Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 30-Mar-2020 19:01:17

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,640

Situația astrologică pentru anii 2020-2021

Motivul pentru care RIV-urile sunt o chestiune de viață și de moarte: Situația astrologică pentru anii 2020-2021

E de prisos a mai spune că în astrograme, mai ales în cele pentru perioada 2020-2021, pot fi văzute cu claritate evenimentele care se petrec acum în lume.

Ca să nu o lungim prea mult, la acest moment ambele părți câștigă și pierd bătălii. Așa că situația încă escaladează de ambele părți. Oricine crede că lucrurile sunt doar pozitive sau negative pentru noi sau pentru inamic, nu privește la situație printr-o prismă logică, ci mai degrabă prin una emoțională. Inamicul a fost lovit din plin, însă libertățile noastre au fost și ele lovite destul de tare, iar această bătălie încă se dă. De asemenea, oricine crede că singurul motiv pentru care au fost adoptate toate aceste măsuri brutale, aparent doar pentru a-i „proteja pe oameni” de CO-VID, trebuie să fie destul de naiv.

De multă vreme viețile oamenilor sunt ruinate, unii oameni sunt îndopați până la refuz cu droguri periculoase, alții trăiesc în condiții de rahat și, cu toate acestea, unii cred că măsurile acestea au fost gândite astfel încât să-i protejeze. În cuvinte simple, cineva trebuie să fie prost să creadă așa ceva. Întreaga situație a fost proiectată în jurul exploatării și, ghici ce: guvernele care deunăzi căutau să-i înlocuiască pe oameni în propriile lor țări, dintr-o dată fac tot ce pot pentru a-i salva în masă, de o pandemie virală pe care ei o numesc „doar un fel de gripă”.

Ceva nu miroase bine. S-o fi trezit oare inamicul într-o bună zi să zică „Hmm, de azi trebuie să facem tot ce putem pentru a-i ajuta pe oameni.”? Cred că toți cei ce cunosc felul în care acționează inamicul, știu că toate acestea nu sunt decât acțiuni premergătoare unui plan mult mai nefast. Dacă vrei să faci bine cuiva, pur și simplu faci asta; nu te abții timp de 5, 6 sau 20 de secole, după care dintr-o dată sari tot sus că e timpul să „ajuți” pe toată lumea.

Mai întâi de toate, întreaga situație cu această „pandemie”, împreună cu toate măsurile restrictive – care au fost impuse la nivel global – a început când Saturn se afla între 29° Capricorn și 0° Vărsător. În această situație, Saturn în Vărsător arată un trecere către o posibilă ștrangulare a drepturilor personale, a abilității de reuniune cu alte persoane, și multe alte lucruri care deja s-au manifestat; de asemenea poate duce la aruncarea constituțiilor naționale la coșul de gunoi și suspendarea acestora. Saturn în Vărsător din astrograma natală are efecte similare: persoana e la început foarte sociabilă (așa cum am fost și noi cândva, dând mâna unii cu alții, etc.), după care, mai târziu în viață, ajung să fie din ce în ce mai îngrădiți și izolați (adesea din proprie inițiativă). Acest ciclu se desfășoară acum și, într-un fel, e oglindit într-o mare măsură în situația din lume.

Toate acestea înainte ca Saturn să intre de-a binelea în Vărsător. Multe dintre măsurile adoptate sunt „inumane”, la fel cum sunt multe alte lucruri pe care inamicul caută să le facă. Acestea sunt mai degrabă ideale pentru extratereștrii artificiali, decât pentru oameni. Schimbări „radicale” ale ființei umane – dintr-o ființă mai liberă într-o ființă mai adecvată pentru un fel de borg în masă –  au de-a face cu evenimente prin care „umanitatea” oamenilor să fie inhibată. Când Saturn o să fie la 15° în Vărsător (luând în calcul inclusiv mișcarea retrogradă și staționarea), lucrurile vor fi foarte îngrijorătoare pentru libertățile personale și „drepturile omului”. Cele de mai sus reprezintă o dimensiune mai „tehnologică”. Spre exemplu, gândește-te la cât de mulți oameni sunt pierduți în dispozitive inteligente în ziua de azi. Cei aflați la putere și care caută să se folosească de tehnologie în scopuri nefaste, iubesc acest tip de oameni, întrucât aceștia fac parte dintr-un grup demografic care poate fi controlat în mod total. În zilele noastre mulți oameni există numai pe rețelele de socializare. Gândește-te la controlul care poate fi exercitat asupra lor de cei ce dețin acele rețele de socializare. Acesta e doar un exemplu referitor la aceste poziții planetare. În timp, între mulți dintre acești „greieri din media socială” și dependenții de droguri, nu va fi mare diferență; media socială va fi dealerul lor.

Într-o situație mai lineară (pentru cei care nu înțeleg, asta înseamnă „în lumea reală”), dacă e invocată „legea marțială”, atunci „drepturile tale ca american” sunt aruncate la coșul de gunoi. Între timp, oamenii vor naviga nonstop pe FaceBook și nu vor observa ce se întâmplă decât când vor auzi un tanc zgomotos ce tocmai a oprit în fața casei.

De vreme bună acesta a fost visul umed al inamicului, iar restricțiile puse asupra libertăților personale, în perioada 1999-2001, în timpul situației cu Turnurile Gemene, au reprezentat primele roade culese de ei. Acel incident a deschis larg calea supravegherii în masă, a supravegherii globale, a „guvernării globale” și a lichidării graduale a guvernelor naționale la nivel global. Ceea ce se întâmplă în ziua de azi, e în mare măsură ceva similar.

Lumea n-a mai fost niciodată la fel după perioada 1999-2001, în ciuda tâmpeniilor pe care unii continuau să le spună – și, anume, că „Acestea nu sunt legislații periculoase” sau că „Aceste măsuri nu vor dura decât până când așa-zisul terorism va fi eliminat”. După ce pericolul a trecut, n-a fost nevoie decât de o perpetuare constantă a impresiei că „terorismul” ne pândește la tot pasul, pentru ca toate măsurile să rămână la locul lor. Într-o manieră similară, acum avem de-a face cu situația Co-vid.

Spre deosebire de pericolele reale, oamenii pot evalua cu greu sau chiar deloc prezența unui astfel de „pericol”, așa că trebuie să creadă orbește în cei aflați la putere, care le spune care sunt pașii pe care trebuie să-i facă în continuare. Din moment ce aceasta e o criză de sănătate, aceasta e simultan o criză foarte sensibilă dar și serioasă, ceea ce reduce la tăcere criticile, și servește drept justificare a mișcărilor pe care inamicul le va face. Când vine vorba de validitatea acestor mișcări, acestea vor fi dificil de înțeles sau de pus într-un context, ceea ce va face treaba mai ușoară inamicilor care caută să abuzeze de această situație spre beneficiul lor.

Mulți politicieni, care nu lucrează pentru agenda noii ordini mondiale evreiești, ascultă de cei care sunt corupți, și pun în aplicare măsurile „necesare”. Neștiind cum să evalueze situația, aceștia nu pot decât să acționeze conform sfaturilor pe care le primesc.

Câteva Națiuni au declarat deja așa-zisa lege marțială. Altele sunt la un pas de a face același lucru. Întreaga așa-zisă „lume liberă” e ștrangulată acum cu repeziciune, în ultima încercare a inamicului de a-și consolida puterea. Dată fiind anvergura jocului, inamicul riscă să piardă totul acum sau să aibă de-a face cu o situație tragică în care întreaga lor agendă e deraiată până în anul 2024. Planetele lucrează împotriva lor.

Am intrat într-o fază periculoasă a inamicului și a tuturor părților implicate. Inamicul face teste la nivel global, pentru a evalua cât de multă putere poate fi exercitată de un eventual guvern mondial, cât de mulți oameni cred în ei, cât de mult se vor conforma oamenii, și așa mai departe. Asta nu le-a ieșit prea bine.

Majoritatea oamenilor nu sunt pe atât de proști pe cât sperau ei. În plus, o mare parte din întreaga situație e atât de evidentă, încât toată lumea se întreabă de ce au impus un astfel de regim orwellian, din cauza a unui virus pe care mass-media oficială îl aseamănă cu virusul gripei.

Referitor la planete și la măsurile restrictive, acestea se află în această fază până în septembrie 2020, iar retrogradele vor avea efect până în 2021. Fii sigur că această situație va fi tărăgănată timp de luni întregi, sau poate chiar și ani. Inamicul forțează strâmtoarea pentru a putea impune lucrurile pe care le are pe agendă pentru această perioadă. Populația a fost programată cu o mare parte dintre acestea prin filme, piese de teatru, predicții, simulații realizate de IA (inteligența artificială), precum și prin multe alte metode.

Uranus în Taur aduce nu numai colapsuri financiare (care adesea sunt imposibil de controlat; situația de față e un exemplu bun), dar și crearea unor sisteme monetare și tranzacționale noi, precum și redistribuirea bogăției. Această ultimă parte poate fi spre beneficiul omului de rând – sau se poate dovedi a fi complet împotriva sa. O altă manifestare, privește cât de multe persoane, afaceri, etc., toate trec prin dintr-o dată printr-o necazuri, fără avertisment și fără nicio posibilă rezolvare la orizont. Dintr-o dată, atât de mulți oameni s-au trezit în necaz.

În același timp, mulți alții vor primi creșteri de salariu, o poziție mai bună la locul de muncă (datorită faptului că alții au falimentat), așa că, chiar și în această situație, există elemente pozitive. Acest tipar coincide perfect cu tranzițiile planetare.

E clar faptul că inamicul, așa cum se poate vedea, încearcă să tragă jarul sub oala lor și vor face tot ce le stă în putință pentru a câștiga de pe urma acestei situații, chiar dacă au suferit pierderi serioase. Asta se poate termina, în 2024, cu inamicul care e fugărit pe străzi de oamenii sătui de toate crimele financiare pe care acesta le-a comis împotriva lor. O altă manifestare ar putea fi un scenariu rupt din filmul Hunger Games, care se încadrează și el în diferențele radicale pe care le poate aduce Uranus în Vărsător, atunci când are de-a face cu domeniul financiar.

Această situație e alterată prin multitudinea de planuri făcute de acesta. Sau, dacă e să fim mai exacți, inamicul știe că îi așteaptă multe provocări, motiv pentru care caută să-și accelereze agenda cât mai devreme posibil și să nu aștepte. Însă aceste planete nu indică nimic „specific” și nu garantează succesul niciuneia dintre părți. Situația încă plutește în aer. Dată fiind natura inamicului, energiile produse de tranzițiile planetare actuale, reprezintă un dezavantaj pentru ei, însă asta e tot.

Dacă cineva crede că o anumită tranziție planetară înseamnă ceva specific pentru „victoria noastră”, nu deține decât jumătate de adevăr. În ciuda bătăliilor e care „le-am câștigat” într-un plan superior, ceea ce se întâmplă aici e o situație cu totul diferită.

Privește spre exemplu la felul în care inamicul a avut cea mai bună scuză ca să dea, în doar câteva zile, legi, sisteme și scheme guvernamentale prin care au distrus peste noapte eforturi și legi (cum sunt legile de confidențialitate) care au existat timp de decenii întregi. Aceste distrugeri a libertăților personale sunt relaționate tranziției lui Saturn prin Vărsător – iar acestea nu sunt decât începutul.

Internetul e un alt lucru guvernat de Vărsător, iar acesta cu siguranță va intra sub asediu în următorii ani. Referitor la măsurile puse asupra internetului, acestea au fost manifestate deja în primele sale aspecte încă din ultima parte a anului 2015, pentru că inamicul pur și simplu nu mai putea aștepta sosirea timpului prielnic. Diverse zvonuri circulau în stânga și-n dreapta cum că „internetul nu mai face față pentru că ajunge supraîncărcat” – care nu sunt decât motive pentru a pune pe butuci sau pentru a restricționa internetul. Restricționarea internetului e realizat în masă în China. Internetul înseamnă informație, iar informația înseamnă schimbare. Acesta e motivul pentru care toate platformele „populare” au eradicat în totalitate materialele care puneau sub semnul întrebării această situație.

Realitatea e următoarea: dacă oamenii nu urmează sfaturile Zeilor și energiile specifice proiectate prin intermediul RIV-urilor, pentru a da jos ceea ce trebuie să fie dat jos, toate vorbele și profețiile sunt egale cu zero. Oamenii stau bine-mersi și nu fac ceea ce am fost instruiți să facem, iar asta va duce lumea direct într-un gulag global. Referitor la planurile despre pe care ei le au pentru asta, toate acestea sunt puse pe masă, fiind vizibile tuturor. Nu vezi cu câtă ușurință i-a împins inamicul pe mulți în supunere totală, și direcția în care se îndreaptă toate aceste lucruri?

Dacă nu ar fi existat opoziție din partea Zeilor și resursele care au fost deja investite, nu-mi pot închipui unde s-ar fi aflat lumea asta acum. Cel mai probabil întreaga „stare de asediu” nu s-ar fi terminat niciodată, iar marșul spre ordinea evreiască comunistă globalistă ar fi fost deja implementată.

Dacă e lăsată de capul ei, nimeni nu știe unde va duce această situație. Motiv pentru care nu o putem lăsa de capul ei, întrucât din asta n-ar rezulta decât damnare. Dacă nu ne facem partea, practic lăsăm ca situația să alunece direct în abis. Sub nicio formă nu putem permite ca așa ceva să se întâmple.

Poți vedea cum toate metodele sunt aplicate, asemenea unui program care rulează în lumea reală. Inamicul are planul său și va încerca să-l ducă la bun sfârșit, iar opiniile, dorințele și celelalte lucruri nu contează. Ceea ce contează e ceea ce facem, concret, din punct de vedere spiritual. Nu în câteva decenii, nici în trei luni și nici măcar în câteva zile, ci acum.

Noi i-am pregătit de mult timp pe toți și am relatat numai adevărul legat de direcția în care se îndreaptă lucrurile. Acum că situația a escaladat, mișcările lor împotriva omenirii și a libertății s-au intensificat. De acum e timpul să luăm lucrurile cu foarte mare seriozitate și să facem ceea ce trebuie să facem pentru viitorul omenirii.

Aceasta e realitatea situației. Avem responsabilitatea de a face RIV-urile și ceea ce am fost instruiți să facem, pentru a avea rezultatul dorit – adică eliberarea și sprijinirea omenirii din punct de vedere spiritual, acum când aceasta trece prin vremuri atât de sumbre.


– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Thomas

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10