Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 16-Jul-2019 16:44:07

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 289

Invaziile extraterestre si Statele Unite ale Americii

Invaziile extraterestre si Statele Unite ale Americii

"Trump si "forta lui spatiala". Singurul lucru la care ma pot gandi este ca stie ca Satan si alti Zei si Zeite se reintorc, deci se gandeste ca poate sa le atace navele spatiale, distrugandu-le. Ei bine, asta si optiunea de a folosi "forta spatiala" ca sa indrepte armele spre Pamant si sa nimiceasca oamenii..."

"Acest lucru este opusul, mai mult decat probabil. Ei nu cauta sa faca rau cu asta, ba chiar incearca sa ne protejeze de un eventual scenariu in care suntem invadati de cenusi si alti extraterestrii inamici. In timp ce aceste lucruri par a fi o fabula pentru omul de rand, situatia este ca puterile sunt foarte constiente de existenta acestor extraterestrii. Ei stiu ca extraterestrii urasc umanitatea si chiar pe sclavii lor.

Pentru cei ce nu constientizeaza, in 1942, in timpul apogeului razboiului, activitatea OZN peste natiunile care conduceau a fost foarte pronuntata. Multa activitate OZN a fost constanta si consemnata, unii spunand ca OZN-urile au intervenit pentru ambele parti din razboiul dintre Nazisti si Aliati, in special la finalul acestuia, cand Hitler aproape castigase, intr-un caz in care am fi absorbiti permanent de Comunism.

Pentru cei ce vor sa urmareasca un video scurt, acesta este video-ul despre invazia din Los Angeles

https://www.youtube.com/watch?v=RnODDUX_eWA

Unul dintre cele mai rau famate evenimente care nu pot fi demascate de orice persoana rezonabila, este evenimentul cunoscut ca "Batalia din Los Angeles". Aceasta a fost in anul 1942, unde un OZN a aparut in Los Angeles si a stationat pe cer pentru cateva ore. Cele mai mari arme de artilerie ale vremii nici macar nu i-au zgariat suprafata, sa nu mai zicem de a o dobori, dupa multe ore de utilizare a armamentului antiaerian.

Mai tarziu, si dupa ce au incercat sa ascunda acest eveniment, au incercat sa minta zicand ca era un balon cu aer cald. Nu cunosc vreun balon care poate face fata orelor de utilizare a armamentului antiaerian asupra sa, ca si cum nu se intampla nimic si sunt sigur ca nimeni nu stie de asa ceva, de asemenea. In mod cert, guvernul a avut un impediment in a se confrunta cu acestea atunci. Chiar si minciuna a fost ieftina.

Se plimba pe acolo si acest lucru este sigur de asumat ca erau cenusii. Cenusilor le place sa faca astfel de spectacole de superioritate si este bine cunoscut in OZNologie ca nu sunt "Zei", dar sunt foarte dezvoltati intr-un sens si le place sa apara in plimbari ca sa sperie sau sa abuzeze oameni, ca un context general pentru a rula cercetari si pentru a ajunge sa cunoasca mai bine civilizatia noastra "primitiva".

Accidentul din Nevada cu cenusii si altele asemenea sunt motivele pentru care Zona 51 exista pana in ziua de azi. Cenusii sunt de asemenea cunoscuti pentru faptul ca vin la intalniri si fac mutari care nu ii fac sa para o rasa foarte inteligenta sau prudenta, dar sunt cu siguranta mult mai dezvoltati tehnologic decat oamenii, fapt pe care il folosesc frecvent pentru a teroriza natiunile, liderii celor mai importante natiuni si alti indivizi. Chiar daca aceste lucruri sunt rare, s-au intamplat in trecut.

Cenusii terorizeaza in mod evident umanitatea si au o agenda foarte exacta pe care o promoveaza prin intermediul unor idioti care ii urmeaza pentru un motiv stupid, precum "iubirea" si altele - totul pentru a altera omenirea, pentru a uni toate natiunile, pentru a ne implanta microcipurile si ,in cele din urma, pentru a ne transforma in niste roboti.

Am scris intensiv despre acest subiect. Metodologia pe care o folosesc pentru noi, au folosit-o aparent si pe alte planete. Crearea de hibrizi pentru a se infiltra, promovarea de tehnologie borg, ascunderea cunostintei spirituale si a constientizarii si impunerea religiilor bazate pe sclavie brutala care empatizeaza cu slabiciunile victimelor sale, sunt metodele pe care le urmeaza in subjugarea planetelor gazda si in convertirea lor in colonii de sclavi. Daca aceste planuri nu sunt urmate cu exactitate, sunt cunoscute si pentru terorizarea populatiilor sau pentru atacurile in masa.

In mod cert, in ceea ce priveste Pamantul, ar fi putut face aceste lucruri acum mult timp, dar suntem protejati. Oricum, in ciuda protectiei si aparentelor ca scad in numar, acestia inca ne verifica pentru a observa cum am "reactiona" fata de ei vazandu-i ca pe o civilizatie.

Alt lucru de tinut minte este ca Statele Unite, in particular, si probabil si altii, au tehnologii care pentru noi, in comparatie cu F16 si barcile gigantice,pot parea extraterestre in totalitate. Deci, o invazie extraterestra pusa in scena, care sa fie falsa, este o posibilitate acum, iar orice OZN vazut poate fi de origini umane sau o reconstituire, in loc de extraterestrii. Cu toate acestea, nu a fost cazul si in 1942.

Forta spatiala este o mutare buna pentru omenire in general, avem nevoie de o forta spatiala. Zeii nostrii nu intentioneaza sa ne raneasca, dar alt rahat de undeva din spatiu planuieste acest lucru de foarte mult timp. Ei sunt de asemenea si mult mai avansati tehnologic si nu s-ar obosi sa ne verifice, cum fac cenusii sau cum pare ca fac altii.

In 1942, la apogeul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, extraterestrii au coplesit Statele Unite cu invazii, fiind urmatoarea tinta dupa Germania, dupa cum pare. Dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, toata atentia s-a indreptat asupra Statelor Unite, care trebuiau sa "conduca" lumea moderna dupa caderea Germaniei.

In acele vremuri, America era doar o Natiune Alba care avansa obisnuit, care a fost cucerita de evrei si fortata sa poarte razboi impotriva unei alte Natiuni Albe sora. Acest fapt a fost in mod evident lucratura cenusilor si a bolilor asemuite in actiune, lucrand prin evrei pentru a corupe America in cel mai profund mod, situatie care s-a manifestat si in modul in care America a intrat in razboi, neavand nimic cu Germania. Acesta este un istoric bine documentat.

Dupa sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, in ceea ce a fost cunoscut drept "Operatiunea Agrafa", cateva din mintile de top ale Germaniei si oameni care in mod cert detineau cunostinte despre OZN-uri si altele asemenea, au intrat in Statele Unite ale Americii. Odata cu ei, a intrat o sfera de influenta a Zeilor nostrii si de atunci am purtat o lupta pentru destinul puterii mondiale.

Atat extraterestrii nostri, cat si extraterestrii inamici par sa simuleze prin Statele Unite, ai nostri dandu-le tehnologii avansate, iar inamicii promovand agenda multiculturala si incercand sa produca distrugeri interne prin intermediul evreilor, dandu-le propriile perspective tehnologice.

De fapt, fiecare politica de distrugere mondiala sau prostie in ceea ce priveste actiunile Statelor Unite au fost motivate de evrei, sau lansate de ei din oficii pblice, politic. Ca atare, SUA este un amestec de forte de actualitate, iar inamicul stie acest lucru. Evreii vorbesc in maniere elaborate, sustinand ca SUA reprezinta "Satan cel Mare" si ca trebuie distrus.

Originile si planificarile acestei natiuni nu a fost facuta ca sa fie infestata de nenumarate invazii provocatoare de extinctii rasiale lente. Insa evreii au vazut care este efectul in devierea acestora si au facut asta in orice natiune. In ciuda eforturilor acestora, Statele Unite au crescut progresiv si au devenit cea mai puternica tara de pe glob, cel putin acum si dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, cat si dupa moartea Comunismului.

Motivul Razboiului Rece este acela ca America a avut deosebit de multa influenta de la Zeii nostrii pentru a purta un razboi impotriva abominatiei Staliniste. Comunismul universal este momentul cand o civilizatie si orice individualitate se termina si se preda unei stari permanente de sclavie, nimic diferit de Evul Mediu. Tehnologia din prezent poate face aceste lucruri mai rele si ireversibile.

Oricum, peste toate astea, America a fost fortata sa se deterioreze sub presiunea agendei cenusilor si altor asemenea, prin infiltrare si printr-un razboi mental intern. Comunismul nu este un sistem inventat de un oarecare evreu rabin, este un lucru canalizat in creatura spurcata ale fortelor externe.

Comunismul vine puternic sub forma a ce numim "crestinism" sau "islamism", unde oamenii sunt redusi la stadiul de furnici nesemnificative potrivite doar pentru sclavie, sub zeul evreiesc. Inlocuind acest fundal cu Guvernul sau cu Comunismul, intelegem ca aceste programe sunt paralele.

Comunismul nu este doar un sistem financiar si politic, este un pesticid universal si un mod extraterestru de administrare a vietii, potrivit pentru coloniile de sclavi, cu individualitate zdrobita si un sistem aplicabil doar asupra fiintelor fara vointa libera sau sub sclavie, in orice caz, bazata pe tehnologie de asemenea.

Dupa URSS si ca un rezultat, Comunismul a cazut, toti evreii au emigrat in America, infestandu-l in cele din urma cu Comunism. Acest lucru a fost facut de Dezertorul KGB Yuri Bezmenov, printr-o pierdere lenta si o ruinare rabdatoare a tesutului societatii Americane, pentru a aduce oamenii in Comunism fara ca macar sa-si dea seama. Progresiv, prin intermediul mediatizarii si prin infiltrare, o tara este daramata, ca si cum ar fi fost intr-un razboi. Dar aceasta metoda da rezultate mai lent.

Acesta este motivul pentru care in ziua de azi vezi in America tot felul de parade Marxiste si Comuniste, desfasurandu-se sub contextul "Socialismului" si altor idei deranjante, care sunt in razboi cu ideologiile Americane, traditionale si mai orientate spre libertate, precum acelea de la intemeierea Americii. America a devenit tara care a stat in calea Comunismului, datorita implicarii Germane de dupa sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, iar evreii riposteaza acum pentru acest lucru.

Evreii, doar prin infiltrarea lor intr-o natiune si prin ajungerea la posturi de conducere, transforma progresiv o tara intr-un sistem extraterestru, sunt gravati in interiorul acestora si rabinii stiu acest lucru mai bine decat oricine. Ca atare, acestia sustin ca este important sa se infiltreze si sa se hraneasca din natiunile Gentile pentru a le aduce sub paradigma robotica. De asemenea, au marsaluit agenda si au intensificat controlul evreiesc asupra natiunilor, pentru a imputernici extraterestrii care au legatura cu acestea.

In opinia mea, Forta Spatiala este despre cenusi si reptilieni; daca nenorocitii sustin ca aceasta lume nu se indreapta catre sclavagismul micro-cipurilor, acestia pot parea ca vor sa-si ia o brutala revansa asupra omenirii. Acest lucru se poate intampla si daca nu vor putea starni un Al Treilea Razboi Mondial, in urma caruia omenirea s-ar distruge de una singura.

In ciuda evidentului fapt ca mai mult ca sigur Forta Spatiala nu va fi capabila sa previna asta (toti extraterestrii interesati de aceasta planeta sunt mult mai avansati) este bine ca avem o abilitate atestata pentru ca macar sa ne aparam singuri.

In ceea ce-l priveste pe Trump, detest cand danseaza pentru Israel, dar asta este presedentia in 2019, nimeni nu are de ales. Esti nevoit sa faci un dans al batjocurii pentru evrei pentru asta si sa te umilesti pe tine si tara ta, deoarece nu exista alternative.

Sunt de parere ca este cel mai bun presedinte pe care Statele Unite l-au avut in ultimii aproximativ 30 de ani. Macar el incearca sa faca ceva. De asemenea, el a divulgat intalnirea sa cu oameni din baza defensiva a OZN-urilor, dand credit acestor teorii. Ar fi putut face asta in secret si sa tina oamenii in intuneric, dar a decis sa dezvaluie acest fapt, pentru a informa oamenii ca discutiile respective au avut loc cu adevarat.

Intrebarea daca aceste lucruri se vor termina bine in final duce spre o alta intrebare generala - care tabara va iesi invingatoare, ce curente ideologice care le reprezinta si ce forte din spatele acestora."

-High Priest Hooded Cobra 666

Sursa originala: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=5&t=20713HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10