Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 24-Dec-2021 18:18:50

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Iadul şi Viaţa de apoi pentru sufletele avansate

Iadul şi Viața de Apoi pentru Sufletele Avansate

-În această predică va fi făcută o descriere pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine viața de apoi. Așa cum am relatat în postările anterioare pe această temă (citiți scrierile mele dacă aveți nevoie), voi reveni asupra lor și le voi clarifica mult mai mult, dar voi adăuga și informații noi.

În ceea ce privește nivelul "Iadului" descris de HPS Maxine, acesta este primul strat, primului loc în care merg sufletele obișnuite, alături de nivelul general al sufletelor.

Aceste suflete nu pot suporta prea multă lumină și, prin urmare, trebuie să existe în această stare în viața de apoi pentru a nu le deteriora, pentru a trece la următoarea reîncarnare, pentru a avansa mai departe.

Acest nivel este pentru cei care sunt "Morți" și, prin urmare, ei nu pot avansa prea mult mai din moment ce sunt "morți". Mort este definit aici prin existența în viața de apoi fără un suflet complet terminat sau un suflet avansat (ceea ce textele numesc "Corpul Înviat sau Șarpele Înviat, a doua naștere"), fiind într-o stare complet dezvoltată.

În această stare, așa cum am mai afirmat pe baza experiențelor anterioare, sufletul nu se poate "menține" suficient din motive energetice. El are nevoie să fie reîncarnat destul de rapidă sau să stea în locuri unde există o formă de susținere externă.

Sufletele care au atins stările mai dezvoltate, nu experimentează așa-numita "Viață de Apoi" în același mod ca și "Iadul" pe care l-a descris HPS Maxine, care este în esență o sală de așteptare pentru majoritatea izbitoare a sufletelor care nu au încercat prea mult să avanseze, sau nu au putut. Dacă ar fi să facem o paralelă aici, acest nivel ar corespunde chakrei bazale.

Populația generală și oamenii care nu au avansat prea mult, trebuie să meargă în acest loc, din motive de sănătate a minții lor. Dacă cineva, de exemplu, nu a practicat nimic spiritual în timpul vieții sale, prin urmare, nu poate se poate confrunta cu acest input, deoarece îl poate face să se simtă foarte confuz sau chiar speriat.

În general însă, nimeni nu poate avansa prea mult în starea pe care o numim "Mort" și, prin urmare, trebuie să se reîncarneze din nou. Din cauza lipsei de energie de susținere, cineva are nevoie rapid sau imediat de un corp, astfel încât să poată reîncepe din nou să fie conectat la sursa lor generatoare de viață.

Șederea în "Iad", pe care HPS Maxine a descris-o, este pentru sufletele care nu sunt foarte avansate, iar acestea sunt, de asemenea, foarte bine îngrijite. Ele vor fi protejate, sunt cu siguranță imune la orice formă de daune și sunt escortate acolo în siguranță până la următoarea lor viață.

Cu toate acestea, din cauza dinamicii naturale care se ocupă de siguranța și susținerea lor, și această stare temporară de viață în "după" nu este chiar prea expansivă. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care HPS Maxine a descris faptul că oamenii din această stare fac tot felul de lucruri umane, cum ar fi "fumatul" sau "băutul", sau "statul într-un bar". Aceste niveluri ale tărâmului astral au mult de-a face cu locuri confortabile care au fost create pentru ființele umane cu o conștiință medie.

Spre deosebire de moartea unei persoane obișnuite care pur și simplu rămâne în mijlocul pustietății, așteptând fără să facă nimic legile oarbe ale reîncarnării, cele de mai sus sunt de o importanță extremă pe care cineva le va înțelege dacă are o înțelegere a necromanției și a modului în care are loc moartea oamenilor obișnuiți. [Non-SS]

Zeii însă extind protecția pe care o aduce un SS în viața de apoi şi familiei acestuia. Motivul pentru acest lucru este mai degrabă mistic și aș prefera să nu mă extind prea mult aici, deoarece acesta este un subiect pentru altă dată și ar putea deraia această postare. Oricine a avut în familie o persoană dragă care a murit, știe că Zeii pot asculta rugămintea noastră de a-i ajuta și că îi vor ajuta cu siguranță.

În nivelele superioare ale "Iadului", sufletele mai avansate pot avea un nivel de ședere mai fructuos până când se pot reîncarna din nou. Şederea acolo este una foarte plăcută. Poți învăța acolo, poți chiar şi avansa în unele privințe, iar în alte privințe, poți primi reparații pentru rănile sufletești anterioare sau alte probleme.

Deși dacă cineva nu este foarte avansat, nu va putea medita, însă vor putea să primească experiențe și înțelegere din partea Zeilor înainte de a se întoarce. Cu toate acestea, pentru a ajunge la acest lucru, trebuie să fii considerabil de avansat și există o mulțime de straturi între nivelurile de tip "avansat- foarte avansat-cu un pas înainte de Divinitate". Este nevoie de o sârguință serioasă. Altfel, sufletul nu poate avea puterea de a fi dus acolo.

În nivelurile superioare de avansare [care vor fi evidente și în viața cuiva], se va ajunge la niveluri mai înalte în ceea ce noi numim "Iadul" și s-ar putea chiar să fie atras să locuiască temporar pe planeta Zeilor. Există, de asemenea, și alte beneficii extinse, toate acestea având legătură cu faptul de a fi cu adevărat avansat. Deși acest lucru nu este pentru toată lumea, cu mult înainte de acest nivel, există și alte beneficii.

Dacă sunteți curați și avansați într-o măsură mai mare decât omul obișnuit, toate calitățile și puterile pe care le-ați creat vor fi purtate mai departe cu voi. Știm deja acest lucru. Cu alte cuvinte, toate lucrurile care îi fac pe oameni să sufere prin reîncarnări, vă vor afecta mai puțin. Veți avea o viață mai plăcută [în ciuda a ceea ce se întâmplă în exterior].

În plus, veți putea, înainte de a vă reîncarna, să vedeți o definiție amplă a vieții în care urmează să vă încarnați, astfel încât să puteți alege. Puterea de a alege este pentru suflete destul de avansate, dar ea există. Sunteți capabili să alegeți să vă reîncarnați sau să nu vă reîncarnați și, din moment ce sufletul este puternic, veți avea această alegere de a rămâne în afara corpului vostru pentru perioade lungi de timp.

Printre altele, de asemenea, nu vei fi limitat atât de mult după moarte ca un suflet obișnuit. Vei putea merge oriunde vrei și vei avea și alte puteri. În cele din urmă însă, chiar și cei care se află în acest nivel, vor trebui din nou să se reîncarneze, pentru a se angaja în sarcini serioase și vor trebui să lucreze pentru a termina Magnum Opus.

În cele din urmă, Zeii au rol de ajutor, de susținere și de protecție în toate acestea, deoarece oricine încearcă să avanseze spiritual este apreciat de ei ca fiind creația lor.

Înțelegând cele de mai sus, îmbarcă-te în existență cu mai puține griji. Indiferent dacă înțelegem multe sau nu, pot spune cu certitudine, după toate experiențele, "călătoriile" și cunoștințele pe care le-am primit, că bunătatea Zeilor este cel mai frumos lucru din existență la care să participi.

În cele din urmă, așa cum a afirmat și Thoth: "Trăiește-ți viața și nu vei muri niciodată". Această afirmație este importantă de reținut, în sensul că trebuie să vă amintiți, de asemenea, că meditația este o artă pentru a vă îmbunătăți pe voi înșivă, viața, existența voastră și este o investiție asupra sufletului vostru, care vă aparține pentru totdeauna. Meditația ar trebui să facă parte din viața fiecăruia.

Meditația te ajută aici și acum, dar te ajută și în "Perioada de Apoi". Te ajută fizic, mental și spiritual, fiind un medicament pentru toate relele. Prin această lucrare a Zeilor și prin instrucțiunile lor, nu suntem niciodată pierduți: Găsim calea dreaptă pe care trebuie să mergem și intrăm în contact cu ceea ce îi caracterizează pe Zei, adică eternitatea.
             
                                  -HP. Hoodedcobra666

Last edited by Forores (26-Dec-2021 15:22:30)


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10