Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in.

#1 26-May-2021 14:35:59

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Mulțumiri lui Forores și infernus pentru contribuția la traducere și lui Thomas pentru corectările ulterioare.

*FII CONȘTIENT: PROGRAMUL ACTUAL NU ESTE AFECTAT DE ACEST RITUAL! ACESTA ESTE UN ADAOS CARE VA AVEA UN IMPACT DEZASTRUOUS ÎN SPECIAL ÎN TIMPUL ECLIPSEI LUNARE din 26 MAI.

Versiunea interactivă: https://sharp-lamport-01785e.netlify.app/

Acest Ritual a fost compus din texte ascunse și foarte secrete ale evreilor, pe care aceștia nu le-au făcut niciodată „publice”. Până de curând, pentru că aveau o nevoie disperată de acest lucru.

Motivul pentru acest lucru este simplu: Găsirea acestor texte și folosirea cunoștințelor corecte va însemna distrugerea lor. Mă îndoiesc că ei se așteptau ca acestea să fie găsite vreodată de către goyim, dar, ei bine, damnarea se mai întâmplă, cred?

În esență, aceasta înseamnă să distrugă diagrama de protecție a sufletului lor. Ei folosesc o diagramă pe care o folosesc de secole, care face parte din cărți pe care le folosesc doar cei mai înalți dintre ei. Ei nu dezvăluie cărțile publicului, ca și cum acestea nu ar fi existat niciodată.

Ar trebui să fie privit ca o „hartă” pentru acest lucru, în care ei vibrează și fac numeroase meditații pe această temă. Un alt lucru asemănător este „Pomul vieții” ebraic, care este cunoscut de mulți aici. Fiecare triadă corespunde aspectelor a ceea ce noi numim aici, „Sufletul evreiesc”.

Această diagramă și chiar sufletul lor vor fi îndepărtate ca și cum ar fi decojită o ceapă prin acest ritual. Așa cum ar trebui să fie de așteptat, acest lucru va influența dramatic ritualurile noastre împotriva lor.

Pentru cei care nu știu și pot crede că acest ritual pare complex, nu este deloc complex. Deși aceasta este una dintre cele mai avansate meditații ebraice de protecție [folosite doar de rabini și asociații lor, sau pentru evreii din topul ierarhiei], acesta este doar un ritual simplu.

Modul în care se va desfășura acest ritual este simplu. Se inversează aceste nume și apoi se șterge pătratul care este asociat cu acestea. Acest ritual al inamicului se construiește și în jurul celor 4 „Arhangheli” majori ai lor, care sunt nume de cod pentru barierele de protecție și formele mentale evreiești. Acestea vor fi șterse cu acest ritual, alături de multe alte forme de protecție.

În ceea ce privește ebraica, există o descoperire. În timp ce aceste cuvinte se bazează pe ebraică [cum ar fi Rafael sau Uriel în acest ritual], există și alte nume pe care evreii le-au furat din alte limbi. Acestea pot fi inversate și vor fi inversate prin acest ritual, iar ștergerea lor este un gest pentru a șterge existența acestora de pe toate planurile existenței.

Multe dintre aceste texte au fost păstrate corect de rabinii mai vechi, mai degrabă ascunse, dincolo de accesul oricărui gentil. Acum însă, inamicul are nevoie de asistența spirituală maximă din cauza arderii pe care o primește din partea riv-urilor, au făcut publice o parte din acestea.

Ritualul a fost calculat numerologic pentru a produce daune maxime, astfel încât nu sunt necesare mai puține repetări. De fapt, acest ritual va fi destul de scurt ca și timp, atunci când te vei obișnui cu el.

De asemenea, este formulat astfel încât să accelereze toate rezultatele celorlalte ritualuri și să distrugă orice ultimă apărare pe care inamicul o pregătește.

Următorul ritual după acesta va avea un caracter constructiv și se va clădi pe ruinele inamicului, în beneficiul sataniștilor și pentru a promova energiile pentru a crea o lume nouă și mai bună.


Cum să faci ritualul:

FII CONȘTIENT: CURĂȚĂ-ȚI CUM TREBUIE AURA, PUNE-ȚI O AURĂ DE PROTECȚIE ȘI RIDICĂ-ȚI CORESPUNZĂTOR ENERGIILE PENTRU UN IMPACT MAXIM AL ACESTUI RITUAL ȘI PENTRU SIGURANȚA PERSONALĂ.
DACĂ ESTE NECESAR, ROAGĂ-L PE SATAN SĂ-ȚI TRIMITĂ UN DEMON CARE SĂ TE AJUTE CU ACEST RITUAL. EI *VOR* TRIMITE UN DEMON, CHIAR DACĂ EȘTI SAU NU CONȘTIENT DE ACEST LUCRU! DUPĂ RITUAL, CURĂȚĂ-TE FOARTE BINE CU MANTRA SOARELUI ȘI/SAU CU RITUALUL DE ÎNTOARCERE A BLESTEMELOR ÎNAPOI LA INAMIC.

1. În imaginea furnizată mai jos [pe care o poți observa dacă derulezi pagina mai jos], există săgeți. Acestea arată direcția.

2. O săgeată începe de la primul cuvânt [IAN-ODA], care va fi vibrat cu ură și intenția de a-l distruge. Acest cuvânt îl vibrezi doar o singură dată. Apoi ștergi primul pătrat în care este inclus. După ce l-ai șters, trebuie să te concentrezi pe faptul că acesta a fost distrus definitiv.

3. După acesta, vei trece la prima triadă, care trebuie făcută de 6 ori pentru fiecare nume [Lae-YOHA, Lae-Yoha etc, apoi Lea-Far, Lea-Far etc]. Deci vibrezi primul nume din triadă de 6 ori apoi treci la următorul nume din triadă și îl vibrezi tot de 6 ori și tot așa. După ce ai finalizat această triadă, literele sunt șterse și mai apoi treci la următoarea triadă în același mod.

4. Când toate triadele sunt terminate, vei merge în centru și vei vibra cele două cuvinte mai lungi de 6 ori (sunt cuvintele de la punctul 6 și 7 din diagramă), ștergându-le în mod similar, terminând aceste pătrate.

5. Apoi vibrează cuvântul de lângă steaua evreiască de 6 ori și apoi mâzgălește steaua.

6. După vei vibra IANODA pentru o singură dată și vei continua cu afirmația distructivă pentru a-i termina.

Vei face afirmațiile de 3 ori [toate cele 7 afirmații trebuie făcute împreună, ceea ce înseamnă că după ce ai terminat de spus ultima afirmație te întorci din nou la prima și le spui pe toate apoi faci asta încă o dată, ca să fie spuse de 3 ori]


Maximizarea puterii acestui ritual:

Pentru cei care sunt foarte avansați, vizualizarea și intenția ta joacă un rol major aici. Știi cum să le concentrezi.

Acest ritual poate fi plasat într-o serie împreună cu RIV-ul Final și inversarea Tetragramatonului. Poate fi adăugat fie la început, fie la sfârșitul ordinii, spre exemplu:

RIV-ul Final -> Inversarea și uciderea Tetragrammatonului -> Distrugerea protecției spirituale evreiești

SAU

Distrugerea protecției spirituale evreiești -> RIV-ul final -> Inversarea și uciderea Tetragrammatonului

Ambele secvențe de mai sus vor funcționa. Personal, prima ordine a fost cu adevărat devastatoare pentru ei. Oricare dintre ele ar trebui să fie bună.


Întrebări și răspunsuri legate de ritual

1. De câte ori ar trebui făcut?

De câteva ori pe săptămână ar fi ideal pentru a împuternici rezultatele tuturor celorlalte ritualuri.

2. Cum să citesc literele?

Încearcă să citești tot ceea ce vezi. Felul în care le pronunți nu trebuie să fie perfect pentru ca acest lucru să funcționeze.

3. Pot face acest lucru fără să șterg literele?

Poți, dar va trebui să vizualizezi cum le ștergi/mâzgălești. Este mai bine pentru acest ritual special să ștergi literele, fie că faci asta în Paint pe computer sau în mintea ta. Aceasta concentrează energia distructivă de anulare asupra țintei.

4. Poate fi folosit pentru anumiți evrei dăunători?

Da, se poate. Este timpul potrivit ca și neamurile să dețină arme astrale împotriva evreilor. Cu toate acestea, acest lucru realizat în grup va avea efecte devastatoare asupra celor mai importanți din grupul lor.

5. Dar despre afirmația din ritual? Ce este Sufletul Egiptului?

Acesta este un limbaj simbolic pentru noi toți în mod colectiv. Rabinii, care sunt conștienți din punct de vedere spiritual comparativ cu neamurile, vor înțelege mai bine aici. În textele lor complicate, ei se referă la dușmanii lor spirituali majori ca fiind „Sufletul Egiptului”. Egiptul reprezintă gentilii care sunt avansați spiritual și este un concept metafizic precum Amalek sau Esav.

6. Ce sunt aceste afirmații?

Aceste afirmații atacă segmente specifice care corespund acestor „protecții” pe care le-au înființat (evreii), distrugându-le pe toate.

7. Ar trebui să-mi ridic energiile înainte de a face acest ritual?

Da, ar trebui.

8. Nu am timp să fac ritualul, mai pot să-l fac mental sau în șoaptă?

Da, categoric. Concentrarea reprezintă partea importantă.

9. Ritualul acesta este specific pentru a aborda probleme precum Ordinea Mondială a Evreilor?

Citește afirmația, deci, desigur. Cine naiba vrea ca Klaus Schwab să fie liderul lor în distopia comunistă?

10. Ce reprezintă karma negativă în ritual?

Karma negativă corespunde tuturor „păcatelor” pe care evreii le-au transferat asupra gentililor. Am făcut și alte ritualuri pentru a întoarce toate acestea înapoi la ei.


Pronunția:

IANODA: I-AN-O-DA
LAE/YOHA: LA-E • YO-HA
LEA/FAR: LE-A • FA-RR
LEIR/VAG: LE-IR • VA-GG
LEIR/ZA: LE-IR • ZAA
LEIR/AB: LE-IR • AAB
LEIMH/SH: LE-IM-H • Ş
LEI/RU: LE-I • RU
LE/MAR: LE • MA-RR
LE/AI/GAR: LE • AI • GA-RR
LIVA/KOK: LI-VA • KOK
LEI/DAP: LE-I • DA-P
LEA/KH/IM: LE-A • KH • IM
HAIKAT/ZU/Y: HA-I-KAT • ZU • IY
AHAY/IKAZ/U/TH: AA-HA-I • I-KAZ • U - TH
MI-DU-EHY: MI-DU-E-IY
IANODA: I-AN-O-DA

Ajutor pentru pronunţie:
RR-ul se vibrează în gât
GG-ul se vibrează în gât
TH-ul se vibrează cu limba între dinţii din faţă
KH-ul se vibrează în gât
K-ul se vibrează ca un C accentuat
Y-ul se vibrează ca un i mai înaltMai jos ai diagrama:

1622028294_reizeeeee.jpg

Apoi afirmă de 3 ori:

Protecția spirituală a tuturor evreilor și rabinilor este moartă și eradicată în mod permanent.
Îngerii și formele mentale protectoare ale evreilor acum sunt moarte și eradicate în mod permanent.
Evreii sunt fără apărare în toate flancurile și pe toate planurile existenței.
Toată ura, atacurile psihice și karma negativă s-au manifestat complet asupra evreilor și a poporului evreu.
Evreii sunt complet fără apărare în fața lui Satan și a Demonilor Săi.
Sufletul Egiptului a copleșit sufletul Iudeei. Sufletul Iudeei e zdrobit, distrus și spulberat pe toate planurile existenței, acum și pururea.
Toate planurile evreiești de cucerire a lumii au eșuat, iar evreii au fost învinși în mod complet și permanent.


Sau dacă doriți aici aveți o versiune în care este adăugată direct pronunția. Acele steluțe (***) reprezintă delimitarea dintre cuvinte: https://imgshare.io/image/portraitfinal.pAaecc


- Î.P. Hooded Cobra 666

Last edited by NishaWillow (04-Jun-2021 15:17:26)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#2 26-May-2021 14:58:38

Abyss
Templier ✸ ✸ ✸
From: Tulcea
Registered: 01-Feb-2018
Posts: 364

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Multumim pentru traducereHAIL SATAN!
HAIL DUAT!

Offline

#3 26-May-2021 18:36:58

Luz
Membru
From: Iasi
Registered: 02-Dec-2016
Posts: 509

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Multumim!


Hail Satan! Hail Valefor!

Offline

#4 26-May-2021 20:25:05

DVL149
Membru
Registered: 13-Apr-2018
Posts: 59

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Multumim!!


19.11.2013

Offline

#5 26-May-2021 20:52:49

Dark and Black
Membru
From: Undeva in Lume
Registered: 06-May-2020
Posts: 200

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Multumim pentru munca depusa


MULȚUMITĂ SS-ULUI NOSTRU - SLAVĂ ȘI GLORIE LUI AZAZEL!!!
https://www.jos-astro.com/

Offline

#6 27-May-2021 01:34:04

Ayleth
Membru
Registered: 11-Nov-2015
Posts: 40

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Mulțumiri pentru traducere!


Hail Satan! Hail Gods and Goddesses!

Offline

#7 27-May-2021 08:37:33

Mada777
Membru
Registered: 25-Apr-2014
Posts: 94

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Multumim!


Hail Satan !

Offline

#8 27-May-2021 12:34:48

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Am inclus încă o imagine pentru cine dorește, care include pronunția cuvintelor, ca să fie mai ușor și să nu vă încurcați.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#9 27-May-2021 14:50:13

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

A trebuit modificat ceva la imagine, de aici o puteți descărca: https://imgshare.io/image/portraitfinal.pAaecc


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#10 27-May-2021 15:23:57

Războinicul
Novice
From: România
Registered: 10-Jan-2020
Posts: 385

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

NishaWillow wrote:

Mulțumiri lui Forores și infernus pentru contribuția la traducere și lui Thomas pentru corectările ulterioare.


*FII CONȘTIENT: PROGRAMUL ACTUAL NU ESTE AFECTAT DE ACEST RITUAL! ACESTA ESTE UN ADAOS CARE VA AVEA UN IMPACT DEZASTRUOUS ÎN SPECIAL ÎN TIMPUL ECLIPSEI LUNARE din 26 MAI.

Programul actual: http://bucurialuisatan.com/forum/viewto … 708#p68708

Acest Ritual a fost compus din texte ascunse și foarte secrete ale evreilor, pe care aceștia nu le-au făcut niciodată „publice”. Până de curând, pentru că aveau o nevoie disperată de acest lucru.

Motivul pentru acest lucru este simplu: Găsirea acestor texte și folosirea cunoștințelor corecte va însemna distrugerea lor. Mă îndoiesc că ei se așteptau ca acestea să fie găsite vreodată de către goyim, dar, ei bine, damnarea se mai întâmplă, cred?

În esență, aceasta înseamnă să distrugă diagrama de protecție a sufletului lor. Ei folosesc o diagramă pe care o folosesc de secole, care face parte din cărți pe care le folosesc doar cei mai înalți dintre ei. Ei nu dezvăluie cărțile publicului, ca și cum acestea nu ar fi existat niciodată.

Ar trebui să fie privit ca o „hartă” pentru acest lucru, în care ei vibrează și fac numeroase meditații pe această temă. Un alt lucru asemănător este „Pomul vieții” ebraic, care este cunoscut de mulți aici. Fiecare triadă corespunde aspectelor a ceea ce noi numim aici, „Sufletul evreiesc”.

Această diagramă și chiar sufletul lor vor fi îndepărtate ca și cum ar fi decojită o ceapă prin acest ritual. Așa cum ar trebui să fie de așteptat, acest lucru va influența dramatic ritualurile noastre împotriva lor.

Pentru cei care nu știu și pot crede că acest ritual pare complex, nu este deloc complex. Deși aceasta este una dintre cele mai avansate meditații ebraice de protecție [folosite doar de rabini și asociații lor, sau pentru evreii din topul ierarhiei], acesta este doar un ritual simplu.

Modul în care se va desfășura acest ritual este simplu. Se inversează aceste nume și apoi se șterge pătratul care este asociat cu acestea. Acest ritual al inamicului se construiește și în jurul celor 4 „Arhangheli” majori ai lor, care sunt nume de cod pentru barierele de protecție și formele mentale evreiești. Acestea vor fi șterse cu acest ritual, alături de multe alte forme de protecție.

În ceea ce privește ebraica, există o descoperire. În timp ce aceste cuvinte se bazează pe ebraică [cum ar fi Rafael sau Uriel în acest ritual], există și alte nume pe care evreii le-au furat din alte limbi. Acestea pot fi inversate și vor fi inversate prin acest ritual, iar ștergerea lor este un gest pentru a șterge existența acestora de pe toate planurile existenței.

Multe dintre aceste texte au fost păstrate corect de rabinii mai vechi, mai degrabă ascunse, dincolo de accesul oricărui gentil. Acum însă, inamicul are nevoie de asistența spirituală maximă din cauza arderii pe care o primește din partea riv-urilor, au făcut publice o parte din acestea.

Ritualul a fost calculat numerologic pentru a produce daune maxime, astfel încât nu sunt necesare mai puține repetări. De fapt, acest ritual va fi destul de scurt ca și timp, atunci când te vei obișnui cu el.

De asemenea, este formulat astfel încât să accelereze toate rezultatele celorlalte ritualuri și să distrugă orice ultimă apărare pe care inamicul o pregătește.

Următorul ritual după acesta va avea un caracter constructiv și se va clădi pe ruinele inamicului, în beneficiul sataniștilor și pentru a promova energiile pentru a crea o lume nouă și mai bună.


Cum să faci ritualul:

FII CONȘTIENT: CURĂȚĂ-ȚI CUM TREBUIE AURA, PUNE-ȚI O AURĂ DE PROTECȚIE ȘI RIDICĂ-ȚI CORESPUNZĂTOR ENERGIILE PENTRU UN IMPACT MAXIM AL ACESTUI RITUAL ȘI PENTRU SIGURANȚA PERSONALĂ.
DACĂ ESTE NECESAR, ROAGĂ-L PE SATAN SĂ-ȚI TRIMITĂ UN DEMON CARE SĂ TE AJUTE CU ACEST RITUAL. EI *VOR* TRIMITE UN DEMON, CHIAR DACĂ EȘTI SAU NU CONȘTIENT DE ACEST LUCRU! DUPĂ RITUAL, CURĂȚĂ-TE FOARTE BINE CU MANTRA SOARELUI ȘI/SAU CU RITUALUL DE ÎNTOARCERE A BLESTEMELOR ÎNAPOI LA INAMIC.

1. În imaginea furnizată mai jos [pe care o poți observa dacă derulezi pagina mai jos], există săgeți. Acestea arată direcția.

2. O săgeată începe de la primul cuvânt [IAN-ODA], care va fi vibrat cu ură și intenția de a-l distruge. Acest cuvânt îl vibrezi doar o singură dată. Apoi ștergi primul pătrat în care este inclus. După ce l-ai șters, trebuie să te concentrezi pe faptul că acesta a fost distrus definitiv.

3. După acesta, vei trece la prima triadă, care trebuie făcută de 6 ori pentru fiecare nume [Lae-YOHA, Lae-Yoha etc, apoi Lea-Far, Lea-Far etc]. Deci vibrezi primul nume din triadă de 6 ori apoi treci la următorul nume din triadă și îl vibrezi tot de 6 ori și tot așa. După ce ai finalizat această triadă, literele sunt șterse și mai apoi treci la următoarea triadă în același mod.

4. Când toate triadele sunt terminate, vei merge în centru și vei vibra cele două cuvinte mai lungi de 6 ori (sunt cuvintele de la punctul 6 și 7 din diagramă), ștergându-le în mod similar, terminând aceste pătrate.

5. Apoi vibrează cuvântul de lângă steaua evreiască de 6 ori și apoi mâzgălește steaua.

6. După vei vibra IANODA pentru o singură dată și vei continua cu afirmația distructivă pentru a-i termina.

Vei face afirmațiile de 3 ori [toate cele 7 afirmații trebuie făcute împreună, ceea ce înseamnă că după ce ai terminat de spus ultima afirmație te întorci din nou la prima și le spui pe toate apoi faci asta încă o dată, ca să fie spuse de 3 ori]


Maximizarea puterii acestui ritual:

Pentru cei care sunt foarte avansați, vizualizarea și intenția ta joacă un rol major aici. Știi cum să le concentrezi.

Acest ritual poate fi plasat într-o serie împreună cu RIV-ul Final și inversarea Tetragramatonului. Poate fi adăugat fie la început, fie la sfârșitul ordinii, spre exemplu:

RIV-ul Final -> Inversarea și uciderea Tetragrammatonului -> Distrugerea protecției spirituale evreiești

SAU

Distrugerea protecției spirituale evreiești -> RIV-ul final -> Inversarea și uciderea Tetragrammatonului

Ambele secvențe de mai sus vor funcționa. Personal, prima ordine a fost cu adevărat devastatoare pentru ei. Oricare dintre ele ar trebui să fie bună.


Întrebări și răspunsuri legate de ritual

1. De câte ori ar trebui făcut?

De câteva ori pe săptămână ar fi ideal pentru a împuternici rezultatele tuturor celorlalte ritualuri.

2. Cum să citesc literele?

Încearcă să citești tot ceea ce vezi. Felul în care le pronunți nu trebuie să fie perfect pentru ca acest lucru să funcționeze.

3. Pot face acest lucru fără să șterg literele?

Poți, dar va trebui să vizualizezi cum le ștergi/mâzgălești. Este mai bine pentru acest ritual special să ștergi literele, fie că faci asta în Paint pe computer sau în mintea ta. Aceasta concentrează energia distructivă de anulare asupra țintei.

4. Poate fi folosit pentru anumiți evrei dăunători?

Da, se poate. Este timpul potrivit ca și neamurile să dețină arme astrale împotriva evreilor. Cu toate acestea, acest lucru realizat în grup va avea efecte devastatoare asupra celor mai importanți din grupul lor.

5. Dar despre afirmația din ritual? Ce este Sufletul Egiptului?

Acesta este un limbaj simbolic pentru noi toți în mod colectiv. Rabinii, care sunt conștienți din punct de vedere spiritual comparativ cu neamurile, vor înțelege mai bine aici. În textele lor complicate, ei se referă la dușmanii lor spirituali majori ca fiind „Sufletul Egiptului”. Egiptul reprezintă gentilii care sunt avansați spiritual și este un concept metafizic precum Amalek sau Esav.

6. Ce sunt aceste afirmații?

Aceste afirmații atacă segmente specifice care corespund acestor „protecții” pe care le-au înființat (evreii), distrugându-le pe toate.

7. Ar trebui să-mi ridic energiile înainte de a face acest ritual?

Da, ar trebui.

8. Nu am timp să fac ritualul, mai pot să-l fac mental sau în șoaptă?

Da, categoric. Concentrarea reprezintă partea importantă.

9. Ritualul acesta este specific pentru a aborda probleme precum Ordinea Mondială a Evreilor?

Citește afirmația, deci, desigur. Cine naiba vrea ca Klaus Schwab să fie liderul lor în distopia comunistă?

10. Ce reprezintă karma negativă în ritual?

Karma negativă corespunde tuturor „păcatelor” pe care evreii le-au transferat asupra gentililor. Am făcut și alte ritualuri pentru a întoarce toate acestea înapoi la ei.


Pronunția:

IANODA: I-AN-O-DA
LAE/YOHA: LA-E • YO-HA
LEA/FAR: LE-A • FA-RR
LEIR/VAG: LE-IR • VA-GG
LEIR/ZA: LE-IR • ZAA
LEIR/AB: LE-IR • AAB
LEIMH/SH: LE-IM-H • Ş
LEI/RU: LE-I • RU
LE/MAR: LE • MA-RR
LE/AI/GAR: LE • AI • GA-RR
LIVA/KOK: LI-VA • KOK
LEI/DAP: LE-I • DA-P
LEA/KH/IM: LE-A • KH • IM
HAIKAT/ZU/Y: HA-I-KAT • ZU • IY
AHAY/IKAZ/U/TH: AA-HA-I • I-KAZ • U - TH
MI-DU-EHY: MI-DU-E-IY
IANODA: I-AN-O-DA

Ajutor pentru pronunţie:
RR-ul se vibrează în gât
GG-ul se vibrează în gât
TH-ul se vibrează cu limba între dinţii din faţă
KH-ul se vibrează în gât
K-ul se vibrează ca un C accentuat
Y-ul se vibrează ca un i mai înaltMai jos ai diagrama:

http://bucurialuisatan.com/forum/img/12 … zeeeee.jpg

Apoi afirmă de 3 ori:

Protecția spirituală a tuturor evreilor și rabinilor este moartă și eradicată în mod permanent.
Îngerii și formele mentale protectoare ale evreilor acum sunt moarte și eradicate în mod permanent.
Evreii sunt fără apărare în toate flancurile și pe toate planurile existenței.
Toată ura, atacurile psihice și karma negativă s-au manifestat complet asupra evreilor și a poporului evreu.
Evreii sunt complet fără apărare în fața lui Satan și a Demonilor Săi.
Sufletul Egiptului a copleșit sufletul Iudeei. Sufletul Iudeei e zdrobit, distrus și spulberat pe toate planurile existenței, acum și pururea.
Toate planurile evreiești de cucerire a lumii au eșuat, iar evreii au fost învinși în mod complet și permanent.


Sau dacă doriți aici aveți o versiune în care este adăugată direct pronunția. Acele steluțe (***) reprezintă delimitarea dintre cuvinte: https://imgshare.io/image/portraitfinal.pAax3j

- Î.P. Hooded Cobra 666

De abia de acum începe distracția big_smile


Dedicat
10.01.2020 ora 10:01 :capra:
Hail Satan!
Hail forțele Iadului

Offline

#11 27-May-2021 17:03:42

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 664

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Multumim!!!


Oy vey muh shekels

Offline

#12 28-May-2021 08:39:24

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Versiunea interactivă a ritualului: https://amazing-fermat-fdcd93.netlify.app/
Ceea ce înseamnă că puteți desena direct în acea pagină. Dacă îl faceți de pe telefon, cu un deget puteți derula pagina din afara imaginii cu ritualul propriu-zis, dar când ajungeți la ritual este necesar să folosiți două degete pentru derulare, respectiv pentru mărirea/micșorarea paginii și un deget pentru a desena peste cuvinte.

Last edited by NishaWillow (28-May-2021 12:33:43)


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#13 28-May-2021 12:33:38

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 398

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

NishaWillow wrote:

Versiunea interactivă a ritualului: https://amazing-fermat-fdcd93.netlify.app/
Ceea ce înseamnă că puteți desena direct în acea pagină. Dacă îl faceți de pe telefon, cu un deget puteți derula pagina din afara imaginii cu ritualul propriu-zis, dar când ajungeți la ritual este necesar să folosiți două degete pentru derulare, respectiv pentru mărirea/micșorarea paginii și un deget pentru a desena peste cuvinte.

Multumim mult pentru munca pe care o depui! Cred ca ar fi mai bine daca pronuntia literelor si imaginile ar fi unele sub altele, ca sa fie imaginile mai mari. In special pentru cei care folosim telefonul, chiar il tin pe orizontal imaginea tot e mica si daca vreau sa maresc majgalesc celelalte litere la care nu am ajuns. Asta daca ai timp, e doar un mic detaliu

Offline

#14 28-May-2021 12:38:37

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Dark Blue Eye wrote:
NishaWillow wrote:

Versiunea interactivă a ritualului: https://amazing-fermat-fdcd93.netlify.app/
Ceea ce înseamnă că puteți desena direct în acea pagină. Dacă îl faceți de pe telefon, cu un deget puteți derula pagina din afara imaginii cu ritualul propriu-zis, dar când ajungeți la ritual este necesar să folosiți două degete pentru derulare, respectiv pentru mărirea/micșorarea paginii și un deget pentru a desena peste cuvinte.

Multumim mult pentru munca pe care o depui! Cred ca ar fi mai bine daca pronuntia literelor si imaginile ar fi unele sub altele, ca sa fie imaginile mai mari. In special pentru cei care folosim telefonul, chiar il tin pe orizontal imaginea tot e mica si daca vreau sa maresc majgalesc celelalte litere la care nu am ajuns. Asta daca ai timp, e doar un mic detaliu

Sau ai putea să rotești telefonul și atunci o să-ți încapă și cuvintele. Oricum dacă se poate îmbunătăți imaginea, nici o problemă. Mersi că ai specificat asta.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#15 28-May-2021 12:50:49

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 398

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

NishaWillow wrote:

Sau ai putea să rotești telefonul și atunci o să-ți încapă și cuvintele. Oricum dacă se poate îmbunătăți imaginea, nici o problemă. Mersi că ai specificat asta.

La asta m-am referit cand am zis ca il tin pe orizontal, dar tot e mic. Teoretic as putea sa maresc imaginea, dar nu am cel mai bun telefon si am erori la partea cu mazgalitul cand fac asta, si ma gandesc ca nu sunt singurul in situatia asta

Offline

#16 28-May-2021 14:07:07

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Dark Blue Eye wrote:
NishaWillow wrote:

Sau ai putea să rotești telefonul și atunci o să-ți încapă și cuvintele. Oricum dacă se poate îmbunătăți imaginea, nici o problemă. Mersi că ai specificat asta.

La asta m-am referit cand am zis ca il tin pe orizontal, dar tot e mic. Teoretic as putea sa maresc imaginea, dar nu am cel mai bun telefon si am erori la partea cu mazgalitul cand fac asta, si ma gandesc ca nu sunt singurul in situatia asta

Ah, citisem greșit.
Asta e forma finală: https://stoic-noyce-4ae07e.netlify.app/


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#17 28-May-2021 14:35:47

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 398

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Mult mai bine :foc:

Offline

#18 28-May-2021 14:56:18

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Am uitat să pun numărul de vibrații în dreptul cuvintelor... :ops:
Am corectat: https://sharp-lamport-01785e.netlify.app/


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#19 28-May-2021 18:51:14

DarkGi
Războinic ✸
From: Kekistan
Registered: 25-Apr-2015
Posts: 664

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

NishaWillow wrote:

Am uitat să pun numărul de vibrații în dreptul cuvintelor... :ops:
Am corectat: https://sharp-lamport-01785e.netlify.app/

Woah genial acum il pot face si pe telefon iti multumesc din suflet, ce ne-am face fara tine big_smile

Last edited by DarkGi (28-May-2021 18:51:57)


Oy vey muh shekels

Offline

#20 28-May-2021 23:31:08

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

DarkGi wrote:
NishaWillow wrote:

Am uitat să pun numărul de vibrații în dreptul cuvintelor... :ops:
Am corectat: https://sharp-lamport-01785e.netlify.app/

Woah genial acum il pot face si pe telefon iti multumesc din suflet, ce ne-am face fara tine big_smile

Mă bucur că este de ajutor, dar meritul îi revine unui membru de pe JoS care a scris codul pentru pagină. Eu doar l-am preluat, ca și în cazul riv-ului final și al adiției, am înlocui frazele din engleză cu cele în română și am editat imaginea.


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

#21 29-May-2021 13:10:23

Sasuke02
Membru
Registered: 26-Aug-2020
Posts: 77

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Mulțumim frumos pentru munca depusă  si spor tuturor!

Offline

#22 02-Jun-2021 08:12:08

Sasuke02
Membru
Registered: 26-Aug-2020
Posts: 77

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

De acum acest ritual il facem impreuna cu Riv-ul final si Uciderea Tetragramatorului, indiferent de perioadă?

Offline

#23 02-Jun-2021 10:52:55

OpenMind
Guest

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Sasuke02 wrote:

De acum acest ritual il facem impreuna cu Riv-ul final si Uciderea Tetragramatorului, indiferent de perioadă?

Da, pana se anunță noutați.

E bine sa-l faci de cateva ori pe saptamana pe asta, de preferat desigur in zile in care esti mai liber din saptamana si poti sa iti si ridici energiile inainte de el.

#24 02-Jun-2021 20:06:32

Sasuke02
Membru
Registered: 26-Aug-2020
Posts: 77

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Am inteles. Mersi de sfaturi

Offline

#25 10-Jun-2021 17:51:19

Alin Sko
Novice
From: Timisoara
Registered: 10-Jun-2021
Posts: 1

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Multumesc !


Hail Satan !

Offline

#26 06-Feb-2022 18:58:21

Luana Stoicea
Novice
Registered: 23-Jan-2022
Posts: 8

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Până să citesc asta, nu am știut că evreii au meditatii sau că au puterea să facă magie. I-am crezut doar niste bătrâni nebuni și obsedați de control. Pe deasupra in stare sa apelez la orice șiretlic ca sa corupă oamenii. Martorii lui Iehova sunt evrei și ei? Sau descendenți ai evreilor? Pentru că am trăit vreo 2 ani cu ei în casă. Am văzut ceea ce făceau în timpul adunărilor lor. Am crezut că sunt doar niste bătrâni care nu au ce face cu viața lor. Nu am știut că toate acele cântări, că tot ce citeau ei, defapt erau blesteme asupra omenirii. Aveau adunari de 2 ori pe săptămână Marți și am uitat cealaltă zi. Pe vremea aia, eram foarte distrasa și nu am citit toate aceste lucruri iar astazi îmi pare rau deoarece puteam anula ceea ce făceau ei acolo. Chiar regret, că nu am făcut nimic... Dar, nu am știut că ei reprezintă o problema. E foarte important sa citim tot site-ul și forumurile, nu doar ceea ce ne interesează, altfel riscam sa pierdem informații care ne pot fi de un mare folos la vremea potrivită.

Offline

#27 06-Feb-2022 19:02:14

Luana Stoicea
Novice
Registered: 23-Jan-2022
Posts: 8

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Am scris din greșeală iehova cu i mare, daca vreți puteți edita nu m-am uitat la ce scriu. Oricum nu e prea important. E doar o forma mentala. Acesta nu exista indiferent dacă îl scri cu i mare sau mic.

Offline

#28 06-Feb-2022 20:44:50

Forores
Moderator
Registered: 02-Nov-2013
Posts: 3,136

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Daca crezi că formele mentale nu există, atunci va trebui să-ți urmezi sfatul și să citești și topicul despre formele mentale, pentru că acestea există și pot deveni foarte puternice.


"Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost."
Hail Satan!!!

Offline

#29 06-Feb-2022 21:34:25

Luana Stoicea
Novice
Registered: 23-Jan-2022
Posts: 8

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Forores wrote:

Daca crezi că formele mentale nu există, atunci va trebui să-ți urmezi sfatul și să citești și topicul despre formele mentale, pentru că acestea există și pot deveni foarte puternice.


Poate nu am înțeles eu bine. Eu am înțeles că tu faci ca formele mentale sa devină existente. Că tu hrănești aceste forme mentale. Că dacă tu nu crezi că ele există acestea nu vor exista. Poate unele lucruri pe care le-am citit nu le-am înțeles. Martorii lui iehova sunt evrei?

Offline

#30 07-Feb-2022 10:58:54

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 398

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Luana Stoicea wrote:
Forores wrote:

Daca crezi că formele mentale nu există, atunci va trebui să-ți urmezi sfatul și să citești și topicul despre formele mentale, pentru că acestea există și pot deveni foarte puternice.


Poate nu am înțeles eu bine. Eu am înțeles că tu faci ca formele mentale sa devină existente. Că tu hrănești aceste forme mentale. Că dacă tu nu crezi că ele există acestea nu vor exista. Poate unele lucruri pe care le-am citit nu le-am înțeles. Martorii lui iehova sunt evrei?

Ca să creezi o formă mentală trebuie să ridici și să programezi energie, iar ca să o distrugi e valabil același lucru. Dacă nu te gândești la ea, ea continuă să existe doar că nu e invocată de tine. Practic e diferența dintre un simplu gând și energie ridicată, concentrație/transă și programare

Inamicii folosesc aceleași tehnici, doar că la o scară amplă. Un xin nu are puterea să creeze o formă mentală, dar textele lor sunt făcute în așa fel să programeze același lucru. De asta pun preț pe rugăciune. Asta explică afirmația din riv, noi programăm direct și știm ce facem de asta suntem net superiori lor  :kekok:

Poți folosi butonul de căutare pe site-ul principal și vei găsi mai multe articole despre forme mentale

Last edited by Dark Blue Eye (07-Feb-2022 11:23:00)

Offline

#31 07-Feb-2022 11:08:34

Luana Stoicea
Novice
Registered: 23-Jan-2022
Posts: 8

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Mulțumesc de răspuns acum e mult mai clar. Se pare că am înțeles ce am citit doar pe jumătate. Trebuie doar sa fiu mai atentă și să nu mai citesc pe graba.

Offline

#32 07-Feb-2022 17:40:39

bebe
Novice
Registered: 16-Aug-2019
Posts: 193

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Luana Stoicea wrote:

Am scris din greșeală iehova cu i mare, daca vreți puteți edita nu m-am uitat la ce scriu. Oricum nu e prea important. E doar o forma mentala. Acesta nu exista indiferent dacă îl scri cu i mare sau mic.

  martori lui Iehova(litere de tipar/sau nu,nu sunt important e,dar reprezintă o forma de protest) sunt o ,,derivație biblică,, ca multe
altele pt a tine Neamurile in întuneric(deci,nu sunt create pt evrei)
  În funcție de nivelul tau psiho-energetic o ,,forma mentala,, te poate sau nu aduce in mizerie,ex.nivelul tau fiind  10 iar ,,forma mentala,,20,te va afecta.
   Dar dacă nivelul l (aici e mai complexa treaba...)
conduceri statale de care aparti ex 1 iar ,,forma mentala,, e 5,iar te va afecta,indirect.

Offline

#33 07-Feb-2022 17:47:11

bebe
Novice
Registered: 16-Aug-2019
Posts: 193

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Dark Blue Eye wrote:

Un xin nu are puterea să creeze o formă mentală, dar textele lor sunt făcute în așa fel să programeze același lucru.

  Salut Dark Blues Eye.Desi ar trebui să știu...,la ce te referi când spui că xin ul nu are putere să creeze o forma mentala?Ms.

Offline

#34 07-Feb-2022 19:40:46

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 398

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

bebe wrote:
Dark Blue Eye wrote:

Un xin nu are puterea să creeze o formă mentală, dar textele lor sunt făcute în așa fel să programeze același lucru.

  Salut Dark Blues Eye.Desi ar trebui să știu...,la ce te referi când spui că xin ul nu are putere să creeze o forma mentala?Ms.

Am făcut referire la nivelul de putere general al unui xin. Nu văd de unde ar putea avea energia necesară și mintea puternică pentru a crea o formă mentală, totuși e o tehnică destul de avansată de vrăjitorie

Formele mentale ale inamicilor cred au fost făcute de cenușii sau reptelieni, iar sclavii lor, evreii, doar le folosesc. Iar ca sursă de alimentare folosesc masele de xini, asemănător cum se explică aici la partea cu citatul și imaginea cu "noul israel". Țin să subliniez că e doar părerea mea și nu e nimic bătut în cuie

Offline

#35 07-Feb-2022 20:02:33

bebe
Novice
Registered: 16-Aug-2019
Posts: 193

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

Dark Blue Eye wrote:
bebe wrote:
Dark Blue Eye wrote:

Un xin nu are puterea să creeze o formă mentală, dar textele lor sunt făcute în așa fel să programeze același lucru.

  Salut Dark Blues Eye.Desi ar trebui să știu...,la ce te referi când spui că xin ul nu are putere să creeze o forma mentala?Ms.

Am făcut referire la nivelul de putere general al unui xin. Nu văd de unde ar putea avea energia necesară și mintea puternică pentru a crea o formă mentală, totuși e o tehnică destul de avansată de vrăjitorie

Formele mentale ale inamicilor cred au fost făcute de cenușii sau reptelieni, iar sclavii lor, evreii, doar le folosesc. Iar ca sursă de alimentare folosesc masele de xini, asemănător cum se explică aici la partea cu citatul și imaginea cu "noul israel". Țin să subliniez că e doar părerea mea și nu e nimic bătut în cuie

 
  În primul rând scuze că ți am scris greșit numele,telefonul e de vina:).
   Întrebarea de ți am adresat o e deoarece (punctul meu de vedere)evreul are tot ce ii trebuie pt a crea o formă mentală,și altele,din păcate.

Offline

#36 07-Feb-2022 20:55:22

Dark Blue Eye
Războinic ✸
Registered: 13-Aug-2020
Posts: 398

Re: RIV în timpul eclipsei de lună: Distrugerea apărării evreilor

bebe wrote:

  În primul rând scuze că ți am scris greșit numele,telefonul e de vina:).
   Întrebarea de ți am adresat o e deoarece (punctul meu de vedere)evreul are tot ce ii trebuie pt a crea o formă mentală,și altele,din păcate.

Xin e prescurtarea de la cre(s)tin. Da, evreii au posibilitatea pentru că dețin informațiile, dar individual nu mi se pare că un evreu are putere oricât ar medita. Principala lor armă e faptul ca nu sunt umani. Dacă vei cunoaște un evreu vei realiza că tot ce face e să manipuleze prin orice mijloace fără nici un fel de remușcarea. Iar când vine vorba de magie folosec orgiile și sacrificiile umane și animale, practic depind de surse externe.

Iar când trag linie nici măcar nu pot zice că și-au dus agenda până la capăt. Au fost atât de aproape cu răspândirea comunismului și a trebuit doar un singur om ghidat de Satan ca să îi oprească. Unele lucruri li s-au întors ironic împotriva lor: legionarii erau creștini fanatici, dar ca scop principal aveau să distrugă influența evreiască. Acum creștinismul își pierde din putere, comunismul e urât în aproape toată lumea, iar planetele încep să nu le mai fie favorabile, plus că noi suntem prima rezistență spirituală cu care s-au confruntat

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.11