Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 02-Jul-2017 02:54:16

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,907

Program de RIV-uri (2-14 iulie)

Salutări tuturor oamenilor şi războinicilor satanici!


Ce se poate spune despre acest program?
Faptul că va însemna pentru inamic o înfrângere foarte puternică. Acest lucru chiar va accelera lucrurile, ca să spun aşa.

Zeii noștri vor să ne dea multe lucruri, inclusiv îndrumări, putere și beneficii mult mai extinse. Totuși, deoarece mintea de masă acționează ca un obstacol, acest lucru nu este cazul. În schimb, trăim în jocul spiritual al evreilor. Cu toate acestea, programul va schimba serios acest lucru. Din acest motiv, acest program va dura 12 zilea, pentru a nu arăta ce se va întâmpla după el. Apoi vom continua cu un alt ciclu, aşa cum am făcut şi până acum. Alinierile planetare ne sunt şi ele de folos.

RIV-ul pentru Autoritatea Demonică trebuie să fie consolidat și să devină un munte de neclintit.Acest lucru trebuie făcut prin războaie spirituale extrem de violente. Trebuie să impunem acest lucru în minte, iar după asta, Satan și Zeii vor face restul.

Poate că dușmanul nu-i mai respectă pe "goyimi" și îi consideră gunoaie, dar Zeii care și-au distrus propria rasă "aleasă" și i-au împins în foc, metaforic și/sau literal, aşteaptă să se răzbune exact pentru tot ce s-a comis împotriva lor și a poporului lor.

Cu alte cuvinte, haideți să deschidem ușa minților proaste și închise a acestor bovine, numită astăzi "umanitate" (pentru lipsa unei formulări mai bune) și să lăsăm purgatorul să înceapă în cele din urmă ...

Cei care urmăresc "ştirile" pot vedea că RIV-urile se manifestă în multe feluri. Inamicul primește o lovitură. De asemenea, ei controlează știrile, iar cei din vârf pot vedea fluctuațiile și schimbările mult mai bine. Capacitatea noastră de a observa este destul de limitată în comparație cu cea a inamicului, care înțelege importanța a ceea ce se face și răspunde în mod egal la războiul spiritual în folosul său.

Ei sunt mult mai conștienți de "vremurile satanice” decât suntem "noi", din acest punct de vedere, ca să spun aşa. De exemplu, sediul companiei Google știe foarte bine care este procentul persoanelor care caută cutare sau cutare lucru, în toată lumea. Ei au o imagine statistică reală despre direcția în care se îndreaptă această lume. Persoana obișnuită nu are acest lucru. La fel există și alte mijloace de înțelegere.

Iată ceva care să completeze asta:
topic20001.html

____________________________________________________


Câteva observații:

1. Deoarece RIV-ul cu Autoritatea Demonică ia ceva timp în comparație cu alte ritualuri, puteți reduce repetările la trei. Totuși, 10 reprezintă numărul efectiv de energie. Dacă nu puteți merge pe 3, atunci va trebui să mergeți pe 8. Afirmațiile trebuie repetate de 10 ori.

2. RIV-ul cu cele 42 de nume este un ritual foarte important și nu ia tot timpul din lume. Se poate face chiar şi în zilele în care nu apare. Totul depinde de modul în care vă organizați timpul.

3. Vreți să cauzați durere masivă? Nu vă faceți griji. RIV-ul cu cele 72 de nume și cel cu Autoritatea Demonică sunt prietenii voştri. Ambele se unesc într-un dezastru impecabil, care nu este cunoscut în rândurile inamicului de mii de ani.

4. Veți vedea după a doua zi că veți începe să fiți mult mai buni decât ați fost înainte. Condițiile problematice pentru copiii Zeilor sunt, în principiu, un produs în care Zeii noștri sunt excluşi din această matrice evreiască stupidă. Când acest lucru este inversat, va fi cel mai pozitiv lucru pentru noi și cel mai blestemat pentru inamic.

Întregul joc al dușmanului a fost interpretat pe acest lucru, pentru a întuneca soarele. S-au prefăcut, ascunzând asta, astfel încât victimele să nu vadă. Dar când soarele se apropie, chiar dacă ești orb, *VEI* fi ars...

5. Nici o aură de protecție, nici o Cabală și nici cele 72 de nume nu îi pot salva pe evrei, dacă Zeii intră cu forța în mintea de masă a omenirii. Puterea minții de masă și a goyimilor (descendenții Zeilor) sunt cele care acționează ca unicul lor scut împotriva judecății și a distrugerii.


_______

Programul

Zilele cu steluță sunt cele mai puternice. În aceste zile luptăm, iar în celelalte ne refacem puterile în timp ce luptăm.
_______


2 iulie*:


3 iulie:


4 iulie*:


5 iulie:


6 iulie:


7 iulie*:


8 iulie*****:


9 iulie*****:


10 iulie:


11 iulie:


12 iulie:


13 iulie*****:


14 iulie*****:


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10