Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 16-Aug-2018 20:32:08

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,006

Cum controlează evreii ambele părți

Pentru aceia dintre voi care ați trăit în timpul războiului rece, probabil vă puteți aminti cum URSS a luat întotdeauna partea oricărei țări care era împotriva Israelului, în timp ce SUA a sprijinit întotdeauna Israelul.

Aceasta a fost o problemă derutantă pentru mulți care nu au înțeles tactica evreiască.

Este destul de simplu. De exemplu, întrucât evreii controlează atât SUA, cât și fosta URSS, controlând ambele părți, fără ca populația lumii să cunoască asta, acest lucru le oferă evreilor un avantaj enorm.

Evreii doresc ca o anumită parte să piardă în război, ca de exemplu, arabii împotriva Israelului. URSS-ul ia partea arabilor și dă impresia că-i sprijină. Mijloacele mediatice controlate de evrei se asigură că fac public acest lucru după bunul lor plac.

Apoi, URSS-ul controlat de evrei vinde arabilor (sau oricărei țări care este împotriva Israelului) arme inferioare și altele asemenea. Artilerie defectuoasă, muniții slabe și așa mai departe.

Acest lucru nu este diferit de comunism și creștinism. În plus, așa-numita „extremă dreaptă”, național-socialismul și oricare alte grupuri sunt infestate cu evrei, în timp ce ei controlează deschis partea stângă. Fiți conștienți de acest lucru.

Ei au lucrat neîncetat de-a lungul secolelor pentru a prelua controlul asupra tuturor pozițiilor-cheie și a părților adversare.- Înalta Preoteasă Maxine Dietrich

Last edited by NishaWillow (03-Apr-2019 21:36:24)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10