Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 01-Jun-2020 23:28:04

ClassicPass
Autor
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 320

Crescand Aproape De Satan - Cel Mai Inalt

Crescand Aproape De Satan - Cel Mai Inalt

Zeul nostru Satan, si Zeii nostrii Pagani, sunt cei mai puternici. Asta trebuie inteles si pastrat in minte, altor persoane, din cauza indoctrinarilor de care au avut parte in trecut, nu a devenit o constientizare constanta.

Toate acuzatiile inamicului sunt minciuni impotriva Zeilor nostri ancestrali. Numai rau, defaimare si minciuna. Inimile oamenilor pamantului poate dorm, dar nu pentru totdeauna. Iar somnul acesta este construit din cosmarurile provocate de inamici.

Situatia o sa se schimbe si o sa se termine in viitor, la fel de sigur ca schimbarea anotimpurilor, si a intoarcerilor cerului. Dupa moarte, urmeaza inviere. Si multi se tem de cojile mortilor, caci se tem de marea inviere a Zeilor. Dar asta este inevitabil. O sa se intample, o sa vina.

Calea aceasta duce intotdeauna catre succes, avansare spirituala si elevatie. Zeii au condus peste aceasta lume, Ei raman in controlul lumii, in timp ce inamicul este doar o recenta si temporara neplacere. O neplacere foarte parazitara si periculoasa, desigur. Chiar pana de curand in istoria umana, intentia lor a fost numai de a dauna oamenilor, si temporar.

Acestia sunt priviti, la fel cum suntem si noi priviti, la fel cum este planeta noastra privita, cum unul isi priveste copii suferind din cauza unei raceli, cu mare investitie si dragoste. Anumite lucruri care nu au sens pentru noi oamenii, sau par devastatoare, pentru Zei pot fi destul de banale.

Astarte o data mi-a vorbit despre Pamantul nostru, pe care multi din oameni il desfraneaza din orbire, ca si "Frumoasa ei gradina mult iubita". Doar daca inimile ne-ar fi deschise catre Zei, ce frumusete ar putea fi primita de catre umanitate. Intreaga noastra lume ar fi atat spirituala cat si fizica, o frumoasa si divina gradina la fel cum Astarte ne-a vazut lumea noastra.

Aici inamicul a vazut doar devastare nucleara, poluare, frica, teroare si strangulare a oamenilor. Din viziunile acestea, doar una va iesi triumfatoare, iar aceea este viziunea Zeilor nostri.

O gradina plina cu ierburi are nevoie decat de gradinarul potrivit, si o sa isi primeasca maretia corespunzatoare acesteia. Frumoasa si vibranta ca intotdeauna.

Zeii nostri au persistat si au trecut prin ridicarea si caderea civilizatiilor noastre. Din toate punctele de vedere, si din toate scopurile, noi oamenii suntem ca niste copii mici in comparatie cu Zeii. Chiar si cand cei mai puternici oameni cad, Zeii apreciaza si se uita la incercarile noastre cu iubire si compasiune.

De fiecare data cand facem eforturi spre construire si creatie, ne asemanam si imitam lucrurile care le-au creat in noi, o mostenire vie. Zeii iubesc oamenii curajosi care se uita sus ci nu jos, si care isi folosesc aspectele superioare ale propriei existente. Nu am fost facuti sa fim sclavi inferiori si limitati.

Mintea noastra este o dovada puternica a acestui aspect. In interiorul omului sede creativitate, distrugere, si abilitati nenumarate. Asta este ceva de retinut. Avem limitari, invatam, avansam, ne straduim sa luptam. Alta slabiciune a noastra este ca suntem pacaliti des, si scurta noastra durata de viata.

Pe langa asta, Zeii si-au lasat schita pe mintea si sufletul nostru. Ei exista in interiorul nostru. Dovada definitorie a acestui fapt este ca Satan, asa cum este cunoscut chiar si in istoria inamicilor sai, ne-a oferit o minte fara limite, in comparatie cu cea a altor animale.

Ne-au fost daruite multe, o parte fiind posibilitatea imortalitatii, poarta speciei noastre catre Zeificare. Singurul lucru care a ramas in urma este faptul ca noi ca fiinte umane, am decazut spiritual [am fost facuti sa cadem spiritual] si prin urmare am cazut din aspectul "Vietii Eterne".

Durata noastra scurta de viata, cauzeaza o groaza de greseli. Daca oamenii traiau mai mult, 200, 300, 500 sau 1000 de ani, am fi mult mai pasatori de mediul nostru, planeta noastra, alte persoane, si am observa urmari are multor actiuni pe care le-am face in aceasta durata de viata. Dar cand abia ne traim viata pentru 50-60 de ani, rataciti ca prizonieri spirituali, specia noastra nu poate avansa.

Zeii stiu asta si ne-au ajutat sa construim si sa reconstruim, si sa rezistam atacurilor. Oamenii care stau aproape de ei, primesc Magnum Opus-ul ca sa continuam in a exista. Misiunile si munca pentru Satan intotdeauna sunt rasplatite, cu cadouri spirituale si binecuvantari care sunt peste orice valoare materiala sau fizica.

Cand toata carnea ta te lasa, iar cand cel mai intunecat intuneric cade asupra ta, aminteste-ti de Zei si tine-i in inima ta. Credinta in Zei poate nivela munti. Toate obstacolele pe care le ai azi, ai abilitatea sa treci peste ele. Trebuie sa stii si sa fi sigur de asta, trebuie sa gravezi asta in inima ta.

Intotdeauna v-am scris tuturor sa ramaneti puternici, ca unui nimeni din intuneric, dar stiti ca nu ai fost niciodata nimeni, si ca niciodata nu ai fost singur. Niciunul dintre voi nu este un nimeni.

In noi sede o imensa putere, iar tu vii sa o cauti, iar tot tu o sa gasesti ceea ce cauti. Asta trebuie sa iti ramana in minte, inima, si sa o crezi, sub orice circumstante.

Poate unii isi pierd calea iar poate unii o sa si-o piarda, in labirintul acestei lumi, dar sufletul tau ii va apartine intotdeauna lui Satan si o sa vrea sa vina inapoi la Zei. Infige-ti radacinile adanc si agatate de acesta. Ignora-i inamicii si minciunile acestora.

Asmodeus a spus: Ei sunt aici doar pentru un anotimp. La fel cum iarna vine si le ia sufletele viilor, inghetand copacii si daunand vietii, la fel si sfarsitul erei lor nu va veni in pace. Dar dupa, primavara lui Satan si vara Oamenilor Acestuia va veni. Incearca sa traiesti pentru visele tale si pentru fapte nobile, ca atunci cand timpul nostru va veni, o sa iti tii capul sus si o sa stii ca ai facut tot ce ai putut si cat de bine ai putut.

Nu iti irosi si consuma timpul limitat pe care il avem pe acest pamant fiind ignorant. Ignoranta o sa te indrume doar catre durere la final, si o sa te tot pierzi in ea. Propria iubire pentru a te tine din a te pierde pe tine insuti este importanta, iar viata se reafirma.

Noi inca urmam Calea Divina, in era unde multi cad in abis, noi inca urcam muntele cu un zambet pe buze. Obstacole, dificultati, moarte, fericire, nimic nu ne va descuraja. Daca vom cadea, ne vom inalta dinou, si o sa continuam, iarasi si iarasi.

Dorinta de a ajunge la cea mai inalta lumina a Zeilor trebuie hranita si imputernicita. Perdelele vor fi puse in fata ochilor tai, dar iti va fi oferita putere sa iti rezolvi ghicitorile.

Ai curaj sa te impotrivesti marii de nesabuinta, celor josnici, si celor fara onoare. Simbolul etern si constiinta eterna a lui Satan ne urmareste. Orice ar fi, noi urmam Zeii, cum au facut stramosii nostri. Legatura care ne aseamana din minte, suflet, sange si spirit este imposibil de rupt.

Foloseste ceea ce ti-a fost oferit ca sa avansezi.

Cum era real atunci, este real si azi, si asa pentru totdeauna.

Slavit fie Satan, Cel Mai Inalt...


-High Priest Hooded Cobra 666

Last edited by ClassicPass (08-Jun-2020 01:25:37)

Offline

#2 02-Jun-2020 12:50:08

Simona14
Membru
Registered: 19-Apr-2020
Posts: 43

Re: Crescand Aproape De Satan - Cel Mai Inalt

Frumos si adevarat.

HAIL SATAN !

Offline

#3 02-Jun-2020 22:16:55

sherlockholmes
Guest

Re: Crescand Aproape De Satan - Cel Mai Inalt

Am o intrebare. După ce Satan și Demonii lui ajung pe Pământ ce se va întâmpla cu restul oamenilor care nu sunt sataniști? Mi se pare că majoritatea nu sunt făcuți să fie,adică eu știam că te naști satanist.

#4 05-Jun-2020 20:25:03

sherlockholmes
Guest

Re: Crescand Aproape De Satan - Cel Mai Inalt

De ce mi se răspunde atat de greu pe site când pun o întrebare?

#5 07-Jun-2020 13:01:31

ClassicPass
Autor
Registered: 15-Jan-2018
Posts: 320

Re: Crescand Aproape De Satan - Cel Mai Inalt

sherlockholmes wrote:

De ce mi se răspunde atat de greu pe site când pun o întrebare?

Din motivul in care nu toata lumea dispune de aceste informatii sau nu toata lumea are timp sa intre des pe forum.

Cat despre intrebarea ta, cel mai probabil vor fi reincarnati, ramane de vazut cand castigam razboiul.

Offline

#6 07-Jun-2020 13:15:33

sherlockholmes
Guest

Re: Crescand Aproape De Satan - Cel Mai Inalt

Bine,mă pregăteam deja sa dau 10 lei celui care îmi răspundea primul.Ma gândeam că Zeii au comunicat unele lucruri câtorva oameni despre cum va fi când vor ajunge pe Pământ.

#7 07-Jun-2020 16:50:26

Loading
Templier ✸ ✸ ✸
Registered: 27-May-2016
Posts: 2,307

Re: Crescand Aproape De Satan - Cel Mai Inalt

Motivele pentru care nu se răspunde sunt multe, fie întrebarea nu este remarcată de alții, fie nu știu să răspundă, nu-i neapărat din răutate dacă asta credeai.

sherlockholmes wrote:

Am o intrebare. După ce Satan și Demonii lui ajung pe Pământ ce se va întâmpla cu restul oamenilor care nu sunt sataniști? Mi se pare că majoritatea nu sunt făcuți să fie,adică eu știam că te naști satanist.

Ar fi ceva fără precedent, nu putem decât să ne imaginăm ce s-ar putea întâmpla. De vreme ce vorbim de o periodă de 20 de ani, în timpul ăsta mă aștept ca majoritatea lumii deja să știe și să accepte cine sunt Zeii, chiar dacă nu sunt sataniști dedicați. Maxine zicea că ”Umanitatea va avea nevoie de ajutor”, însemnând probabil că planeta se va degrada tot mai mult.


Noua Ordine Mondială Expusă: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 073#p66073
Archivă Bucuria lui Satan completă 3/1/2021: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 687#p67687
Arhivă RIV-uri și Ritualuri BLS 1/1/2021: https://mega.nz/file/MNxRlSIJ#pDVi6ZH2u … da8wvkXWJ8

Offline

#8 07-Nov-2020 09:24:11

BlueStone
Novice
Registered: 31-Oct-2017
Posts: 2

Re: Crescand Aproape De Satan - Cel Mai Inalt

Foarte frumos ! Astfel de  predici  dau multa tarie  sufletului , incurajare ,si dorinta de a inainta alaluri de Satan , de  Demoni .
Un Preot satanist spunea candva:"Cand  inveti sa urci pe Arbore, invata si cum sa  cobori." A intege cum functioneaza evolutia spirituala , ne face sa intelegem ca lucrurile  functioneaza total diferit  multor  asteptari.

M-am identitificat in totalitate cu tot peisajul  si contextul .In momentele mai  grele , am invatat lectii importante  de la Satan.De  asemenea prediciile au fost  un punct  forte  pentru  mine ,pentru au capacitatea de  a modela si inzestra cu puteri neabauite sufletul.

Hail Satan!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10