Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 19-Sep-2021 22:28:40

infernus
Războinic ✸
From: Constanta
Registered: 02-Jan-2015
Posts: 771

Următoarele planuri ale inamicului?

StyleCoin wrote:

Agenda climatică? Pandemie cibernetică? Război? Are cineva o estimare?

După cum știm cu toții, evreii au o agendă specifică, care are mai multe straturi. Aproape toate acestea au fost expuse până acum. Oamenii au săpat în acest sens de zeci de ani. Încetul cu încetul, aproape totul a fost expus și încă este expus.

"Minoritatea marginală" care a crezut în aceste chestiuni în anii '80 sau '90 și care era "nebună de conspirație" este acum, de fapt, aproximativ jumătate din populația umană. Dacă jumătate este o estimare generoasă, cei mai mulți oameni știu încotro se îndreaptă această situație. Se produce o schimbare majoră.

Adevăratele CNP-uri fără suflet vor deveni în viitor o minoritate marginală în acest ritm de trezire populară. Pe măsură ce omenirea devine din ce în ce mai conștientă [acest lucru nu se va întâmpla mâine, dar totuși], aceste CNP-uri totale ar trebui să fie ridiculizate oriunde se găsesc, astfel încât să se trezească din acest somn profund indus de dușmani.
În viitor, singurii idioți vor fi cei care nu înțeleg ce se întâmplă cu inamicul, iar cei care nu înțeleg, o vor face doar din ignoranță voită, NU din lipsă de informații, așa cum a fost în trecut.

Pentru mulți, aceasta pare o realizare mică, dar este o realizare MARE pentru omenire. Se stabilește un precedent major pentru evoluția umană, care nu a mai existat vreodată.

Oamenii au fost inconștienți timp de secole. Intrarea în Era Vărsătorului va fi foarte dificilă pentru ei, deoarece au fost întotdeauna o rasă extraterestră și au fost întotdeauna dependenți de a face conspirații împotriva omenirii.

De asemenea, sunt renumiți pentru că se hrănesc cu cei slabi, cu cei vulnerabili și, în general, prosperă din mizeria omenirii, așa cum o ciupercă prosperă din fructele putrede.

Acest lucru a depins întotdeauna de lipsa de cunoștințe din partea oamenilor. Acesta este motivul pentru care cel mai mare atac pe care l-au făcut în Evul Mediu, faptul de a fi alfabetizat a fost literalmente scos în afara legii. Bineînțeles, spiritualitatea te-ar fi ars instantaneu. Lista nu se  termină aici.

Agenda "crizei" climatice? Sigur că da. Ei fac acest lucru de mulți ani, se va intensifica.
Cyberpandemic? De ce nu? O pot falsifica cu ușurință și pe aceea. Oy vey goyim, internetul este atacat de tot felul de ruși sau ceva de genul ăsta.

Război? Uită-te la Afganistan. Cât timp mai e până când va izbucni din nou ceva în Orientul Mijlociu? O altă carte pe care o pot folosi.

O altă presupusă mutație de Co-Vid? Poate și asta.

Vaccinarea neîncetată și nesfârșită sau orice alt experiment ciudat? Sunt deja la bord.

Ce zici de amestecul de rase? Bineînțeles goy, aduceți 50 de milioane de musulmani în Europa, din moment ce toate cele de mai sus se întâmplă.

Prăbușire financiară? Da, desigur, goy, Biden vrea să tipărească încă 3,5 trilioane de dolari, din care aproape nimic nu va ajunge la omul de rând, care este adevăratul susținător al valorii și al muncii în economie.

Coduri QR în fundul tuturor, care nu au nicio legătură cu pandemia, astfel încât să nu poți nici măcar să iei masa cu propria familie sau să nu fii tratat ca un pericol biologic, chiar dacă ești complet sănătos? Da, de ce nu  goy?

Să aducem o lege Sharia aleatorie, chiar în momentul istoric în care Occidentul se îndreaptă spre Spațiu sau ceva de genul ăsta, care ne va readuce în epoca de piatră? Oy vey, sigur goyim, asta va fi necesar.
Un președinte senil și nebun în ascensiune în Superputerea Mondială, care poate eșua în tot ceea ce ne este drag în viață, în cel mai crucial moment în care un regim comunist global al Chinei devine puternic? Oy veyyyyyyyyyyyyyy, 6 milioane au murit acum 100 de ani [și oricum cui îi pasă de această farsă?], oy veyyyyyyyyy, verifică, desigur.

Pe scurt, cu blestemele evreiești și cu acest dăunător care hărțuiește constant Națiunile și popoarele, un progres calm care nu are un fel de nebunie în el, va persista. Când oamenii au un timp calm, acest dușman abuziv axat pe conspirație nu face decât să pregătească altceva.

În prezent, ei încearcă să se retragă și să se reorganizeze, căutând unde își vor aloca următoarele eforturi. Rahatul de nivel co-vid și toate acestea au fost întâmpinate cu multă rezistență. Vor continua? Sigur că da.
Ei vor merge atât de departe cât le este permis fără a fi refuzați de omenire. După cum se vede, le pasă de oameni și se tem de ei din ce în ce mai puțin pe măsură ce trec zilele, pur și simplu pentru că o mare parte din societate este foarte docilă și nu-și cunoaște drepturile. Ei au considerat că este momentul perfect pentru a merge mai departe și, parțial, acest lucru este corect.

Cealaltă parte a acestui lucru este însă că, pe măsură ce societățile noastre avansează, nivelul mediu de bază al oamenilor se îmbunătățește încet, iar unii oameni mai inteligenți și iubitori de libertate reușesc, de asemenea, să obțină putere. Aceasta este ceea ce îi face pe inamici să transpire, dar ei vor merge înainte indiferent de acest lucru. Ei au făcut toate cele de mai sus acum și înainte.

Acum, ei vor să creeze o distopie cibernetică ciudată, cu care speră să controleze Aeonul care va veni, după modelul Chinei. Cu toate acestea, toate acestea nu sunt atât de ușoare pe cât anticipează acești bunici senili precum Klaus Schwab. Deși Klaus este probabil ocupat să se drogheze toată ziua și să vorbească cu accentul lui de rahat, și probabil că se duce acasă să citească Talmudul, așa că nu-i pasă cu adevărat.

Oamenii rezistă și rămân puternici în timpul acestor vremuri,ceea ce  poate duce la caderea inamicului, iar planeta noastră va fi dirijată într-o direcție mult mai bună decât înainte. Dar este nevoie de o ciocnire în acest sens. Dacă inamicul este lăsat complet liber, este o lege a naturii că ar putea scăpa cu multe din planurile lor.

Influența lor trebuie să fie complet eradicată din tărâmul superior. Acest lucru se manifestă mai jos și toată lumea înțelege cum se va termina. Dacă acest lucru nu va fi oprit complet și dacă nu li se va lua orice putere de a afecta ceva, omenirea va fi oprită, încetinită, întârziată de la avansare la toate nivelurile, în timp ce acești paraziți o vor hărțui constant.

Omenirea, din cauza lipsei de cunoștințe, de informații, de înțelegere și de putere spirituală, a fost lăsată neputincioasă pentru a fi abuzată de aceste lucruri. Progresiv, acest lucru se va schimba și ei știu acest lucru. Acesta este motivul pentru care ei merg cu o viteză de accelerare x100 pentru a impune totul înainte de a ajunge să experimentăm o Epocă a lui Satan mai puternică.

Evreii nu și-ar închipui niciodată că farsele, sau lucrări din interior precum cele de la 911 nu ar funcționa după un anumit punct. Ei credeau că oamenii vor fi ținuți adormiți pentru totdeauna. 20 de ani mai târziu, ei nu pot convinge nici măcar jumătate din populație în legătură cu majoritatea farselor pe care le creează în fiecare zi.

Era Vărsătorului va fi un punct mort pentru aceste suflete evreiești, dacă nu vor controla cumva nava în următorii ani. Ei vor încerca acest lucru la maximum pentru a face acest lucru să se întâmple. Dar, indiferent de ceea ce vor face, nu vor putea cu adevărat să realizeze cascadoriile pe care le-au făcut în trecut, când oamenii au fost literalmente prinși în capcana întunericului și ignoranței spirituale și materiale totale.

Cartea vrăjilor ce îl ilustreaza  pe inamic  controlând această lume va fi mereu deschisă. Este ca o cutie a Pandorei. Nu știi niciodată ce fel de distrugere se va abate asupra omenirii, dar poți fi întotdeauna sigur că își va folosi cartea de vrăji

Trebuie să încheiem acest capitol cu regula acestei specii inferioare care îi chinuie pe toți și să o aruncăm în foc. Totul trebuie să fie aruncat în foc.

Cartea binecuvântării va spulbera cartea blestemelor pe care inamicul a încarnat-o. Aceasta este cea a RIV-ului.Puterea lor va fi înfrântă.

-Înaltul Preot HoodedCobra666

Last edited by infernus (20-Sep-2021 00:31:14)


Hail Satan !

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10