Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-May-2021 19:10:41

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Program de RIV-uri: 19 mai - 1 iunie

Omenirea nu va avea niciodată parte de pace, calm sau de progres, cu inamicul în putere. În mod constant umanitatea a trebuit să facă față următoarelor: amenințări nucleare, prăbușire socială, războaie, teroare, prăbușiri economice, sclavie, blesteme, de acum înainte și terorism biomedical, controlul IA (inteligenței artificiale) pentru ca umanitatea să devină cyborgi și lista poate continua.

Recent, Israelul a fost asediat. Desigur, ieșim dintr-o pandemie exagerată, pregătită de mass-media evreiască. În plus, finanțele lumii au fost aduse la limitele lor, din cauza acestei situații exagerate.

Pentru a înrăutăți și mai mult situația, Israelul trebuie să plătească o parte din rentabilitățile sale negative cu războiul civil și cere celorlalți să lupte pentru asta. „GOYIMUL TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ ÎNTOTDEAUNA PENTRU PĂCATELE EVREILOR” încă o dată.

De parcă Irakul și Iranul nu ar fi de ajuns, acum trebuie să curățăm olița Israelului de fiecare dată când evreii intră în necazuri pentru că vor să șteargă complet omenirea de pe fața pământului. După ce vom face acest lucru, lumea noastră va fi cu 3 m mai jos în mormânt și Israel va fi ridicat de la soarta sa de a fi în groapă după cum merita.

Biden, în decurs de o săptămână, de la a fi campion și cel mai bun prieten al lor, este acum un dușman fatal care a fost un președinte iresponsabil, pur și simplu pentru că nu a ajutat Israelul. Asta e doar agresiune evreiască și extorcare de cel mai înalt calibru.

Mass-media continuă să mintă, prezentând știri false, minciuni despre mutații covid consistente, prăbușirea economică și altele: nu se termină niciodată. Nu ar trebui să se termine. Știm că acest lucru se va încheia numai când inamicul va cădea de acum înainte. Mulți vor crede în mod fals că respectarea dorințelor lor le va aduce libertatea, dar acest lucru va face inversul. Marii arhitecți ai distrugerii globale nu se vor comporta într-un mod prostesc.

Și se va înrăutăți pe măsură ce vor cădea, pentru că vor cădea la un moment dat. Căderea lor creează un sunet reverberant. Așadar, fixați-vă centurile de siguranță și aveți încredere în Zei.

În mijlocul acestui haos, se întâmplă multe lucruri pozitive, dar acum vedem doar praful și sunetele puternice. Dar pe măsură ce praful se va lăsa, vor fi evidente mai multe lucruri. Inamicul este într-un haos și o dezordine uriașă, sângerând din toate părțile.

Mass-media sau nervii informaționali ai societății au fost preluați de evrei. Am văzut cum a funcționat acest lucru în pandemie și în orice alt mod. Ei transmit mesaje false despre aproape orice, cauzând spasm și distrugerea corpului lumii.

Ne confruntăm cu toate cele de mai sus: mai multe minciuni din partea mass-mediei, mai multă prăbușire a societății, tot mai multe agresiuni aduse de către evrei. Situația, așa cum am explicat, trebuia să se înrăutățească și să fie haotică. Și merge înspre asta, știam de ani de zile că acest lucru era inevitabil. Dar știm, de asemenea, că sfârșitul acestui lucru nu va fi sfârșitul pe care inamicul îl anticipează.

Pentru cei de aici care au fost informați de ani de zile, nici una din aceste știri nu apare ca un puzzle nerezolvat. Înțelegem de ce se întâmplă aceste lucruri. O persoană obișnuită ar fi speriată acum. Știm cine este inamicul și ce face. Îi înțelegem metodele și ce își propune să facă.

Acest lucru nu ar trebui să-i îngrijoreze pe oamenii de aici, deși totul poate fi un șoc. Aceasta este de fapt o oportunitate mare și amplă pentru omenire de a lupta înapoi și de a ne revendica libertatea. Pe măsură ce inamicul se prăbușește, sistemul lor se va scutura enorm.

Din păcate, acest sistem este o mare parte a lumii noastre, preluat de ei ca un virus neurologic care, atunci când se încearcă să fie îndepărtat, corpul va tremura în mod necontrolat. Dacă acest lucru nu se va face, atunci corpul va dispărea pentru totdeauna. Din acest motiv, acest tremurat trebuie privit pentru ceea ce este: o situație care inspiră speranță decât lipsa acesteia.

Înainte de a continua cu actualizări noi, mai jos va exista un program specific pentru a contracara lucrurile pe care le-a făcut inamicul recent și pentru a le întoarce. Acesta va fi postat mai jos. Trebuie să participăm cu toții, deoarece ar putea să vină ceea ce este mai rău.

Inamicul are unele dintre cele mai grele blesteme cu privire la faptul că, dacă Israel se prăbușește, la fel va fi și cu restul lumii și alte lucruri similare. Acest lucru poate părea imposibil pentru oameni, totuși, aceste blesteme trebuie contracarate. Ei sunt răniți grav și vor direcționa totul spre distrugere.

Vom pregăti terenul pentru distrugerea masivă a inamicului. Acest program va deschide calea înainte de o actualizare majoră, care va fi un pas monumental în lupta noastră pentru libertate.

Mai jos sunt ritualurile:


19 mai:


20 mai:


21 mai:


22 mai:


23 mai:


24 mai:


25 mai:


26 mai:


27 mai:


28 mai:


29 mai:


30 mai:


31 mai:


1 iunie:


- Î.P. Hooded Cobra 666


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 19-May-2021 19:36:15

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 360

Re: Program de RIV-uri: 19 mai - 1 iunie

Haideti sa ne facem Zeii mandri! foc

Offline

#3 19-May-2021 19:51:26

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 292

Re: Program de RIV-uri: 19 mai - 1 iunie

Multumim pentru traducere, spor tuturor

EDIT: o intrebare, unele afirmatii sunt la timpul trecut, de ce nu sunt la prezent?

Last edited by Abyss (19-May-2021 20:10:59)HAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#4 20-May-2021 12:55:16

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,019

Re: Program de RIV-uri: 19 mai - 1 iunie

Abyss wrote:

Multumim pentru traducere, spor tuturor

EDIT: o intrebare, unele afirmatii sunt la timpul trecut, de ce nu sunt la prezent?

Le-am verificat acum şi nu îmi pare a fi niciuna la timpul trecut, la care te referi?


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Online

#5 20-May-2021 14:11:14

admin
Administrator
Registered: 24-Oct-2013
Posts: 4,667

Re: Program de RIV-uri: 19 mai - 1 iunie

Abyss wrote:

Multumim pentru traducere, spor tuturor

EDIT: o intrebare, unele afirmatii sunt la timpul trecut, de ce nu sunt la prezent?

Da, asta e intenționat, nu e o eroare. Unele lucruri au fost începute în trecut și au avut deja impact (cum e internetul, care a produs fisuri majore în monolitul mass-mediei și controlului inamic). Practic stabilim conexiunea necesară între partea materială începută în trecut și cea spirituală din ritualurile prezente. La urma urmei acestea sunt părți ale aceluiași întreg.


Thomas

Offline

#6 20-May-2021 15:32:48

Abyss
Războinic ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 292

Re: Program de RIV-uri: 19 mai - 1 iunie

Multumesc pentru raspunsuriHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#7 20-May-2021 22:37:08

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 198

Re: Program de RIV-uri: 19 mai - 1 iunie

Haii pe teren big_devil


MULȚUMITĂ SS-ULUI NOSTRU - SLAVĂ ȘI GLORIE LUI AZAZEL!!!
https://www.jos-astro.com/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10