Forumurile Bucuria lui Satan

„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebut

You are not logged in. In order to view the entire Forum, please log in.

#1 04-Jan-2022 19:16:59

Anonymous1011
Războinic ✸
Registered: 31-Mar-2017
Posts: 274

Meditatiile Necronomiconului pentru acest an

Acest articol a fost scris de un membru de pe forumul in limba Engleza, prin urmare o voi traduce si voi atasa sursa aici:

Blackdragon666 wrote:

În acest nou an, va fi posibil să faceți toate meditațiile Necronomicon pentru împuternicirea chakrelor, deoarece fiecare planetă va fi bine plasată și într-o ordine care va permite ca meditațiile să fie efectuate în ordinea corectă. Acesta este un program pentru cei interesați să adauge acest lucru în programul lor pentru anul acesta, așa cum o voi face și eu. Voi adăuga, de asemenea, că persoanele noi ar trebui să le evite.

Prima chakră din meditațiile Necronomicon este cel de-al treilea ochi. Meditația trebuie să fie efectuată în noaptea unei Luni pline în Rac sau Taur. Pe 17 ianuarie, Luna va fi aproape plină, în Rac și într-o zi de Luni (Luna plină va fi în această zi de Luni sau Marți, în funcție de locul în care vă aflați). Astfel, se poate începe să se facă meditația Necronomicon pentru cel de-al 3-lea ochi la această dată. Aceasta este, de asemenea, o dată perfectă pentru a începe un Patratul Lunii.

Următoarea chakră este chakra gâtului. Meditația Necronomicon pentru această chakră trebuie să fie realizată cu Mercur în Vărsător, Gemeni sau Fecioară. De asemenea, Mercur nu trebuie să fie retrograd. Deși Mercur se va afla în Vărsător în Ianuarie, el va intra în retrograd pe 14 Ianuarie, iar această dată este anterioară datei pentru data meditației pentru cel de-al treilea ochi. Deoarece trebuie să se facă meditațiile în ordine, următoarea dată ideală va fi din 15 Februarie, când Mercur va intra din nou în Vărsător (Mercur retrograd va fi intrat temporar în Capricorn înainte de a intra din nou în Vărsător). Se poate face chiar și pe 16 Februarie, care va fi intr-o zi de Miercuri, dacă se dorește să se fie strict în această privință (Mercur guvernează Miercurea).

Următoarea meditație este pentru chakra din mijloc. Venus va intra în Pești pe 5 Aprilie. Așadar, se poate face meditația Necronomicon pentru această chakră oricând începând de atunci. Poate fi înțelept să o facă înainte de 20 Aprilie, deoarece Soarele va intra atunci în Taur, iar meditația pentru următoarea chakră, chakra plexului solar, necesită ca Soarele să fie bine plasat planetar. Pentru cei care au particularități în privința zilelor săptămânii, există două zile disponibile de Vineri de când Venus intră în Pești până când Soarele intră în Berbec, pe 8 și 15 Aprilie.

Meditația pentru chakra plexului solar poate fi făcută după ce o faci pe cea pentru chakra de mijloc. Zilele de 10 și 17 Aprilie sunt Duminici bune pentru asta.

Următoarea meditație Necronomicon este pentru chakra sacrală. Marte intră în Berbec pe 25 Mai, iar în Taur pe 5 Iulie. Toată această perioadă este bună pentru meditația Necronomicon pentru chakra sacrală, iar cei pasionați de zilele săptămânii pot alege orice zi de Marți.

Următoarea meditație este pentru chakra coroanei. Jupiter va fi intrat deja în Berbec înaintea lui Marte, așa că trebuie să se aștepte până când Jupiter intra in retrograd din nou în Pești și apoi devine direct în timp ce se află în Pești, ceea ce se va întâmpla pe 24 Noiembrie. Jupiter va intra din nou în Berbec pe 20 Decembrie, așa că această perioadă dintre cele două dăti este bună pentru meditația Necronomicon pe chakra coroanei. Joia pentru acele zile ale săptămânii particulare pentru împuternicirea chakrelor.

Într-un final, Saturn se va afla în Vărsător, semnul său secundar de guvernare, pe tot parcursul anului. Meditația poate fi realizată oricând după ce s-a făcut cea pentru chakra coroanei.

Link catre meditatiile Necronomiconului: https://bucurialuisatan.com/meditatiile … miconului/

Link catre sursa articolului original: https://ancient-forums.com/viewtopic.ph … a476d71f25


Link catre Calendar SS 2022: https://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=8627

Link catre Backup Blog+Forum Ianuarie 2022: https://mega.nz/folder/o59nQADL#CfmMWht2cX2NP_I3EWd5-Q

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.10