Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-Aug-2022 07:57:56

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 187

Program de RIV-uri 5 aug. - 9 aug. 2022.

Rezolvarea Problemei Inamicului - Program de RIV-uri din 5 august până pe 9 august.

După ce am avut un mare succes cu ultimele noastre Ritualuri, este necesar să facem un scurt program de război spiritual împotriva inamicului pentru a-l împinge înapoi. După cum putem vedea, ei sunt la un nivel ridicat de activitate, ca de obicei.

Va fi necesar din ce în ce mai puțin, dar vom face atacuri puternice coordonate împotriva lor. Împreună cu faptul că zeii ne vor ajuta și cu faptul că inamicul se îndreaptă spre decădere, tot ce trebuie să facem este să menținem calea deschisă pentru ca acest lucru să se întâmple, ca să spunem așa.

Cazul evreilor s-a răspândit, din păcate, ca o boală în lung și în lat pe acest pământ. Evreii nu numai că erau irelevanți, dar erau cunoscuți de toată lumea ca fiind superstițioși, nebuni și aroganți. În mod inerent, ei adăpostesc multe dintre cele mai flagrante tendințe nespirituale și malefice în comparație cu toți ceilalți oameni de pe pământ.

Blasfemiile lor nu au sfârșit, inclusiv faptul că au furat cultura tuturor celorlalte Națiuni cu care au intrat în contact, reprezentând-o mai târziu ca fiind "a lor", provocând căderea internă civilizațiilor. Ei declară cu lăudăroșenie că se bucură și iubesc profanarea și uciderea tuturor celorlalți, bazându-se doar pe afirmații neverificate.

Pentru a adăuga sare pe rană, ei pretind că aceasta a fost opera lui "Dumnezeu". Și nu știați? "Dumnezeu" este proprietatea lor exclusivă și vorbește doar cu evreii. După cum se poate înțelege, acești oameni nu au nimic de-a face cu "Dumnezeu" sau, mai degrabă, "Dumnezeu" nu are nimic de-a face cu ei. Toate acestea sunt doar vorbe fanteziste pentru eforturile lor spirituale excesive de a pune stăpânire cu forța pe toți ceilalți.

Oamenii au fost la fel de retardați să creadă acest lucru, deoarece creștinismul și islamul i-au lăsat fără cultură sau cunoaștere a Zeilor sau a ceea ce este Divin. În acest gol, evreii au reușit să procure și să extindă o cruciadă de minciuni, care a orbit omenirea pentru foarte mult timp.

După câteva secole, situația combinată a ignoranței umane și a extinderii sistematice a acesteia de către evrei în propriul lor beneficiu, la care s-a adăugat corupția câtorva indivizi, ne-a adus în situația în care ne aflăm astăzi. Nu a fost nevoie de atât de mult.

Nu știu dacă toată lumea a urmărit știrile despre Taiwan. În mod clar, inamicul se frământă ca niște dependenți să provoace Al Treilea Război Mondial. Spectacolul inamicului este încă pus în aplicare.

Oamenii încă se plâng de gripa care îi lasă pe oameni "bolnavi" timp de 2 zile, sau avem meme-uri constante despre tulburări meteo, mâncarea de gândaci, distopie, Al Treilea Război Mondial - în general tot ce excretă din retardul evreilor.

Dacă stați literalmente jos și vă gândiți la sine de ce se întâmplă toate acestea, nu veți găsi nicio explicație. Lumea mergea bine, până când, la sfârșitul anului 2019, "ceva" a decis că lumea ar trebui să înceapă să intre în modul haos. Acel "ceva" este inamicul, care, de teama expunerii, a decis să facă ceea ce știe să facă cel mai bine: Războaie și crize pentru distragerea atenției oamenilor și pentru a procura mizerie.

Programele TV sunt următoarele acum: "Ghiciți ce, de asemenea, goy, pentru că cei doi evrei au un război neîncetat, dintr-o dată, toate prețurile vor crește și ghiciți ce, goy, o altă coincidență, s-ar putea să vă tăiem alimentarea cu energie electrică și gaze naturale, oy vey. Asta ar putea duce la o încălzire globală sau la o penurie de energie sau orice altceva, goy, închidere. Fiți doar cu frica de războaie și închidere permanentă goy. Ți-ai făcut a 8-a injecție? Oy vey, e doar 2022. Ce coincidență grozavă că și Co-Vidul ăsta este. Oy gevalt, oy vey asta nu e Tora goy asta e doar o coincidență.".

Într-adevăr, este foarte bine că se întâmplă acest lucru, deoarece acest lucru va asigura faptul că evreii vor primi pedeapsa colectivă. Noi suntem aici doar pentru a accelera acest ciocan al justiției deja format care va cădea asupra lor. Ei trebuie să intensifice prin toate mijloacele marele lor sacrilegiu până când secerătorul datoriilor lor se va arăta din nou.

Desigur, acest lucru nu ar trebui să ne preocupe, deoarece evreii vor pieri în holocaustul pe care încearcă să-l creeze pentru toți ceilalți. În orice caz, este foarte interesant de văzut cum se desfășoară toate acestea. Sataniștii vor supraviețui și vor fi binecuvântați în aceste vremuri, în timp ce evreii vor descărca toată energia negativă a universului asupra lor și se vor îndrepta spre damnarea lor colectivă.

Cei doi evrei fruntași ai vremurilor invită, de asemenea, la mari blesteme și probleme asupra poporului evreu în numele căruia acționează pentru a impune "Marea Resetare".

Ajungem să trăim un alt război nesăbuit și fără sens din partea lui Zelensky, un cunoscut evreu literal, care luptă împotriva lui Putin care este un cripto-evreu. Este clar că cei doi evrei nu pot ajunge la nicio înțelegere, deoarece râurile de sânge continuă să curgă la nesfârșit între Ucraina și Rusia. Cum râul continuă să curgă, ei vor să continue.

Acest lucru pe deasupra va acredita asupra poporului evreu o mare pedeapsă, și, cu excepția damnării financiare, un lanț de evenimente care să ducă lumea civilizată într-o formă de pagubă indirectă sau directă de dezastru. Pentru ceea ce putem spune, este foarte bine că evreii încearcă literalmente să forțeze lucrurile, pe zi ce trece este din ce în ce mai rău pentru ei, iar greutatea propriilor lor fărădelegi este cea mai mare manifestare a propriului lor eșec.

Existența dușmanului seamănă mult cu o gripă. Pentru că noi, oamenii, trăim puțin, luăm acest lucru în serios, dar acest subiect este doar parțial serios pentru zei, care văd inamicul ca fiind deja terminat.

Acum, în ceea ce-i privește pe cei care se gândesc la RIV-uri, trebuie să menționăm și faptul că noile Ritualuri sunt foarte importante și că ele le permit Zeilor să acționeze direct asupra efortului, invitându-i să acționeze alături de noi și să ne ajute pe toți. Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat pentru neamuri de cine știe câte secole.

Ritualurile Zeilor sunt legate direct nu doar pe noi înșine, ci și pe univers, și pe existența noastră colectivă ca Neamuri. De asemenea, ele afectează în mare măsură alte neamuri și le arată zeilor că nu suntem un caz pierdut în mod colectiv ca specie, ceea ce este practic ceea ce le-am arătat cu ușurință timp de multe secole, timp în care marea masă a omenirii nu a făcut decât să își blesteme proprii zei, în timp ce foarte puțini dintre noi, cei care "știau" despre frumusețea și bunătatea lor, au trebuit să trăiască sub persecuția maselor de furci ale oamenilor proști care au crezut în basmele evreiești născute din mințile schizofrenice ale evreilor.

Motivul pentru care Zeitățile noastre au sfârșit prin a fi blasfemiate și calomniate se datorează unor noțiuni mai profunde despre ceea ce reprezintă și controlează ele în univers. Aceasta va fi în curând doar un produs al falsității din trecut.

Mai importanți decât evreii sunt oamenii de aici și binecuvântările gentililor, care au rămas fără binecuvântări și fără Zei timp de secole. Să ne petrecem tot timpul doar mergând împotriva virusului va acționa din nou ca un impediment care nu va permite oamenilor să avanseze.

Avansarea este necesară pentru a îndepărta evreii, în comparație cu "lupta" împotriva lor. "Lupta" cu ei din perspectiva unui nivel decăzut, nespiritual și retardat nu a funcționat niciodată. În schimb, dacă neamurile s-ar apropia mai mult de zei, ar deveni într-adevăr spirituale și s-ar înălța mai sus, atunci eforturile lor ar conta, deoarece ar combate problemele pe care evreii le capitalizează de la adevărata lor rădăcină.

Dușmanul capitalizează pe prostia umană, pe ignoranța, pe lipsa de cunoaștere - și prin acestea creează așa-numitul "Goyim" sau sclav. Dacă acestea sunt abordate, ei nu vor mai putea să creeze nimic. Evreii sunt acolo unde sunt pentru că neamurile sunt fără Zei, nepăsătoare, leneșe, nereușite și au lăsat soarta colectivă a lor și a Națiunilor lor în voia întâmplării la propriu.

O parte din această situație a fost cauzată de dușman, iar o altă parte este cauzată de faptul că oamenii au luat-o pe o cale greșită, iar circumstanțele și-au pus amprenta asupra lor. Acum, șansa de a inversa această situație este ușor de obținut.

Rezolvarea marilor probleme care procură îndepărtarea luminii din umanitate, rezolvă într-adevăr daunele inamicului în cel mai rapid mod. 

Vechii Francmasoni Satanici și alți vizionari care au văzut acest lucru știau că era foarte departe de vremea lor. Ei știau cât de mult ignoranța, analfabetismul, lipsa de speranță, lipsa de igienă și lipsa de dezvoltare alimentează tot ceea ce noi numim "evreiesc".

Dacă citești Vechiul Testament, este doar literalmente o falsă existență de nivel scăzut de bălegar. Este plin de violuri, cuceriri, crime, moarte, prostie și pretenții prostești ale evreilor. Acesta este nivelul de prostie în care vor ca omenirea să existe, iar "Dumnezeul" lor glorifică această stare de prostie, care abia în primele pagini ale acestui manuscris al morții, este descris ca o consecință a "Căderii" omenirii de la nivelurile superioare de conștiință.

Și, bineînțeles, dușmanul se bucură de acest nivel de conștiință pentru a submina ceea ce ei numesc "Goyim".

Scopul nostru principal este să ne ajutăm pe noi înșine și să lăsăm această lume într-un loc mai bun, astfel încât parazitul să nu mai aibă nutrienții săi necesari, care se bazează toți pe "căderea umană" și pe mizeria umană. Cu cât ne vindecăm mai mult în această privință și ne ridicăm mai sus, inamicul va fi ușor diminuat.

Dacă un virus sau o infecție se manifestă în anumiți parametri și condiții, tratarea doar a virusului este inutilă. Aceleași condiții vor da din nou naștere la o altă variantă a virusului. În acest caz, trebuie să rezolvăm condițiile menționate mai sus, iar virusul însuși va dispărea.

Combinația dintre Războiul Spiritual și Noile noastre Ritualuri va rezolva și mai mult acest lucru. Chiar și ceea ce avem astăzi este suficient pentru a-i opri, CU CONDIȚIA ca oamenii să facă ceea ce li se cere.

Mai jos este programul pentru zilele următoare. După aceasta, va exista o perioadă de relaxare pentru toți.

Programul de RIV-uri este scurt, dar acest lucru înseamnă că va trebui să ne concentrăm intens asupra acestui lucru.

PROGRAMUL DE RITUALURI

5 august - 9 august:

RIV-ul Final + Ridicarea voalului + Distrugerea protecției evreiești.

Blestemarea israelului.

Blestemând cele 72 de „nume ale lui dumnezeu”

HAIL SATAN!

Last edited by ForSat (04-Aug-2022 07:59:22)


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10