Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 17-Jul-2018 17:58:02

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 2,969

Adevărul despre Reiki

Adevărul despre Reiki.

Mulţi oameni au întrebat despre Reiki. Adevărul este că Reiki a fost infestat cu creştinism. Adepţii sunt învăţaţi să se roage formelor mentale angelice inamice şi să se conecteze la matrixul de energie inamic prin rugăciuni adresate lui Jegus şi alte cele. Ei au schimbat până şi înţelesul salutului „Namaste” din „Zeul din mine salută Zeul din tine”; înlocuind cuvântul „Zeu” cu „Cristos”, ceea ce este un nonsens dacă tu nu eşti creştin pentru că atunci Jegus nu poate trăi „în tine”. Nimic din acest nonsens creştin nu se afla în sistemul original Usui al Japoniei. Ştiu aceste lucruri deoarece am studiat acest sistem de-a lungul anilor şi am devenit un „Maestru Reiki” în cadrul acestui sistem. Şi am antrenat şi iniţiat oameni în diferite nivele ale acestui sistem şi i-am studiat adevărata istorie.

Reiki are trei nivele principale. Fiecare nivel necesita armonizare pentru a deschide nivelul următor de putere. Simbolurile folosite provin din est.

Primul nivel al acordării este conceput pentru a deschide chakra coronală şi fluxul de putere de-a lungul coloanei vertebrale până la chakra bazală. Acest nivel urmează modelul de deschidere a chakrei în mod corespunzător. De asemenea mai dezvăluie ceva. Practicile spirituale au fost eliminate din acest sistem, care sunt în mod original bazate pe energia Kundalini. Iniţierea este Shaktipat care este un termen folosit pentru Kundalini în sistemele estice. Vindecarea pranică este un siddhi minor în yoga de împuternicire bazată pe energiile şarpelui. Acest sistem îşi are originile din estul îndepărtat dintr-o şcoală care practica yoga kundalinică.

Celălalt aspect este că învăţăturile sunt slabe şi toate practicile spirituale reale au fost eliminate. Poţi înţelege acest lucru atunci când treci prin cel mai înalt nivel unde te învaţă o tehnică kundalini care este folosită pentru a face acordările pe oameni pentru cele trei nivele. Aici există o tehnică specifică folosită pentru a face Reiki. De ce nu este aceasta învăţată de studenţii pentru rutina lor zilnică de Reiki şi pentru practicile de activare a chakrelor, nadiilor şi ridicarea şarpelui? O tehnică care face aceste lucruri este învăţată în Yoga Kundalinică. Pentru că Reiki este alterat, au mutat tehnica principală la al treilea nivel pentru care o persoană trebuie să plătească până la 10.000 de dolari pentru a fi învăţată. Această tehnică încă este predată în Kriya Yoga. De asemenea şi ei îi făceau pe oameni să scoată din buzunar sume considerabile de bani.

Tehnica se numeşte „Respiraţia Dragonului”, numită de asemenea şi Respiraţia Cobrei. Faci bandha după care inspiri şi ridici prana prin coloana vertebrală până în chakra coroanei, ţinându-ţi continuu limba ridicată în cerul gurii; aceasta este mundra Kechari corectă şi o vei menţine pentru cât timp consideri că este necesar fără a te forţa. La expiraţie produci un sâsâit (care mai este numit şi Kriya) care direcţionează energia în glanda pineală ori în acordările tale. Acesta este şi sărutul Templar.

Reiki este original din Japonia. Zeul Reiki din Japonia nu este Buddha. Ci este Sonten, Lordul muntelui Kurama, care deţine un trident înflăcărat şi este Lordul muntelui sacru. Acest Sonten este transcrierea japoneză a numelui „Satan” din sanscrită. Dr. Usui, fondatorul japonez al sistemului Reiki care a fost adus în America a avut o revelaţie după ce a urcat pe vârful muntelui Kurama, munte condus de Zeul Sonten… Sonten Kurama… Sanat Kumara. Sanat înseamnă „Etern” în sanscrită, totuşi acest etern este Satan în sanscrită. Kumara înseamnă Lord. Satan Kumara este Lordul Etern. Sanat de asemenea ţine un trident. Adevăratul Reiki este darul lui Satan către omenire şi este bazat pe puterile şarpelui.

Observă şi că în sanscrită „Namatase” înseamnă „Zeul pe dinăuntru, aşadar Zeu”. Original aceasta este scrisă „Namasta”. Cu toate acestea, forma completă în sanscrită este Namasata. Care este la fel ca Satanama. Rugăciunea omagiului „Nama” adresată celui mai mărit Zeu „Sata”, al cărui nume înseamnă Adevăr.

Satanama reprezintă cele cinci elemente ale creaţiei din care atât tu cât şi universul sunteţi alcăuiţi.

Sursa: The Truth Behind The Christ Myth, Mark Pinkham.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10