Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 05-Feb-2018 02:04:42

Nova
Autor
Registered: 04-Mar-2017
Posts: 128

Forma mentală a Nazarineanului

Am scris multe articole referitoare la forma mentală a Nazarineanului. Dar cum de s-a ajuns la această formă mentală?

Iezuitul proeminent Ignatius Loyola și-a învățat iezuiții să mediteze. Scopul principal al meditațiilor lor a fost o imersiune totală în Nazarinean.

"În această carte, "Exerciții Spirituale", Loyola îi sfătuiește pe discipolii săi să trăiască în sfera imaginației toate evenimentele din viața istorică externă a maestrului lor, Iisus Hristos. Prin această metodă, aceștia își forțează imaginația pentru a vedea, atinge, mirosi și gusta acele lucruri invizibile și să repete acele incidente percepute prin simțurile stăpânului lor întrupat."

"Dacă ai medita asupra unui articol de credință, el te-ar face să construiești acea localitate în mod clar și cu exactitate, înainte de a o vedea cu ochiul minții, pentru a o observa cu atenție și îndeaproape, chiar și să o atingi așa cum a fost."

Iar acum despre "Iad":

"Dacă ar fi vorba despre iad, el ți-ar da pietre fierbinți pentru a le manevra, te-ar face să plutești într-un întuneric fară margini; ți-ar pune sulf lichid pe limbă. Nările ți-ar fi umplute cu o duhoare abominabilă ca iadul insuși, și ți-ar arăta chinuri teribile, făcându-te să auzi gemete groaznice."

"Exercițiile prescrise de Loyola sunt gândite în așa fel încât să dezvolte puterile sufletului..."

"Discipolul trebuie să se concentreze asupra evidențelor date în Biblie nașterii, suferinței și morții lui Iisus din Nazareth, ca și cum acestea ar fi fapte istorice."

"Sentimentele și emoțiile individului sunt elevate într-o stare mai înaltă de vibrație; acesta devine însuși actorul în scenetă, experimentând bucuriile și suferințele lui Hristos, ca și cum acesta ar fi Hristos însuși; iar această identificare împreună cu rodul imaginației pot fi purtate într-o asemenea masură încat chiar și stigmatele, sau rănile sângerânde corespunzătoare trupului crucificat al lui Hristos să apară pe propriile corpuri."

În încheiere, aș vrea să adaug, că dacă idiotul Catolic obișnuit ar avea idee despre măsura în care iezuiții și clerul catolic de top de la Vatican folosesc vrajitoria ar crăpa.

Genul acesta de lucruri se întamplă de secole. Acele gunoaie meditează toată ziua, în fiecare zi, și dețin proprietăți confiscate în mod brutal de la Păgâni pe care i-au ucis. Prin urmare, acesta este motivul pentru care există avertismente teribile împotriva vrăjitoriei în Biblie.

Referințe:
Citatele de mai sus sunt preluate din cartea 'The tree of Life' de Israel Regardie

ÎP Maxine Dietrich- https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=5&t=2553

Last edited by Nova (05-Feb-2018 02:08:44)

Online

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10