Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 29-Nov-2017 00:40:16

NishaWillow
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 30-May-2015
Posts: 1,759

Program de RIV-uri (29 noiembrie - 10 decembrie)

(O să traduc și restul predicii când voi avea mai mult timp.)


Salutări tuturor camarazilor și familiei noastre satanice.

Abia ce am avut timp să actualizez pe deplin aplicația RTR Veteran, dar oricum este complet funcțională. Amintiți-vă, dacă aveți un telefon Androit, aplicația aceasta vă este folositoare și puteți face numaidecât RIV-urile. Ca de obicei sunt foarte ocupat, dar mi-am propus, pe când voi putea, să mai fac o aplicație gratuită pentru a naviga pe forumuri etc, înlocuind-o pe cea veche.


Oricum, să trecem la subiect.

Datorită atacurilor masive venite din partea unor gangsteri retardați din Evul Mediu asupra libertății de exprimare, trebuie să contraatacăm. Știm cu toții de ce se întâmplă deodată acest lucru. Inamicul se teme că adevărul despre acesta iese la suprafață și că nu poate face nimic altceva decât să încerce să cenzureze gura Dragonului Satanic, care este WWW (666), sau în limbajul simplu, internetul. Nu s-au făcut astfel de pași înainte, deoarece evreii nu au fost amenințați personal, indiferent cât de „adânc” a fost scufundat internetul în trecut, care, în ansamblu, nu este niciodată un argument, deoarece internetul reflectă doar tendințele omenirii și nimic mai mult .

Dar acum că evreii se simt criticați și amenințați din punct de vedere intelectual, bineînțeles că internetul intră sub toate amenințările.


Internetul este una dintre puținele oglindiri ale „libertății” actuale în această lume. Chiar dacă este destul de limitat de companiile evreiești care încearcă să-i taie puterea în timp ce o utilizează pentru scopurile lor private (cum ar fi folosirea datelor pentru a urmări omenirea), el încă mai este bun pentru a-l ajuta pe omul obișnuit să scape de toate pericolele, pentru ignoranță și bineînțeles, dacă este folosit în mod corespunzător, pentru a deschide porțile trezirii. Internetul ar trebui să le aparțină în întregime tuturor oamenilor de pe Pământ, pentru că la urma urmei, internetul nu este altceva decât un amalgam al gândurilor, creațiilor și proiecțiilor umanității înseși.


Acum, inamicul încearcă să scape, dezvăluindu-se inevitabil și tot mai rapid, și pe măsură ce înaintăm, paridul lui Satan va începe în viitor. Trebuie să orchestrăm corect acest partid prin răspândirea libertății și a iluminării. wide_smile

Prin urmare, în lumina acestor noi circumstanțe, care sunt de o importanță deosebită, ne vom concentra pe RIV-urile care vor contracara serios această problemă, atingând un maxim al puterii în primele 10 zile ale lunii decembrie.Mai jos este programul de RIV-uri:


RIV-ul pentru restaurarea comunicațiilor poate fi prioritizat în toate aceste zile.

Zilele 3* și 4* au o importanță deosebită. În mod ideal, RIV-ul pentru restaurarea comunicațiilor și cel pentru dezarmarea inamicului ar trebui repetate încontinuu în aceste zile de oricine are timp. Doar să nu vă grăbiți și în același timp să vă bucurați, deoarece în zilele respective veți cauza daune mari inamicului.


29 noiembrie:


30 noiembrie:


1 decembrie:


2 decembrie:


3 decembrie*:


4 decembrie*:


5 decembrie:


6 decembrie:


7 decembrie:


8 decembrie:


9 decembrie:


10 decembrie:

Last edited by NishaWillow (29-Nov-2017 00:53:28)


Cunoaşterea este prin ea însăşi putere. sarpe

Offline

#2 12-Dec-2017 17:28:21

DragonTamed
Membru
From: Bucuresti
Registered: 14-Aug-2017
Posts: 115

Re: Program de RIV-uri (29 noiembrie - 10 decembrie)

riv? angel

Offline

#3 12-Dec-2017 17:56:05

Sylax
Membru
From: Drobeta-Turnu Severin
Registered: 27-Aug-2017
Posts: 189

Re: Program de RIV-uri (29 noiembrie - 10 decembrie)

DragonTamed wrote:

riv? angel

Inseamna Ritual de Inversare


"M-am jucat cu focul negru si am castigat...
Am reusit sa stralucesc fara sa ard!"

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10