineva rămâne fals inactiv.

Dacă mergem în această viață și avem în mod constant întrebări și primim răspunsuri pentru a trece la următoarele întrebări, atunci facem acest lucru corect. Dacă suntem în mod constant în această buclă primitivă stupidă că "știm totul", atunci nu mai învățăm nimic, stagnăm și murim.
Nimic nu este mai enervant pentru mine decât oamenii care știu "totul". Zeii, de asemenea, nu se deranjează cu oamenii care știu "Totul", deoarece, ce mai au de învățat?

Din moment ce acești oameni pretind că știu totul, nu ar mai fi nevoie să se afle aici sau să citească ceva nou. Dacă cineva crede că totul a fost deja dezvăluit şi că nu mai există nimic altceva ce să înveţe, atunci acel cineva a devenit un Zeu. Dar din moment ce acest lucru este în mod evident o iluzie, acel cineva este doar o ființă iluzorie, deoarece chiar și Zeii avansează în mod constant.

Satanismul spiritual este o cale pentru a învăța, a avansa și a crește.

Deși cunoaștem multe Adevăruri fundamentale și suntem norocoși să avem o bază reală puternică, este de așteptat să creștem din ea, înflorind dintr-o sămânță.
Aceasta este ceea ce face ca viața să merite să fie trăită, iar existența să merite să existe.
       
                                  HP. Hoodedcobra666


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10