Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-Dec-2021 09:29:11

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

A obţine ajutor de la Zei. O introducere.

Forores wrote:
ForSat wrote:

Voi traduce:https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=22&t=1534
[ doar o intrebare: cum să postez un subiect nou aici pe forum aici ? Sunt un membru mai vechi al forumului englezesc dar nu prea m-am atins de cel de aici și e umpic complicat. Multumesc!

Posteaz-o aici şi îi facem noi un topic.

                                A obține ajutor de la Zei. O introducere

De multe ori oamenii sunt nerăbdători să „convingā” alți oameni, în sensul că trebuie să-i facem pe oameni să vadă asta sau asta.
Pentru un anumit segment al populației sau unii dintre oamenii, acest lucru nu se poate întâmpla niciodată sau nu mai mult decât cineva poate învăța o stâncă sau un bolovan. Mulți oameni, datorită nepriceperii lucrurilor așa cum sunt, nu pot înțelege mai departe. Unii pentru că nu pot, alții pentru că nu vor și alții pentru că nu este momentul să o facă încă.

Sufletele specifice sunt mai departe de ceea ce alții ar putea înțelege chiar și în prima zi de la naștere.

Oricum, mulți oameni își pierd timpul încercând să-i „convingă” sau să-i „schimbe” pe alții, dar realitatea este că se poate arăta doar o ușă și nimic nu garantează nimic dincolo de asta.

Evocarea logicii sau a Adevărului evident sau a bunului simț poate eșua, doar din cauza noțiunilor minții umane. Fiecare condiție care apare în viața cuiva, poate afecta și deciziile și, prin urmare, predispozițiile cuiva de a accepta sau respinge unele lucruri.

Pentru a da un exemplu, să ne concentrăm pe categoriile de oameni în care inamicul încearcă să-i bage pe oameni, în abordarea lor psihologică respectivă.

De exemplu, dacă o persoană este vaccinată, ea ar putea să nege toate dovezile că decizia lor ar fi putut fi inutilă, deoarece mulți caută o speranță sau chiar o soluție rapidă  pentru o problemă. Ei nu vor sta să verifice în mod obiectiv dacă au fost salvați, desigur că numai după ce această speranță s-ar putea dovedi falsă de realitatea care îi lovește în cap. Efectiv, de exemplu, îmbolnăvirea.

Pe partea opusă, oamenii care s-ar putea să nu se fi vaccinat, caută scuze în mod obișnuit, așa cum fac în orice interval, cum ar fi că acesta este sfârșitul lumii sau că totul va „arde” din cauza asta. Nu se vor așeza în mod obiectiv pentru a verifica dacă este vorba doar despre frică, spre deosebire de știință sau de ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Între toate aceste categorii și în ciuda opțiunilor vor exista oameni care vor avea capacitatea de a gândi bine lucrurile, chiar și făcând câțiva pași înapoi de la alegerile lor personale. Aici stai și evaluezi.

De-a lungul anilor, am văzut, de asemenea, că, în ciuda a ceea ce spune cineva sau ceva, nu poți ajuta oamenii decât într-o anumitā măsură. Nu contează cât de mult „vrei” să ajuți.

În mod obișnuit, sunt întrebat despre „de ce nu ajută zeii cu asta” sau „de ce nu ajută zeii cu....''

Dintr-un motiv ciudat pe care nu l-am înțeles niciodată, majoritatea oamenilor simt, de asemenea, implicit că merită pe deplin acest ajutor și că totul este justificat să primească orice solicită. Nu voi comenta aici nuanțele creștine ale acestei linii de gândire. Ar trebui să devină evident pentru un satanist dincolo de un punct.

Să nu mergem prea departe aici, doar să observăm, ai încercat să ajuți alți oameni sau să le dai sfaturi bune, doar pentru a-i vedea de 98 de ori din 100 de ori pur și simplu negând acest sfat și contribuție și continuă cu autodistrugerea sau ceva de genul?

Dacă da, acesta răspunde la cel puțin jumătate din întrebarea ta. Numai că acesta este un nivel foarte elementar de eșec în sine, ceea ce ne aduce la următoarea întrebare.

Dacă ai atras oameni spre ceva care dorea să-i ajute, cum s-a reflectat acest lucru asupra oamenilor și de câte ori a funcționat pe deplin? Acesta răspunde la întrebare până la 80%.

Cu o minte la fel de restrânsă ca aceasta, cum pot primi ei cu adevărat „Ajutor”? Și dacă se primește „Ajutor” în felul în care această altă persoană presupune că trebuie „ajutată”, se va schimba oricum ceva în mod fundamental? Nu. Ne apropiem de 90%.

Acum, dacă toată chestia asta din Satanismul Spiritual este despre a deveni un Dumnezeu versus a deveni o persoană pasivă care este un consumator perpetuu fără sfârșit, cum ar chimba ceva a oferi orice „Ajutor”? Iată-ne la răspunsul complet la această întrebare.

Și aici este marea demarcație în care unii oameni ar putea dori să se încrucișeze între creștinism [sau farse evreiești] și satanismul spiritual.

În creștinism, ți se va da o minciună convenabilă care nu există în realitatea faptică, cum ar fi că vei fi „mântuit” și „ajutat” în veșnicie, la bază aici, că nu vei face NIMIC pentru a fi mântuit, cu excepția de a cere să fii mântuit și de a te gândi că „meriți” să fii mântuit.

Această minciună ar putea fi chiar întărită de credința în sine, dar vei rămâne veșnic un sclav ignorant. Această suferință va continua să crească, până când va fi definitivă și  cineva va fi transformat total într-un sclav.

În Satanismul spiritual, vi se vor oferi faptele și modul în care funcționează lucrurile. Cu cât cineva este mai condiționat în exemplul fals de mai sus, cu atât vor înțelege mai puțin și vor suferi mai mult. Dar această suferință se datorează doar așteptării nerealiste și treptat, aceasta se diminuează în timp până când cineva redevine un suflet liber, departe de limitele sclaviei.

În satanismul spiritual, nu cerșești să fii mântuit. Tu ceri ajutor. După ce se solicită acest ajutor, se așteaptă să înoți în mare. Satanismul nu este pentru peștii morți și pentru caii morți.

Acum, pe situația „ajutorului direct”. Dacă oamenii care sunt mortali aici și trăiesc cu slaba putere de a-i schimba pe alții din cauza propriei neglijențe de sine, atunci ce se poate spune despre entitățile necorporale precum zeii?

Dacă zeii, care sunt prezenți non-corporal aici, au vrut să influențeze acești oameni, dintre care majoritatea trăiesc fără un așa-zis „suflet”, cât de mult îi pot afecta? Pentru cât timp? Care este investiția energetică în asta? Va rezista de la sine după această investiție? Se merită toată această atenție? Ar trebui făcut pentru toți sau pentru câțiva? Poate fi ajutat ceva cu o minte atât de fals condiționată la sfârșitul zilei?

Răspunsurile la cele de mai sus se pot medita.

Toate lucrurile pe care oamenii le știu sau cred că le-au înțeles despre „creștinism” sunt false. Vorbim despre tot ce este în el. Toată mintea necesită un proces complet de reconectare care este egal cu calea de la trecerea de la ignoranță la Adevăr și de la slăbiciune la putere.

Trebuie să uiți ceea ce ai învățat toată viața pentru a avansa corect în satanismul spiritual.

Pentru a primi ajutor real și fundamental de la Zei, cea mai mare parte a fost deja existentă în JoS. După aceasta, aplicarea ulterioară determinā cât de mult ajutor se poate primi. Ajutorul direct este, de asemenea, capabil să fie primit, dar de multe ori implică acțiuni personale.

Da, nu poți sta toată ziua și să te aștepți că lucrurile se vor îmbunătăți în viață. Trebuie depus eforturi pentru ca acest lucru să se întâmple, să-și schimbe cursul și să cucerească o mulțime de lucruri. Dacă cineva nu este în regulă cu asta, consecințele se vor stivui în continuare și vor fi plătite la un moment dat, probabil cu o factură prea mare. Metaforic vorbind, dacă ești de acord cu „plățile” tale, vei începe să acumulezi înțelepciune, experiențe și înțelegere, și vei avea destule.

Prima și prima frontieră de la care zeii oferă ajutor este înțelepciunea și înțelegerea. Al doilea este să luați sfaturi sănătoase și să învățați, iar al treilea este din „noroc” sau „cauzalitate”, dar al treilea este de fapt cel mai slab dintre toate tipurile de ajutor.

Pentru a face acest lucru mai clar, demonii mi-au spus în mod repetat că sunt chemați, apoi oamenii nu fac literalmente nimic și, în timp ce Demonii continuă să „împingă” să-și ofere soluțiile, oamenii stau acolo fără a face absolut nimic, așteptându-se ca ceva s-ar schimba.

În cele din urmă, demonii renunță până la un moment ulterior, în care o persoană are o mai bună înțelegere sau o experiență de viață mai bună. O altă problemă majoră despre care mi s-a spus că este prezentă este aceea că „mintea este închisă”, care se referă și la facultățile psihice, dar și la literalmente a fi închis pentru a primi sfatul lor.

De fapt, mulți dintre voi nu le cereți ajutor, ci vă ridicați literalmente problemele și le duceți la o „destinație” și vă aruncați greutatea moartă acolo, crezând că asta a rezolvat ceva. Cu toate acestea, demonii sunt rareori interesați să facă acest lucru, deoarece asta înfrânge cea mai mare parte a scopului de a vă crește într-o entitate care să se bazeze pe sine. Ei pot oferi în continuare acest tip de ajutor, dar acesta nu este un tip adecvat de ajutor.

În ceea ce privește cei din afară, Demonii mi-au spus frecvent și că mă întrebau, că nu au „habar” ce se întâmplă și că „nu pot fi niciodată luați în serios”. Cu toate acestea, această postare poate ilustra și oferi indicii, deoarece mulți, chiar și păgânii și alții, ar putea fi confuzi considerabil pe acest subiect.

Satana și zeii sfătuiesc, de asemenea, meditație serioasă. De ce? Pentru că dacă ești precondiționat negativ, nimic nu te poate salva, doar tu te poți salva.

De asemenea, dacă sunteți precondiționat corespunzător și armonizat pozitiv, atunci tot mai puține lucruri vă pot cauza probleme de nerezolvat.

Zeii au oferit cea mai mare parte a ajutorului lor pentru a oferi sprijin prin intermediul oamenilor care s-au apropiat de ei, cu cunoștințe despre cum cineva poate să se apropie și să avanseze în tot acest lucru, pentru a lupta împotriva vieții și a se îmbunătăți prin calea filozofică.

Doar dacă s-ar aplica această parte, majoritatea oamenilor ar înceta să ceară „ajutor”. S-ar cere în schimb să învețe, dar ar avea ca rezultat, într-adevăr, să se vadă pe ei înșiși în circumstanțe egale pentru a se ridica peste majoritatea problemelor pe care le întâlnim. În acest caz, nu ar fi nevoie de ajutor, ci de îndrumare sau sprijin. De la învățare,  se trece la predare.

Și apoi, pentru problemele pe care nu le putem rezolva, zeii ne pot ajuta prin îndrumare, sfat, sprijin, sau în cazuri de „probleme de nerezolvat”, pentru a ne ajuta să le facem rezolvabile. Până la urmă, noi rămânem soluția și problema și depinde de noi să decidem pe ce drum să mergem.
                           ÎP. Hoodedcobra666


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10