Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 12-Dec-2021 22:27:47

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Sorath este Saurashtra

Sorath este Saurashtra

După cum știm toți cei de aici, informațiile care sunt ușor accesibile publicului sunt fie modificate și/sau corupte. Aproape toate informațiile despre Zeul cunoscut sub numele de Sorath (și Zeii noștri în general) sunt preluate din surse evreiești. Ocultismul occidental...

„ […] numit în tradiția misterelor iudaice Sorath, alcătuit din literele ebraice Samech, Vau, Resh și Tau. Mai mult, fiecare literă din alfabetul ebraic are o valoare numerică: Samech = 60, Vau = 6, Resh = 200, Tau = 400. Dacă adunăm aceasta, avem numărul 666. ”(1)

Samech
Vau
Resh
Tau

Cu alte cuvinte, „SVRT” dă „Sorath”, care se adună la 666 în Gematria evreiască. Nu voi scrie simbolurile ebraice în această postare, dar dacă se inversează ordinea literelor de mai sus (de la stânga la dreapta), rezultatul este Tau, Resh, Vau, Samech - care scrie un cuvânt ebraic pentru „DISTRUGERE”. '. Vedeți traducerea Google pentru dovadă:https://translate.google.com/?hl=en#iw/ … 7%95%D7%A1

În plus, majoritatea informațiilor disponibile despre el online și în cărți sunt extrem de negative. Aș putea continua cu numerologia evreiască și sursele evreiești, dar ele sunt lipsite de valoare de la sine pentru că sunt escrocherii. Sunt utile doar atunci când ai cu ce să compari, pentru a găsi sursa originală a ceea ce au furat evreii.

Așa cum a remarcat HPS Maxine înainte, multe dintre numele Zeilor noștri sunt văzute în numele orașelor din Est, cum ar fi cazul lui Astarte. Sorath este numele Prakrit al Saurashtra (sanscrită: Saurāsṭra), care este o regiune peninsulară din Gujarat, India. Numele înseamnă „țara bună”:

„ Literal, numele înseamnă o țară bună. A fost numită așa, probabil din cauza fertilității naturale a pământului, Sorath este bine cunoscut pentru culturile bogate de toate felurile și pentru vitele splendide. ''

Pentru a înțelege istoria numelor folosite pentru această locație, trebuie să luăm în considerare istoria locației în sine:

„ Orașul antic Junagarh era cunoscut încă de la invazia grecilor în India, când peninsula era cunoscută sub numele de Soorashtra. „Soo” înseamnă bun și „Rashtra” înseamnă țara în sanscrită. Unii istorici cred că Saurashtra provine de la cuvântul „Surya” care înseamnă Soare. Imperiul Mogul, pe vremea împăratului Akbar, a cucerit peninsula, iar oamenii din Junagarh au luptat cu curaj, dar au pierdut bătălia. Musulmanii au numit locul „Sorath” care este o formă distorsionată pentru Saurashtra. ” (3)

Continuând cu numele original sanscrit, în disecția numelui, „Sau” este mantra pentru extinderea elementului foc (S) cu AU

„ Nu este Sa, ci Sau, aceasta este extinderea normală a mantrei cu AU. AU se referă la semnificația nemuririi și a adevărului. Și mantra SAU apare ca Sau și în mantrele bija. Expansiunea elementului foc S cu AU. " (4)

Apoi există sufixul 'rāsṭra' care înseamnă literalmente imperiu sau regat: (5)

" Este cel mai vechi și mai mare termen teritorial. În Rigveda și mai târziu Samhitas, denotă „regat" sau " teritoriu regal”. Este considerat a fi unul dintre Prakrtis (constituenți) și se referă la o țară. ” (6)

Astfel, sensul spiritual al numelui Saurāsṭra este literalmente „împărăția bună” sau „împărăția regală a focului în extindere, a nemuririi și a adevărului”. Aceasta este Chakra Solară. Știm că Zeul cunoscut sub numele de Sorath este un Zeu al Soarelui care guvernează Chakra Solară.

Mai multe despre Chakra Solară:

" Adevărata semnificație a "Templului Soarelui" este spirituală. Acesta simbolizează sufletul desăvârșit, unde razele din chakra solară [666], care este centrul sufletului și circulă energia spirituală, radiază în 8 raze separate. Sufletul strălucitor este simbolizat de soare. 8 este numărul lui Astaroth. " (7)

După cum a menționat marea preoteasă Maxine Dietrich, opt este numărul lui Astarte, iar acest lucru poate fi văzut în numele ei, deoarece „ashta”/„asta” este cuvântul sanscrit pentru numărul opt. Faptul că "asht" se regăseşte şi în numele Saur-asht-ra nu poate fi o coincidență, având în vedere toate conexiunile menționate mai sus cu Chakra Solară. Acest lucru confirmă în continuare conexiunea Sorath-Saurashtra-Soare.

Acum, revenind pentru scurt timp la chestiile evreiești, Sorath este numit „spiritul” Soarelui. Toate acestea se leagă de numerologia ebraică. În Filosofia magiei naturale de Henry Cornelius Agrippa (Agrippa), tămâia este atribuită semnului astrologic Leu (8) care este guvernat de Soare. Din nou, toate așa-numitele surse „tradiționale” precum Agrippa, Rudolf Steiner și altele asemenea sunt corupte. Dar căutând Saurashtra în dicționarele sanscrite, aflăm că înseamnă și tămâie, ceea ce nu poate fi o coincidență. Deci, locația „Saurashtra” se referă direct la cea pe care o cunoaștem sub numele de Sorath, în mai mult de un fel. Saurashtra înseamnă și alamă [un aliaj de cupru și zinc], din punct de vedere alchimic. Și „clopot-metal”.

Pentru a reitera, sursele moderne sunt corupte. Dar evreii au lăsat în mod ironic urme, așa cum o fac întotdeauna, pentru că sunt paraziți și au nevoie de conexiunile lor simpatice. Acesta a fost una dintre ele. Am inclus referințele de mai sus la prostiile evreiești pentru a stabili legătura cu sursa reală.

După cum a menționat HP Hoodedcobra666 într-o predică recentă, Alexandru cel Mare a încercat să restabilească cultura Vedică:

„ Prin Roxanne și familia nobilă Alexandru a încercat să se extindă în regiunea hindusă pentru a manifesta primul obiectiv al imperiului, care era restaurarea culturii vedice. Dar el a murit înainte ca toate acestea să se manifeste în mod corespunzător. (9)

Alexandru a intrat în India în 327 î.e.n.

„Alexandru nu a vizitat Kathiawad, dar s-a apropiat foarte mult de ea și foarte probabil, într-adevăr, a recunoscut coasta Anartei (Kachh), care făcea apoi parte din Saurashtra. ” (10)

Geograful grec Strabon a ajuns să numească zona Saraostos.

Mergând mai în urmă, Saurashtra este menționată în Mahabharata:

„ Mahabharata, marea epopee se referă la Saurashtra (NB Sabha 38 și Bhishma Parva 10. 47) și, de asemenea, la Kushasthali (Dwarka) ca locul unde a venit Shri Krishna din rasa Yadava. ”

“Baudhayana Dharma Shastra (1.2.13) și Kautilya Arthashastra (Ch.11), ambele compoziții din secolul II î.e.n. se referă la „Saurashtra”. Pentru primii greci, această peninsulă vestică era cunoscută ca „Saraostus” și „Surastrene”. Etimologia lui Saurashtra este contestată, una este că este derivată din Su - bun, Rashtra - stat și cealaltă compusul dintre Saura și Rashtra, adică „țara Soarelui ”.

„Istoria timpurie a Saurashtrei din vremuri legendare până în secolul al IV-lea e.n. este obscură și sunt necesare cercetări considerabile atât de către arheologi, cât și de către istorici, înainte de a putea fi găsite dovezi pentru a stabili faptele. Mahabharata menționează că Shri Krishna Yadava a părăsit Mathura și a venit la Dwarka, împreună cu fratele său mai mare Balarma, care s-a căsătorit cu Rewati, fiica regelui Rewat din Dwarka. Acești Yadava, totuși, nu par să fi fost stabiliți permanent în Saurashtra. ” (11)

Regiunea este domeniul Saurashtra. A fost supusă unor lupte intense, iar musulmanii au ajuns să distrugă templul Somnath de mai multe ori:

„În toată această perioadă, incursiunile invadatorilor musulmani nu au lăsat Saurashtra neafectată. În anul 1024 e.n. Mahmud din Gazni a jefuit templul Somnath. Ulterior, în 1297 e.n., Alafkhan, un general din Ala-ud-din Khilji a jefuit din nou templul Somnath și a numit un guvernator musulman care să conducă din Junagadh. Saurashtra a intrat astfel sub conducerea viceregilor musulmanilor sultani din Delphi, deși șefii Rajput din cea mai mare parte a Saurashtra și-au continuat stăpânirea autonomă. După două incursiuni pe Junagadh ale lui Mohmed Tughluck la mijlocul secolului al XIV-lea, a venit expediția lui Mohmed Begda; sultanul og Gujarat, a capturat Junagadh (1473), l-a forțat pe conducătorul Chudasama să îmbrățișeze islamul și s-a ocupat să stabilească teritoriul nou cucerit Sorath […] ” (12)

Templul Somnath este templul lui SAURASHTRA. După cum știm, cu cât ceva are mai multă semnificație spirituală, cu atât mai mult evreii și lacheii lor creștini și musulmani îl URĂSC și vor să-l distrugă. Și așa cum am scris mai sus, ortografia ebraică inversă a lui SORATH înseamnă literalmente DISTRUGERE. Deci, ce semnificație are templul Somnath?

„Templul Somnath, situat în Prabhas Patan, lângă Veraval, în Saurashtra, pe coasta de vest a Gujarat, se crede că este primul dintre cele douăsprezece altare jyotirlinga ale lui Shiva. Este un important loc turistic şi de pelerinaj din Gujarat. Reconstruit de mai multe ori în trecut, după distrugeri repetate de către mai mulți invadatori musulmani și portughezi, templul actual a fost reconstruit în stilul Chaulukya al arhitecturii templului hindus și finalizat în mai 1951. Reconstrucția a fost finalizată de Vallabhai Patel. ”

“Templul este considerat sacru datorită diverselor legende legate de el. Somnath înseamnă „Stăpânul Soma”, un epitet al lui Shiva. Templul Somnath este cunoscut sub numele de „Sanctuarul Etern”, în urma unei cărți a lui KM Munshi cu acest titlu și a narațiunii sale despre distrugerea și reconstrucția templului de multe ori în istorie. ” (13)

„Stăpânul Soma” este un titlu foarte revelator. Soma este secretată de glanda pineală prin stimularea energiei solare a chakrei solare. Astfel, chakra solară este Stăpânul Somei. A șasea este Doamna. Templul Somnath (referitor la chakra pineală/a șasea) fiind situat în regiunea Saurashtra (regatul Soarelui) transmite o alegorie spirituală puternică. Somnath este, de asemenea, izbitor de aproape de Sorath.

Mai multe informații despre templul Somnath:

Situl Somnath a fost un loc de pelerinaj din cele mai vechi timpuri pentru că este un triveni sangam (confluența a trei râuri: Kapila, Hiran și Saraswati). Se crede că Soma, Zeul Lunii, și-a pierdut strălucirea din cauza unui blestem și s-a scăldat în râul Saraswati în acest loc pentru a-l recâștiga. Rezultatul este creșterea și descreșterea lunii, fără îndoială o aluzie la creșterea și scăderea mareelor în această locație de pe malul mării. Numele orașului Prabhas, care înseamnă strălucire, precum și denumirile alternative Someshvar și Somnath („Stăpânul lunii” sau „Zeul lunii”) provin din această tradiție. ” (14)

Stăpânul Lunii este Soarele. De asemenea, citatul de mai sus menționează râurile „Kapila, Hiran și Sarasvati” care curg împreună într-un singur loc și se unesc într-unul singur. Aceasta este o alegorie pentru Ida, Pingala și, respectiv, Sushumna. Kapila este Ida, Hiran (aurul) este Pingala, iar Sarasvati este Sushumna și unisonul celor trei din cap.

„ Lebăda pe care stă Saraswati este simbolul emisferelor stângă și dreaptă ale creierului cu glanda pineală în centru în simbolismul ezoteric. ” – Mageson666 (15)

Ca și în cazul tuturor Zeilor noștri, evreii au corupt adevărata identitate a lui Saurashtra, Somnath sau „Sorath”. Au lăsat literalmente un mesaj pentru a DISTRUGE această ființă și tot ce este legat de el datorită a ceea ce reprezintă. (16) Care, în primul rând, este 666 (număr prin care Sorath este personificat în sistemele magice evreieşti) și ceea ce reprezintă aceasta. Și acesta este doar vârful aisbergului. Templul Somnath din Saurashtra este doar un templu dintr-o regiune enormă.

Înțeleptul Dhaumya descrie locurile sacre din Saurashtra Mahabharata, cartea 3, capitolul 88:
„Voi descrie acum O Yudhishthira, locurile sacre, azilurile, râurile și lacurile care aparțin țării Surashtra! O Yudhishthira, pe coasta mării se află Chamasodbheda și, de asemenea, Prabhasa, acel tirtha care este mult privit de Zei. Există și tirtha numită Pindaraka, frecventată de asceți. În acea regiune se află un deal puternic numit Ujjayanta, care conduce la succesul rapid. Referitor la ea, celestul Rishi Narada a recitat un cuplet de versuri sanscrite antice. Făcând austerități pe dealul sacru Ujjayanta din Surashtra, care abundă în păsări și animale, o persoană devine privită în ceruri. Există, de asemenea, Dwaravati, care produce un mare merit, unde locuiește ilustrul Vasudeva Krishna. ” (17)

Ce altceva este ascuns la vedere?

___

Surse:
1: Christ & The Maya Calendar, de Kevin Dann (BS), secțiune numită Încarnarea lui Ahriman.
2: Nume personale și geografice în inscripțiile Gupta de Tej Ram Sharma, 1976, p. 209.
3: Pădurea Gir și saga leului asiatic de Sudipta Mitra, 2006, p. 12.
4: Răspunsul explicativ al lui Mageson666:
https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … sau#p47436
5: Sistemul de accentuare nominală în sanscrită și proto-indo-european de AM Lubotsky, 1988, p. 83.
6: Nume personale și geografice în inscripțiile Gupta de Tej Ram Sharma, 1976, p. 209.
7: Simboluri satanice, HPS Maxine Dietrich:http://www.satanslibrary.org/666BlackSu ... ymbols.htm
8: Filosofia magiei naturale, de Henry Cornelius Agrippa; Capitolul 44:
http://www.sacred-texts.com/eso/pnm/pnm53.htm
9: Conceptele furate din Grecia antică despre Cabala, HP Hoodedcobra666.
https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=5&t=13359
10: https://archive.org/stream/pts_historyo … 6_djvu.txt
11: Rajputs din Saurashtra de Virbhadra Singhji, p. 29
12: Idem, p. 31
13: Articol Wikipedia despre Templul Somnath:
https://en.wikipedia.org/wiki/Somnath_temple
14: Idem
15:http://www.groups-archive.com/viewtopic … ti#p360295
16: https://translate.google.com/?sl=iw&tl= … late&hl=en
17: https://en.wikipedia.org/wiki/Saurashtra_Kingdom

Last edited by Forores (14-Dec-2021 17:10:11)


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10