Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 02-Dec-2021 09:21:33

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Când se vor sfârşi toate acestea?

Când se vor sfârși toate acestea ?

O întrebare comună în ceea ce privește inamicul este "când se vor termina toate acestea.''

Vă voi relata realitatea situației. Gentilul mediu se află la un nivel mult mai scăzut decât oricare evreu. Chiar și cel mai prost evreu pe care îl vedeți face echivalentul propriilor ritualuri sau rugăciuni zilnice.

Evreul, în ciuda faptului că este un hibrid reptilian, era de fapt ocupat să aplice măcar câteva legi rasiale de bază și unele legi spirituale. Neamurile au fost ocupate în ultimele secole fără a face nimic de genul acesta.
"Goyim-ii" obişnuiţi se află la nivelul la care evreii explică ce înseamnă „goyim”, adică animal nespiritual. Ei au reușit să împingă majoritatea covârșitoare a umanității la acel nivel, iar măcelăria pe care le-au făcut-o tuturor oamenilor avansați și familiilor lor în trecut, a dus la acest sfârșit.

Persoana obișnuită nu este aproape de „evreul” obișnuit. Deocamdată, cel puțin.

Singura speranță pentru neamuri sunt oamenii de aici, care vor respecta ceea ce suntem cu toții pentru a face tot ce pot până la sfârșit și vor merge pe calea asta până la final. Aceasta este o cale rapidă și necesară pentru situația prin care trecem.

Mulțe „neamuri” sunt needucate, leneșe, slabe și nu se deranjează să facă nimic în viață. Nu aș comenta mai multe situații pierdute, o las doar așa. Toată lumea de aici poate vedea în fiecare zi când iese pe afară, cel mai probabil.

De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, mulți sunt, de asemenea, militanți și împotriva altor neamuri care încearcă să facă lucruri bune; sunt fermi în protejarea evreului și a altor probleme.

Faptul că mulți oameni de aici nu înțeleg cum funcționează puterea sau cum funcționează ciclurile [unii membri înțelepți o fac, iar alții care sunt înțelepți măcar ascultă] arată cât de puțină înțelegere au neamurile cu privire la această situație generală.
Șansele de victorie împotriva evreilor erau foarte mici și vă spun atât de multe. Acum, facem eforturi și totul se întoarce, constant și încet, dar sigur.
Inamicul a condus „lucrurile” aici jos cu fermitate timp de cel puțin 5 secole, după formarea primei lor bănci, Rothschild. Cu mult înainte de aceasta, au hărțuit chiar și Imperiul Roman și au provocat prăbușirea acestuia. Aceasta este realitatea și se extinde mult mai mult decât atât, iar controlul totalitar este ceva ce l-au avut la nivel global de mult timp.

Confruntarea cu realitatea este singurul lucru necesar acum. După ce am vorbit pe larg cu Zeii pe această temă, toată treaba va dura timp.

Cunoașterea slabă a astrologiei duce la multe deducții false și, de asemenea, lipsa de cunoaștere a inamicului duce la concluzii greșite. Un exemplu este modul în care oamenii cred că situația cu inamicul s-a „înrăutățit” în acești ultimi ani și că înainte era „mai bine”. De fapt, până acum, era mult mai rău. Diferența acum este că totul este mai deschis.
A fost nevoie de anii '80 și '90 pentru ca Zeii "Goyimilor'' să înceapă să fie promovați în sfera publică. Indiferent de cum arată situația pentru unii oameni care nu au nicio perspectivă istorică, situația se îmbunătățește, nu se înrăutățește. Cele mai elementare cunoștințe oculte au fost ascunse în spatele unor ziduri cu plată până la nașterea internetului.

Nu puteai găsi nici măcar o pagină din JoS care să aibă informații adecvate în anii '90. Pentru toate intențiile, toată lumea era complet OARBĂ din punct de vedere spiritual în Occident.

În ciuda "Occidentului" și a "Realizărilor" sale,   fiecare "occidental" să vină acum la mine și să pretindă că este un super-spiritualist.

O trezire globală se întâmplă de atunci, dar este treptată, va fi nevoie de timp. De asemenea, nu vine fără un anumit cost. Totuși, prețul suprem de plătit pentru că nu ne trezim în ritmul inamicului și la câtă putere au acumulat, este o moarte sigură.

În plus, mulți oameni sunt speriați. Dușmanul își arată dinții acum. Dacă totuși credeți că ceea ce se întâmplă acum este foarte grav, poate că nu ați văzut anul 2001, când doar o mână de evrei și Bush au mobilizat SUA pentru a intra în război în Orientul Mijlociu, cu o rată de aprobare a lui Bush de 7%.

Multe dintre lucrurile pe care oamenii le văd acum au fost declarate înainte de "teoreticienii conspirației" și de alți oameni care prețuiesc libertatea. Din anii '90, așa a fost cazul. Omul obișnuit era ocupat să fie ignorant, iar inamicul viola totul în stânga și în dreapta. Nimeni nu putea fi informat altfel, iar puținele canale de informare care existau, erau restricționate.

Da, desigur, mulți se uită acum la copacii care ard în fața noastră, dar înainte de asta, era mai rău. În mod obiectiv, nimic nu a fost "mai bun" înainte, sau la fel de bun ca acum. Și de aceea inamicul are reacții majore.

Ca și în cazul paraziților din natură, ei se aprind atunci când sunt confruntați.

Abia acum aceasta începe să fie contestată în vreun fel. Desigur, suntem departe de o soluție coerentă la nivel mondial, dar lucrurile se apropie de destinația finală pentru inamic.
Ultimul caz de acest gen a avut loc în timpul lui Hitler, dar era regional; acum, devine global. Chiar și pe vremea lui Hitler, evreii aveau atât de multă putere încât au mobilizat întreaga planetă de la acea vreme împotriva lui Hitler.

Să nu vă mirați că acum vă pot impune vaccinuri sau ceva de genul acesta. Oamenii care gândesc în acești termeni nu privesc din perspectiva mai mare a lucrurilor.

Când Renașterea a început să se întâmple, biserica și "regii" lor vânduți "regilor" la curtea evreilor, au făcut tot posibilul să riposteze. Pedeapsa cu moartea, expulzările și multe alte lucruri care i-ar face pe oamenii care cred că testarea Co-Vid este ceva major acum, se întâmplau zilnic.

Chiar și mai puțini oameni înțeleg de ce au venit să facă RIV-urile, în ciuda explicațiilor. O mare parte din acest lucru vine din cauză că majoritatea oamenilor nu sunt deschiși spiritual și/sau nu sunt la fel de avansați încă. Chiar și mai puțini oameni știu ce s-a întâmplat în urmă cu un deceniu. Aceste ritualuri sunt parte integrantă în răsucirea și prăbușirea structurii energetice a inamicului. Dacă acestea nu sunt făcute, nu vă puteți aștepta la nimic.

Cel mai rău rezultat al acestui lucru [a fost planificat cu zeci de ani în urmă, chiar dacă urmăriți videoclipurile lui David Icke] a fost că toată lumea va fi acum controlată în proporție de 95% de către inamic. Oamenii plâng în timp ce avem, fără îndoială, unul din doi oameni împotriva lor și nu apreciază acest fapt.

Acest lucru nu provine dintr-o viziune realistă asupra situației, ci mai degrabă dintr-o oboseală slabă, care este comună la mulți oameni moderni care experimentează crize rapide. Inamicul se prăbușește de fapt într-un ritm rapid și de aceea a trebuit să se întâmple toată această făcătură pentru a crea mai multă forță.

Pentru cei care cunosc astrologia, mergeți să vă uitați acum că Saturn se află la Ceruri și spuneți-mi dacă nu este evident de la sine că astfel de lucruri s-ar întâmpla. Saturn este în Vărsător [semnul lui Satan] și acum toate libertățile umanității sunt contestate și arse în întreaga lume.

Mulți nu știu cum să înțeleagă sau să accepte soarta. De asemenea, toată această mișcare pe care o vedeți acum, a fost planificată cu cel puțin 10 ani în urmă. Fără a intra în detalii, da, mulți dintre ai noștri care sunt avansați au prevăzut acest lucru.

Viitoarele ritualuri care vor veni vor fi mai extinse, iar noi ne vom muta treptat atenția de la F-RIV la alte Ritualuri, după ce inamicul este suficient de prăbușit sau considerabil slăbit. Acest lucru va dura ceva timp, dar noile versiuni vor explica de la sine cum se vor întâmpla lucrurile.

Nu va funcționa altfel. Mulți oameni se amăgesc, de asemenea, crezând că, din moment ce meditezi de 3 ani, acum ești deasupra tuturor lucrurilor, însă nu ești atent la realitate, lucru pe care trebuie să îl reamintesc din păcate oamenilor.

Indiferent de asta, deoarece mulți oameni de aici sunt Suflete evoluate ale lui Satan și au depus multă muncă, ei pot încă să tragă o putere considerabilă și au un talent natural. Alții sunt insistenți, și așa mai departe. Prin urmare, toată lumea are o șansă.

Nu sunt sigur unde am fi fost acum dacă nu am fi făcut nimic în anii de dinaintea acestui moment. Vedeți că inamicul a pregătit chiar și tabere de tip FEMA. Și da, ei vor continua așa cum au planificat în ultimul deceniu. Și nu, prostiile oamenilor care nu au nici un indiciu nu îi vor afecta.
Acest lucru nu se oprește acolo unde se opresc emoțiile sau cunoștințele oamenilor. Da, s-ar putea să fie obositor. De fapt, inamicul ar putea fi și mai obosit ca să vadă că, după secole de control necontestat, tot nu poate băga o seringă în fundul unui goy cu acordul acestuia. Inamicul pierde mai mult decât pierde oricine de aici sau de altundeva, iar asta ar trebui sărbătorit.

Este de înțeles că, observând ce se întâmplă, mulți dintre noi se grăbesc. Fiind grăbiți sau nu, lucrurile se mișcă cu viteza lor.
Nu, nu putem salva pe toată lumea și nici pe toți cei ce au decis să plece genunchiul în fața evreului. Uitați acest lucru pentru moment. Situația duce la prăbușirea în zid a  unui vehicul accelerat la maxim. Putem întoarce roata și arunca acest lucru în mare, astfel încât să sperăm că oamenii pot ieși, dar vehiculul, chiar dacă frânele sunt apăsate la maxim, nu se va opri.
Cele de mai sus sunt produsul unor veacuri de ignoranță, cauzate de inamic. Toți cei de aici trebuie să se confrunte cu acest lucru, dacă vrem să schimbăm lucrurile.

Mulți nu sunt conștienți de planurile zeilor sau de modul în care zeii văd și planifică lucrurile. Acest lucru îi conduce pe mulți la îngrijorări inutile. Acordă-te la ei și vei vedea ce vreau să spun aici, dar acordă-te într-o zi liniștită, fără rahaturi astrale și trafic.

Totul va fi bine în cele din urmă, dar trebuie să avem așteptări care să fie conectate la realitate.

De fapt, vrem să afectăm realitatea deocamdată, nu să comparăm o realitate cu standarde false care nu există. Da, Templul din Delphi este în ruine și nu va fi reconstruit în ianuarie 2022. Nimeni din univers care înțelege corect lucrurile nu ar avea acest tip de așteptări.

În cele din urmă, concentrați-vă mai întâi pe VOI și pe AVANSARE. Lumea va face ceea ce va face. Dacă rămâi neavansat și te plângi toată ziua că lucrurile nu s-au rezolvat în 2-3 ani, nimic nu se va îmbunătăți. Zeii au așteptări și de la oamenii de aici. Pe măsură ce te maturizezi și meditezi, scopul tău integral în toate acestea va fi înțeles.

Zeii și noi împreună trebuie să rămânem optimiști, deoarece ne-am descurcat grozav. Putem face continuu mai bine. Continuând pe aceeași potecă și model, există o lumină la capătul drumului. Toată lumea face tot posibilul, rămâne optimistă și se  Concentrează pe a se îmbunătăți.

Totul va fi bine până la urmă.

- ÎP. Hoodedcobra666


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10