Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 12-May-2022 14:19:08

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Este toată lumea îndreptățită la toate cunoștințele?

Hungaryan wrote:

Dar ceea ce nu este clar este dacă faptul de a nu împărtăși cunoștințele este un lucru rău, sau dacă toată lumea are dreptul la toate cunoștințele?

Această discuție a mai avut loc pe forumuri și este constantă.

Răspunsul simplu este că nimeni nu are dreptul la nimic și mai ales la înțelepciune sau cunoaștere. Dreptul înseamnă că cineva are dreptul la ceva în mod implicit. "Doar pentru că".
Cunoașterea are straturi și niveluri în sine, aceste straturi sunt primite prin efort și timp.

Toate ființele umane, și JoS merg înainte cu acest gând în minte. Trebuie să aibă acces, măcar potențial la toată această Cunoaștere Spirituală, deci o ținem deschisă tuturor și căutăm să continuăm acest lucru. Accesul de mai sus și modul în care cineva îl folosește, sau meditează, va fi factorul decisiv care, în funcție de merit, va decide pe rând cât de mult avansează și cum poate aplica sau evolua mai departe cu această cunoaștere.

După cum ar trebui să fie clar, aici este necesar un nivel de merit și efort personal. Un lucru și mai ciudat este că toate cunoștințele pot fi comunicate, dar s-ar putea să nu fie înțelese, pur și simplu pentru că cineva nu se află la nivelul necesar pentru a le înțelege.

În ultimii ani, am explicat și formulat mentalitatea necesară pentru a ne apropia de zei și a merge mai departe în viață, de exemplu. Nu știam, dar aceasta era exact cea mai fundamentală piatră de temelie pentru a atinge niveluri mai înalte de înțelegere, aceeași procedură având loc și în școlile antice.

Indiferent, această sarcină în sine decide doar o expunere la această înțelegere, și în niciun caz aplicarea ei. Uneori, nici măcar nu se ajunge la o înțelegere, deoarece trebuie să încercăm să obținem meritele oricărei cunoștințe. Toată lumea vrea clasa de lux din această lume și nu materialul de studiu. Dar cu nivelul de studiu, restul va ajunge cu siguranță.

De asemenea, cunoașterea aparține oamenilor și grupurilor și nu altora. Un exemplu este modul în care Ritualurile noastre și tot ceea ce este al JoS, aparține JoS, dar totuși, este răspândit la publicul larg. Noi nu refuzăm accesul. Dar oamenii își refuză singuri capacitatea de a crește, de exemplu.

În societatea noastră, ne mințim singuri cu privire la lipsa de oportunități. Dar cei mai mulți oameni eșuează din cauza lipsei de eforturi, la fel de mult ca întotdeauna. Efortul și cunoștințele pot înlocui oportunitățile.

Cele de mai sus sunt două rânduri. Acum, dacă cineva chiar citea conștiincios, am dat o soluție la o problemă care tiranizează mulți oameni. Dar cine va asculta și va aplica? Cei care o vor face, vor obține statutul de merit al oricărei cunoștințe și, mai ales, cei care o aplică.

Cele de mai sus reprezintă echilibrul delicat între cele două extreme, falsul conform căruia toată lumea merită orice cunoaștere nu este aplicabil în realitate. Dacă nu muncești ca cineva, sau nu ai aceleași ore investite, sau nu ai același nivel de înțelegere, să ceri să știi pur și simplu același lucru este improbabil.

Din acest motiv, împărtășim cunoștințele. JoS este construit pe ideea de partajare. Acest lucru face ca lucrurile să fie mai bune pentru toți cei care fac parte din ea.

În același timp, porțile trebuie să fie deschise pentru ca oamenii să dobândească din ce în ce mai multă înțelegere în funcție de nivelul lor. În lumea Antică exista o separare clară între cunoștințele cunoscute de toți și cunoștințele oferite celor puțini, pe care le puteai obține și tu dacă, practic, arătai meritele pentru ele.

În JoS, chiar dacă toată cunoașterea este deschisă, ceea ce deschide cu adevărat această cunoaștere este înțelegerea și lucrul cu zeii, meditația și deschiderea inimii. Altfel, toate cunoștințele cad în gol.

Pe măsură ce omenirea crește, iar timpul trece și intrăm pe un teritoriu mai sigur, zeii ne oferă cunoștințe. Chiar și aici, se aplică această regulă. Într-un fel, și noi suntem, cumva, factori de decizie ca întreg. Alte civilizații "de acolo" sunt la un cu totul alt nivel de înțelegere.

Nu cu mult timp în urmă, am făcut "din greșeală" o proiecție astrală pe o altă planetă. Un om de știință foarte important și renumit din istoria recentă se află acum acolo, în plină viață și bine. Acest loc, pentru a nu stârni fantezia, era la fel de viu ca și acesta. Avea tot spațiul acolo pentru a proceda la invenții pe care această planetă nu le permitea să le facă, care ne-ar fi putut avansa dincolo de orice înțelegere. Noi eram ocupați să fim proști. Poate că oportunitatea se va ivi din nou în viitor.

Mi-au fost arătate tot felul de lucruri ciudate, tehnologie care provoacă comunicarea psihică și dispozitive literale pentru a comunica cu o precizie extremă cu zeii. Deși totul părea simplu, era exact opusul și dincolo de ceea ce puteam înțelege. Acest lucru era la un cu totul alt nivel, și nici măcar nu se apropia de nivelul zeilor.

Am fost pus acolo pentru a mi se arăta ceva, și anume că, indiferent cât de politicos sau de bun am fost, nivelul la care ne aflăm acum nu este pur și simplu la nivelul acestor ființe. Chiar și a fi pe această planetă nu a fost "ușor" și nu se putea rămâne acolo pentru mult timp. Agares a fost Demonul cu care se comunica, ea mi-a spus politicos, vezi că NU ești încă pregătit? Semnificația acestui lucru este că pur și simplu nu ești încă pregătit.

Nu există nimic altceva în acest sens. Am acceptat această realitate. Poate că în viitor va fi altfel. Având în vedere însă nebunia multora și modul în care mulți se numesc pe ei înșiși ''starseeds'' (și nebuni, aș putea adăuga) și toate acestea, am ascuns în mod intenționat multe dintre experiențele de mai sus pentru a evita nebunia culturală.

Revenind la școlile antice, împărtășirea unor cunoștințe de un nivel superior era pedepsită cu moartea, pur și simplu pentru că unele cunoștințe pot avea manifestări catastrofale dacă sunt transmise fără noimă. Totuși, a NU împărtăși anumite cunoștințe și a nu le disemina (precum JoS) era, de asemenea, probabil, considerat un mare blestem.

Păcălelile inamicului se bazau pe această manipulare defectuoasă a cunoștințelor superioare. Anumite inimi sângerânde nu-și puteau ține gura. Acum, întreaga omenire trebuie să sufere cu paraziții inamicului pentru o lungă perioadă de timp.

În cele din urmă, trebuie citită postarea lui HPS Maxine despre tăcere. Tăcerea și vorbirea sunt amândouă necesare la timpul și înțelepciunea lor.
HP. Hoodedcobra666
https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … 07#p350907

Last edited by ForSat (12-May-2022 18:43:21)


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10