Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-Mar-2022 02:13:35

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 771

Semne că actuala invazie din Ucraina a fost planificată în prealabil

Semne că actuala invazie din Ucraina a fost planificată în prealabil pentru a începe al treilea război mondial

The Alchemist7 wrote:

Am crezut încă de la începutul invaziei că aceasta nu este altceva decât o încercare evreiască de a declanșa al treilea război mondial și voi posta câteva puncte care ar putea indica acest curs de acțiune.

- Discurs politic ieftin din partea autorităților ruse
Lucruri precum ,,Ucraina trebuie demilitarizată" sau ,,desnazificată" nu sunt motive suficient de puternice pentru a invada Ucraina din toate părțile, mai ales că armata rusă a bombardat puncte civile precum spitale și zone rezidențiale. Acestea nu sunt ,,motive" în primul rând, ci doar vorbe politice de doi bani și prejudecăți ale unui evreu care dă vina pe naziști pentru un război pe care cel mai probabil i s-a ordonat să îl înceapă, iar prin naziști nu vreau să spun că există vreun nazist legitim în fruntea Ucrainei, deoarece acea țară este condusă de un guvern evreu marionetă a Occidentului. De asemenea, ce fel de ,,militari" are Ucraina pe care Putin i-a considerat prea periculoși de a trebuit să ordone invazia? Declarația sa a fost că ,,Rusia nu a avut de ales". Este armata numărul 22 din lume atât de periculoasă încât armata numărul 2 să se simtă disperată? Ar fi avut sens și invers. Atacurile au fost cu siguranță total disproporționate cu aceste declarații ale celor care au ordonat atacurile.

- Au trecut doar câteva zile de când a început invazia, iar autoritățile ruse au amenințat deja cu războiul nuclear
În urma sancțiunilor occidentale, Putin a declarat că forțele nucleare au fost puse în stare de alertă maximă, iar un alt ministru rus (cred că ministrul Apărării) s-a lăudat la televizor cu faptul că Rusia deține cele mai puternice și avansate capacități nucleare din lume. Acest lucru este în mod evident adresat Occidentului și este de așteptat ca acest joc al amenințărilor și sancțiunilor să escaladeze, având în vedere că nicio parte nu renunță la declarațiile conflictuale. Mi se pare șocant cum în doar câteva zile totul s-a transformat de la ,,pace" la invazie și apoi la amenințări nucleare. Mă face să cred că evreii nu au nevoie de nici o putere spirituală pentru a face aceste lucruri, este suficient că au oamenii lor în poziții de putere și tot ce este nevoie este de niște ordine pentru a organiza și începe operațiunile.

- evreul rasial Zelinskyy îndeamnă Uniunea Europeană să accepte Ucraina ca membru cât mai curând posibil
La o primă vedere, s-ar putea spune că scopul acestei acțiuni este de a atrage fonduri europene gratuite în Ucraina pentru a ajuta la reconstrucția după încheierea războiului. Cu toate acestea, dacă Ucraina devine stat membru al UE și un stat membru al UE este atacat de Rusia, atunci se așteaptă ca toți ceilalți membri să intervină, ceea ce contribuie în mare măsură la partea economică, care este deja agravată având în vedere eliminarea băncilor rusești din SWIFT, ceea ce, potrivit canalelor de știri, înseamnă că nu mai pot fi cumpărate bunuri de către și din Rusia, ceea ce oprește importurile și exporturile și va duce la probleme economice masive dacă va continua. Acest lucru va duce, de asemenea, la probleme în domeniul energetic, având în vedere că o mare parte din Europa depinde de gazul și carburantul rusesc, în special Germania. Dacă se oprește furnizarea de gaz și petrol din Rusia, se poate ajunge la situatii critice, probabil pene de curent masive, scăderea productivității industriale și, prin urmare, la o criză economică. Acestea pot fi rezultatele interzicerii Rusiei de pe principala platformă globală de tranzacții interbancare SWIFT, ceea ce va contribui în mare măsură la tensiunile dintre Rusia și Europa.


- Germania ia în considerare să înceapă să investească 2% din PIB (peste 100 de miliarde de dolari) în tehnică militară pentru a-și întări armata
Ce rost are să te gândești să investești atâția bani în tehnică militară dacă știi că nu o vei folosi niciodată?
"Trebuie să ne întrebăm - ce capacități are Rusia lui Putin și de ce capacități avem noi nevoie pentru a contracara amenințările sale?" a declarat Scholz duminică în fața Parlamentului.Germania majorează cheltuielile pentru apărare cu peste 2% din PIB după agresiunea Rusiei:

- Presiuni din partea evreului rasial Zelinsky asupra statelor membre NATO pentru a se implica
Este evident că soldații ucraineni pot cel mult să-și apere orașele pentru o anumită perioadă de timp, mă îndoiesc că au puterea de a riposta sau de a da afară armata rusă. Cel mai probabil Zelinsky este conștient de diferența ,,galactică" dintre armata rusă și cea ucraineană. În acest caz el ar fi trebuit să facă tot posibilul să oprească războiul și să încerce să îndeplinească ceea ce a cerut Rusia și să accepte că ,,războiul" a fost pierdut de la început.

În schimb, evreul Zelinsky continuă să trimită ucraineni albi la moarte în timp ce el trăiește ca un rege în buncărul său subteran și, de asemenea, imploră forțele NATO să intervină și să ajute Ucraina să îi dea afară pe ruși, o mișcare care va declanșa automat un conflict pe scară largă, deoarece Rusia va avea justificarea de a bombarda țările care au trimis soldați în Ucraina, caz în care aceste țări vor reacționa la rândul lor bombardând Rusia. Nimeni nu poate spune că Zelinsky este un ,,naționalist ucrainean" și că nu ar putea accepta să piardă pentru că este un evreu de rasă și automat nu are niciun atașament patriotic față de Ucraina. După părerea mea, rolul lui în acest război este de a continua să-l alimenteze cu declarațiile sale despre cum Ucraina trebuie să continue să lupte, dar așa cum am spus acest război a fost pierdut chiar înainte de a fi început pentru că cele două părți sunt complet dezechilibrate milimetric.


- Mass-media creează două părți
Rusia este defăimată, iar Putin este considerat noul Hitler (ceea ce este pur și simplu stupid și contrazice complet istoria), astfel încât majoritatea oamenilor urăsc acum Rusia și cred că NATO este singura forță care o poate contracara, având în vedere reportajele pe care le prezintă mass-media, care se concentrează pe emoții și compasiune pentru ucrainenii alungati și cei răniți în urma războiului. Probabil că acesta este scopul final, de a implica NATO și de a face ca oamenii să accepte și chiar să încurajeze acest lucru pe baza rapoartelor emoționale de la știri.

Nu știu dacă ritualul pentru Astarte este menit ca Astarte însăși să se implice cumva spiritual în acest lucru, dar tot consider că și RTR-urile de prevenire a războiului ar fi fost o opțiune, sau poate că plasamentele nu erau potrivite pentru ele. Din nefericire, acesta nu pare a fi un conflict exclusiv izolat doar între Rusia și Ucraina. Cel puțin nu trebuia să fie așa, având în vedere cum au decurs evenimentele din ultimele zile.


-Înaltul Preot HoodedCobra666 wrote:

Toate acestea sunt, din păcate, planificate în prealabil, la fel ca multe alte "evenimente".

Inamicul, conștient de iminența expunerii lor, plănuia să provoace o serie de evenimente pentru a preveni și submina acest lucru.

Acestea nu pot fi oprite. Aceasta este un capitol și o agendă veche de 10 ani care se joacă. Acest lucru a fost planificat încă din 2010.
Ceea ce a fost în ME în 2015 sunt situatii prea mici în comparație cu aceste evenimente.

Aceste evenimente, reprezintă într-un sens, din punct de vedere karmic, o cometă. În timp ce pistoalele și armamentul general funcționează în alte circumstanțe, sau chiar armele nucleare, evenimentul unui eveniment mare, cum ar fi o cometă, nu este ceva de care se poate scăpa cu ușurință. Cel mai bun sfat este să stai departe de vecinatatea ei, nu să încerci doar să "lupți cu ea".

Așa cum am explicat, realitatea urâtă este că aceste blesteme de rahat care merg până la dușman, au fost taxate de oameni nebuni - de Zei se ste cand - sute și sute de ani. Toată lumea de aici știe ce sunt acestea, am muncit mult pentru a desincroniza și distruge acest "mecanism de ceasornic".

Și am făcut o treabă extraordinară pentru a compensa o mare parte din acestea. "Programul" inamicului se prăbușește peste el însuși. Este prin fisurile acestui program că noul plan va fi inițiat.

Lucrul pe care RTR și Zeii noștri îl vor asigura este că acestea se vor dovedi acide pentru inamic și nu așa cum se aștepta. Azazel ne-a spus acest lucru și ne-a dat instrucțiuni elaborate încă din 2018 și 2019. Zeii pot vedea departe, iar Ei  știau aceste lucruri.

Noi continuăm cu programele și cu tot ceea ce este necesar pentru a accelera și a estompa cât mai mult posibil și invocăm puterea Zeilor de aici pentru a acționa pentru protecție și beneficii. Totuși, torentul mai mare de negativitate este încă in lucru. Este rezultatul consecvent al multor greșeli ale umanității.

Situația acestei lumi se află în acest moment mai mult în mâinile Zeilor decât în mâinile oamenilor. Și noi suntem tot pe mâinile lor, așa că nu trebuie să ne facem griji în această privință și toată lumea trebuie să mențină o mentalitate foarte pozitivă - sau cel puțin să se detașeze de frică și de falsele noțiuni de "sfârșit" etc. etc. Acest lucru nu există.

Noi v-am spus cu IPS Maxine. Acest lucru nu este din cauza a ceea ce "noi" am vrut sau oricine altcineva a vrut. Am văzut configurațiile astrologice ale planetelor și configurațiile inevitabile - de fapt, am mers mai bine decât ne așteptam. O mare parte din acest lucru a fost planificat pentru 2021, dar am amânat acest lucru și, prin urmare, evenimentul este acum mutat un an mai târziu, cu o eficacitate mai mică.

Un război în 2021 ar fi însemnat sfârșitul Statelor Unite - nu am trăit să vedem asta. Acum, acest eveniment a încercat să înflorească în 2022, dar, din fericire, nu în interiorul catastrofalului an precedent.

Aceasta este agenda inamicului care a fost planificată. Planul nu merge cu adevărat la literă, nici nu produce rezultatele dorite de inamic - dar ei VOR insista, pentru că nu există altă cale pentru ei. Nu mai au timp, iar dacă apariția unor evoluții specifice, cum ar fi cele tehnologice și de altă natură, nu este "oprită", vor fi pierduți și ei știu acest lucru.

Un exemplu simplu în acest sens este "social media". Acesta este primul război real de amploare în care publicul se poate uita cu adevărat la informații. Chiar dacă sunt false, putem afla și putem conecta puncte - puncte care duc la inamic. Acest lucru este catastrofal pentru inamic, care este literalmente un impunător al practicilor de sclavie din Evul Mediu. Dacă acest lucru continuă, câți se vor mai lăsa păcăliți de acest lucru? Ei știu unde se termină asta.

Lor nu le place acest lucru. Ei vor controlul înainte de a fi prea târziu pentru ei. Dar vor eșua în cele din urmă.

Acest lucru nu îl implică doar pe Klaus Schwab și planificarea sa deschisă, ci mai mult decât atât. Co-Vidul, care a fost prima carte, a eșuat grav, cu rezultate catastrofale. Așa că acum rulează planul "B" cu aceasta.

Modul în care va scădea, este prin luptă spirituală îndelungată și gestionarea acestui val. Noi ne facem partea noastră  de ani de zile, iar zeii vor face restul. Inamicul, din cauza prostiei umane, are o mare influență în acest moment pentru a fi oprit prin mijloace mici.

Chiar dacă cei mai mulți oameni s-au deprogramat sau se află în toate timpurile de expunere, planul cartei de 10 ani pe care îl au este încă în aplicare, prin urmare, vor face tot posibilul să îl pună în aplicare, chiar dacă acest lucru înseamnă eșec pentru ei și distrugerea lor. Sau slăbirea lor într-o măsură nemaiîntâlnită până acum în istoria recentă.

Acest lucru este, de asemenea, cu mult dincolo de simpla magie de rahat "Tora", care este dincolo chiar și de inamic. Forțe mai mari sunt la lucru acum. Acești idioți nu pot merge decât "Atât"

Zeii sunt deasupra situației, și au fost, și acesta este motivul pentru care am fost pregătiți aici pentru asta. De asemenea, ei i-au protejat și îi vor proteja pe ai noștri de această situație.

După aceasta, noi și alți termeni vor fi în joc, dar nu înainte de aceasta. Aceasta este realitatea. Suntem, de asemenea, la un nivel de putere spirituală care este mai mult decât suficient pentru a ne proteja în mod colectiv și am făcut toată munca necesară, așa cum am fost instruiți


Hail Satan !

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10