Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 21-Jun-2017 01:57:17

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,907

Program de RIV-uri (21 iunie - 2 iulie)

Salutări tuturor oamenilor şi războinicilor noştri!

Acest program va fi extrem de puternic. Zeii și planetele sunt într-adevăr cu noi. Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a-l executa în mod FORȚAT și cu MÂNIE. Acestea sunt șansele pe care nu le vom avea pentru un timp... Trebuie SĂ NE FOLOSIM ÎN TOTALITATE DE ELE!!!  Asta nu poate fi suprasolicitat.

O să fiu relativ scurt, astfel încât să putem ajunge mai repede la subiect. Acest lucru este pentru a ne coordona eforturile pentru următoarele 12 zile.

În 21 iunie (ziua Solstițiului), trebuie să facem ultimul RIV postat și ar fi de preferat să facem ritualul pe care l-am mai făcut şi înainte. Chiar nu vă va lua prea mult timp şi nu trebuie să-l începeți într-un anumit moment din zi, deoarece luna în vid nu vă va face probleme.

De asemenea, putem adăuga ritualul pentru protejarea ministerelor JoS pentru această zi și să-l reafirmăm, pentru a ne asigura că bastionul nostru este înarmat cu sulițe, astfel încât acei retardați care caută să facă ceva își vor întâlni soarta pentru acțiunile lor retardate. Asta se poate face în 21 iunie. Ziua de 24 iunie este una importantă pentru a face Ritualul pentru incitarea conştientizării în albi. Vom folosi pe deplin şi acest lucru.

Solstițiul este o zi în care energiile sunt intense. Putem să-l facem pe inamic să plângă. Pentru cei care vor să facă chiar mai mult în această zi, voi pune mai jos programul, care totuși este un program normal de RIV-uri, așa cum facem de obicei. Acest program este în conformitate cu planetele pentru o eficiență maximă.

Riv-ul cu cele 72 de nume şi Riv-ul pentru Solsițiul de Vară sunt o combinație extrem de puternică ce aduc suferință, reprezentând o toxicitate pură pentru inamic.

În primele două zile de după solstițiu ne vom concentra pe riv-ul cu mass-media, precum și pe celelalte, fără un al patrulea ritual. Acestea sunt extrem de importante pentru ceea ce căutăm să realizăm.

Zilele cu steluță (*) sunt zile puternice în care ritualurile noastre vor zbura ca niște rachete. Zilele fără steluță sunt pentru menținerea ritmului și pentru refacere. 26-28 iunie sunt pentru refacere, iar apoi vom lucra la maxim în zilele următoare.Programul:


21 iunie*:


22 iunie:


23 iunie:


24 iunie*:


25 iunie*:


26 iunie:


27 iunie:


28 iunie:


29 iunie*:


30 iunie*:


1 iulie*:


2 iulie*:

Last edited by NishaWillow (28-Jun-2017 23:18:01)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10