Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 26-Dec-2021 16:56:21

ForSat
Autor
Registered: 20-Jun-2021
Posts: 182

Meditația Prana-Apana

Visarga Bindu nu se referă în mod specific la glanda pineală ( care este menționată fie ca Chakra Soma, fie ca Chakra Indu ). Visarga Bindu este complexul "sistem lunar" care conține chakra ajna, glanda pineală și chakra coroanei.

Textul menționează că nu este implicat niciun exercițiu de respirație, iar meditația se referă la realizarea faptului că prana (¹) și apana (²) sunt din aceeași sursă și că le puteți reuni prin completarea acestui adevăr.

Încearcă următoarele:

• Meditația I.

1. Concentrează-te pe chakra solară. Meditați asupra ei ca fiind centrul din care Apana coboară până la chakra bazei sub formă de energie roșie. Scufundă-te în energia Apanică mare și purificatoare. Menține această imagine pentru o anumită perioadă de timp (cam jumătate de minut).
2. Concentrează-te pe chakra ajna. Meditează asupra ei ca fiind centrul Prana Vayu, care coboară până la chakra solară sub forma unei energii alb-aurii. Cufundă-te în energia pranică revigorantă și înălțătoare.
3. Acum concentrează-te în același timp pe cele de mai sus. Simte aceste două energii opuse în același timp. Pe măsură ce meditația ta se adâncește, conștiința ta pătrunde în straturile mai profunde ale energiilor pranice și apanice, iar la acest nivel mai profund energia lor de bază este una și aceeași, unificată.
4. Permite ca această energie unită să -ți atragă în mod natural atenția în sus, spre Visarga Bindu, regiunea lunară: chakra a 6-a, ajna și chakra coroanei (dacă este mai convenabil, fă din glanda pineală sau din chakra coroanei unicul obiect al meditației tale).
5. Energia unificată pranică-apanică din regiunea lunară secretă amrita, nectarul imortalității.

Folosește acest text mai mult ca o caracterizare sau un principiu adăugat, decât ca o meditație exactă. Ai putea aplica aceste principii și meditațiilor satanice, cum ar fi tehnica de respirație al Gralullui lui Lucifer sau meditația Regele și Regina.

__________________________________________
Prana (¹): Când se folosește termenul Prana, acesta poate avea două semnificații:

1. Forța vitală universală/energia creatoare.
2. Cele 5 aspecte principale ale acestei Prana Universală (reflectând cele 5 elemente), pe care le numim ''Vayus'', care înseamnă vânt sau curenți.

Toate cele 5 Vayus au funcții diferite și o direcție naturală de curgere. Unul dintre Vayu (cel mai important) se numește Prana Vayu. Acesta guvernează recepția, aportul de energie/informații și împuternicirea în general.

Celălalt Vayu principal se numește Apana (²), opusul polar: Acesta guvernează asupra eliminării, îndepărtării toxinelor atât fizice cât și energetice. Direcția sa naturală de curgere este descendentă. El se fixează și în supraabundență creează o cădere a energiei - opusul lui Prana Vayu.

Prana Vayu este pozitiv, în timp ce Apana Vayu este negativ.

Fiecare Vayu domină o anumită regiune sau mai multe regiuni din corp/suflet în care domină și anumite chakre pe care le guvernează.
În timp ce Prana Vayu este conectată la chakra ajna și regiunea inimii (dominând jumătatea superioară a corpului), Apana domină regiunea de sub ombilic. Din nou, ele sunt opuse.

Roșul este culoarea dominantă a lui Apana. De aceea am menționat vizualizarea energiei roșii. Ajută să ne acordăm cu ea, să medităm asupra ei și să o controlăm.

Regula generală din Yoga este că trebuie să reconectezi și să unifici opusurile, de unde vine și numele Yoga, care înseamnă uniune.

Scopul acestei meditații este de a ne concentra atât pe Prana Vayu, cât și pe Apana Vayu și de a le unifica înapoi în sursa lor, care este Forța Universală a Vieții/Prana și de a folosi această energie pură pentru a stimula glanda pineală și a secreta amrita sau ambrozia, care întinerește sufletul.

Poți realiza acest lucru contemplând mai întâi pe procesul prin care se manifestă și se desfășoară aceste energii.
O energie unificată coboară și se fragmentează, transformându-se într-o stare multiformă, trecând de la subtil la grosier. Se poate observa că ordinea chakrelor reflectă aceeași realitate: Pe măsură ce cobori de la chakra gâtului până la chakra bazei, eterul, aerul, focul, apa și pământul se succed - de la subtil la grosier.
În al doilea rând, tu contemplezi pe această stare de separație și te concentrezi pe inversarea întregului proces, transformând energia multiformă fragmentată în starea unificată inițială.

Astfel, procesul de creație, manifestarea și proprietățile energiilor (cum ar fi curgerea ascendentă sau descendentă) sunt două lucruri separate. În timp ce focul este în mod obișnuit o energie care are o curgere ascendentă, pentru a se manifesta, eterul trebuie să coboare și să se transforme în aer, iar acesta în foc.
Acesta este motivul pentru care simbolul lui Shakti sau al Puterii este un triunghi îndreptat în jos.
În ceea ce privește chakra Manipura: este într-adevăr centrul de putere al sufletului și are mult de-a face cu generarea forței vitale, dar la un nivel diferit și într-o categorie/ordine diferită de energii.

Chakrele și sufletul au multe straturi și niveluri diferite care se suprapun și în care operează diferite categorii de energii. La nivelul energiilor planetare, chakra Manipura este principala sursă de generare a forței vitale, deoarece este guvernată de Soare, care este analog cu Prana Vayu sau am putea spune că Soarele este Prana Vayu al planetelor.

La nivelul Vayu-urilor însă, Manipura este sediul lui Samana Vayu, care este un curent centripet, care circulă spre interior, cu funcțiile de a crea stabilitate și de a transforma, unifica și integra energia. Acesta este motivul pentru care una dintre cele mai comune tehnici de stimulare a Șarpelui Kundalini are de-a face cu direcționarea atât a lui Prana, cât și a lui Apana în chakra Manipura (inversând direcția lor naturală de curgere). În Manipura, Samana Vayu transformă cele două opuse în una singură.


• Meditația II.

De asemenea, poți aplica metoda Laya de inversare a procesului de manifestare înapoi la sursa originală și după să mediteză asupra acesteia.

1. Concentrează-te pe regiunea ta lunară superioară (chakra coroanei – glanda pineală – chakra ajna)
Vizualizează-ți conștiința și energia Shakti ca pe o sferă albă pură, precum luna plină. Este foarte stabilă, calmă și statică în natură.
2. Vizualizează acum separarea conștiinței și a energiei Shakti ca pe o energie alb-aurie care emană din această sferă, iar fasciculul curge în jos până la chakra solară. Concentrează-te aici pentru o perioadă de timp.
3.  Vizualizează separarea dintre Prana și Apana: O rază roșie intensă și grea se emană din chakra solară ca un laser până la chakra bazei. Concentrează-te aici pentru o anumită perioadă de timp și simte energia apanică grea și brută.
4. Meditează asupra întregii tale ființe și asupra întregului proces al acestei desfășurări din regiunea lunară până la chakra bazei. Ar trebui să te concentrezi pe a treia și pe a șasea chakră.
5. Aplică Mula Bandha și concentrează-te asupra ascensiunii Apanei de la chakra bazei până la chakra a treia. Vizualizează cum energia apanică de o culoare roșie intensă și densă se dizolvă în chakra solară și se unifică cu aceasta.
6. Aplică Uddiyana Bandha și meditează asupra energiei pranice ascendente, care curge și se dizolvă în chakra Ajna. Energia pranică de la acest nivel este foarte rafinată și luminoasă.
7. Această lumină albă rafinată urcă mai departe și se reunește cu sfera lunară albă și pură.
8. Amrita este secretată din această sferă și îți cufundă întreaga ființă în nectarul dulce al nemuririi.


Sursă: răspunsurile lui Savitar:

1. https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … 30#p233230

2. https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … 53#p234453

3. https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … 41#p233241

Last edited by NishaWillow (27-Dec-2021 13:42:30)


Hail Satan!
Hail Thoth!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10