Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 27-May-2019 14:09:40

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,640

O victorie majoră foarte importantă

Huawei e compania tehnologică globală de spionaj condusă de (((partidul comunist chinez))), care construiește rețeaua globală de supraveghere și care încearcă să creeze un internet al tuturor lucrurilor operat de către partidul comunist din Beijing și prin care China comunistă caută să preia controlul asupra întregii planete – iar aici vorbim de regimul comunist care a omorât 100 de milioane de oameni. Huawei a fost distrus de președintele Trump, care i-a interzis companiei Huawei din a face afaceri în cadrul economiei americane, iar aici e inclusă și forțarea Google de a opri Huawei din a-i folosi serviciile, servicii de care Huawei are nevoie pentru a exista. Asta înseamnă că Huawei e o companie terminată, și se preconizează deja ca aceasta să se prăbușească pentru că nu mai poate concura pe piață. Iar asta vine la pachet cu o investigație a Congresului american a companiei Huawei. Serviciile de inteligență și militare au interzis deja utilizarea tehnologiilor chineze din motive de securitate.

Trump de asemenea a mărit cu 25% taxele pe bunurile importate din China, crescând-o la 300 de miliarde de la suma mai mică de bani pe care America o câștiga din comerțul cu China. Negocierile comerciale dintre chinezii comuniști și America sunt o glumă; guvernul comunist a șters pur și simplu toate cerințele americane din contract și negocieri. Prin urmare Trump le-a dat cu piciorul în fund.

Realitatea poziției slabe în care se află partidul comunist, e simplă. Singurul lucru care-l susține e dezvoltarea și expansiunea economică constantă. În fiecare în China an au loc un sfert de milion de proteste împotriva partidului comunist. Dacă economia încetinește sau eșuează, partidul comunist se va prăbuși în China, iar China comunistă va cădea. Din rapoarte reiese că războiul comercial al lui Trump cu China, deja lovește din greu economia chineză, iar efectele se materializează prin încetinirea economiei chineze. Prin distrugerea companiei Huawei și prin războiul comercial al lui Trump, China comunistă își vede sfârșitul. Acesta-i și motivul pentru care regimul comunist reprimă populația cu atâta ferocitate acum. Știu că îi paște sfârșitul, așa că se zbat să rămână la putere. Nu-i va putea ține pe chinezi ostatici pentru totdeauna, și vor afla asta cât de curând.

Papa netrebnic și diabolic a luat parte la întâlniri majore secrete cu partidul comunist chinez. Sunt în panică și încearcă din răsputeri să-și mențină în poziții rețeaua lor globală de control. Biserica catolică e biserică de stat în China comunistă. Aceasta reprezintă rețeaua controlului inamic, fiind prezentă pretutindeni aceștia preiau puterea. Și biserica catolică se prăbușește. Motiv pentru care papa diabolic iese în public și-i imploră pe catolici să ridice cât mai multă energie pentru forma lor mentală YHVH, își incendiază propriile lor biserici și se angajează în tot felul de scheme disperate similare.

Trump încearcă să evite și un război cu Iranul. Situația e că toți liderii partidului democrat care candidează la prezidențiale și care contează, cum e Gabbard, au o poziție slabă pe problema Chinei. Chinezii comuniști încearcă să preia controlul asupra întregii lumi, punând-o sub controlul lor. E periculos pentru omenire să ai o poziție slabă pe această problemă. Pentru a înțelege ce înseamnă să te afli sub controlul regimului comunist chinez, aruncă o privire la Tibet. Cultura lor e distrusă, sunt bombardați cu emigranți pentru a fi exterminați, iar 1,2 milioane de tibetani au fost uciși în mod violent de regimul comunist. Mulți dintre aceștia au fost trimiși în gulag, unde sunt bătuți, violați și unde li se recoltează organele.

RIV-ul final se manifestă cu adevărat. RIV-ul final făcut în fiecare zi, salvează omenirea și planeta. Azazel ne-a dat RIV-ul final, pentru a fi o armă spirituală de eliberare. E datoria fiecărui satanist să facă RIV-ul final în fiecare zi. Fără scuze.


– Înaltul Preot Mageson666


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10