Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 17-Apr-2021 12:00:58

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

De-a lungul anilor, străduința mea pentru practica spirituală, pentru a-i ajuta pe alții și pentru a îndeplini în mod esențial propriul scop față de poporul lui Satan, poate avea un efect asupra cuiva, dar și rezultate frumoase. Există dezvoltare și există putere.

Inamicul îți cunoaște valoarea, o cunoaște pe a mea, puterea lui Satan și puterea acestui loc. Ei văd potențialul pe care tu nu-l vezi și eu l-am văzut fulgerându-mi în minte ca o revelație de la Satan.

Au urmărit îndeaproape acest loc încă din copilărie, ridicându-se dintr-un loc irelevant, împotriva oricăror sorți, direct în fața lor. Și continuă să crească, să se dezvolte. Impostorii au venit și au plecat, iar sămânța a fost condamnată de multe ori aici, dar tot continuă să crească.

Dacă s-ar afla cineva în poziția lor, acea persoană ar fi foarte îngrijorată. Iar inamicul are tot dreptul să fie îngrijorat.

Privind înapoi la faptul că am făcut acest lucru să fie posibil, că am organizat o armată spirituală și faptul că suntem aici și avem multe înaintea noastră (trecutul va părea mic în comparație) îmi arată clar acest lucru: există o misiune divină satanică pentru acest loc, care ne include pe noi toți.

Cei dinaintea mea au servit acelaşi Scop Divin, dar dedicarea care i-a mânat a depins de la individ la individ. Toate sufletele lui Satan au acces la marea fântână, însă depinde de gradul de percepere al fiecărui individ.

Toată lumea poate simţi fântâna care atrage toate sufletele lui Satan, precum o floare care se întoarce spre lumină. Trebuie să alegi ca să poți să primeşti.

Nu poate fi răsturnată, nu poate fi cucerită. Am observat asta cu numeroase ocazii. Există mulți idioți şi oameni care nici măcar nu înțeleg ce se petrece. Am văzut o grămadă de oameni proști și mici, chiar aici. Au dispărut, mulți au fost eliminați rapid. Ei cred că a fost alegerea „lor” să plece, dar Zeii au căile lor.

Ei nu au fost niciodată în contact cu Marea Putere a Zeilor sau cu cea a lui Satan. S-au micșorat și s-au tot micșorat, precum smochinele putrezite...

Pe puțini i-am văzut să devină Campioni în acest loc. Precum Satan a afirmat în mod clar în Al Jilwah, El are control asupra liderilor și a generațiilor. Satan a îndepărtat atât de multă zgură din acest loc, și de fiecare dată, ne-am rafinat tot mai mult precum un diamant șlefuit, cu tot mai puține defecte.

Alții au fost conduși unde puțini își pot imagina. Loialitatea lor a fost răsplătită. „Cu recompense pe care doar eu singur le cunosc”.

De-a lungul anilor a trebuit să mă ocup și, în fapt, să mă asociez cu mulţi dintre cei mai slabi dintre cei slabi şi cu oameni care nu au nimic de oferit din interior. Satanismul înainte de Î.P. Maxine a fost un azil mental al evreilor, iar înainte de mine, o forţă slabă și irelevantă. Inamicul a venit spre comunitatea noastră pentru a ne defăima, pentru a se infiltra și așa mai departe.

Lui Satan nu i s-a acordat respect. Vechile învăţături şi afirmaţii despre Satan erau mereu prezente. Orbii îi conduceau pe cei orbi, iar lucrurile făcute prost doar înrăutăţiau situaţia.  Blestemele inamicului se manifestau în comunitatea lui Satan.

Laudă şi slavă celor care au îndepărtat acele blesteme, absolvindu-l pe Satan, precum Enki a fost vindecat de boala sa, voi veţi fi părtaşi şi primitori de putere, în marea sa adunare.

În general, păstrez un anumit grad de tăcere, deoarece cred în putere şi nu în lucrurile inactive. Puterea este simţită şi nu vorbită. Ceea ce toţi inamicii mei au de spus despre această situaţie este că au eşuat cu toţii şi că au fost răsturnaţi, în continuu până în ziua de astăzi. De fiecare dată când încearcă să facă rău acestui loc, şi-o iau pe spinare tot mai rău.

Mi-am protejat Termopile-ul precum Leonidas şi i-am pus pe toţi inamicii la pământ, alături de preaiubiţii mei Spartani.

Inamicii, în ciuda măreţiei lor, au un spirit slab, iar mintea le e şi mai rea. Mintea lor săracă şi înţelegerea lor slabă nu poate pune cap la cap cum voinţa Vaticanului, a rabbinatului, a unor idioţi cuşer, a multor trădători şi a multor altora a fost înfrântă de voinţa unui singur om ori de voinţa unui grup atât de mic, precum al nostru.

Îşi pierd minţile şi răbdarea pentru că acest lucru se întâmplă. Disperare, înfrângeri, eşecuri şi oameni care le fug din toate părţile. Satan se ridică, şi ce vor face ei?

Satan a fost mereu pe primul loc pentru mine şi întotdeauna i-am permis să sălăşluiască în mintea şi în gândurile mele. El este Prinţul Puterii. Mulţi au „trecut” prin acest loc, dar puţini s-au spânzurat precum a făcut-o Odin pe copacul vieţii, pentru a vedea puterea supremă care se găseşte în celălalt capăt al liniei. Eu am făcut-o.

Acest lucru mi-a permis să calc peste toţi cei irelevanţi, să-i împuternicesc pe toţi cei importanţi, să ridic oamenii, să-i păstrez motivaţi, să-i împiedic şi îndepărtez pe toţi cei care au vrut să ne facă rău. Am primit această misiune de la Satan, pentru că-i menţin Numele sus, în timp ce mulţi alţii nu au putut face asta.

Î.P. Maxine a fost foarte umilă prin toate acestea, şi poate chiar mai mult decât a fost necesar. Ea a vrut să facă mai mult pe plac Zeilor decât a vrut oamenilor, de aceea ea a fost mai mult atrasă de Zei decât de „oameni”. Nu puteam să înţeleg de ce era atât de umilă, însă smerenia ei m-a făcut şi pe mine aşa. 

Într-adevăr, am crezut că aceasta era o greşeală, ea vorbea cel mai puternic prin tăcerea şi munca ei. Când evreii vor scrie în cărţile lor blestemate despre cele mai puternice răni suferite de către ei, ea va ajunge în Panteonul respectiv. E de datoria noastră să ne asigurăm că acea listă continuă să crească!

Vom intra acum într-o eră de război total, şi se va manifesta fizic. Zeci de ani de muncă, inamicii lucrează pentru îndepărtarea libertăţilor şi opresarea omenirii, lucrează pentru a ne distruge cultura şi pentru a scufunda omenirea. Ritualurile pe care le vom face ne vor îmbunătăţii vieţile. În mod adiţional, vor revitaliza şi repara ce a fost stricat înainte, şi „Vasele” lui Satan, precum sunt mulți de aici.

Mulţi oameni nu înţeleg ce este puterea şi cât de multă putere deţin Zeii şi Satan. Un rabin destul de studiat descria „Spiritul Egiptului” într-un material pe care l-am explicat mai de mult. Acel articol explica cum faraonii sau alte suflete avansate din trecut, aveau puterea de a „mişca pământul”. Hitler a fost un asemenea exemplu. 

Dacă cineva vrea să se ridice la acest nivel, „să mişcăm şi noi pământul”, prin solidarizare şi muncă în grup, o vom putea face. Alţii poate că nu vor dori să se ridice la un nivel mai ridicat şi vor ignora acest apel. Acceptă această oportunitate unică în viaţă şi luptă alături de noi, înainte să fie prea târziu.

Î.P. Maxine a ridicat piatra funerară pentru inamic, prin intermediul Ritualului Final. Oamenii nu-i vor înţelege valoarea în acest moment, dar o vor face în viitor. Oamenii trebuie să construiască pe realizările anterioare, iar noi avem o cale prin care să obţinem o putere şi mai mare.

Nu suntem nici pe aproape de cum vom fi în viitor. Unii au o idee despre cum va fi, dar nu toată lumea poate vedea atât de clar precum pot eu. Vom ajunge acolo.

Materialele publicate de inamic, expunerea lor, greşelile majore şi alte eşecuri se vor tot aduna. În timp ce puterea lor creşte pe planul material şi opresia se manifestă tot mai tare, puterea lor spirituală scade, iar fundaţia lor se va prăbuşi. În final vor cădea.

Ei nu vor crede că acest lucru s-a întâmplat, dar se va întâmpla cu siguranţă. Şi se va întâmpla de la sufletele pe care Satan le-a desemnat pentru această sarcină. Puterea compleşitoare a Egiptului, Asiriei, Babilonului, Greciei şi Sumerului va fi asupra lor, iar inamicii vor fi distruşi. Cush şi Canaan îi vor zdrobi, Roma îi va lovi şi Dragonii Europei vor coborî asupra lor...

Acestea sunt doar câteva nume cu care evreii au fost mereu obsedaţi. Metafora de aici e spirituală, pentru noi toţi.

Pentru moment, până când vom termina programul actual, vom face doar ritualurile deja cunoscute. După acesta, vor fi publicate alte lucruri, care vor fi de o importanţă extremă. Toată lumea va fi înştiinţată.

Acum, toată lumea poate înţelege, situaţia actuală cere ritualurile de mai jos. Cu toate acestea, datorită faptului că majoritatea oamenilor nu pot vedea încă nivelurile superioare (dar pot avea premoniţii despre acestea), acestea nu sunt vizibile doar fizic, ci şi astral.

Există multe evenimente false care au scopul de a produce probleme false şi să atragă atenţia, pentru a risipi energia. Este recomandat ca oamenii să nu i-a parte la aceste provocări. Rămâi concentrat şi în linie cu superputerea generală a grupului, pentru un impact maxim.

Dorința mea este ca toți adepții mei să fie uniți, ca nu cumva cei care sunt din afară să predomine asupra lor.

Scopul nostru avansează tot mai mult, devenim din ce în ce mai puternici.

De asemenea sunt și cei din alte organizații, persoane pe cont propriu sau oricine altcineva care înțelege importanța ridicată a acestei sarcini, este invitat să ni se alăture pentru a participa la anihilarea inamicului.

Avem o datorie față de această lume, aceea de a o sprijinii și de distruge tirania inamicului.

HAIL SATAN!!!!


Mai jos este programul:

Din data de 17 aprilie până pe 1 mai 2021:

_______________________________

Note importante:

Programul de mai sus este foarte simplu. După acesta, vom permite o perioadă de rezonanță și la scurt timp după asta vom trece la alte lucruri.

Trebuie acordată o atenție specială zilei de 20 aprilie. Anumite persoane mai superioare și avansate care sunt de partea noastră vor face lucrări specifice în acea zi. Chiar și alți păgâni se alătură acestei zile, iar acest lucru este pozitiv.

Puterea zilei de naștere a lui Hitler este extrem de importantă și ar trebui utilizată ca o zi de forță maximă.


- Înaltul Preot Hooded Cobra 666
______________

Mulțumiri lui Forores pentru contribuția la traducere.

Last edited by NishaWillow (19-Apr-2021 12:54:52)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 17-Apr-2021 13:01:32

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 198

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

NishaWillow wrote:

Va fi pusă și restul introducerii.
______

De-a lungul anilor, străduința mea pentru practica spirituală, pentru a-i ajuta pe alții și pentru a îndeplini în mod esențial propriul scop față de poporul lui Satan, poate avea un efect asupra cuiva, dar și rezultate frumoase. Există dezvoltare și există putere.

Inamicul îți cunoaște valoarea, o cunoaște pe a mea, puterea lui Satan și puterea acestui loc. Ei văd potențialul pe care tu nu-l vezi și eu l-am văzut fulgerându-mi în minte ca o revelație de la Satan.

Au urmărit îndeaproape acest loc încă din copilărie, ridicându-se dintr-un loc irelevant, împotriva oricăror sorți, direct în fața lor. Și continuă să crească, să se dezvolte. Impostorii au venit și au plecat, iar sămânța a fost condamnată de multe ori aici, dar tot continuă să crească.

Dacă s-ar afla cineva în poziția lor, acea persoană ar fi foarte îngrijorată. Iar inamicul are tot dreptul să fie îngrijorat.

Privind înapoi la faptul că am făcut acest lucru să fie posibil, că am organizat o armată spirituală și faptul că suntem aici și avem multe înaintea noastră (trecutul va părea mic în comparație) îmi arată clar acest lucru: există o misiune divină satanică pentru acest loc, care ne include pe noi toți.


Dorința mea este ca toți adepții mei să fie uniți, ca nu cumva cei care sunt din afară să predomine asupra lor.

Scopul nostru avansează tot mai mult, devenim din ce în ce mai puternici.

De asemenea sunt și cei din alte organizații, persoane pe cont propriu sau oricine altcineva care înțelege importanța ridicată a acestei sarcini, este invitat să ni se alăture pentru a participa la anihilarea inamicului.

Avem o datorie față de această lume, aceea de a o sprijinii și de distruge tirania inamicului.

HAIL SATAN!!!!


Mai jos este programul:

Din data de 17 aprilie până pe 1 mai 2021:

_______________________________

Note importante:

Programul de mai sus este foarte simplu. După acesta, vom permite o perioadă de rezonanță și la scurt timp după asta vom trece la alte lucruri.

Trebuie acordată o atenție specială zilei de 20 aprilie. Anumite persoane mai superioare și avansate care sunt de partea noastră vor face lucrări specifice în acea zi. Chiar și alți păgâni se alătură acestei zile, iar acest lucru este pozitiv.

Puterea zilei de naștere a lui Hitler este extrem de importantă și ar trebui utilizată ca o zi de forță maximă.


- Înaltul Preot Hooded Cobra 666

Multumim pentru munca depusa


MULȚUMITĂ SS-ULUI NOSTRU - SLAVĂ ȘI GLORIE LUI AZAZEL!!!
https://www.jos-astro.com/

Offline

#3 17-Apr-2021 14:58:21

DVL149
Membru
From: Piatra Neamt
Registered: 13-Apr-2018
Posts: 45

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

Multumim!!! ?


19.11.2013

Offline

#4 18-Apr-2021 15:10:59

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 360

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

Buna, poate fi pus in bara de sus?

Offline

#5 19-Apr-2021 12:58:49

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

A fost completată introducerea.  smile


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#6 19-Apr-2021 17:04:28

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 198

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

Acum  si eu niste timp liber pentru a face Riv-ul final si are ceva daca am folosit inregistrare audio si la afirmati de prima repetare trebuie sa zic Hail Satan sau la final dupa ce-ma terminat afirmatia, intaite de Riv-ul Final trebuie sa fac ceva ?
Scuze dar este pentru primadata cand prind si eu niste timp liber si nu prea avut c sa il fac.
Hail Puterea Iadului!


MULȚUMITĂ SS-ULUI NOSTRU - SLAVĂ ȘI GLORIE LUI AZAZEL!!!
https://www.jos-astro.com/

Offline

#7 19-Apr-2021 18:51:14

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 360

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

Dark and Black wrote:

Acum  si eu niste timp liber pentru a face Riv-ul final si are ceva daca am folosit inregistrare audio si la afirmati de prima repetare trebuie sa zic Hail Satan sau la final dupa ce-ma terminat afirmatia, intaite de Riv-ul Final trebuie sa fac ceva ?
Scuze dar este pentru primadata cand prind si eu niste timp liber si nu prea avut c sa il fac.
Hail Puterea Iadului!

Hail Satan incheie ritualul si se zice dupa ce termini afirmatiile.

Inainte de ritual pe langa ridicatul energiilor poti citi un articol sau pur si simplu sa te gandesti la ceva ce iti ridica ura pentru inamic. E important sa simti acea ura si sa iti doresti ca inamicul sa fie distrus

Daca nu ai destula intimitate poti face ritualul si in gand, nu va fi la fel de puternic ca atunci cand e vibrat cu voce tare, dar e mai bine decat nimic. Oridnea puterii e urmatoarea: in gand < soptit < voce joasa < voce normală (ca in înregistrari)

Offline

#8 27-Apr-2021 23:20:40

Nickolas Moron
Novice
Registered: 20-Apr-2021
Posts: 3

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

La rivul final este ok daca vibrez cuvintele doar odata ?

Offline

#9 28-Apr-2021 00:09:13

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,667

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

Nickolas Moron wrote:

La rivul final este ok daca vibrez cuvintele doar odata ?

Da


Thomas

Offline

#10 28-Apr-2021 14:57:52

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 198

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

Scuze ca intreb iar dar acuma am vazut deci trebuie sa vibrez un singur cuvant de 9 ori eu  vribez toate cuvintele 9 ori orare are ceva?


MULȚUMITĂ SS-ULUI NOSTRU - SLAVĂ ȘI GLORIE LUI AZAZEL!!!
https://www.jos-astro.com/

Offline

#11 28-Apr-2021 15:16:13

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

Dark and Black wrote:

Scuze ca intreb iar dar acuma am vazut deci trebuie sa vibrez un singur cuvant de 9 ori eu  vribez toate cuvintele 9 ori orare are ceva?

Ar trebui să vibrezi fiecare cuvânt în parte de 9 ori. De exemplu mai întâi vibrezi VAT de 9 ori, apoi FĂT de 9 ori și tot așa.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#12 28-Apr-2021 15:28:56

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 198

Re: Scopul divin și Programul de luptă spirituală: 17 aprilie - 1 mai

NishaWillow wrote:
Dark and Black wrote:

Scuze ca intreb iar dar acuma am vazut deci trebuie sa vibrez un singur cuvant de 9 ori eu  vribez toate cuvintele 9 ori orare are ceva?

Ar trebui să vibrezi fiecare cuvânt în parte de 9 ori. De exemplu mai întâi vibrezi VAT de 9 ori, apoi FĂT de 9 ori și tot așa.

Asa o sa fac


MULȚUMITĂ SS-ULUI NOSTRU - SLAVĂ ȘI GLORIE LUI AZAZEL!!!
https://www.jos-astro.com/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10