Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 26-Dec-2019 20:46:14

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,348
Website

Evreii în antichitate

Acesta este un răspuns dat de ÎP Mageson666 la modul cum imperiile păgâne antice au fost cucerite de evrei.
https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … en#p122317

Egiptenii i-au învins și i-au expulzat pe evrei în timpul conducerii lui Akhenaton și de asemenea le-au distrus sinagogile și le-au transformat probabil în gropi de gunoi. Grecii s-au războit cu evreii iar Împăratul grec a interzis iudaismul. Romanii s-au războit cu evreii și aproape le-au eliminat întreaga rasă în războiul Bar Kochba și de asemenea le-a interzis evreilor să mai citească tora întrucât romanii, precum grecii și egiptenii, știau că tora era un manual de terorism ocult. Împăratul roman Tiberius a interzis cultele iudaice politice în Roma și i-au amenințat pe adepții acestora cu sclavia dacă refuzau să se oprească. Romanii erau conștienți de evrei dar evreii i-au cucerit în sute de ani, nu într-o zi. În final evreii au preluat puterea financiară în Roma și apoi având la dispoziție putere politică, financiară și ocultă, au lansat o lovitură de stat și au răsturnat aristocrația romană și s-au pus la putere pe ei înșiși prin dinastia Flaviană care a construit Biserica Catolică.

Asta a avut loc pe etape. Împărații flavieni le-au permis evreilor libertatea și accesul la diferite planuri prin care și-au construit puterea. Flavieni precum Împăratul Constantin au închis școlile spirituale păgâne și au eliminat cunoștiințele spirituale din mijlocul publicului printr-un decret imperial iar apoi evreii au lucrat pentru a promova creștinismul având susținele imperială peste tot în imperiu. În timpul lui Constantin erau capabili să materializeze doctrina creștină în ceva folositor pentru a înrobi populația. În timpul împăratului Teodosiu I care este înfățișat cu trăsături evreiești, creștinismul este declarat drept singura religie din imperiu iar toți locuitorii au fost obligați să se convertească (Nota mea, documentul care a stat la baza acestei decizii a fost Edictul de la Tesalonic de la 28 februarie 380 e.n). Teodosiu I a folosit armata și miliția creștină pentru a lansa o campanie de un impact similar cu campania „Anul Zero” al lui Pol Pot asupra gentililor. Acesta a fost de asemena momentul când Egiptul a fost distrus în cadrul unei campanii de 30 de ani de genocid fizic, fenomen similar cu ce au făcut evreii mai târziu cu Bolșevismul în China și Tibet. Adepții păgâni care au supraviețuit au fugit spre orient pentru a scăpa cu viață și cunoștință spirituală cât au putut duce cu ei. Bănuiesc că motivul pentru care evreii au cauzat războiul Bar Kochba era faptul că ei știau că noua dinastie flaviană era controlată de ei în spatele scenei prin susținere financiară iar ăsta ar putea fi motivul pentru care au ajuns atât de departe. Lucrurile apoi s-au întors împotriva lor în timpul lui Titus. Romanii au luptat un război civil pentru a-l răsturna pe Constantin și pentru a opri creștinismul dar au fost învinși. Iulian, nepotul lui Constantin, a interzis creștinismul și le-a interzis evreilor și creștinilor să dețină poziții politice dar fusese apoi asasinat de inamic.

Notați că flavienii au construit Coloseumul care reprezenta ceva nou la cultura romană și a fost criticat de clasele spirituale ale Romei care au boicotat acel lor. Notați că forma acestuia este un cerc precum un templu și a fost construit cu ocazia unui mare sacrificiu uman și animal. Populația de asemenea a contribuit din punct de vedere energetic la construcție. Ăsta a fost modul prin care inamicul și-a construit puterea ocultă pentru a o direcționa apoi în planurile lor împotriva gentililor în timp ce consolidau această energie negativă la nivelul extratereștrilor reptilieni, acesta fiind locul de unde încep ritualurile de sacrificii umane a inamicilor reptilieni-evrei.

Egiptenii, Grecii și Romanii nu s-au supus inamicului. Ba din contră, aproape l-au distrus. Notați cum evreii au cucerit America cu atâta ușurință, Rusia în doar o generație prin comunism, încă guvernând acolo și așa mai departe. De ce..... creștinismul și-a făcut treaba. Biblia evreiască menșionează ceva... Egiptenii, Babilonienii, Asirienii. Egiptenii s-au ridicat și au distrus controlul evreiesc al societății lor, le-au distrus complet infiltrația și i-au expulzat. Asirienii s-au războit cu imperiul evreiesc și aproape au distrus rasa evreiască, au distrus Israelul și 10 din cele 12 triburi iar apoi Babilonenii au cucerit și înslăvit cele 2 triburi rămase. Iar apoi evreii aproape au distrus complet rasa evreiască.

Diferența a fost aceea că Egiptenii, Babilonienii, Asirienii și Romanii erau PĂGÂNI care au avut putere și cunoștințe spirituale pentru a putea lupta împotriva rasei evreiești pe plan atât fizic cât și spiritual. Evreii au realizat că puteau câștiga doar dacă gentilii erau complet dezarmați spiritual prin creștinism și islam.

RIV-ul Final trebuie făcut zilnic.

Mesajul se termină aici

Vreau să mai adaug un lucru.

Așa cum am declarat înainte, simbolul zeului evreiesc din tora este șarpele lui Moise, care în Kabala este numit Leviathan. Leviathan este legat de numărul 10 care reprezintă litera ”Yod” care este litera tuturor numelor al zeului lor, toate cele 22 de litere reies din ea. Prin urmare, simbolul Leviathan-ului lor este puterea care stă la baza cuvântului lui dumnezeu, cele 22 de litere și tora. Ăsta este motivul pentru care cele 613 legi ale torei se adaugă la 10. Totuși, în Kabala, Leviathan-ului îi este de asemenea atribuit cifra 7 care reprezintă litera ”Zayin” care este încoronată pentru a-l arăta pe Leviathan drept regele evreilor. Era mesiatică îndeplinită. În iudaism evreii declară că ciclul actual de 6000 de ani se va sfârși. Ăsta este timpul literei ”Vav”, a șasea literă, care reprezintă creația, prin urmare cele 6 zile ale creației. Această perioadă este menită să manifeste a șaptea eră reprezentată de litera ”Zayin” care este numită litera ”Vav” încoronată. Era mesiatică este a șaptea, perioada de 1000 de ani care va veni după sfârșitul celor 6000 de ani care reprezintă era creației, în care al șaptelea mileniu va fi cel în care evreii vor prelua puterea peste Pământ și-l vor guverna. Cei 6000 de ani reprezintă timpul în care evreii au lucrat pentru a-și aduce zeul la putere care va introduce noul rai și nou pământ așa cum este promis în Isaia. Lumea evreilor, fără Gentili.

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5503

Evreii se află acum în anul 5780. Mai sunt 220 de ani până la finalizarea ciclului de 6000 de ani în care evreii să-și finalizeze manifestarea fizică a erei mesianice care ar aduce odată cu ea decimarea populației lumii și ciparea și înrobirea completă a gentililor care ar rămâne pentru a-i slugări pe evrei care vor fi încoronați drept conducători ai lumii. Acum este un timp critic pentru viitorul acestei planete și implicit al umanității gentile, întrucât după secole întregi de întuneric, acum avem în sfârșit posibilitatea de a contracara și lupta împotriva inamicului din punct de vedere spiritual. Evreii dețin acum putere peste economia mondială, peste mass-media globală, peste religie (control spiritual prin creștinism, islam și alte programe inamice). Acestea sunt semne clare că agenda evreiască se aproprie treptat de climaxul cauzei sale.

Să nu credeți că evreii vor aștepta 6000 de ani să-și finalizeze agenda. Au încercat în secolul 20 să prea controlul asupra întregii lumi prin Bolșevism dar au fost opriți de Naziști. Evreii deci luptă din răsputeri să-și finalizeze agenda cât mai repede posibil. Se spune că al treilea război mondial va fi războiul mesianic care va aduce guvernul global evreiesc. Au existat și încă există mai ales acum numeroase tentative de a lansa un al treilea război mondial în orientul mijlociu. În momentul de față Israel împinge din toate părțile SUA să atace Iranul iar asta poate deveni foarte ușor un război global cu NATO care să se alieze cu SUA și Rusia, China și Koreea de Nord care să se alieze cu Iran, asta fiind evident doar o posiblitate.

Să n-o mai lungim, ideea este că RIV-ul Final este arma spirituală care poate pune capăt controlului evreiesc. După cum se poate vedea, s-au făcut progrese semnificative în doar un an și jumătate de la începerea RIV-ului Final, cu tot mai mulți oameni devenind conștienți de evrei la nivel global, cu media evreiască care își pierde treptat și sigur orice urmă de credibilitate, cu creștinismul pe moarte în occident, cu ascensiunea naționalismului în Europa și așa mai departe. Prin urmare este datoria noastră de Păgâni / Sataniști Spirituali de a strivi inamicul din punct de vedere fizic și spiritual așa cum a fost realizat de strămoșii noștri în antichitate care aproape au exterminat evreii de pe fața planetei. Noi suntem în acest moment probabil singurii practicanți ai păgânismului antic și probabil singurii însărcinați cu misiunea de a expune și distruge inamicul, prin RIV-ul Final și educarea maselor prin activism.

Hail Satan! Hail tuturor Zeilor Antici și Adevărați ai Umanității!

Last edited by Loading (26-Dec-2019 20:49:23)


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10