Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 06-Jan-2022 17:56:16

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 274

Recapitularea 'Pandemia' - Inaintarea spre 2022

Recapitularea 'Pandemia' Inaintarea spre 2022: Jocurile pe care inamicul le joaca - Trezirea la realitate a acestora

HP. Hoodedcobra666 wrote:

Intrând în 2022, multe Națiuni sunt hărțuite acum în preajma ajunului Anului Nou, situație care indică doar două rezultate.

Un rezultat este reprezentat de lucrurile pe care unii oameni le susțin, cum ar fi faptul că totul se va încheia în curând. Celălalt rezultat, așa cum știm după aproximativ 2 ani care trebuiau să dureze 15 zile, este că inamicul va continua probabil situația pe termen nelimitat sau până când va trage o altă carte.

Fie accelerează sfârșitul farsei [pentru că le merge rău], fie pregătesc o altă mișcare pe termen scurt [Saturn va intra în curând în mijlocul Vărsătorului] și plănuiesc un alt asalt asupra libertăților umanității.

În general, este total patetic din partea lor, dar nu este oare tot ceea ce este de mizerie în această lume, care nu este cu adevărat deținut de inamic? Asuprirea constantă a umanității reprezinta de ce ei sunt aici pentru a face asta.

Oricum ar fi, trebuie să înțelegem că toată această situație necesită o analiză din una sau mai multe prespective. Trecand prin această situație "pandemică", trebuie să facem câțiva pași înapoi, pe lângă orice alegere pe care am fi putut-o face. Dacă veți face acest lucru, veți vedea:

1. A crescut ura reciprocă și energia fricii constante, atât din partea celor vaccinați, cât și a celor nevaccinați. Teroarea pentru ambele grupuri făcută în mod constant.

2. Cele două grupuri au fost puse într-o formă de război civil, în care ambele grupuri au avut un anumit fond logic în ceea ce privește motivul pentru care au făcut alegerile lor.

3. Ambele grupuri au fost în cele din urmă, păcălite și forțate să facă cel puțin un lucru negativ pe care inamicul îl dorea în final [scopul lor era divizarea și haosul social, bulversarea economiei, etc..].

4. Cele două grupuri au fost la fel de trollate, primele au fost înșelate pe baza "eficienței" vaccinului, iar ambelor li s-au furat libertățile, în ciuda abordării lor la oricare dintre ele.
Energia este irosită în continuare pe meme-ul redirecționat al evreilor în care oamenii încearcă să-și scoată ochiul unii altora într-o casă pe care inamicul încearcă să o incendieze: Asta este civilizația globală în acest moment.

5. Pe măsură ce se întâmplau cele de mai sus, toate problemele reale care stau la bază au afectat ambele grupuri in ceea ce privește locul de muncă, economia, inflația, restricțiile, izolarea, etc…

6. Ambele grupuri au fost forțate într-un cerc de ură, îndreptat unul împotriva celuilalt, mai degrabă decât împotriva guvernelor incapabile sau a kikilor(evreilor) de tip Pfizer care vând ulei de șarpe ineficient care nu a oprit nimic din "Pandemia" care s-a strecurat ca "Noua Normalitate".
Într-un Ritual tipic al "Caprei lui Azazel", inamicul a dat vina pe "nevaccinați", pe "mutații" [despre care știam că vor sosi cu miile, așa cum este normal pentru virus] sau chiar pe Zâna Măseluță și pe extratereștrii falși creați prin CGI. Oricine, mai puțin evreii, e de vină aici.

7. Cei Anti-Vaxxin vorbeau de apocalipsă, de sfârșit, că suntem cu toții condamnați și își doresc moartea celor vaccinați.

8. Cei Vaxxinati, s-au stabilit și ei într-un grup mai sfânt decât tine și "mori de Corona, tu, teoretician al conspirației", făcând același lucru ca și cei de mai sus.

10. Oamenii de la mijloc, care, în ciuda opțiunilor în domeniul medical, înțeleg ce se întâmplă, sunt singurul rezultat bun din această încurcătură.
Masa de oameni pe moarte provine din ambele grupuri, unii murind din cauza complicațiilor vaccinurilor care sunt mușamalizate sau din cauza așa-numitului "Co-Vid", dar cel mai important din cauza sărăciei subiacente, a spitalelor proaste, a standardelor scăzute de sănătate din multe Națiuni, etc…
Într-adevăr, întrebarea nu a fost niciodată despre "Vaccinați" sau "Nevaccinați". Așa cum am repetat în ultimii ani, acesta a fost vârful icebergului din agenda mai mare a inamicului, care se desfășoară în fața ochilor noștri în fiecare zi.

11. Kikes profită de pe urma ambelor grupuri într-un fel sau altul.
Făcând ture pe Youtube, nu lipsește predicatorul Apocaliptic care vrea să vândă suplimentele sale celor nevaccinați și nu lipsește nici medicul corupt care a promovat "vaccinul" ca pe o soluție miraculoasă venită direct din ceruri care ne-ar "elibera pe toți!".

12. Ambelor grupuri(vaccinati si nevaccinati) li s-au înlăturat libertățile. Narațiunea falsă conform căreia cele două trebuie să se lupte și că sunt în antiteză sau că una costă libertățile celorlalți, este falsă. De asemenea, a promovat suficient de mult pierderea libertăților pentru ambele.

13. Guvernele costă libertățile oamenilor cu mișcările lor stupide [atât de stupide încât am putea spune chiar complet deliberate] și cu giumbușlucurile care merg în ceea ce privește leacurile și tot ceea ce este în jurul situației date.
Oamenii trebuie să ceară, în ambele categorii, judecata evreilor și a Guvernelor. Lupta între ei este într-adevăr o pierdere de energie în acest moment. Mulți vor accepta acest lucru pe măsură ce mergem mai departe, iar mulți au făcut-o deja.

14. Cele de mai sus sunt, de asemenea, motivul pentru care nu ne-am angajat niciodată în afacerea "Fă-o!" sau "NU o face!" aici în Bucuria lui Satan.
În schimb, am dat informațiile oamenilor și am permis tuturor să spună ce gândesc pe această temă, fără a ne angaja cu adevărat în afacerea doctorului de pe Youtube sau în afacerea celebrității "Du-te și fă-ți vaccinul ["în timp ce eu sunt doar un actor de rahat, lol, și nu un doctor"]".

Această alegere în sine, încă de la început, a fost în mare măsură o iluzie. De ce?

15. Pentru că dacă oamenii ar fi spus NU, Guvernele ar fi intervenit din nou cu restricții evreiești, invocând o pandemie în toată regula. Ar putea declara, de exemplu, o falsă lege marțială pentru a "readuce ordinea" după un val infinit de cazuri.
SAU,
ar putea folosi argumente similare cu cele pe care le folosesc astăzi pentru a restrânge și a continua să restrângă libertățile perpetuu, pe baza unor date false.

De ce?

Pentru că există un plan de a ne înrobi pe toți și de a ne limita libertățile. Așa cum am reiterat aici, Saturn se află în prezent în Vărsător, iar inamicul a ales acest moment specific pentru a inaugura un nou deceniu de restricții și înrobire, dar și de condiționare a omenirii [asta pentru a formula un război mai mare împotriva Erei Vărsătorului pentru care ei încearcă să se pregătească din timp].

16. Dacă oamenii au spus DA, am văzut clar din Spania, Austria etc, că nu se schimbă nimic, chiar dacă anumite Națiuni vaccinează până la 90%. Injecțiile Co-Vid și stimulentele în fund continuă la nesfârșit.

17. Dacă oamenii spun NU, așa cum am văzut în majoritatea țărilor lumii, acest lucru întârzie lucrurile, dar dușmanul folosește și acest lucru ca o scuză perpetuă pentru a mări numărul de "cazuri de Co-Vid", a minți cu nerușinare în ceea ce privește decesele și, în final, a masacra și reține fie jumătate din populație, fie ambele.

18. Creaturile odioase ale inamicului încearcă să divizeze chiar și familiile și ființele umane pe baza acestor decizii pentru a ne dezumaniza chiar și mai mult, iar încercări suplimentare de dezumanizare se fac tot timpul pe mai multe fronturi, cum ar fi izolarea oamenilor tot timpul sau menținerea lor în închisori digitale izolate. Pentru a fi mai simplu, ei ne vor borgi(roboti).

19. Oamenii, dacă sunteți foarte atenți, în multe Națiuni nu au avut cu adevărat o alegere obiectivă. Au fost intimidati, amenințati, constrânsi și chiar forțati să se angajeze într-o decizie sau alta. Au fost hrăniți în mod constant cu date publicitare false și promisiuni false.
Chiar mai rău, dezbaterea și opinia științifică cu siguranță nu a avut loc în niciun post de televiziune sau în niciun panou de știri [controlat de inamic], iar orice opinie difuzată care era diferită era doar pe internet.

20. În rezumat, problema în sine este iluzia pe care o au oamenii că pot alege. Trebuie să fim conștienți de faptul că alegerile noastre se limitează pe zi ce trece și trebuie să ne opunem ca idealurile de bază ale acestui întreg "Comunism" subversiv camuflat sau cum vreți să-l numiți, să nu se ridice în societățile noastre.

Cu un pas mai departe, problema este că oamenii nu sunt conștienți de existența unei agende de înrobire a lor. De asemenea, multora nu le pasă, ceea ce este cel mai rău aspect al acestei situații. Tot mai putini oameni pe zi ce trece nu văd că se merge în această direcție.

Chiar mai mult, oamenii trebuie să înțeleagă: există anumiți oameni la putere în acest moment care sunt criminali și care au crezut că aceasta este piatra de temelie majoră pentru a pune în aplicare planuri precum așa-numita "Mare Resetare". Aceștia sunt aceiași oameni care fac Planul Kalergi sau care sunt la bordul a numeroase alte agende bizare.

Adevărul nu contează pentru ei, iar aceștia, dacă se simt suficient de încrezători, vor încerca să impună orice sub orice pretext fals, de la Încălzirea Globală până la faptul că o persoană a tras un pârț și că acest lucru va provoca o Erupție Solară. Ei vor plăti oameni care să scrie că pârțurile chiar provoacă Erupții Solare și că singura modalitate de a opri acest lucru este sacrificarea a treime din umanitate, deoarece Noul Testament spune că asta a făcut Îngerul care va facilita revenirea lui Hristos.

Acest segment al celor de la putere este complet nebun. Această nebunie este, în parte, gândirea normală a sistemului iudaic corupt spiritual pe care îl urmează, iar ei se simt neîngrădiți în demersurile lor.

Realitatea acestui subiect este că dușmanul a decis să joace un pariu pentru a uzurpa libertățile oricui, indiferent de alegerea sa. Lumea noastră este schimbată și, în prezent, forțată să se schimbe în ceva ce mulți credeau că este o "Teorie a conspirației" cu ceva timp în urmă.

Câte libertăți vor mai elimina? Atât cât vor putea. Și pentru cât timp? Până când oamenii vor începe să-și prețuiască LIBERTATEA și vor lupta pentru a o recupera.

Și realitatea rămâne că doar atunci când oamenii vor începe să se trezească la realitate din ambele părți ale acestei fraude de jefuire a libertății, se va putea ieși din asta.

Un alt rezumat este că toți adepții teoriei conspirației au avut mai mult sau mai puțin dreptate și același lucru este valabil și pentru toți cei care au teoretizat că aceasta a fost o acaparare a puterii și o restrângere a libertății, mai degrabă decât o simplă chestiune de a opri orice boală.

Cei care au perceput că aceasta a fost doar o situație și un eveniment normal, rămân în această categorie de adormiți, care încearcă să își bage capul într-o gaură în timp ce lumea este literalmente terraformată din cauza unui lucru atât de puțin influent ca acesta.

Evreii și alții de la putere au dezvăluit încă o dată că toate aceste teorii pe care le pretindeau "Scandaloase", sunt de fapt doar cărți pe care intenționează să le joace.

Vestea bună din tot acest eveniment, este că un procent puternic din populație nu numai că este indignat, dar că mulți își vor aminti acest lucru pentru foarte mult timp.

Chiar și un procent mai mare de oameni nu numai că a încercat să se trezească în urma acestui lucru, dar și-au construit imunitatea la tehnicile de păcălire și la tehnicile de papusari alea inamicului.

Pe termen lung, dacă oamenii își ajustează această gândire în viața lor, aceasta este o veste foarte bună care procedează în urmatoarea epoca. O generație de liber-cugetători sau cel puțin de oameni mai inteligenți s-ar putea naște din acest eveniment.

Cu toate acestea, în același timp, vom avea un număr mare de populație capitulată, care s-a dovedit că nu-și prețuiește deloc libertățile și drepturile.

Cantitatea de prostie adormită de pe plantă a fost de fapt redusă de acest eveniment. Acesta este singurul lucru bun care a ieșit de aici.

Oamenii trebuie într-adevăr să nu mai aibă încredere sau cel puțin să fie conștienți că avem Evrei nebuni în guvernele noastre sau în birourile de conducere ale lumii.

Situația a mers și mai departe cu înțelegerea OZN-urilor și cu faptul că oamenii au fost scuturați din gândirea lor convențională falsă evreiască.

Suntem într-o luptă pentru libertăți. Suntem mutați într-o lume în care majoritatea oamenilor vor fi sclavi la propriu, nu în teorie, fără nicio capacitate de alegere.

Așa cum am scris pe larg, toată situația cu privire la vaccinuri, virus și seringi, este o încercare de a submina în întregime toate fundamentele occidentale ale drepturilor și libertăților medicale.

A devenit evident că toată această impostură urmează modelul pe care inamicul îl joacă de foarte mult timp. Doar atunci când oamenii se vor trezi la realitate în fața acestor jocuri, se pot aștepta la o schimbare reală în această lume.

Vestea bună este că au fost demascați ca niciodată cu acest lucru, vestea proastă este că oamenii nu înțeleg că toată această întreagă bătălie pentru libertatea lor este foarte departe de a se încheia și se va încheia doar atunci când oamenii vor înceta în masă să mai consume toate aceste gunoaie cu care sunt hrăniți tot timpul.

Inamicul este terminat atunci când oamenii se vor trezi suficient.

Până la urmă, cei care sunt oameni deștepți și treji, chiar s-au simțit bine în aceste "vremuri" de mare supărare. Nu lipsesc oamenii care au folosit această perioadă pentru a cerceta, a învăța, a-și schimba perspectiva și, într-un fel, au încercat să se îndrepte spre trezire, mai degrabă decât spre somn.


Sursa: https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … a9afb972af

Last edited by Anonymous1011 (06-Jan-2022 18:06:52)


Link catre Calendar SS 2022: https://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=8627

Link catre Backup Blog+Forum Ianuarie 2022: https://mega.nz/folder/o59nQADL#CfmMWht2cX2NP_I3EWd5-Q

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10