Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 18-Apr-2020 22:55:58

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,019

E acesta sfârşitul pentru omenire? Spoiler: NU

nino wrote:

Din ce văd eu, suntem pe terenul morţii (Sun Tzu). Omenirea a pierdut totul. Bill Gates anunţă vaccinarea cu microcipuri (fără de care altfel nu vom mai reveni la normal), 5G-ul este instalat peste tot (care produce radiaţii ionizate care nu permit corpului să absoarbă oxigen), moneda digitală care probabil va înlocui cash-ul, camere termale cu recunoaştere facială şi urmărirea civililor dupa ce google şi facebook vor da guvernelor datele private ale utilizatorilor lor. Economia este distrusă în mod voit, iar micile afaceri sunt distruse. Nu mai am de ce să mă tem. Nu mai avem nimic de pierdut.


Am vrut să scriu sumar despre acest subiect. Observaţiile făcute sunt corecte. Acţiunile luate sunt foarte severe şi toate acţiunile luate acum de inamic, într-adevăr, sunt extreme. Şi acest lucru este ceea ştiam că se va întâmpla. Toată lumea a fost pregătită, noi am ştiut, noi am fost informaţi, se întâmplă şi este împins.

Toată lumea de aici a ştiut cine este şi ce este inamicul, iar acum şi toţi ceilalţi îl pot vedea. Lăsând deoparte excepţiile formate din nebunii şi creştinii care predică despre “Semnul Bestiei” şi alte rahaturi biblice, ratând punctele esenţiale, mai exact, că evreii sunt cei care pun în aplicare aceste  lucruri subliminale psihopatice asupra întregii omeniri. Asta se numeşte programare predictivă şi nu este cuvântul nici unui “dumnezeu”.

Multe libertăţi deja au zburat pe geam, guvernele au devenit opresive în doar câteva săptămâni, iar viitorul spre care această situaţie conduce poate fi văzut de toată lumea. Acestea sunt aceleaşi “guverne” care se plâng de fiecare dată de Hitler, care nu a făcut nici măcar 1% din acuzaţiile care îi sunt aduse şi care nu a avut nici un plan de acel gen. Dar aceştia sunt evreii. Ei sunt cei care se plâng continuu că inamicii lor i-au îndepărtat, iar atunci când ei sunt la putere, au în minte lucruri care i-ar face pe oameni să se roage ca să fi existat câte 350 de Hitleri pentru fiecare stat de pe Pământ în acest moment, pentru a ne salva fundurile de ceea ce Noua Ordine Mondială doreşte să ne facă.

Acum, în unele guverne, au loc debateri de la distanţă pentru ca ciparea să aibă loc. În altele, subiectul este vaccinarea forţată, iar teoriile despre unde acestea au loc şi ce conspiraţii se află în spatele lor, fac cercuri înconjurul lumii mai repede ca niciodată.

Creştinii şi ceilalţi privesc aceste lucruri cu multă frică şi ca de obicei, se agaţă de “profeţiile” lor, care în mare parte sunt programări predictive ale inamicului, pe care aceştia şi-au dorit să se auto-manifeste.  Datorită energiei excesive, evenimente de genul acesta tind să se manifeste. Dacă pot rezista(energiile), se vor manifesta în totalitate. Dacă nu, se vor dărâma, cu circumstanţe dezastruoase pentru creatorii şi planificatorii acestor farse. Toată lumea poate vedea care sunt rezultatele dorite.

Eu spun că perspectiva asupra finalului nostru este diferită, deoarece cunoaşterea şi iluminarea ne oferă mai multă înţelegere. De exemplu, această expunere globală este situaţia perfectă pentru o schimbare globală. Toate lucrurile despre care am fost informaţi de ani de zile, sunt acum globale şi generale. Aceasta este vestea bună.

Iar acesta nu este nici măcar sfârşitul. Vestea proastă e faptul că atacul pre-planificat al inamicului vine cu un cost pentru omenire, dar acesta, la sfârşitul zilei, nu este decât o problemă de gravitate medie. Partea “ascuţită” a problemei cade deasupra inamicului.

Toată lumea se întreabă de ce pentru un virus de risc atât de mic au ajuns să închidă oamenii în case la nivel global, să distrugă economia globală, să lase milioane de oameni fără locuri de muncă şi să lege oamenii de paturile din spitale pentru a testa vaccine experimentale pe seama lor, autorizate prin lege. Mă întreb, cine este în continuare nebunul conspiraţionist şi cine este persoana normală. Conspiraţioniştii săriţi de pe fix sunt acum cei care cred că situaţia este exact ce-a prezentată de Mass-Media şi că nu se urmăreşte nici un obiectiv ascuns în spatele modului în care criza actuală este controlată.

Vizionând ultimul interviu al lui Trevor Noah cu Bill Gates, a devenit destul de evident, situaţia actuală este doar un test de rezistenţă împotriva stresului pentru ceea ce se pregăteşte pe viitor maselor de oameni, iar pe atunci vor fi implicate mult mai multe trucuri pentru a ne transforma gradual în cenuşii. Aceste trucuri vor porni de la microcipare până la supraveghere 5G aleatorie şi constantă asupra a ceea ce va fi vândut drept “comoditate”, la vaccinări forţate, la îndepărtarea completă a automobilelor independente (pentru că unii goy fac accidente şi nu putem permite asta, trebuie să deţi o Tesla, astfel încât să te poată conduce spre marginea prăpastiei dacă reţeaua 5G descoperă că ai fost răutăcios) şi tot felul de alte trucuri tipice evreieşti menite pentru a transforma încetişor lumea într-un partid chinezesc comunist.

Vor să transforme situaţia actuală într-o procedură normală. Anormalul trebuie să devină ceva normal.  Orwell a spus: “Sclavia e libertate”, iar asta sună destul de potrivit aici. În viitor, “casele inteligente” şi “Alexa” ar putea impune pe cont propriu izolarea noastră forţată, blocând uşile sau făcând altceva. “Pentru sănătatea noastră”. Nu vom putea verifica dacă ceva este real sau nu, pentru că e posibil ca IA(inteligenţa artificială) să aibă propria sa înţelegere şi să găsească căi potrivite pentru a cenzura omenirea şi să ne “Salveze de propria noastră stupiditate”, precum descoperirea unor planuri evidente ale unor grupuri de oameni şi suflete EXTRATERESTRE, care nu sunt native acestui pământ prin nici un mijloc. IA va recurge la aceste măsuri pentru că probabil unii oameni vor dori să scape din acea situaţie, cel puţin cei “bolnavi mintal”, “pericolele publice” şi “conspiraţioniştii”.

De fiecare dată când vor dori să implementeze câte ceva, poate va exista un nou incident de “virus Corona”, care poate de acea dată va avea bazele reale ale unui virus ori poate că în viitor nici nu va fi nevoie să fie real, ci doar să fie făcută o simulare pe spatele unei omeniri deja simulate şi prostite. Cine ştie? Poate da, poate nu. Billy saliva în interviurile sale la această oportunitate şi la cât de multă “transformare” ar putea aduce pe plan mondial.

În aceste crize, trebuie să-I identifici pe cei care încearcă să obţină cele mai mari profituri de pe urma situaţiei. Dacă reuşeşti să faci asta, vei înţelege cine a provocat crizele şi ce urmăresc ei prin acestea. Chiar şi în interviurile aranjate, Billy îşi arăta dragostea faţă de ideea că oamenii vor fi cipaţi ca să poată fi identificaţi precum porcii din ferme.

De asemenea şi alţi oameni l-au citat pe David Icke şi da, în mare parte avea dreptate în ultimul său interviu şi a adus evidenţe despre locul în care situaţia actuală se îndreaptă. Interviul său de pe London Real a dispărut cu un motiv, probabil sub pretextul că el susţinea că ceea ce se petrece este o “farsă” sau că situaţia nu e chiar aşa cum pare.

Căutaţi şi citiţi comentarii legate de subiect, chiar şi pe jewtube, şi veţi vedea că evreii influenţează comentariile cu boţi şi adaugă tot mai multe minciuni, ca şi barele false de like-uri. Toată lumea a devenit conştientă de Noua Ordine Mondială. Nu mai există “nebuni” şi nici “conspiratori terorişti”.
Şi de aici situaţia devine cu adevărat serioasă, iar acest lucru este foarte bun şi foarte rău în acelaşi timp. Inamicul fiind aflat la un asemenea nivel de expunere, cu siguranţă va ataca, foarte puternic şi va încerca cât de bine va putea să forţeze tot ceea ce noi deja am ştiut şi am împărtăşit. Dar acesta e momentul în care ei pot pierde tot într-o situaţie fără precedent de violenţă în masă, revolte şi distrugere, prin care vor culege ceea ce au semănat. Nici o inteligenţă artificială nu poate simula cu adevărat finalul unei asemenea situaţii.

De asemenea, faptul că această expunere a avut loc înainte ca internetul să fie închis, e în sinea lui, un miracol. De acum înainte, tot ceea ce Noua Ordine Mondială Evreiască va face, va fi expus global şi toată lumea va şti instant ce pune la cale.

Pe scurt, inamicul îşi taie singur craca de sub picioare. Nu mai pot face nimic altceva decât ce s-a petrecut până acum. Singurul pas pe care l-ar mai putea face ar fi să folosească armata pentru a controla situaţia şi boţii lor artificiali pentru a cenzura internetul, precum au făcut deja pe toate platformele lor. Nu mai au nimic ce pot face, doar au pierdut şi vor pierde influenţă majoră la nivel mondial.

Nimic altceva nu este mai important în acest moment decât răspândirea ultimelor informaţii şi efectuarea Ritualului Final. Nu sări peste nici o zi. În mod evident, inamicul se află într-o situaţie precară, iar acesta este cel mai bun şi, totodată, cel mai prost moment pentru a face ceea ce este necesar. Lumea nu duce lipsă de oameni idioţi care să facă lucruri idioate. Situaţia este în alertă roşie chiar acum pentru această planetă.

În cele din urmă, Zeii au anunţat că vor interveni. Nu vă faceţi griji pentru acea parte, se va întâmpla în modurile pe care Ei le consideră cele mai potrivite. Noi doar trebuie să ne facem partea. Indiferent de cât de mult progresează inamicul, până la urmă, întregul lor progres se va transforma în cenuşă dacă vor continua. Dar trebuie să înţelegem că acest lucru contează pentru oamenii care trăiesc pe acest pământ şi că nu este nici o glumă.
Ei nu reprezintă o problemă pentru Zei şi nici pentru altcineva, ei vor fi înlăturaţi. Între timp, noi trebuie să facem ceea ce ne-a fost dat, să creştem conştientizarea şi să ne facem partea pentru ca situaţia să se îndreptre spre o direcţie cât mai bună pentru omenire.

Această situaţie va căpăta un sfârşit, unul definitiv. Dar nu va fi sfârşitul pentru omenire, ci pentru cei care au fost o boală universală pentru mult prea mult timp. Şi asta e sigur.

  -Î.P. Hooded Cobra 666

Last edited by Forores (18-Apr-2020 22:56:28)


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10