Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 22-Jun-2021 22:09:57

NishaWillow
Moderator
Registered: 30-May-2015
Posts: 2,012

Pentru obținerea îndrumării interioare sau a celei provenite de la Zei

Când mintea tace, sufletul poate vorbi - BKS Iyengar

Dimineața, subconștientul este în continuare mai dominant față de conștient, iar partea dreaptă a creierului (intuiția, conștiința spirituală) este mai activă decât partea stângă a creierului (logica).

Un lucru mic, dar foarte util care poate fi făcut este să te trezești puțin mai devreme decât de obicei și să îți iei timp suplimentar pentru a face meditația vid. Folosește mai întâi baia și spălă-te pe dinți sau orice altceva trebuie să faci prima dată la trezire, apoi mergi într-un loc liniștit pentru a medita. Dacă faci asta în pat, atunci sprijină-te de perne sau de orice altceva pentru a nu adormi.

Fă niște pranayama, poate și să inspiri energie (sfat, indigoul ajută la primirea mesajelor astrale de la Zei) și apoi liniștește-ți mintea. Poți să apelezi la Demonul tău Gardian și/sau să te concentrezi pe sigiliul lui sau pe sigiliul lui Satan. Sau să te concentrezi pe tine însuți. Ține-ți mintea calmă, concentrează-te pe respirație, iar îndrumarea iese adesea pur și simplu la suprafață. Îți poți pune o întrebare despre ceva, cum ar fi "Cum pot să mă ocup de (problema cu care mă confrunt în prezent)?". (Poți, de asemenea, să îți pui o întrebare înainte de a adormi noaptea și să îți spui că vei primi răspunsul la trezire, funcționează și asta).

Dacă crezi că ești foarte predispus la a adormi din nou, chiar și stând în picioare, poți face mai întâi Salutul Soarelui (Sun Salutations) sau cele 5 Ritualuri Tibetane (5 Tibetan Rites) (ambele găsite online). Acest lucru te poate ajuta, de asemenea, dacă simți că energiile tale spirituale sunt prea scăzute.

De asemenea, diminețile sunt un moment bun pentru o afirmație zilnică, deoarece subconștientul este mai deschis la programare. Ceea ce indică, de asemenea, faptul că ar trebui să evităm să deschidem televizorul sau să intrăm pe rețelele de socializare timp de cel puțin o oră (de preferință mai mult) de la trezire. Petrecerea unei perioade de timp în fiecare dimineață în practici spirituale va face ca restul zilei să decurgă mai bine și să fie mai mult sub controlul tău.

- Lydia


Nu spune niciodată nu se poate, ci începe cu să vedem.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10