Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 05-Jul-2022 21:10:17

ClassicPass
Autor
From: fericire
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 388

O oportunitate unică în viață: Lucrând pentru Satan și Puterile Iadulu

* nu a incaput intregul titlul *

În primul rând, doresc să le urez SS-urilor noștri din Statele Unite, un 4 iulie plin de bucurii.

Aveți credință în Statele Unite și amintiți-vă de rădăcinile spiritului său, care sunt provenite din Europa și de fundamentul mai profund al spiritului comun al Greciei antice, sursa acestei mari bunăstări fiind Zeii noștri.

Încet, după cum oricine poate vedea, flagelul inamicului se prăbușește. Se pare în mod clar că au o reacție majoră din cauza acestei prăbușiri pe care și-au provocat-o singuri cu toate actele lor negative.

Este un lucru foarte bun faptul că mulți oameni înțeleg valoarea demersului nostru și că destul de mulți dintre noi sunt dispuși să meargă din ce în ce mai departe până la o victorie deplină și la succesul zeilor.

Trebuie să construim acest lucru noi înșine și prin propriile noastre eforturi. Aceasta este lumea noastră și noi trăim în ea, iar noi împărțim în mod activ un aspect de responsabilitate fiecare dintre noi, cu privire la modul în care va decurge acest lucru pentru noi înșine.

Suntem aici pentru a face ca acest lucru să se întâmple pentru Zei, iar acest moment le oferă celor care vor să lucreze pentru Zei o oportunitate foarte valoroasă.

În viitor, când toate lucrurile vor fi "stabilite", oamenii care au lucrat la aceste zile de azi vor fi amintiți de Zei și de alți oameni ca legende.

Aceeași oportunitate de a face ceva important peste 20 sau 30 de ani, când toată lumea se va grăbi din toate direcțiile să facă lucruri pentru " Zei", după ce noi vom fi pus bazele - nu va mai exista ca astăzi.

Pentru a spune mai simplu, la o scală spirituală, cei care fac lucruri chiar acum pentru Zei, este ca și cum ar cumpăra Bitcoin la un preț de 10 dolari. Dacă anumiți oameni nu vor dori să cumpere cât mai mult posibil în acest interval, atunci multiplicatorul spiritual pe care îl va primi cineva nu va mai fi niciodată la fel.

Traducătorii și mulți alți SS care au oportunități minunate acum, pentru a îndeplini sarcini mari și foarte importante pentru Zei. Zeii îi apreciază foarte mult pe purtătorii mesajului către alte Națiuni.

Lumina tuturor Civilizațiilor Străvechi strălucește și împuternicește această mare întreprindere.

Aceste sarcini reprezintă o formă unică de muncă care va rămâne în viitor pentru zei și care îi va mulțumi mai mult decât orice altceva în acest moment. Într-un sens, se acționează ca un canal prin care multe milioane de oameni care altfel nu ar putea vedea Adevărul - vor ajunge să îl vadă.

Este ușor să te pierzi în detalii minore în viață și să te gândești că viața ta ar putea fi petrecută în altă parte și că nu ai timp să faci așa ceva, sau orice altceva. Sunt foarte PUȚINE lucruri în această lume pe care le poți face și care îți vor aduce un sfat cu Zeii sau grija lor.

Ai putea să faci 1 trilion de dolari, și totuși, dacă nu va fi nimeni care să vrea să facă ceva pentru ei, vei fi numai de capul tău. Între timp, o persoană care nu are nimic și care a făcut lucruri pentru ei, va primi împlinirea unor promisiuni mai profunde, atât în această viață, cât și în viețile succesive.

Acum, mulți oameni au o minte îngustă, gândindu-se la prezent. Dușmanul va cădea, iar când o va face, oamenii vor implora să fi făcut ceva mai devreme, așa cum mulți oameni cer astăzi ca Bitcoin să cadă din nou pe 10$.

Acest lucru s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată. Este bine să profitați de această oportunitate acum. În interiorul a ceea ce mulți numesc "Kali Yuga" sau "vremuri rele", se odihnește o mare oportunitate de a face ceva măreț.

Anumite suflete care au făcut ceea ce trebuie în Evul Mediu și în alte Epoci de mare înșelăciune și răutate, sunt acum încoronate și au fost astfel de foarte mult timp. A fost extrem de dificil atunci.

Când vine vorba de a face muncă pentru JoS, de a ajuta acest demers, etc., știu că investesc în viitorul meu spiritual, dar și în viitorul spiritual al tuturor celorlalți de aici, dar și în viitorul nostru colectiv ca ființe umane.

Știu că aceasta este cea mai bună investiție a oricărei sume de bani, timp și energie - deoarece știu că, pe măsură ce trece timpul, nu există nimic altceva despre care s-ar fi putut spune că a fost o investiție mai bună.

Nu aș schimba nimic în schimbul acestei înțelegeri și a acestor momente în care Zeii m-au privit cu mare dragoste, grijă și sprijin. Dacă ați simțit acest lucru, știți cum este.

Și apoi, există acest mare sentiment nesfârșit de îndatorare față de aceste ființe, care ne-au ajutat pe toți atât de considerabil și care încă au grijă să ne înalțe și să ne ajute în toate. Există pur și simplu prea multe moduri nesfârșite de a privi acest lucru.

Dacă vă gândiți la ceea ce putem face acum cu doar câteva ore din timpul și determinarea noastră, toți cei care pot trebuie să profite de această oportunitate.

Același lucru este valabil și pentru cei care fac Războiul Spiritual și se îngrijesc de acest efort în alte moduri. Când vom deține planeta sau ceva asemănător, "toată lumea" ne va pupa în fund pentru a ne servi. Aceiași creștini pe care îi vedeți acum și care se laudă cu lăudăroșenie, aceleași suflete, vor fi în genunchi și îi vor lăuda în schimb pe Zeii noștri, cel mai probabil.

Acest lucru va fi onorabil și atunci, dar adevăratele persoane puternice și cele care vor primi o răsplată exagerată sunt cele care ajută acum, când lucrurile sunt la început. Zeii văd totul.

Ei nu înțeleg nimic, dar se vor închina la aproape orice apare. Acești oameni sunt niște oi. În acest moment în care lumea este împotriva noastră, multe suflete se împart și își arată importanța inerentă.

Când vom deveni puterea conducătoare, da, fiecare persoană pe care o vedeți afară s-ar putea să se plece în fața noastră, dar plecăciunea lor nu va fi la fel de importantă ca a celor câtorva care s-au ridicat în aceste vremuri sau care s-au ridicat în alte vremuri, cum ar fi Evul Mediu etc. Zeii CUNOSC aceste suflete și îi vor răsplăti în moduri pe care noi nu le putem înțelege.

În cele din urmă, am constatat, de-a lungul multor ani în care am făcut lucruri pentru Zei în mod constant. Cel mai frumos mod de a te conecta cu ei, este să lucrezi pentru ei și să faci lucruri semnificative pentru ceea ce le pasă.

Atunci când oamenii vă spun că calea solitară vă va aduce "mai Aproape", acesta nu este un adevăr pe deplin real. Așa cum Zeilor le pasă de ceilalți, atunci când noi arătăm o grijă corespunzătoare [făcând ceva, nu doar discuții inutile], atunci îi emulăm.

În opinia mea, nu trebuie să permitem ca această oportunitate să fie pierdută. Faceți cel puțin ceva și faceți cel puțin ceva semnificativ pentru asta.

Dacă cineva nu este încă "pregătit", atunci poate deveni pregătit treptat. Dar nu trebuie să lăsăm ca acest lucru să dureze "pentru totdeauna". Noi arătăm din ce suntem făcuți în această viață, nu întotdeauna la un alt moment dat.

Pe măsură ce veți trăi mai departe cu viața, veți avea capacitatea de a spune că ați atins ceva spiritual în viață. Alți oameni au trecut prin asta nu mai mult decât existând ca animale.

Vei observa în viață că nici măcar nu-ți mai amintești ce ai mâncat acum două săptămâni, dar ziua dedicării tale, sau când un Zeu a venit pentru prima dată să te întâlnească, sau găsirea Demonului tău Păzitor, îți amintești acest lucru.

Neîmplinită va fi viața celor care-și irosesc viața doar în chestiuni fără sens și doar grotești, cu atât mai puțin atunci când s-a ivit ocazia de a face ceva pentru Zei.

Acesta, până la urmă, este cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci acum.

- Inaltul Preot Hooded Cobra 666

Last edited by ClassicPass (06-Jul-2022 02:22:37)


AncientForums User : ramses13th
Hail Satan!!!
Hail Lilith!!!
Hail Astraea!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10