Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 18-Feb-2022 18:51:44

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Poemul lui Satan, nr. 1

Această postare este una din numeroasele serii de postări care vă vor explica ce este cu adevărat Satan, Zeul nostru. Din cauza simplificărilor excesive ale oamenilor și a lipsei de cunoștințe, Satana a fost înțeles în mai mică măsură.

Acestea vor merge sub formă de actualizări și pe site-ul Joy of Satan ( Bucuria lui Satan ), pentru o mai mare elaborare și dezvăluire a lucrurilor deja cunoscute.

Un număr din ce în ce mai mare de SS se află într-o expansiune rapidă a înțelegerii. Alții sunt noi, în timp ce pentru alții, rezultatele cumulate ale anilor de dezvoltare dau roade. Pe măsură ce acest lucru continuă, trebuie să fertilizăm pământul și să-l udăm pentru toate aceste flori unice.

În timp ce asta nu este rău, acest lucru are sens în contextul ființei depline a lui Satan.

L-am văzut pe Satan, l-am cunoscut pe Satan, atât la nivelul cunoscut, dar și la nivelurile supranaturale de înțelegere spirituală. O mare parte din aceste lucruri le-am păstrat intenționat ca experiențe personale, deoarece știu că este nevoie de timp pentru o mai bună înțelegere din partea altora, care ar putea fi și ei inspirați să se deschidă mai mult.

În cele din urmă, dorim să ajungem la realizarea de sine.

În plus, mulți oameni nu vor primi aceste experiențe în înțelegerea lor dintr-o dată, deoarece reflecțiile din interiorul oamenilor sunt limitate din cauza multor factori. Trebuie să încercăm să ne extindem înțelegerea.

Inima înțelege cu putere alături de minte, totuși, acolo unde anumite lucruri eșuează la nivelul minții, o inimă bine antrenată și așezată corespunzător va percepe realitatea.

Mai jos voi analiza Poemul lui Satan, astfel încât să înțelegeți conotațiile ascunse în poem, și prin urmare, acest lucru vă va oferi o deschidere meditativă și mentală pentru a înțelege mai ușor și mai rapid aceste concepte superioare.

De asemenea, vă va arăta mai mult Adevăr despre minunatul nostru Zeu, care este Zeul Zeilor și cel mai Înalt dintre toți. Acestea, cu excepția unor afirmații onorifice, reprezintă, de asemenea, literalmente, existența lui Satan, care este abia înțeleasă sub zgura blasfemiei făcute împotriva Lui.
_______
Poemul lui Satan Nr. 1: O analiză făcută de HP. Hoodedcobra666:
https://satanisgod.org/www.angelfire.co … sPoem.html


''Cel Cunoscător știe că învățarea popoarelor
conține o parte din marea cunoștințelor mele''

-Cunoscătorul, în greaca veche, ar fi numit ''Demon''. Cuvântul ''Demon'' înseamnă ''Înțelept'' și este un titlu pentru orice ființă ce caută cunoaștere și înțelegere. Aici, Satana explică faptul că cei "Cunoscători" sunt mai presus de omul obișnuit, care doarme și se află în marea ignoranței. Cu toate acestea, chiar și acești oameni pot fi "învățați" sau pot avea "cunoaștere". Toate aceste cunoștințe însă, nu înseamnă nimic în fața cunoștințelor Părintelui Satan.

În calitate de "învățătură a oamenilor", avem și cunoștințe care sunt mărunte, existente, de un domeniu inferior. Această cunoaștere reprezintă domeniul ființelor umane (în care ne aflăm în mod inevitabil). Această sferă și sfera cunoașterii externe a spiritului (care coincide cu latura zeilor din interiorul nostru), trebuie să se extindă. Paralela aici este ca o picătură în interiorul unui ocean mai mare.

Conotația mai profundă despre această cunoaștere va fi văzută în restul poemului. Satana dezvoltă această idee în următoarele rânduri ale poemului - cu excepția a ceea ce știm, există ceva ce nu știm.

Un cuvânt de profunzime, cum ar fi lumea "mare", trebuie să simbolizeze "marea de conștiință" care străbate întreaga creație și în care, cunoașterea este conținută. În cadrul ei, noi existăm ca niște picături sau "oameni", iar cunoștințele noastre sunt cunoștințele oamenilor. Ne apropiem de Satana pentru a fi ajutați să ajungem mai departe și să înțelegem mai mult despre mare și, prin urmare, despre noi înșine, ca picături în ea.

''Arborele de lotus din al șaptelea cer este locul revelației mele''.

Aici, Satana explică fără întârziere că se dezvăluie în lotusul din al șaptelea cer, sau în chakra coroanei. Atunci când Șarpele se ridică și atinge această Chakra, persoana va experimenta vastitatea universului său interior și va trăi iluminarea și revelația.

La experimentarea acestei stări, și această stare este "Starea stărilor" și adevăratul nivel de cunoaștere și percepție directă.

În limba engleză, dar și în orice altă limbă, Titlul pe care inamicul l-a folosit pentru defăimare, este legat de nivelul de conștiință care se numește "Sat". Sat, în sanscrită și în egipteana veche ca "SA", este legat de starea de percepție directă a realității în care cineva poate vedea Adevărul cu ochii proprii.

Trăim într-o lume a minciunii, așa că, în mod firesc, suntem îndepărtați de ''Sat''. Cu cât ne îndepărtăm mai mult de această stare, cu atât ne adâncim în confuzie. Extinderea lui "Sat" nu este doar o situație spirituală, ci și o extindere a minții însăși. Este un mod de "a fi".

Această stare cea mai înaltă este rezervată marilor practicanți ai meditației și "Cunoscătorilor", care cunosc ignoranța noastră umană și au perceput ceea ce există dincolo de ea.

Părintele Satan ne-a dat această capacitate de percepție a Adevărului și de înțelegere directă, prin care mai târziu, învățând din ce în ce mai mult, putem extrage mai multe cunoștințe pentru alte lucruri.

Un exemplu în acest sens, este că cineva trebuie mai întâi să privească un râu și cum curge, și abia apoi poate descrie curgerea acestui râu. În mod similar, nivelurile superioare de înțelegere permit perceperea Adevărului (SAT), iar acest nivel poate fi coborât în realitate prin cunoaștere concretă.


''Pentru aceasta, Eu sunt cel care aude totul, cel care știe totul;
glorificată este sfințenia mea și înălțat este numele meu.''

Mai departe, Părintele Satan descrie aici starea cunoscută sub numele de Samadhi sau "Marea stare de străpungere" a Yoga. În această Stare, percepția directă (SAT) este cazul și se trăiește fără eroare și fără înșelăciune. În plus, Satan este foarte explicit cu privire la cât de avansat este, și este "Atotștiutor și Atoateștiutor".

Satana îi poate auzi pe toți discipolii săi, iar nivelul său de avansare este dincolo de înțelegerea umană. Noi putem ajunge progresiv acolo și putem deveni "Ca Zeii", prin îmbrățișarea stărilor de ridicare a conștiinței noastre.

În al doilea rând, cuvintele "glorificat" și "sfințit" se referă la Numele lui Satan, care în engleză este Satan, dar care în alte limbi variază de la Sat, la Sat-Anu, la SA-TA-NA-MA (mantra Yoga), sau SATANAS (greaca veche), sau sanscrita Satya, care se referă la Adevăr și la exprimarea Adevărului.

Toate aceste părți ale Numelui Divin al lui Satana sunt toate în jurul aceleiași cunoștințe conceptuale de înțelegere a cosmosului și a universului mai mare. De asemenea, toate derivă din rădăcina SA și SAT, care este legată de elementul Foc (elementul creativ al Universului) și de Chintesență, care este Akasha și care stă la baza întregii creații, active sau potențiale.

''Paradisul e vinul meu și iadul e căldura arșiței vântului meu.Constelațiile s-au prosternat în fața mea până când am fost înălțat.
La fel ca prosternarea servitorilor în fața celui servit. ''

Aici, Satana explică faptul că Paradisul este vinul său. Vinul, ca alegorie, este asociat cu glanda pineală. Zeul Vinului, Dionisos, în mitologia Greciei Antice, era Zeul Rege al misterelor Bacoviene, sau misterele de ascensiune a conștiinței la un nivel superior. Nivelul de SAT explicat mai sus, a fost un nivel de conștiință la care au putut intra practicanții de top, care este dublat de o plăcere extinsă la toate nivelurile pentru o ființă umană.

La acest nivel, se ajunge în "paradis", în timp ce "Iadul" este contrastat ca o stare de a fi lovit de un vânt arzător - în stările inferioare de conștiință, lipsa de înțelegere, de cunoaștere sau de putere, poate acționa ca o forță chinuitoare. Ascuns aici avem și contrastul energiei de foc a Șarpelui, cea care purifică precum un vânt arzător, până când, în cele din urmă, activează vinul. Dualismul dintre elementele apă și foc, se ocupă și de ritualurile purificatoare.

Într-o notă fără mai multă profunzime alchimică, puterea chinului poate fi folosită împotriva Dușmanilor lui Satan. Conotația dată aici este că, de asemenea, dușmanii SAT-ului sau ai Adevărului nu vor face decât să se transforme în veșnici suferinzi doar pentru că își neagă propria capacitate de a se înălța, invitând asupra lor pedepsele karmice și alte forme de pedepse care sunt destinate celor orbi. Prin urmare, în loc să bea din Vinul plăcut, ei se forțează să sufere din în focul ignoranței.

Exact în versul următor, Părintele Satan explică cauza acestei suferințe - În timp ce relatează imediat soluția în aceleași două rânduri: "Constelațiile s-au prosternat în fața mea", arătând relația cuiva cu lumea exterioară a stelelor, sau cu soarta, atâta timp cât cineva este înălțat. Atunci când nu este înălțat și nu meditează, se află la mila influențelor "Constelațiilor" sau a zgurii karmice care urmăresc un suflet și îl chinuie. În mod inevitabil, suferința face parte din ignoranță.

Explicația directă a acestei stări este că "Servitorul", și fiecare persoană care începe meditația și spiritualitatea, sau pur și simplu se naște, se naște în "Cătușe" și este înrobit ca un servitor. Cu toții ne naștem orbi și servitori. Cu toții ne naștem "Orbi" față de această lume, iar constelațiile și forțele karmice ne controlează din exterior. Această situație se inversează atunci când cineva își înalță Sufletul și puterea Sufletului și, progresiv, poate scăpa de aceste cătușe și poate înainta spre libertate.

Satana precizează că s-a ridicat mult mai sus de acest nivel al ființei, eliberându-se de cătușele zgurii karmice și, în cele din urmă, de suferința veșnică arzătoare. Datorită nivelului său de măiestrie, el conduce atât prin ridicarea, cât și prin căderea omenirii. Conștiința Sa pătrunde, de asemenea, în tot universul, inclusiv în toată vastitatea acestuia.


''Și toți cei din univers mi-au spus
O, Zeule, condu-ne pe calea cea dreaptă.''

Aici, dintr-o perspectivă liniară, Satana își arată poziția sa dominantă în univers, fiind cea mai avansată ființă din el.

Acest lucru îl plasează în mod natural în poziția de a arăta ușa strălucitoare altor creaturi și ființe care doresc să avanseze și ele spiritual și să se ridice la niveluri mai înalte de existență. Satana se referă în mod clar la acest caz că oamenii îl numesc Zeu pentru acest lucru. Din această afirmație spunem, de asemenea, că Satan este Dumnezeu.

Relația dintre ființele superioare și cele inferioare este o relație dintre conducători și conduși. Noi, ca ființe umane, îl urmăm pe Satana pentru a ne conduce pe Calea cea dreaptă. Calea Dreaptă, în afară de a fi calea spirituală adecvată și superioară care duce la nivelurile superioare de înțelegere, este și "Calea Dreaptă" a coloanei vertebrale, prin care se ridică Șarpele.

În acest verset avem și mesajul ascuns, că acest Dumnezeu, care locuiește la capătul de jos al Coloanei vertebrale, dar care este regele constelațiilor și al Universului, dacă suntem ascultători [adică, concentrați pe Practica Spirituală] va sosi pentru a ne conduce pe Calea Dreaptă, sau Ascensiunea conștiinței.

Aceasta este Calea Dreaptă spre iluminare și înțelegere, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, "toți cei din Univers" trebuie să "spună" acest lucru, sau mai bine zis, să aprobe acest lucru prin meditație și ascensiune spirituală. Cineva trebuie să ceară acest lucru pentru a primi acest lucru, iar acest lucru nu este impus nimănui. Dar toți cei care vor să primească acest lucru, trebuie să se lase pe ei înșiși să se conducă pe ei înșiși și pe Satana să îi conducă la acest nivel de înțelegere supremă.

Cu alte cuvinte, toată această înțelepciune și putere magnifică ne așteaptă doar pe noi, "cei din univers", să o căutăm, să o aplicăm și să ne lăsăm iluminați de ea.

                          HP. Hoodedcobra666.


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10