Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 03-Apr-2019 15:24:48

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,639

Perla albastră a lui Satan

În Orient, perla albastră sacră e nestemata din coroană, care e Brahmarandhara, adică cavitatea lui Brahma. E locul în care nadi (canalul) sushumna se conectează la chakra coroanei. Se spune că în acest punct, chakra coroanei e conectată 3 inchi (7,6 cm) în creier. Această perlă albastră e sălașul sufletului. Trezirea acestui centru duce la activarea siddhilor (puterilor supranaturale) superioare. Acestea includ starea de extaz spiritual și starea de superconștiință.

Numărul 10 e numărul alocat acestui centru, care, în hinduism, e de asemenea 100 – acesta din urmă reprezintă exprimarea numărului 10 la puterea sa maximă. În sanscrită, 100 e numărul lui Satan. Acesta-i motivul pentru care „Satan” înseamnă „adevăr etern” și, tot în sanscrită, e numele Zeului suprem. Acesta e titlul, mantra sălașului sufletului uman și abilitatea de a dezvolta starea de superconștiință. Din acest motiv, în yoga, acestei regiuni din cap îi este alocat termenul „Sat” – care e prescurtarea lui „Satan”. Sat e Satan atunci când e scris pe larg în sanscrită.

1554294041_yazidi_symbol.gif
„Perla albastră” mai e numită și „perla albă,” dat fiind faptul că aceasta reprezintă lumina generată în cap atunci când glanda pineală e trezită în mod complet. A se nota faptul că, în Orient, și semiluna e un simbol al acestei perle. De asemenea, în Orient, păunul e simbolul celui de-al treilea ochi complet trezit. Atât păunul cât și perla sunt simboluri ale lui Satan.

Simbolul ochiului atotvăzător complet deschis al stării de superconștiință, e simbolul yazidiților, al căror Zeu e Satan. Perla albă împreună cu păunul plasați deasupra semilunii. Yazidiții spun că în mod original se trag din India de Nord. Perla și luna sunt simboluri pentru Amrita – care, în yoga kundalinică, e nectarul imortalității care regenerează corpul.


– Înaltul Preot Mageson666
Source:
Laya Yoga: The Definitive Guide to the Chakras and Kundalini, de Shyam Sundar Goswami
The Return Of The Serpents Of Wisdom, de Mark Pinkham
The Black Book of the Yezidis, de Jon Lange


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10