Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-Feb-2020 01:21:03

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,639

China 2020

Mai întâi de toate vreau să menționez faptul că nu știu încă unde vor duce toate acestea. Postez acest articol pentru că în știrile, situația se agravează cu fiecare oră ce trece.

Mă refer la virusul din China.

Știu că există idioți cu o capacitate intelectuală de legumă, care cred că, dat fiind faptul că acest virus mortal și foarte contagios e în China, noi nu avem niciun motiv de îngrijorare ... GREȘIT.

Oprește-te numai o clipă și gândește-te în ce măsură importăm mâncare, farmaceutice și aproape orice alt lucru din China.

Ce se va întâmpla dacă acel virus mortal e scăpat de sub control și ucide un procent însemnat din populația chineză?

De ani buni sunt extrem conștientă de cât de multe lucruri importăm din China, în principal datorită toxinelor din produsele alimentare, suplimente, etc., chineze.

Unu la mână, datorită evreului internațional, SUA e nespus de dependentă de China. Din punct de vedere legal, un producător poate afirma că produsul său a fost „fabricat în SUA”, chiar și atunci când conține ingrediente provenite din alte țări.

Numărul produselor de tot felul care sunt importate din China, e tulburător. Uită-te la vitamine și suplimente spre exemplu... uită-te la lista cu „alte ingrediente”. Făina de orez folosită ca umplutură îi dă de gol și e adesea și toxică.

Ceea ce vreau să transmit aici e că nu numai mâncarea noastră va fi afectată (reiterez, puțini oameni sunt conștienți de faptul că aproape toate lucrurile sunt importate din China), ci, în mod indirect, și ingredientele. Acesta e un fapt foarte trist și tragic. Statele Unite au aproape toate lucrurile de care avem nevoie pentru a fi independenți, însă, din cauza evreului care deține și operează aproape toate companiile de profil înalt și, pentru ca acesta să poată economisi munți întregi de bani și pentru a putea exploata slugărit ieftin, aceștia importă aproape toate lucrurile din China.

Așadar... ce crezi că se va întâmpla dacă un procent semnificativ din populația chineză moare, iar aceste produse nu mai pot fi fabricate?

Aș putea continua mult și bine. Cum rămâne cu muncitorii infectați care ating și manevrează produse înainte de a le expedia la noi sau în alte țări? SUA importă nespus de multe lucruri din China, cu toate că avem mai mult decât avem nevoie chiar aici. Apoi, mulți fermieri exportă produse în China, împreună cu cărnuri și alte alimente.

Crezi că vei distruge acel virus dacă vei clăti legumele cu apă? Am lucrat în mai multe restaurante când am fost mai tânără. Spălam murdăria evidentă de pe salată, ciuperci, etc., însă afară de asta, cele mai multe restaurante nu se sinchisesc să-și spele legumele.

Pe scurt, dată fiind dependența de importurile chineze, toate lucrurile ar putea fi stopate în mod brusc.

Fă-ți rezerve cu produse fără de care nu poți trăi.


– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10