Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-Dec-2021 13:14:56

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Despre Saturn

Despre Saturn

Saturn, în mod tradițional, nu a fost doar o planetă malefică așa cum se observă astăzi. În comunitatea New Age, Saturn a devenit sinonim cu cultele morții, distrugerea și moartea, toate fiind conduse de Saturn, dar ezoteric, Saturn nu este doar atât.

Cu toate acestea, faptul că ceva este legat de aceste lucruri nu îl face neapărat rău, ci proporțional cu noi înșine, în cea mai mare parte.

Un exemplu aici este că, în natură, moartea și descompunerea, guvernate de Saturn, sunt, de asemenea, esențiale pentru sănătate și bunăstare. Pentru a elimina ceea ce este nesănătos sau nu mai este necesar, de exemplu.

Din punct de vedere astrologic, Saturn este „malefic”, dar există o percepție care este cheia aici. Dacă cineva este responsabil și gestionează bine noțiunea de necesitate naturală și responsabilitate, Saturn nu va pedepsi întotdeauna oamenii. Acest lucru depinde și de plasarea lui Saturn în propria hartă natală.

Saturn este și recoltarea roadelor. Desigur, când culegi câmpul și plantezi lucruri, singurul lucru la care te gândești este „mă doare spatele”, „de ce trebuie să fac asta” și blestemi cerurile pentru această soartă care ți s-a dat. Saturn guvernează, de asemenea, suprasolicitarea, dar și planificarea atentă și poate acționa și ca protecție, deși în moduri ciudate, care nu sunt neapărat plăcute omenirii.

Cum a venit vreo seceră bună pe lumea asta? Prin marele Semănat. Acesta este motivul pentru care Saturnus deține în mod tradițional secera de diamant. Diamantul este un termen spiritual și, de asemenea, este un semn de indestructibilitate. Saturn îl putem compensa, dar va fi întotdeauna conectat la „existența” noastră, deoarece entropia și descompunerea sunt naturale și vor exista întotdeauna. Putem scăpa sau ne putem îndepărta de el, totuși.
În general, din moment ce mulți oameni sunt căzuți la un nivel spiritual scăzut și din moment ce energia lui Saturn este cea de necesitate, iar oamenii sunt în general înclinați să lipsească de respect față de natură și să se mintă foarte greu cu privire la viață, Saturn vine cu secera de diamant și poate tăia capul cuiva. Mulți oameni cresc prin tranzitele lui Saturn și devin mai puternici, în timp ce un Saturn manipulat corespunzător poate chiar să împuternicească o persoană și să vă arate puterea de a depăși obstacolele din viață.

În New Age s-au spus o mulțime de lucruri despre Saturn, în timp ce unii autori, cum ar fi xianii, l-au demonizat pe Saturn și au încercat să creeze o imagine ce desemnează că acesta este sursa tuturor relelor. Saturn nu ar fi o problemă pentru noi dacă am fi mai conștienți din punct de vedere spiritual. Multe dintre aceste cărți îl atacă și pe Saturn cu virulență, spunând că Saturn este „Satan” și, prin urmare, rădăcina tuturor relelor.

Acest lucru este extins mai departe în declarațiile că extratereștrii îl folosesc pe Saturn (ceea ce este probabil), dar ceea ce este cheia aici este că NOI ne-am scufundat la acest nivel al lui Saturn, nu invers.

Saturn a fost, de asemenea, asociat cu Regatul, deoarece Saturn guvernează imobilul și ferm întemeiat, ca chakra de bază. Dar și reținere, închisoare, stagnare deplină și moarte. Din acest motiv, putem și trebuie să luăm în considerare o cantitate limitată din această energie.

Ca o ultimă notă (voi scrie mai multe despre aceasta într-o parte a doua, explicând și utilizarea lui Saturn de către inamic) trebuie să înțelegem că Jupiter, oricât de util, și oricât de distractiv și benefic, poate provoca și dezastre. Un dezastru tipic aici este, de exemplu, creșterea îngrășării sau o inflație a încrederii până la ignoranța totală.

Saturn, pe de altă parte, vă cere să faceți ceva pentru a câștiga alrtceva și vă arată o cantitate extremă de funcționalitate și experiență. Aceste planete funcționează în conjuncție în mod natural și una nu este rea din punct de vedere moral față de cealaltă
                           -ÎP. Hoodedcobra666


Postare originală:
https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=16501


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10