Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-Feb-2021 20:18:28

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 88

Cum să iți construiești relația cu Demonul tău Gardian

Cum să iți construiești relația cu Demonul tău Gardian

Nu am plănuit ca această postare să fie așa de lungă. Îmi cer scuze pentru asta. Aveam dubii în privire cu scrierea acestei postări , însă m-am gândit că ar fi de ajutor începătorilor și celor care și-au aflat deja Demonul Gardian, dar nu știu ce să facă mai departe.

Vă voi vorbi despre experiența mea personală în primele paragrafe. Pentru cei care vor să ajungă direct la subiect, puteți începe de la cuvântul „practic” (cuvântul este îngroșat, ceva mai jos)

Pentru cei care vor să-și găsească Demonul Gardian, citiți această postare, este foarte folositoare și are niște idei grozave: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?p=165227

Acum că ai aflat cine este DG-ul tău, probabil te întrebi „acum ce fac?” „ce se întâmplă în continuare?”. Mi-am pus aceeași întrebare, și mi-a luat ceva timp ca să realizez cât de simplu era răspunsul: reconectează-te cu el/ea.

Evident, poate dura ceva timp, dar singura cale prin care asta va putea funcționa este dacă vei începe sa îți construiești relația cu Demonul tău Gardian. Ei au făcut primul pas prin faptul ca ne-au ajutat sa le descoperim numele, așa că pasul următor depinde de noi.

Îmi e puțin rușine să admit asta, dar mi-am neglijat relația cu DG-ul meu. Îmi aduc aminte cum Îi puneam întrebări despre un anumit subiect și cum primeam răspunsuri precise. Iar după aceea...nimic. M-am oprit din a vorbi cu El (însă continuam să vorbesc des cu Satan).

Cam pe la fiecare 3 luni începeam sa vorbesc din nou cu Demonul meu Gardian; Nu îmi aduc aminte ce întrebare I-am pus, însă răspunsul pe care l-am primit era „meditează”. Și am primit același mesaj în continuu (și bineînțeles că îl primeam în perioada în care nu îmi curățam aura și chakrele, și deci eram înconjurat de gânduri negative de la inamic).

Uneori, când primeam îndrumare, o ignoram (abia mai târziu am realizat greșeala pe care am făcut-o). Eram prostit de către inamic ca îmi este greu sa am încredere (deși știam că pot avea încredere deplină în DG. Probabil are ceva de a face cu modul în care mintea este programată de către inamic). Odată chiar am crezut ca DG-ul meu m-a părăsit. Într-o noapte aveam moralul la pământ, am început să Ii strig numele și l-am simțit alături de mine instant. El nu m-a părăsit niciodată.

Când în sfârșit m-am decis sa fiu serios în privința meditațiilor, am realizat ce reprezintă DG-ul meu. A trebuit sa meditez ca să mă pot conecta cu el mai bine.

Inamicul se enervează când meditam, și ii facem pe Zei mândrii de noi.

Practic, am învățat cât de important este să meditezi: sufletul nostru a acumulat așa de multă mizerie pe parcursul a multe vieți. Pe lângă asta adaugă și blestemele pe care le-am primit de sute de ani..

Începe prin a-ți curăța aura și chakrele și vei vedea lucrurile diferit. Elimină blestemele din sufletul tău.

Va dura să iți construiești relația cu Demonul tău Gardian. Dar răsplata pe care o primești este ceva ce cei pe dinafară nu vor experimenta niciodată.

Dacă ai sigiliul Gardianului tău, te poți concentra pe el. E în regulă dacă nu simți nimic când încerci asta pentru primele dăți. E ok chiar și dacă nu ești destul de avansat ca să Îl auzi. Fă-ți timp pentru DG-ul tău. Vorbește în fiecare zi cu El dacă vrei. El va observa asta.

Alte idei pe care le poți încerca: poți scrie un poem, o poveste, un cântec pentru El etc. Nu-ți fie teamă să devii creativ aici, atâta timp cât o faci din inimă, El/Ea v-a aprecia.

Regret că nu mi-am făcut destul timp pentru DG-ul meu mai devreme. Este important să creezi o relație cu Tatăl Satan, dar e la fel de important să creezi o relație și cu Demonul tău Gardian. Gândește-te: ai un Zeu minunat alături de tine, care este aici pentru a te ajuta și pentru a te proteja.

Cei care nu sunt dedicați nu au această șansă. Ei nu au pe nimeni. Îți aduci aminte de vremea când erai pe dinafară? Cum te simțeai înainte să te fi dedicat? Pentru mine nu era plăcut deloc. Nu puteam să schimb lucrurile de partea mea deoarece nu știam cum să o fac. Am lăsat „destinul” sa îmi decidă viața. M-am simțit pierdut. Viața era așa de derutătoare. Cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată a fost dedicarea mea lui Satan.

Odată ce începi sa meditezi, nu te mai poți întoarce la cine erai înainte. Odată ce deschizi acea ușa, singurul lucru pe care îl poți face este să explorezi această noua lume și sa mergi înainte. Dar nu uita: nu vei fii niciodată singur.

Am fost norocos să aflu cine îmi era DG destul de rapid după dedicare. Am știut instant cȃnd I-am văzut numele. Din păcate, după acea minunată descoperire, am neglijat total relația mea cu El. Nu face aceeași greșeală. Știu că dacă aș fi cerut îndrumarea Lui mai repede, rezultatul unor alegeri făcute de mine ar fi avut cu totul un alt deznodământ.

Sper că aceasta postare vă v-a fi de folos.

Dacă ai alte idei, sau pur si simplu vrei să-ți împărtășeşti experiențele, mi-ar plăcea să le citesc!

Aveți grijă de voi. Și nu uitați sa meditați.

Hail Satan si forțele Iadului!!!!

Postare originala: https://www.ancient-forums.com/viewtopi … =5&t=51399

Sper ca e destul de clara traducerea; nu sunt cea mai buna la engleza dar am dat tot ce am putut.


never lose hope.

Offline

#2 05-Feb-2021 16:58:57

Cleo
Administrator
Registered: 31-Oct-2013
Posts: 1,885

Re: Cum să iți construiești relația cu Demonul tău Gardian

Felicitari pentru prima traducere, asta este cel mai important, faptul ca ai depus efort si ai contribuit smile.

Hail Satan!!


Hail Satan!!

Offline

#3 05-Feb-2021 18:47:13

Dark Blue Eye
Membru
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 118

Re: Cum să iți construiești relația cu Demonul tău Gardian

Mulțumim pentru munca depusă wide_smile


Hail Satan!
Hail Agares!

Offline

#4 05-Feb-2021 20:27:39

siv
Novice
From: Dacia Hiperboreana
Registered: 16-Nov-2020
Posts: 88

Re: Cum să iți construiești relația cu Demonul tău Gardian

Link-ul in romana de la postarea JoS despre cum sa-ti gasesti Demonul Gardian: http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=1128


never lose hope.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10